Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από VfB v2 »

DimitrisS έγραψε:Απο που προκυπει οτι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα τωρα αν ειχαμε κλεισει Γκαμπιαντινι;

Βασικα οτι θα ηταν, θα ηταν. Αλλα μπορω κι γω να πω οτι αν ειχαμε κλεισει Γκαμπιαντινι, δεν θα περναμε πρωταθλημα ξερω γω.
Πρωτον απο την διαφορά ποιότητας των δύο, και δεύτερων δεν θα χρειαζόταν να ψάχνεις τώρα για αντικαταστάτη πάρα μονο εναν δανεικό για την θέση του Τζίμα.

Νομίζω δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε απο που προκύπτει η διαφορά ποιότητας. 14 τερματα 3 ασσιστ σε 2265 ο Ιταλός και αυτό σε ομάδα πολύ κατώτερη απο τον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε πρωτάθλημα που δεν ειναι δύο ταχυτήτων.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εγώ θα παραθέσω το εξής ερώτημα καθώς μιλάμε για σκαουτινγκ και μάνατζερ κλπ.

Εάν δεν έχεις έναν τεχνικό διευθυντή ο οποίος πέρα από ποδοσφαιρικές γνώσεις, δεν έχει και καλές άκρες στην αγορά πως θα αποκτήσεις ένα καλό δίκτυο;

Δεν ξέρω καν κατα ποσό είναι ή δεν είναι ικανοί οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ αλλά και πάλι, κατα βάση η δουλειά αυτή πέφτει στον τεχνικό διευθυντή.

Εμείς έχουμε διώξει κακήν κακώς τους περισσότερους ΤΔ σωστά η λάθος δε το κρίνω.

Πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να δικτυωθεί σωστά σαν κλαμπ όταν το κεφάλι του τμήματος δεν έχει τις κατάλληλες "άκρες" που χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
MSc in Football έγραψε: Το θέμα ξέρεις ποιος είναι; Πως κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας μας και κάποιοι για την τσέπη και την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το θέμα.

Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ και με τον Παντελάκη και με τον Καλαφάτη, και με τον Βουλινο και με τον Ζαγοράκη. Και θα είμαι ΠΑΟΚ και μετά τον Σαββίδη. Κάποιοι έχετε ταυτισει την ομάδα με τον Σαββίδη και , προσωπική μου άποψη που σίγουρα δε θα δεχτείτε, τον έχετε βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ!

Κατάλαβες γιατί υπάρχουν δύο στρατοπεδα; Δε με απασχολεί καθόλου η τσέπη του προέδρου ούτε η εικόνα του αλλά μονο η πρόοδος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αντε μπράβο...
Αντε μπράβο να τα πεις αλλού!

Πρόοδος γίνεται συνέχεια. Εσύ και ο κάθε οπαδός δεν μπορεί να την καθορίσει γιατί δε βάζεις εσύ τα χρήματα.

Οπως εσένα δε σε απασχολεί η τσέπη του προέδρου έτσι κι αυτός κρίνει ότι θα βάζει αυτά που βάζει και κρίνει.

Και προφανώς η ομάδα του ΠΑΟΚ ταυτίζεται με κάποια μεγαθήρια!

Και όπως οι παλιότερες δεκαετίες ταυτίστηκαν με τον Κουδα τον σαράφη τον παντελακη έτσι και αυτές οι δεκαετίες ταυτίζονται με το ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ τον λουτσεσκου και τον Σαββίδη.

Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ ταυτίζεται από γεννήσεως του με το Λαό του.

Άρα τα παχιά τα λόγια και ότι εμάς μας νοιάζει μόνο η πρόοδος και όχι η τσέπη δε λένε απολύτως τπτ.

Άραγε αυτός που πληρώνει δε θέλει την πρόοδο; είναι δυνατόν;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε αν ο Σαββιδης αποφασισει στο μελλον να βαζει 1 εκατομμύριο τον χρόνο για μεταγραφες, εμεις θα συνεχισουμε να λεμε οτι δεν μας πεφτει λογος γιατι η τσεπη ειναι δικη του.
Οταν γινει πηγαινε στα γραφεια φιλε.

