Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Oχι ρε φιλε τι λες, δουλεια του Κλοπ ειναι να παρει το πρωταθλημα με οτι σαβουρα του δοσουν.sporos123 έγραψε:Aρκρι να παρουμε και κανα παικτη της προκοπης...
Ακου εκει χρειαζωνται παικτες. Παικταραδες εχει η Liverpool
O Ιβαν πρεπει να κατσει να αναρωτηθει πως, μετα απο 4 χρονια κατεβηκε ο ΠΑΟΚ των εκατομυρριων του να παιξει με την ΑΕΚ με μια αμυντικη γραμμη Κιτσιου-Βιτορ-Τζαβελλας-Κοροβεσης. Κατι για το οποιο δεν ευθηνεται ουτε ο Τουντορ ουτε παρεπιπτωντος ο Αρνεσεν (εχει ισως καποια ευθηνη).
Αλλα τον μπουλο Τουντορ ρε
Αλλα τον μπουλο Τουντορ ρε
- anekfrastos
εξαιρετικό ποστriegel έγραψε:Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη πριν 4-5 μήνες μια ομάδα δεν ακολούθησε την τακτική μας να πάρει έναν "μαθητευόμενο μάγο" για προπονητή...Πήρε ένα από τα πιο hot -αν όχι το πιο hot- ονόματα στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο... Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα ήρθαν οι δυσκολίες..
Πιο συγκεκριμένα από τα τέλη Νοέμβρη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει 2 συνεχόμενα παιχνίδια.
Για όποιον έχει όρεξη και γνώσεις αγγλικών αξίζει να διαβάσει την συνέντευξή ενός "κανονικού" και καταξιωμένου προπονητή:
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 08106.html
Εγώ θα βάλω απλά την παρακάτω παράγραφο:
"In this year we are only completely focused on trying everything to make [something] that when we are old and grey we look back and say, ‘that was really worth it... we found new friends, had success’, all those things.
“That’s why I don’t like to think too much in a season what can we do. It’s an agreement. You have to try things. Bad performances can happen and are not that serious – even with new players. You can’t say, sell him, get a new one.”
I have seen liverpool champions, you are belittling our great team.
#retifoukariaratiliverpool
Οπως εγραψε ενας αδερφος πιο πανω, λογοι που πρεπει να φυγει αμεσα
"Αρνητικά.
-Η καθίζηση μετά τον Νοέμβριο ίσως και λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών
-Αγωνιστική αφέλεια
-Πάρα πολύ κακά στημένα τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά
-Εμμονή σε κάποιους παίχτες (πχ Σάμπο-Κλάους) με αποτέλεσμα χαντάκωμα κάποιων άλλων (πχ Μπέρμπα)
-Εξαφάνιση Κάτσε
-Υπόθεση Όλσεν
-Μπέρδεμα σε τακτικές/rotation (ελαφρυντικό οι τραυματισμοί-αλλά κάποιοι είναι τελείως ανέτιοι)
-Επικοινωνιακά Βατερλώ
-Οι αντιδράσεις στην πίεση δεν είναι ως επί τον πλείστον καλές"
"Αρνητικά.
-Η καθίζηση μετά τον Νοέμβριο ίσως και λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών
-Αγωνιστική αφέλεια
-Πάρα πολύ κακά στημένα τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά
-Εμμονή σε κάποιους παίχτες (πχ Σάμπο-Κλάους) με αποτέλεσμα χαντάκωμα κάποιων άλλων (πχ Μπέρμπα)
-Εξαφάνιση Κάτσε
-Υπόθεση Όλσεν
-Μπέρδεμα σε τακτικές/rotation (ελαφρυντικό οι τραυματισμοί-αλλά κάποιοι είναι τελείως ανέτιοι)
-Επικοινωνιακά Βατερλώ
-Οι αντιδράσεις στην πίεση δεν είναι ως επί τον πλείστον καλές"
Να φύγει άμεσα και απαιτώ για να διατηρήσουμε την παράδοση και ο επόμενος να φύγει τον Ιανουάριο του 2017 όχι πριν όχι μετά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω λεω να κανουμε μια ψηφοφορια να φυγει ο Ι.Τ. η ο D...4 ??

Να μην παει πουθενα ρε. Να παει ο κοσμος στο γηπεδο και να αγαπησει τον ΠΑΟΚ και να αφησει τα λαθη που κανει ο ενας και ο αλλος...γι αυτα υπαρχουν αλλοι πιο ειδικοι απο εμας.

Να μην παει πουθενα ρε. Να παει ο κοσμος στο γηπεδο και να αγαπησει τον ΠΑΟΚ και να αφησει τα λαθη που κανει ο ενας και ο αλλος...γι αυτα υπαρχουν αλλοι πιο ειδικοι απο εμας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Τρί 26 Ιαν 2016, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν παραθεσεις επειχειρηματα, τοτε θα σε παρω στα σοβαραeorptol έγραψε:Να φύγει άμεσα και απαιτώ για να διατηρήσουμε την παράδοση και ο επόμενος να φύγει τον Ιανουάριο του 2017 όχι πριν όχι μετά
Όταν λέτε υπόθεση Όλσεν τι ακριβως θέλετε να πείτε; Για τον Όλσεν που έβριζε το 80% του φόρουμ λέτε η είναι κανένας άλλος και μπερδευομαι;
τι έγινε 2 μήνες πέρασαν , σε 2 μηνες έγινες αναλυτής κοουτσαρα που δεν σου κανει ο ΤΟΥΝΤΟΡ ?Dimg4 έγραψε:Δε μπαινω σε πολλες αναλυσεις, δεν ειναι η δουλεια μου. Ενα θα πω, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ

-
Αν θες να δείξεις πρώτα στον εαυτό σου, ότι θα κάνεις μεγάλη προπονητική καριέρα, σήμερα το βράδυ, κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο με τον Φρανκ και τον Μπερμπατοφ και βρίσκετε τί φταίει.
Και το διορθώνετε, χτες.
SM-G920F
Και το διορθώνετε, χτες.
SM-G920F
Ναι τοτε, σε 2 μηνες απο τοτε τα εκανε μπουρδελο και απαξιωσε το μισο ροστερ. Οπως οφειλα να τον προστατεψω τοτε, εκ του αποτελεσματος με βρισκει απεναντι τωρα. Που το περιεργο?Sfinas έγραψε:τι έγινε 2 μήνες πέρασαν , σε 2 μηνες έγινες αναλυτής κοουτσαρα που δεν σου κανει ο ΤΟΥΝΤΟΡ ?Dimg4 έγραψε:Δε μπαινω σε πολλες αναλυσεις, δεν ειναι η δουλεια μου. Ενα θα πω, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pilotos έγραψε:Αν θες να δείξεις πρώτα στον εαυτό σου, ότι θα κάνεις μεγάλη προπονητική καριέρα, σήμερα το βράδυ, κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο με τον Φρανκ και τον Μπερμπατοφ και βρίσκετε τί φταίει.
Και το διορθώνετε, χτες.
SM-G920F
Sent from my LG-H815 using Tapatalk