Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Φαν του Μαυρομάτη και εγώ. Ο ανθρωπος το δούλευε το ψωμί του περιγράφωντας τα πάντα με απιστευτη ταχύτητα. Οι καινούργιοι σπίκερ είνα ξενέρωτοι και σιχάματα μιζαδώροι του χοντρού. Μου λείπει πολύ ο Μαυρομάτης. Όσο για τις ειρωνίες για τα λάθη του, προσπαθήστε να μιλήσετε στην δικιά του ταχύτητα και ηχογραφήστε τον εαυτό σας μετά να δείτε τα λάθη σας (και μιλάμε για κάτι που τρέχει λάιβ, όχι ανάγνωση κειμένου). Όχι γιατί κάθε αγράματος πετάει σπόντες για τα λάθη του. Αυτοί είναι που μας επέβαλαν αυτούς τους κομπλεξικούς σπίκερ που με κάνουν να κοιμάμαι στον καναπέ όποτε δεν παίζει ο ΠΑΟΚ.
Για τις μεταγραφες εγώ ακόμη δεν έμεινα ευχαριστημένος, γιατί ακόμη θέλω να δω την τελευταία και μόνη που ζήτησα εγώ προσωπικά: Γεμάτο γήπεδο με θετική μόνο ενέργεια να σπρώχνει την ομάδα μας και να φτίαχνει τους παίκτες μας. Αν βρίζουμε τον Σάλπι χαλιούνται όλοι, τα είπε στην συνέντευξη και ο Ιρλανδός. Μπορεί να μην μας άρεσαν οι δηλώσεις του, αλλά λέει αλήθειες: Φοβόντουσαν για τα αμάξια τους, την ακαιρεότητά τους βλέποντας τα ντου σε Σάλπι και γενικά στους Έλληνες. Έτσι Νάτχο δεν κρατάς. Οπότε αυτό εγώ περιμένω και ευελπιστώ με τη βελτίωση της ποιότητας της ομάδας μας να αφυπνηστούν ή να αναγκαστούν όσοι κάνουν μικροπολιτική στο όνομα του ΠΑΟΚ, να αλλάξουν αφού δε θα τους παίρνει.
Για τις μεταγραφες εγώ ακόμη δεν έμεινα ευχαριστημένος, γιατί ακόμη θέλω να δω την τελευταία και μόνη που ζήτησα εγώ προσωπικά: Γεμάτο γήπεδο με θετική μόνο ενέργεια να σπρώχνει την ομάδα μας και να φτίαχνει τους παίκτες μας. Αν βρίζουμε τον Σάλπι χαλιούνται όλοι, τα είπε στην συνέντευξη και ο Ιρλανδός. Μπορεί να μην μας άρεσαν οι δηλώσεις του, αλλά λέει αλήθειες: Φοβόντουσαν για τα αμάξια τους, την ακαιρεότητά τους βλέποντας τα ντου σε Σάλπι και γενικά στους Έλληνες. Έτσι Νάτχο δεν κρατάς. Οπότε αυτό εγώ περιμένω και ευελπιστώ με τη βελτίωση της ποιότητας της ομάδας μας να αφυπνηστούν ή να αναγκαστούν όσοι κάνουν μικροπολιτική στο όνομα του ΠΑΟΚ, να αλλάξουν αφού δε θα τους παίρνει.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Τελειωνει μια εξαιρετικη μετεγγραφικη περιοδος για τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας η οποια ενισχυθηκε παρα πολυ σε ολες τις θεσεις σε βαθμο που κανεις δεν περιμενε ας ειμαστε ειλικρινεις πριν ξεκινησει.Ολοι μιλουσαμε για 2-3-4 θεσεις και ευχαριστημενοι να μασταν.Να πω την αληθεια ευχαριστηθηκα πολυ ολο αυτο το διαστημα τις αναλυσεις,τις συζητησεις και βεβαια τα γεννητουρια που διαβασα εδω μεσα.Στηριζουμε την ομαδα,περιοριζουμε τη μιρλα και περιμενουμε τα καλυτερα.
Παιδιά, ένα πράγμα θέλω μόνο να υπενθυμίσω που είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Όταν μπαίνετε στο θρεντ είναι απαραίτητο να διαβάζετε τις σελίδες που δεν έχετε διαβάσει για να ξέρετε τι έχει ειπωθεί πριν μιλήσετε έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται πράγματα αλλά δείχνοντας κιόλας τον απαιτούμενο σεβασμό στους προλαλήσαντες που έχουν κάνει τον κόπο να γράψουν. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος σε μια αίθουσα συνέλευσης γεμάτη κόσμο που έχουν ακουστεί ήδη πολλές απόψεις και χωρίς να ενδιαφέρεται να τις μάθει ή να μάθει πχιος ινε πχιος να αρχίζει να φωνάζει το δικό του παραμελώντας τους σαφείς όρους της θεραπείας σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο.