Αν εσυ δεν βλεπεις προοδο τα τελευταια χρονια πες το μας και εμας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Βεβαια δεν ειναι και σιγουρο οτι το προβλημα ειναι ο Ιβαν. Και σε μενα αν μου φερναν ως επιλογες τον 33χρονο Μπρειθγουειτ με αξιωσεις 2.5 τον χρονο για 2 χρονια, τον Οετκοβιτς π θελει αυξηση 100% των αποδοχων του και τον Λιβαγια, δεν θα ψηνομουν να τους τα δωσω κι ας ειχα κανα δις στην ακρη. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουμε να ψηθει να χωσει χρημα ο Ιβαν οταν οι επιλογες ειναι ή ακριβοπληρωμενες μετριατζες ή επισφαλεις 33ηδες που κανουν και τους νοστιμους?
Μια σοβαρη ομαδα θα κανε ενα ενδελεχες σκαουτινγκ ολης της αγορας, θα εβρισκε παιχτες με προοπτικη και μεταπωλητικη αξια, και θα επειθε τον Ιβαν να τα σκασει. Οπως τα εσκασε για τον Ντεσποντοφ. Αλλα δυστυχως εκει στην ΠΑΕ εχουν αραξει και περιμενουν απο τους λιγους γνωστους τους μανατζαραιους να τους φερουν τα σαπακια τους για σπρωξιμο. Ε δεν γινεται ετσι η δουλειά.
Επισης αυτο για τον Ντελια. Δεν ειναι μαγκια της ΠΑΕ οτι δεν πουλήθηκε. Μαγκια του Σαββιδη αποκλειστικα ειναι. Η ΠΑΕ εφερε τα δεδομενα στο σημειο π θα πουλουσε, δηλαδη στα 17.5 μυρια και μετα πηγε η μπαλα στον Ιβαν. Αρα δεν σημαινει οτι επειδη ο Ιβαν κρατησε τον Ντελια οτι ταυτοχρονα η ΠΑΕ κινειται φοβερα. Ας κανει την δουλεια της σωστα η ΠΑΕ να ψησει τον Ιβαν να χωσει φραγκα για παιχτες π οντως τα αξιζουν. Αλλα οσο εμεις κοιταμε την λιστα με τους ελευθερους μονο και τις προτασεις του Βρυζα και του Ουκρανου μανατζερ π ξερει ο Γιωργης, αυτα θα εχουμε. Ακομη και περσι τον Σαματτα απο τον μανατζερ του Μπαμπα τον βρηκαμε, και ισως να τον πηραμε και ως μετος του ντιλ για τον Μπαμπα. Μηδεν σκαουτινγκ.
Τον Ντεσποτοφ και τον Μειτε τους εφερες τελη Αυγούστου. Οποτε το παραδειγμα δεν κολλαει με ολα τα προηγουμενα.

Επισης, δε χρειαζεται να αναπαραγεις ψεμματα χωρις να αναφερεις ονοματα απλα για να αναθεματισεις.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

DamoN έγραψε:Εννοείται πριν ήμουν ροστοβ και μετά θα γίνω παλλαλιακος.
Από αυτά που είπα πάντως έπιασες ακριβώς το νόημα.
Σε έχω ένα νέο και περυσι τις ίδιες ακριβώς συζητήσεις είχα εδώ μέσα.
Το αποτέλεσμα γνωστό .
Πάω τώρα να κλαψω σε μια γωνία που η προεδραρα έχασε 17.5 μυρια.
Είναι δυνατόν να κράτησε τον μικρό; Ακόμα να το χωνέψω .

Και πρόπερσι οι ίδιες γίνονταν εδώ μέσα. Το αποτέλεσμα επίσης γνωστό.

Το ειπα πως δε θα το παραδεχτειτε αλλα ετσι οπως το εγραψα ειναι. Ειστε πρωτα Σαββιδης και μετα ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς υπάρχει ο Λουτσέσκου που καλύπτει όλα τα κενά οργάνωσης, επικοινωνίας και σχεδιασμού. Συγχαρητήρια στον Ιβάν που δε λειτούργησε εγωιστικά ,όπως ήθελαν πολλοι, και τον έφερε πίσω στην ομάδα. Καλό όμως είναι να σταματήσει να τον ταλαιπωρεί κάθε χρόνο.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ένας δημοσιογράφος υπάρχει να ψάξει αυτό το περίφημο σκάουτινγκ team που κάθε Μάρτη είναι πανέτοιμο για το καλοκαίρι και τελικά δεν είναι έτοιμο ούτε το... φθινόπωρο;;;Ξέρω κι εγώ για τον "γκουρού" Κωστίκο του scouring team που έχει πιάσει την καλή και βολεύτηκε...
Μπορεί ένας δημοσιογράφος να φτιάξει ένα tree με τους παίχτες και τους μάνατζερ και να δούμε ποιος έχει έρθει κι από πού;;;Κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε και θα καταλάβουμε μετά πώς και με ποιους συνεργάζεται μόνιμα η ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ισπανός δημοσιογράφος στον Πετρωτό για Braithwaite: Προβάδισμα ο γαύροs λόγω Mendilibar (με τον οποιο έχουν μιλήσει) και ευρώπης (?). Του έχει γίνει πρόταση για 3 χρονια από γαύρο και είναι προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις.
Δεν γνωρίζει για πρόταση ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 17 Ιούλ 2024, 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

