33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Περίμενα αρκετά, μεγάλωσες στον ΠΑΟΚ αλλά ειδικά φέτος ήσουν σκέτη απογοήτευση φιλε Κλάους. Αυτό!
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Mattias_g4 έγραψε:Εδώ έφαγε την θέση του Μπερμπάντοφ και δίκαια γιατί ήταν καλύτερός του, γιατί να μην τον αφήσουμε να διεκδικήσει την θέση του Πρίγιοβιτς?
Ευχαριστώ για την άμεση δημοσίευση του μνμτος μου 1 μηνά μετά!
Κατι λαθος βλεπεις...Mattias_g4 έγραψε:Mattias_g4 έγραψε:Εδώ έφαγε την θέση του Μπερμπάντοφ και δίκαια γιατί ήταν καλύτερός του, γιατί να μην τον αφήσουμε να διεκδικήσει την θέση του Πρίγιοβιτς?
Οχι τιποτα, αλλα προσωπικα εγω ΚΑΘΕ βραδυ πριν ξαπλωσω μπαινω για "σκουπα" για ολες τις μη δημοσιευμενες δημοσιευσεις το βραδυ 2-3 η ωρα (περα απο ολα τα αλλα παιδια), οποτε δεν υπαρχει περιπτωση μονο απο μενα να υπαρχει δημοσιευση ανω των λιγων ωρων, οχι μηνας κιολας...
μόλις 28 ετών; ηγέτης του ΠΑΟΚ; δεινός στράικερ; τον περιμένουμε πάλι να ανακάμψει;Κεντρική ΠΑΟΚμάνια έγραψε:Ο Κλάους παρά την τελευταία αποτυχημένη χρονιά παραμένει ηγέτης του ΠΑΟΚ, είναι μόλις 28 ετών, αποδεδειγμένα δεινός στράικερ και μπορεί να επανέλθει στα παλιά του στάνταρ γιατί η μπάλα είναι σαν το ποδήλατο: δεν ξεχνιέται όσες ατυχίες και εάν συμβούν.
Τον περιμένουμε, λοιπόν, φέτος να επανακάμψει τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις ασπρόμαυρες καρδιές όλων.

Αποτυχημενη χρονια ΔΕΝ λεγεται και λιγα λεμε.
* Περιμενα απ σενα Κλαους περισσοτερα.. με ολη την ειλικρινεια μου!!
* Περιμενα απ σενα Κλαους περισσοτερα.. με ολη την ειλικρινεια μου!!
Δεν εχουμε αλλο χρονο να περιμενουμε τον καθε Αθανασιαδη να ανακαμψει.
άν ήμασταν τοσο ανεκτικοί και τόσο υπομονετικοί σε βαθμό ανωμαλίας και με τους προπονητές θα βλέπαμε μεγάλα πράγματα.
όχι δεν με νοιάζει να ανακάμψει και δεν ξέρω αν και αυτόν τον νοιάζει.
να φύγει θέλω, τέλος το αστείο παρατράβηξε που πλέον δεν είναι αστείο.
- john4serres
tsou έγραψε:άν ήμασταν τοσο ανεκτικοί και τόσο υπομονετικοί σε βαθμό ανωμαλίας και με τους προπονητές θα βλέπαμε μεγάλα πράγματα.
Ναι το διαβασαμε. Δυο ποστ πανω ειναι. Οχι 40 σελιδες πισω.
- Notorious4
Αν κάτσει με μείωση μισθού κατά 50% και αν δεν πάει καλά μέχρι γενάρη άλλη μια μείωση 25% καλώς να μείνει αλλιώς με 800 χιλιάρικα που παίρνει είναι βαρίδιο.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Συγνωμη λαθος ειδα εγώ!pgetsos έγραψε:Κατι λαθος βλεπεις...Mattias_g4 έγραψε:Mattias_g4 έγραψε:Εδώ έφαγε την θέση του Μπερμπάντοφ και δίκαια γιατί ήταν καλύτερός του, γιατί να μην τον αφήσουμε να διεκδικήσει την θέση του Πρίγιοβιτς?
Οχι τιποτα, αλλα προσωπικα εγω ΚΑΘΕ βραδυ πριν ξαπλωσω μπαινω για "σκουπα" για ολες τις μη δημοσιευμενες δημοσιευσεις το βραδυ 2-3 η ωρα (περα απο ολα τα αλλα παιδια), οποτε δεν υπαρχει περιπτωση μονο απο μενα να υπαρχει δημοσιευση ανω των λιγων ωρων, οχι μηνας κιολας...