- billospaok_4
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΑΤΧΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Π Α Ο Κ !!ΕΓΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΘΑ ΕΛΕΓΑ 9.ΕΣΕΙΣ?
Γ@μοτο μας βγήκε από πάνω ο gay στις μεταγραφές. Μας έφτυσε ο Κολοβός και ο Πελέ, τους έφτυσε ο Μαντούρο και ο Μπιμπρας. Ποιοτικότερο το φτύσιμο που πήραν αυτοί

Αν πήγαινε για μένα αυτό αδερφέ ζητάω συγγνώμη γιατί όντως είναι ενοχλητικό αυτό,τα διαβάζω τα σχόλια απλώς αυτό έτυχε να μην το δω.olivares έγραψε:Παιδιά, ένα πράγμα θέλω μόνο να υπενθυμίσω που είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Όταν μπαίνετε στο θρεντ είναι απαραίτητο να διαβάζετε τις σελίδες που δεν έχετε διαβάσει για να ξέρετε τι έχει ειπωθεί πριν μιλήσετε έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται πράγματα αλλά δείχνοντας κιόλας τον απαιτούμενο σεβασμό στους προλαλήσαντες που έχουν κάνει τον κόπο να γράψουν. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος σε μια αίθουσα συνέλευσης γεμάτη κόσμο που έχουν ακουστεί ήδη πολλές απόψεις και χωρίς να ενδιαφέρεται να τις μάθει ή να μάθει πχιος ινε πχιος να αρχίζει να φωνάζει το δικό του παραμελώντας τους σαφείς όρους της θεραπείας σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο.
Επειδη ρωτατε για ΕΥΡΩΠΗ:
Από τις νέες μεταγραφές του χειμώνα κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και κάποιοι άλλοι όχι. Αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Μάαρτεν Μάρτενς και ο Μπίμπρας Νάτχο.
Ο Μαντούρο, Ο Γκσμπούρνινγκ, ο Χούσεν και ο Ινσαουράλδε έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου αλλά ένας πρέπει να μείνει εκτός!
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος έχει δικαίωμα συμμετοχής για τρεις αλλαγές στην λίστα της UEFA και βγάζει τρεις από την πρώτη λίστα. Αρα θα βγουν οι Λόπεθ, Λόρενς και Γκαρσία ΄(υπάρχει και ο Χακόμπο) και θα πάρουν τρεις τις θέσεις τους! O ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δηλώσει περισσότερους από τρεις νέους παίκτες στην λίστα του ακόμα και αν βγάλει περισσότερους από την πρώτη.
Το όριο των τριών νέων ονομάτων μπορεί να το ξεπεραστεί μόνο αν πρόκειται για γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ετσι λοιπόν από τους τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές ένας πρέπει να μείνει εκτός.
inpaok
Από τις νέες μεταγραφές του χειμώνα κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και κάποιοι άλλοι όχι. Αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Μάαρτεν Μάρτενς και ο Μπίμπρας Νάτχο.
Ο Μαντούρο, Ο Γκσμπούρνινγκ, ο Χούσεν και ο Ινσαουράλδε έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου αλλά ένας πρέπει να μείνει εκτός!
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος έχει δικαίωμα συμμετοχής για τρεις αλλαγές στην λίστα της UEFA και βγάζει τρεις από την πρώτη λίστα. Αρα θα βγουν οι Λόπεθ, Λόρενς και Γκαρσία ΄(υπάρχει και ο Χακόμπο) και θα πάρουν τρεις τις θέσεις τους! O ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δηλώσει περισσότερους από τρεις νέους παίκτες στην λίστα του ακόμα και αν βγάλει περισσότερους από την πρώτη.
Το όριο των τριών νέων ονομάτων μπορεί να το ξεπεραστεί μόνο αν πρόκειται για γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ετσι λοιπόν από τους τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές ένας πρέπει να μείνει εκτός.
inpaok
Μαλλον ο Χουσεν θα μεινει εκτος γιατι οι αλλοι μου φαινονται απαραιτητοι
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok kerkyra
Mία και η μεταγραφές τελείωσαν και μια και πιάσαμε της περιγραφές του αγαπητού όλων Μανόλο να πω και εγώ μια ιστορία που μου είχε αφηγηθεί καθηγητής μου στην σχολή.
