Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Απλά Αδελφέ μου,obanebane, εννοώ ότι σε όσους θεσμούς και να συμμετέχουμε, οι αγώνες είναι Σαββατοκύριακο και Πέμπτη. Δηλαδή 2 αγώνες.
Τρίτος δεν χωράει.
Τρίτος δεν χωράει.
Γέρος έγραψε:Απλά Αδελφέ μου εννοώ ότι σε όσους θεσμούς και να συμμετέχουμε, οι αγώνες είναι Σαββατοκύριακο και Πέμπτη. Δηλαδή 2 αγώνες.
Τρίτος δεν χωράει.
Χωράει.
Πέμπτη Ευρώπη, Κυριακή πρωτάθλημα, Τετάρτη κύπελλο.
Μπορεί η ομάδα να δώσει 3 παιχνίδια σε 7 ημέρες, έχει γίνει.
Βέβαια αυτό δεν είναι κανόνας προφανώς, αλλά εξαίρεση,που μπορεί όμως να γίνει παραπάνω από μια φορά μέσα στη σεζόν.
- kataramenos5
Ρε παλικαρια αφού γνωριζετε τοσο καλα το μελλον, το πως θα ξεφτυλιστουμε και το τι συνοθυλευμα θα παρουσιασουμε, δε μας λετε και τα νούμερα του τζοκερ να μη μας βγαινει η ψυχη στο μεροδουλι μεροφαι? Την υπογραφη σας τη βάζετε οτι ετσι θα γινουν τα πραγματα ή τζαμπα μας πρηζετε ?
Πως καταντησαμε ετσι μωρε?
Πως καταντησαμε ετσι μωρε?
Ας κάνουμε και λίγο υπομονή πρώτα πρέπει να ξεφωρτωθεί τα βαρίδια η ομάδα(Ζαμπα,Μουργκ,τευλορ,μιχαι,κουρτιτς,) εχει μέρες για μεταγραφές μετά και πολλούς καλούς ελεύθερους στις θέσεις που πονάμε....υπομονή Αδέρφια !!!
Δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Ο Λουτσεσκου θεωρεί εμπόδιο την Ευρώπη για τους ελληνικούς στόχους, το έχει δηλώσει, άμεσα, έμμεσα με χίλιους δυο τρόπους.
Προφανώς μια ομάδα για να γίνει ΟΜΑΔΑ,θέλει χρόνο δουλειάς και το ένα παιχνίδι την εβδομάδα,στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν εξυπηρετεί.
Όταν μιλάμε για μια εντελώς νέα ομάδα και πάντα με βάση το σκεπτικό Λουτσεσκου και στις δύο του θητείες,αυτή τη στιγμή ο Ρουμάνος όχι απλά δεν έχει στεναχωρηθεί, αλλά μέσα του είναι χαρούμενος.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να κριθεί πιο αυστηρά από ποτέ φέτος.
Αρκεί βέβαια να βγει στις 15 Σεπτεμβρίου και να πει ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να με ικανοποιήσει στις μεταγραφές.
Ο Λουτσεσκου θεωρεί εμπόδιο την Ευρώπη για τους ελληνικούς στόχους, το έχει δηλώσει, άμεσα, έμμεσα με χίλιους δυο τρόπους.
Προφανώς μια ομάδα για να γίνει ΟΜΑΔΑ,θέλει χρόνο δουλειάς και το ένα παιχνίδι την εβδομάδα,στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν εξυπηρετεί.
Όταν μιλάμε για μια εντελώς νέα ομάδα και πάντα με βάση το σκεπτικό Λουτσεσκου και στις δύο του θητείες,αυτή τη στιγμή ο Ρουμάνος όχι απλά δεν έχει στεναχωρηθεί, αλλά μέσα του είναι χαρούμενος.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να κριθεί πιο αυστηρά από ποτέ φέτος.
Αρκεί βέβαια να βγει στις 15 Σεπτεμβρίου και να πει ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να με ικανοποιήσει στις μεταγραφές.
- PAOKevolution
Πριν αντιπαραθεσετε τις όποιες (σεβαστές) απόψεις σας, κάντε έναν κόπο και διαβάστε προσεκτικά το σχόλιο στο οποίο θέλετε να απαντήσετε. Δεν είμαι δικηγόρος του Ρέιν και ούτε θέλω να γίνω, αλλά αναφέρει το εξής: Θα ήταν θεμιτό και εννοείται πως το ήθελε να βρίσκεται η ομάδα στην Ευρώπη. Αλλα! Το γεγονός ότι αποκλείστηκε πέραν του οικονομικού σκέλους και του γοήτρου δεν είναι σε καμία περίπτωση ταφόπλακα όπως αναγράφεται και αναγράφεται και αναγράφεται εδώ μέσα. Ένα αρνητικό γεγονός μπορείς με οξυδέρκεια να το μετατρέψεις ως θετικό. Κι αυτό το θετικό που βρήκε ο Ρειν είναι αυτό που ανέφερε.
