5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Maximus έγραψε:...πρεπει να βρουμε τον κατάλληλο για να φερει τους καλους παιχτες απο την Λατινική Αμερική...
Όσο περισσότερο διαβάζω τη συνέντευξη παραπάνω, τόσο περισσότερο πείθομαι πως ίσως και να τον έχουμε βρεί τον κατάλληλο. ;)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τρομερή συνέντευξη..ειδικά εκεί που λέει να κάνουμε νέο πρότζεκτ μου ακούγεται πως είναι ήδη μέλος της διοίκησης... :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+++ με τους 2 παραπανω. Ηγετική μορφη, ηγετικη συνέντευξη και πανω απ'ολα ξερουμε οτι ειναι (αν οχι ο μονος) σιγουρα απο τους λιγους που ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.

Και αυτα τα ελληνακι ΠΑΟΚτσακι ειναι το παιδι και δεν παιζει κτλ ειναι βερεσε. Μπορει να μην ηξερε καν τον ΠΑΟΚ πριν ερθει αλλα ειχε γεννηθεί ΠΑΟΚ. γιατι ΠΑΟΚ ειναι ο τροπος ζωης, η αντισταση, η δικαιοσύνη.

Τιμή μας που αγωνιζεσαι στην ομαδα μας, Τιμή σου που αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ.

Έχω παίξει στη Ρεάλ, τη Μίλαν, την Ατλέτικο, αλλά στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα και τα έχω βρει στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
XTT

Δημοσίευση από XTT »

Falegkos έγραψε:
Έχω παίξει στη Ρεάλ, τη Μίλαν, την Ατλέτικο, αλλά στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα και τα έχω βρει στον ΠΑΟΚ
Νοιωθω πολυ λιγος σαν Παοκτσης με αυτη του την δηλωση. Αν το ελεγε οποιοσδηποτε αλλος, θα το περνουσα στο ντουκου και θα ελεγα οτι μας πουλαει παπα. Ο τυπος εχει αποδειξει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ το τι ανθρωπος ειναι. Και οταν σου πεταει μια τετοια ατακα, μονο ριγος μπορει να σε πιασει και να γινεις ακομη καλυτερος φιλαθλος της ομαδας.

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ....

.....ΒΑΛΣΑΜΩΜΑ :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όχι 5ετές...

να εξαντλήσει συμβόλαιο και να δώσει η ομάδα ως σύνολο τα πάντα για να κλείσει την καριέρα του με τίτλο. Θα έχει έτσι και ένα χρόνο για να συνηθίσει την ιδέα του νέου του ρόλου.

Όταν ένας τέτοιος παίκτης και άνθρωπος έχει τέτοιο δέσιμο και τέτοια ταύτιση με το DNA του συλλόγου και του κόσμου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φύγει μόλις κρεμάσει παπούτσια...

Δεν με νοιάζει εάν θα γίνει ΤΔ, Team manager, scouter, maouter, router, σύνδεσμος μεταξύ συνδέσμων και διοίκησης, δεν με νοιάζει εάν απλά θα τον βαφτίσουν κάπως και απλά θα περιφέρεται και θα κάθεται στον πάγκο, μου αρκεί που θα είναι εκεί και θα εμπνέει. Και ανεξαρτήτως ρόλου θα ρίχνει και κανα μπινελίκι και φαπίδι εάν εκτροχιάζεται κανείς... :twisted:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Η μόνη θέση που του πάει στον ΠΑΟΚ είναι του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Υ.Γ. Και μούγκα όλοι.......στην κερκίδα και στα αποδυτήρια 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το θελω πολυ και εγώ ρε παιδιά, αλλα να σας πω την αμαρτια μου, δεν το βλέπω να γίνεται...

Ο ανθρωπος δεν ειναι Ελληνας, εχει μια οικογενεια απο πίσω και καποια στιγμή θα θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του...

Ας πούμε βλεπεις τον Ζαγοράκη, εχει 4-5 χρονια που αποσυρθηκε, ασχολειται ακομα με τον ΠΑΟΚ. Αν φυγει απο προεδρος, κανεις δεν βαζει το χερι του στη φωτια οτι δεν θα ξαναγυρισει. Η βαση του είναι στην Ελλαδα. Το ιδιο και ο Βρύζας. ΠΑΟΚτσηδες που οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να βοηθησουν τον συλλογο. (το ιδιο και ο Αγγελος :mrgreen: )

Ειδαμε πχ τον Κονσεισαο. Εκατσε λιγο καιρο ως ΤΔ και μετα εφυγε για αλλες πολιτειες...

Μακαρι μακαρι και για τον Παυλο... Αλλα ακομα και αν παρει καποιο πόστο στην ΠΑΕ μετα απο την καριερα του, μετα απο 1-2 χρονια θα μας αφήσει...

(βεβαια τωρα μιλαω χωρις να ξερω, αλλα τελος παντων, κουβεντα να γινεται)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Βασικά το είχε δηλώσει και ο ίδιος πως αφού αποσυρθεί θα γυρίσει στην Ουρουγουάη. :roll:

ΥΓ Βέβαια μπορούμε να τον αναθέσουμε την θέση του σκάουτερ για την περιοχή. 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Βέβαια μπορούμε να τον αναθέσουμε την θέση του σκάουτερ για την περιοχή
Αυτό κατάλαβα* κι εγω απο τη συνέντευξή του. Φαντάζεστε πόσο καλό θα ηταν να υπάρχει ενας άνθρωπος με το κύρος του Γκαρσία ο οποίος θα προτείνει παίχτες και θα κάνει ακόμη και κάποιες πρώτες διερευνητικές συζητήσεις μαζί τους;

* Κατάλαβα = ευχήθηκα
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

σκεψου την εικόνα του Γκαρσία απέναντι απο λαμόγιο μάνατζερ που κάνει παιχνιδάκια.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τεράστια προσωπικότητα μακάρι να μας βοηθήσει όταν κρεμάσει τα παπούτσια του απο όπου νομίζει ότι μπορει καλλίτερα.....
Άβαταρ μέλους
funk

Δημοσίευση από funk »

ακου να δεις τι ειδα στον υπνο μου πριν λιγο!
ειχε λεει, ερθει στον ΠΑΟΚ ο Μαραντονα!!!, και σκοραρε στο πρωτο του ματς 2 γκολ με δικιες σου ασιστ!!
ειχατε λεει, γινει κολλητοι παρα την εθνικη σας κοντρα, και ετοιμαζομουνα να ανεβω για το ματς στη Τουμπα, με το βαζελο, για να σας θαυμασω!!!
αυτα ειναι γουστα ρεεε! ..κυριακατικα!! :D
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

funky dreams...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βαρομετρο...ολο το παιχνιδι περναει απο τα ποδια του
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Όντως. Σήμερα ήταν καλός αλλά διέκρινα έναν εκνευρισμό με ενέργειες που κάλλιστα με άλλο διαιτητή θα του είχαν στοιχίσει. Μου θύμισε λίγο Γκαρσία πρώτου έτους. Πρέπει να ηρεμήσει λίγο, ιδίως όταν έχει να κάνει με βούτες τύπου Νίνη......τον χρειαζόμαστε πολύ για να τον χάσουμε για μαλακίες.....
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”