klainmein έγραψε:Ένας δημοσιογράφος υπάρχει να ψάξει αυτό το περίφημο σκάουτινγκ team που κάθε Μάρτη είναι πανέτοιμο για το καλοκαίρι και τελικά δεν είναι έτοιμο ούτε το... φθινόπωρο;;;Ξέρω κι εγώ για τον "γκουρού" Κωστίκο του scouring team που έχει πιάσει την καλή και βολεύτηκε...
Μπορεί ένας δημοσιογράφος να φτιάξει ένα tree με τους παίχτες και τους μάνατζερ και να δούμε ποιος έχει έρθει κι από πού;;;Κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε και θα καταλάβουμε μετά πώς και με ποιους συνεργάζεται μόνιμα η ΠΑΕ...
Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:Βεβαια δεν ειναι και σιγουρο οτι το προβλημα ειναι ο Ιβαν. Και σε μενα αν μου φερναν ως επιλογες τον 33χρονο Μπρειθγουειτ με αξιωσεις 2.5 τον χρονο για 2 χρονια, τον Οετκοβιτς π θελει αυξηση 100% των αποδοχων του και τον Λιβαγια, δεν θα ψηνομουν να τους τα δωσω κι ας ειχα κανα δις στην ακρη. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουμε να ψηθει να χωσει χρημα ο Ιβαν οταν οι επιλογες ειναι ή ακριβοπληρωμενες μετριατζες ή επισφαλεις 33ηδες που κανουν και τους νοστιμους?
Μια σοβαρη ομαδα θα κανε ενα ενδελεχες σκαουτινγκ ολης της αγορας, θα εβρισκε παιχτες με προοπτικη και μεταπωλητικη αξια, και θα επειθε τον Ιβαν να τα σκασει. Οπως τα εσκασε για τον Ντεσποντοφ. Αλλα δυστυχως εκει στην ΠΑΕ εχουν αραξει και περιμενουν απο τους λιγους γνωστους τους μανατζαραιους να τους φερουν τα σαπακια τους για σπρωξιμο. Ε δεν γινεται ετσι η δουλειά.
Επισης αυτο για τον Ντελια. Δεν ειναι μαγκια της ΠΑΕ οτι δεν πουλήθηκε. Μαγκια του Σαββιδη αποκλειστικα ειναι. Η ΠΑΕ εφερε τα δεδομενα στο σημειο π θα πουλουσε, δηλαδη στα 17.5 μυρια και μετα πηγε η μπαλα στον Ιβαν. Αρα δεν σημαινει οτι επειδη ο Ιβαν κρατησε τον Ντελια οτι ταυτοχρονα η ΠΑΕ κινειται φοβερα. Ας κανει την δουλεια της σωστα η ΠΑΕ να ψησει τον Ιβαν να χωσει φραγκα για παιχτες π οντως τα αξιζουν. Αλλα οσο εμεις κοιταμε την λιστα με τους ελευθερους μονο και τις προτασεις του Βρυζα και του Ουκρανου μανατζερ π ξερει ο Γιωργης, αυτα θα εχουμε. Ακομη και περσι τον Σαματτα απο τον μανατζερ του Μπαμπα τον βρηκαμε, και ισως να τον πηραμε και ως μετος του ντιλ για τον Μπαμπα. Μηδεν σκαουτινγκ.
Τον Ντεσποτοφ και τον Μειτε τους εφερες τελη Αυγούστου. Οποτε το παραδειγμα δεν κολλαει με ολα τα προηγουμενα.

Επισης, δε χρειαζεται να αναπαραγεις ψεμματα χωρις να αναφερεις ονοματα απλα για να αναθεματισεις.
Γιατι ξερεις εσυ ποτε εντοπιστηκε ο Ντεσποντοφ?
Και ποια ακριβως ειναι τα ψεματα?
Α και π εισαι, εσυ εχεις πει οτι δεν εχει νοημα να συζηταμε. Τι ασχολεισαι με τα ποστ μου? Γραψε την αποψη σου και σταματα να τρεχεις πισω απο αποψεις αλλων. Πες μας ποια ειναι η αποψη σου για ο,τι συμβαινει μεταγραφικα, να ξερουμε με ποιον ανοιγουμε κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

