Πραγματικά φίλε μου εύχομαι να βγω ψεύτης!! Πραγματικά το εύχομαι. Εγώ κριτικάρω με τα τωρινά δεδομένα και με την μπάλα που γνωρίζω. Απλά πίστευα ότι φέτος θα κάνουμε το μπαμ και βλέπω ότι ακόμη μια χρόνια θα πάει χαμένηEkatnetworkltd έγραψε:Κράξτους τον μάιο όχι τώρα ειναι άδικο για αυτούς και για σένα που σου την πέφτουνε!NikosAthina έγραψε:Είστε ικανοποιημένοι λοιπόν από αυτές τις μεταγραφές ε; Εμένα προσωπικά μου βγήκε η πίστη να τον βρω στο transfermarket τον Φακούντο!! Παιδιά με αυτούς τους παίκτες θα κοντράρουμε Τσόρι,Σαβιόλα,Φουστέρ,Αμπιντάλ,Μανωλά,Σάμαρη,Κασάμι,Ρομπέρτο ;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
-
NikosAthina
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
καλες κινησεις
μπορει να προσφερουν και οι 2
αλλα...βγαζει ματια οτι η ομαδα δεν εχει παιχτη με προσωπικοτητα
κατι λιγοτερο σημαντικο, αλλα εχει και τη σημασια του ειναι οτι δε προσθετουμε ακομα υψος..πολυ κοντη ομαδα
συνεπως περιμενουμε και τις επομενες κινησεις..
κατι λιγοτερο σημαντικο, αλλα εχει και τη σημασια του ειναι οτι δε προσθετουμε ακομα υψος..πολυ κοντη ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- cristiano4
καλώς να ορίσουν οι νέοι παίχτες... χωρίς να τους έχουμε δει η γκρίνια δεν χρειάζεται ,ούτε τελείωσαν οι κινήσεις ακόμα να κρίνουμε την διοίκηση στο τέλος(σίγουρα στο θέμα οργάνωσης είμαστε πίσω),ας κάνουμε μια φορά υπομονή με την ομάδα όμως (φέτος το χρειάζεται περισσότερο ),σαν σύνολο και απόδοση εγώ πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν καταλαβαινω μερικους,πρεπει δηλαδη να πανηγυριζουμε επειδη πειραμε ενα παικτη που επαιζε δεν επαιζε σε μια ομαδα χειροτερη του ΠΑΟΚ; Δεν ειναι προφανες το level down μεχρι τωρα στις κινησεις μας,τουλαχιστον οσον αφορα τα βιογραφικα,σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια,ακομα και αυτα των ΖΖ; Οπως ειπε και ενας φιλος δεν ειναι δυνατον ο Σαββιδης να θελει να βγαζει γουστα στο ονομα του ΠΑΟΚ με κινησεις τετοιου επιπεδου,αυτα τα καταφερνουμε και μονοι μας.
Υ.Γ Φανταζομαι οτι πλεον ολοι καταλαβαινουν οτι αυτα περι προτασης σε Νατχο,προσπαθεια αγορας Στοχ και Ινσα ειναι απλα παπαριες.
Υ.Γ Φανταζομαι οτι πλεον ολοι καταλαβαινουν οτι αυτα περι προτασης σε Νατχο,προσπαθεια αγορας Στοχ και Ινσα ειναι απλα παπαριες.
ε ναι ρε παιδια ...πως να κοντραρεις γαβρο ...αυτος εχει κολοβο-γκαζαριαν και τον παικταρα τον ντοσεβι.....εξτρεμ.... σαμαρη και μανιατη κεντρο.,...και επιθεση ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ασε 5 γκολ απο τωρα θα φαμε......
αν πιστευετε οτι το προβλημα ειναι οι παικτες ειστε μεσανυχτα..... εδω βγαινουν νεες κασετες για το ποσο στημενο ειναι το ''προιον'' ..με 7-8 β ομαδες.... με στημενους πινακες...με δικαστες δικους του...κ εσεις βλεπετε τον κολοβο -πελε και τον ντοσεβι -ροναλντο....
α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ..... ποσο αρρωσττεια υπαρχει.....
αν πιστευετε οτι το προβλημα ειναι οι παικτες ειστε μεσανυχτα..... εδω βγαινουν νεες κασετες για το ποσο στημενο ειναι το ''προιον'' ..με 7-8 β ομαδες.... με στημενους πινακες...με δικαστες δικους του...κ εσεις βλεπετε τον κολοβο -πελε και τον ντοσεβι -ροναλντο....
α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ..... ποσο αρρωσττεια υπαρχει.....
- buffalobill4
Βαλτα παλι να τ αρμεξουμε.
Τι δεν καταλαβαινετε ρε?
Φετος δεν παμε για πρωταθλημα. Αφηστε. Χορτασαμε απο πρωταθληματα Αυγουστου και τρελους πανηγυρισμους για μεταγραφαρες τυπου Στοχ-Νατχο-Ελ Ζαρ-Νετσιντ.
Αφηστε τους να κανουν τη δουλεια τους. Οχι αλλα ονοματα.-
Τι δεν καταλαβαινετε ρε?
Φετος δεν παμε για πρωταθλημα. Αφηστε. Χορτασαμε απο πρωταθληματα Αυγουστου και τρελους πανηγυρισμους για μεταγραφαρες τυπου Στοχ-Νατχο-Ελ Ζαρ-Νετσιντ.