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν λουτσέσκου. Εξάλλου από την πρώτη μέρα του αποκλεισμού ( βασικά από το πρώτο παιχνίδι) είπα ότι ο λουτσέσκου απέτυχε πέρα των όποιων τραγικών επιλογων ( βασικό στόπερ καργας,επιθετικός και μεσοεπιθετικος ο κανένας κτλ ) διοικητικά και από πλευράς τ.δ. και μακάρι να φύγει.joshua έγραψε:Στο μυαλο μου εισαι,πραγματικα ολα αυτα ειναι απιστευτα...Απο την αλλη μου υπερασπιζεσαι τον Λουτσεσκου βεβαια...renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις επί εποχής Σαββίδη μάλλον εθελοτυφλεί.
Μακάρι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ να ήταν οι μεταγραφές.
Μιλάμε για ομάδα που σε περίοδο προετοιμασίας μένει 15 μέρες χωρίς φιλικό αγώνα, βαφτίζει τα οικογενειακά δίτερμα ως φιλικά και όταν εν τέλει παίζει κανένα φιλικό με κάτι Βόλους και με κάτι Παναιτωλικους θα παίζει όχι μόνο κεκλεισμένων των θυρών αλλά και κλεισμένο των καμερών και των δημοσιογράφων.
Μπορεί να ζητήσει κάτι ανάλογο και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον.
Να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο είναι κάποια καινούργια μάρκετιστικη τεχνική, κάτι ρε παιδί μου σαν το τέχνασμα του Καποδίστρια με την πατάτα...μετά από αυτό το κρυφτό όλοι θα τρέχουν σαν τρελοί να δούνε την ομάδα,να αγοράσουν διάρκειας και θα κατακλύσουν την μπουτίκ
Δεν θέλω να φύγει γιατί είναι μέτριος προπονητής όπως γράφεται ή βοτιβτον ξεπέρασε το ποδόσφαιρο κ.α ωραία... εξάλλου το αν είναι καλός προπονητής το έχουν απαντήσει οι παίκτες που προπονησε με πρώτο και καλύτερο τον καλύτερο σύγχρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας.
Θέλω να φύγει πρώτον γιατί πλέον η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του από πολύ μεγάλη μερίδα των οπαδών είναι πολύ μεγάλη ( αν και αυτό μπορεί να έχει και θετικό αντίκτυπο αφού αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αλεξικέραυνο στους ποδοσφαιριστές ειδικά στους νέους και άπειρους της ομάδας) κάτι που πιστεύω ότι της χαίρε ν το έργο οποιουδήποτε προπονητή.
Δεύτερον θέλω να φύγει γιατί ο ΠΑΟΚ πληρώνει πολλά περισσότερα σε προπονητή και προπονητικό τιμ χωρίς λόγο.
Ποιος ο λόγος να πληρώνω δύο εκατομμύρια στο προπονητικό τιμ όταν στην ουσία δεν υπάρχουν αγωνιστικοί στόχοι ?
Και τρίτον και πιστεύω σημαντικότερο από όλα ότι όταν παίρνεις κάποιο στέλεχος εξειδικευμένος σε κάποια πράγματα τότε τον βάζεις να κάνει τα πράγματα αυτά στα οποία είναι εξειδικευμένος και από τα οποία μπορείς να πάρεις το 100% των δυνατοτήτων του.
Το να έχω ένα στέλεχος το οποίο κάνει πάρα πολύ καλά το Α πράγμα στην δουλειά του και εγώ να τον βάζω να κάνει το Β είναι για μένα επαγγελματική παράνοια.
Ακόμα και τον γκουαρντιόλα να φέρεις άμα τον βάλεις να κάνει αυτά που θέλουμε να κάνει πλέον ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θα φαινόταν ως ένας προπονητής της σειράς και θα έφευγε ως αποτυχημένος.
Υγ μακάρι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ να λυνονταν με μία απόλυση ή μία παραίτηση του λουτσέσκου.