klainmein έγραψε:Ένας δημοσιογράφος υπάρχει να ψάξει αυτό το περίφημο σκάουτινγκ team που κάθε Μάρτη είναι πανέτοιμο για το καλοκαίρι και τελικά δεν είναι έτοιμο ούτε το... φθινόπωρο;;;Ξέρω κι εγώ για τον "γκουρού" Κωστίκο του scouring team που έχει πιάσει την καλή και βολεύτηκε...
Με τον Κωστικο τι προβλημα εχεις φιλε; Γραψτο ξεκαθαρα, γιατι μισολογα; Το σκαουτιγκ τιμ εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Α και π εισαι, εσυ εχεις πει οτι δεν εχει νοημα να συζηταμε. Τι ασχολεισαι με τα ποστ μου? Γραψε την αποψη σου και σταματα να τρεχεις πισω απο αποψεις αλλων. Πες μας ποια ειναι η αποψη σου για ο,τι συμβαινει μεταγραφικα, να ξερουμε με ποιον ανοιγουμε κουβεντα.
Οταν λες ψεμματα θα στο υπενθυμιζω, δε γινεται συζητηση. Δεν το ηξερες αυτο; Αυτο σε πειραξε οχι οτι λες ψεμματα; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Ε αρα εσυ που ξερεις οτι δεν εντοπισαν παικτες; Θα τους φερουν τον Αυγουστο, οπως τον Ντεσποτοφ. Ετσι δεν ειναι;

Πες μας ποιοι οι γνωστοι μανατζαραιοι (με ονοματα) ποιοι ειναι αυτοι στην ΠΑΕ (με ονοματα) που περιμενουν να «σπρωξουν» παικτες. I’ll wait
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

aivas19 έγραψε:
Με τον Κωστικο τι προβλημα εχεις φιλε; Γραψτο ξεκαθαρα, γιατι μισολογα; Το σκαουτιγκ τιμ εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες
Τι πρόβλημα να έχω; Βλέπεις εσύ να έχει έρθει παίκτης προϊόν σκάουτινγκ; Έχει έρθει παίκτης από Βραζιλία που έχουμε πχ τον Μάτος και τον Λίνο; Ψαγμενος παίκτης που να βγει; Κι αυτό που λέω σε προκαλώ να με διαψεύσεις: ΚΑΘΕ χρόνο βγαίνει το κλασικό αρθεί ότι παρακολουθούνται παίκτες και υπάρχουν τρεις λίστες και θα αποφασιστεί ποιοι θα έρθουν για να είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών εδώ στην προετοιμασία. Γελάω κάθε φορά που το διαβάζω. Prove me wrong
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αρα λες οτι για ολα αυτα φταιει ο Κωστικος; Γραψτο ρε φιλε μη ζοριζεσαι. Εσυ τον κατηγορεις, αρα ξερεις πως λειτουργουν ολα στην ΠΑΕ. Δηλαδη του ειπε ο Ιβαν φερε 5 προτασεις απο Βραζιλια και αυτος δεν εφερε; Πες μας κι εμας. Πες το και στον Ιβαν που τον κραταει.

ΥΓ: Πως το εγραψες: prove me wrong; Ε πρωτα απειδειξε αυτα που λες και θα δουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 17 Ιούλ 2024, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Κατσε ρε φιλε, δηλαδη ποιος ειναι υπευθυνος για το σκαουτινγκ και τη λειτουργια της ομαδας αν δεν ειναι ο Ιβαν?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Οταν λες ψεμματα θα στο υπενθυμιζω, δε γινεται συζητηση. Δεν το ηξερες αυτο; Αυτο σε πειραξε οχι οτι λες ψεμματα; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Ε αρα εσυ που ξερεις οτι δεν εντοπισαν παικτες; Θα τους φερουν τον Αυγουστο, οπως τον Ντεσποτοφ. Ετσι δεν ειναι;

Πες μας ποιοι οι γνωστοι μανατζαραιοι (με ονοματα) ποιοι ειναι αυτοι στην ΠΑΕ (με ονοματα) που περιμενουν να «σπρωξουν» παικτες. I’ll wait
Ξερεις χαιρομαι που νιωθεις σημαντικος εδω μεσα. Αληθεια. Αλλα ειναι κριμα να μιλας μονος σου. Όταν μου υπενθυμίζεις οτι λεω ψεματα, να κανεις και εναν κοπο να μ λες ποιο ειναι το ψεμα. Αλλιως λες μπαρουφες στον αερα. Αν εντοπισαν παιχτες και τους παρει μεχρι τον Αυγουστο να τους φερουν τοτε ειναι αχρηστοι. Οσο για τους γνωστους μανατζερ, αληθεια σε ποια πολη ζεις? Δηλαδη δεν ξερεις οτι περσι καποιες μεταγραφες που δεν προχωρησαν τις ετρεχε ο Βρυζας? Δηλαδη δεν ξερεις οτι ο Σαματτα εχει τον ιδιο μανατζερ με τον Μπαμπα? Ή μηπως δεν ξερεις οτι σταθερα συνεργαζομαστε με τον Σαμπλι απο τοτε που μας εφερε τον Ζαμπα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”