Έχουν βάλει τον Μανόλο να περιγράψει σε Ολυμπιακούς αγώνες το άθλημα της ιστιοπλοϊας ποδοσφαιρικός ο Μανόλο άσχετος τελείως από ιστιοπλοϊα ξεκινάει την περιγραφή... στην κούρσα έχει αρχίσει και πέρνει κεφάλι η Δανία το πανί γράφει DEN αρχίζει και ο Μανόλο η Δανία είναι μπροστά και πάει για το χρυσό... σε μια στροφή γυρίζει και το πανί και το DEN φαινόταν σαν NED οπότε εξτασιασμένος ο Μανόλο αρχίζει ''έκπληξη έκπληξη η Ολλανδία περνάει μπροστά και τερματίζει και πέρνει το χρυσό'' με το που βγαίνουν τα αποτελέσματα και βλέπει ότι τελικά η Δανία είναι πρώτη λέει απλά like a boss ''τελικά η Δανία είναι πρώτη καληνύχτα''.
Έχουν βάλει τον Μανόλο να περιγράψει σε Ολυμπιακούς αγώνες το άθλημα της ιστιοπλοϊας ποδοσφαιρικός ο Μανόλο άσχετος τελείως από ιστιοπλοϊα ξεκινάει την περιγραφή... στην κούρσα έχει αρχίσει και πέρνει κεφάλι η Δανία το πανί γράφει DEN αρχίζει και ο Μανόλο η Δανία είναι μπροστά και πάει για το χρυσό... σε μια στροφή γυρίζει και το πανί και το DEN φαινόταν σαν NED οπότε εξτασιασμένος ο Μανόλο αρχίζει ''έκπληξη έκπληξη η Ολλανδία περνάει μπροστά και τερματίζει και πέρνει το χρυσό'' με το που βγαίνουν τα αποτελέσματα και βλέπει ότι τελικά η Δανία είναι πρώτη λέει απλά like a boss ''τελικά η Δανία είναι πρώτη καληνύχτα''.

Με το Natkho επειδή πολλοί ρωτάνε τι θα γίνει σε περίπτωση προσφοράς άλλης ομάδας: ναι μεν μπορούμε να ισοφαρίσουμε μια πρόταση - αλλα ας μην κολλήσουμε στη νομική διάσταση.
Το βασικό ερώτημα θα είναι αν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει και αν εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε.
Το βασικό ερώτημα θα είναι αν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει και αν εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=LSRH8ij0pUo
παρτε κ ενα ακομα μανολο να γουσταρετε
βαλτε τον στο μουντιαλ να γινει πανικος
παρτε κ ενα ακομα μανολο να γουσταρετε

βαλτε τον στο μουντιαλ να γινει πανικος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Παρ 31 Ιαν 2014, 01:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Γι'αυτό μάλλον κρατήθηκε ο Jacobo.. Για να μη δηλωθεί ο Gspurning και να μπουν οι άλλοι, οπότε ο Jacobo θα είναι για το EL..stelyk έγραψε:Επειδη ρωτατε για ΕΥΡΩΠΗ:
inpaok
Ο Μανόλο είναι κ ο δικός μου αγαπημένος σπίκερ καθώς θέλεις η φωνή του, θέλεις η καταπληκτική "ιταλίζουσα" προφορά του αλλά κ η κορύφωση στη μετάδοση του ήταν ανεπανάληπτες..
εδώ σε μια μοναδική επανεμφάνιση του...
https://www.youtube.com/watch?v=1p9XvCk1qlQ
επικές ατάκες κ εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=sbbZBSaSyh8
εδώ σε μια μοναδική επανεμφάνιση του...
https://www.youtube.com/watch?v=1p9XvCk1qlQ
επικές ατάκες κ εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=sbbZBSaSyh8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος analog την Παρ 31 Ιαν 2014, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτά εννοούνται ρε συ karl δε μπορεις να κρατήσεις κάποιον με το ζόρι.
Το πιο σημαντικο ειναι να θελει ο παιχτης να μείνει (παρα πολύ δύσκολο) τότε θα βρεθεί τρόπος.
Το πιο σημαντικο ειναι να θελει ο παιχτης να μείνει (παρα πολύ δύσκολο) τότε θα βρεθεί τρόπος.