Αφηστε τους να κανουν τη δουλεια τους. Οχι αλλα ονοματα.-
- Ekatnetworkltd
Ρε θάνο δεν τελείωσαν οι μεταγραφές,ούτε το 30%!σίγουρα θα πάρουν 2 παίχτες ηγέτες!Ετσι πιστεύω εγώ!thanos-xanthi έγραψε:καλες κινησεις
- paokovios1974
Πειτε μου λιγο σας παρακαλω ο περειρα λογιζεται 10αρι η δευτερο φορ οποτε 4-4-2 με κλαους μαζι η μπροστα απο κατσε γκολασα,ο μακ για που παει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Εμένα πάλι γιατί μου θυμίζει περίπτωση Βιερίνια; όχι παικτικά, αλλά σαν γενικά χαρακτηριστικά: μικρός, με εμπειρία από καλύτερο πρωτάθλημα από δικό μας, εξελίξιμος, φέρελπις... Συν τοις αλλοις και διεθνής...
Μια χαρά περίπτωση μου φαίνεται... Ιn MAK we trust...
Μια χαρά περίπτωση μου φαίνεται... Ιn MAK we trust...
- thanos-xanthi
σαν παρατηρηση το λεω..Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε θάνο δεν τελείωσαν οι μεταγραφές,ούτε το 30%!σίγουρα θα πάρουν 2 παίχτες ηγέτες!Ετσι πιστεύω εγώ!thanos-xanthi έγραψε:καλες κινησεις
μακαρι να εχουν σκοπο να παρουν παιχτες ηγετες
δε πιστευω οτι αυτοι οι 2 ηρθαν και με μεγαλα συμβολαια..αρα οι υπολοιπες κινησεις να ειναι οι δυνατες
danirifle έγραψε:1) πότε θα πάρουμε και μεις έναν παίχτη από αργεντινή? τόσους έχει. η τριπολιτσά πώς πάει και παίρνει καλά παιχτάκια κάθε χρόνο, τόσο άχρηστοι είναι οι δικοί μας?
2) με δανεικούς κάθε χρόνο δε χτίζεις ομάδα. να δούμε πότε ο ιβάν θα σταματήσει να κοροιδεύει και θα αγοράσει κανέναν νέο με προοπτική. αλλά ξέχασα, οι αγορές κοστίζουν.
σήμερα νομίζω ότι έγιναν οι χάρες πολλών συνοπαδών
ή μήπως όχι?
μήπως νομίζαμε ότι στη σουπερλιγκ θα έρθει ο σούρλε?
Μπραβο ρε dani ακριβως αυτο,παρολα αυτα εγω δικαιολογω λιγο τα παιδια που γκρινιαζουν γιατι εχουν επηρεαστει πολυ απο τις δηλωσεις που εκανε ο Σαββιδης.
Επιμενω οτι τις προσδοκιες για μεγαλα ονοματα αυτος τις ανεβασε,γιαυτο πρεπει να βρει τροπο να προσγειωσει τον κοσμο στην πραγματικοτητα και ο καλυτερος τροπος κατα τη γνωμη μου ειναι η φετινη ομαδα με λιγη τυχη να γινει η ομαδα που θελει ο ΠΑΟΚτσης να βλεπει στο γηπεδο,με ποδοσφαιριστες που θα <<πεθαινουν>> μεσα στο γηπεδο για τη νικη.
Τοτε να δειτε στηριξη και αν μας βγουν και 2-3 δικα μας παιδια η τουμπα παλι θα ειναι καζανι.
- koylispontios
++++++++++++++++++++....................tad έγραψε:Αν αυτές ειναι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ πραγματικά εχει τελειώσει για εμένα η οποιαδήποτε ελπίδα για κάτι καλό ...
Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 4-5 πραγματικά καλούς παίχτες υψηλού επιπέδου για να στηρίξουν την ομαδα και τους ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες μας ...
Και ο Βρύζας φέρνει παίχτες ερωτηματικά - απο τις προτάσεις των φίλων του μάνατζερ ...
Έτσι δουλειά δεν γινεται ...
Για εμένα εχει τελειώσει η ιστορία ...
Το κλάμα και το μπινελικι που θα πέσει φέτος δεν θα εχει προηγούμενο ...
Και με αυτά και αυτά θα χάσουμε και τους πιτσιρικάδες
Τα βιογραφικά μας μαραναν ρε μπάλα να παίξουν και αστα τα βιογραφικά αφορούν το παρελθόν τους και τα είδαμε κιόλας .....ταλέντο και ΟΡΕΞΗ αυτα τα δυο τιποτε αλλο δεν θελουμεjoshua έγραψε:Δεν καταλαβαινω μερικους,πρεπει δηλαδη να πανηγυριζουμε επειδη πειραμε ενα παικτη που επαιζε δεν επαιζε σε μια ομαδα χειροτερη του ΠΑΟΚ; Δεν ειναι προφανες το level down μεχρι τωρα στις κινησεις μας,τουλαχιστον οσον αφορα τα βιογραφικα,σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια,ακομα και αυτα των ΖΖ; Οπως ειπε και ενας φιλος δεν ειναι δυνατον ο Σαββιδης να θελει να βγαζει γουστα στο ονομα του ΠΑΟΚ με κινησεις τετοιου επιπεδου,αυτα τα καταφερνουμε και μονοι μας.
οταν θα ολοκληρωθουν οι μεταγραφες τοτε θα βγαλουμε συμπερασματα...
τους παικτες δεν τους ξερουμε αλλα απο κατι Νινηδες και σακατηδες που ηρθαν περσι πιστυω οτι θα προσφερουν περισσοτερα...
τους παικτες δεν τους ξερουμε αλλα απο κατι Νινηδες και σακατηδες που ηρθαν περσι πιστυω οτι θα προσφερουν περισσοτερα...