Υγ2 ας θωρακιστουμε όλοι με υπομονή και με γερά νεύρα φέτος
Απλώς διασκεδάζω την κακή μου διάθεση, καθώς η καρδιά μου περίλυπος έως θανάτου εστί.
Αν ορίσουμε την εβδομάδα ως διάστημα 8 ημερών όντως η Ομάδα αγωνίζεται 3 αγώνες με την Ευρώπη και με το κύπελο.
Αν ορίσουμε την εβδομάδα ως διάστημα 7 ημερών η Ομάδα αγωνίζεται 2 αγώνες χωρίς την Ευρώπη και με το κύπελο.
Άσχετο
Εγώ θέλω να ζήσω να δω τον Π.Α.Ο.Κ. να παίζει Τρίτη-Τετάρτη στην Ευρώπη σε χιονισμένα γήπεδα .
Αν ορίσουμε την εβδομάδα ως διάστημα 8 ημερών όντως η Ομάδα αγωνίζεται 3 αγώνες με την Ευρώπη και με το κύπελο.
Αν ορίσουμε την εβδομάδα ως διάστημα 7 ημερών η Ομάδα αγωνίζεται 2 αγώνες χωρίς την Ευρώπη και με το κύπελο.
Άσχετο
Εγώ θέλω να ζήσω να δω τον Π.Α.Ο.Κ. να παίζει Τρίτη-Τετάρτη στην Ευρώπη σε χιονισμένα γήπεδα .
Την αποψη μας την εχουμε γραψει πολλάκις. Λες και η Λεφσκι δεν ηταν νεα ομαδα χαμηλοτατης δυναμικης με μειον 5 βασικους παιχτες στο πρωτο ματς.rainmaker έγραψε:Εσείς οι δύο που παριστάνετε τα θύματα και τρίβεστε για καυγάδες χωρίς να μιλατε φυσιολογικά, πάρτε το αλλιώς και αν έχετε άποψη πείτε την
Εγώ έχω και την έγραψα. Και την ίδια ακριβώς είχα γράψει και το 2015 όταν πάλι είχαμε μπερδεματα με μέτριο ρόστερ.
Πείτε εσείς το αντιθετο, έγραψα ήδη ότι σεβομαι το προφανές αντεπιχείρημα
Πείτε εσείς ότι γίνεται νέα ομάδα με νέους υποτιθέμενα φερέλπιδες παίκτες, με τρεις διοργανώσεις και ματς από Ιούλιο μηνα
Απο δικαιολογιες αλλο.
Αν δεν ειναι σε θεση ο Λουτσεσκου να εμφανισει ενα αξιομαχο συνολο σε εναμιση σχεδον μηνα, απεναντι σε ενα τεραστιο λιμο, τοτε ας αλλαξει επαγγελμα.
Το κακο ξερεις ποιο ειναι? Πως βλεπεις ή προσπαθεις να δεις κοντοφθαλμα ωφελεια στην τεραστια αποτυχια μας, οταν τοσο βραχυπροθεσμα οσο και μακρυπροθεσμα αυτος ο αποκλεισμος μας ρημαζει. Καθε χρονο χαμηλωνει το ταβανι επικινδυνα. Αν φετος μετα απο την περσινη χρονια και τα τοσα εσοδα, το ταβανι στα συμβολαια ηταν οι 400.000, τρεμω στην ιδεα του που θα κινηθει του χρονου με την απωλεια τουλαχιστον 6 μυριων απο την ευρωπη.
Καλο θα κανει ο αποκλεισμος, μονο αν ο Ιβαν κανει all in, φερει 4 παιχταραδες και κυνηγησει το πρωταθλημα. Αλλα οπως διαφαινεται δυσκολα θα γινει σοβαρη κινηση μεχρι τελους. Οποτε προετοιμαστειτε για χαμηλοταβανη ομαδα.
υγ. εννοειται πως δεν θα σου κανω καν την χαρη να σχολιασω τα περι ξυσιματος κλαματος κλπ. Ειπαμε, εσυ μπορεις να λες οτι θελεις και οπως θελεις. Συνεχισε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 09 Αύγ 2022, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπαρχει προπονητής που να το ξέρει καλύτερα αυτό (το χτίσιμο των ομάδων μέσα από τον εθισμό στις νίκες)και να το έχει κάνει στάμπα της καριέρας του περισσότερο από τον Ραζβαν; Εγώ λέω όχι.Parolos έγραψε:Αυτά τα ακούγαμε και για το 0/12 ότι δήθεν ήταν αδιάφορα ματς και θα παίξουμε στον τελικό.
Φτάσαμε στο 1 νίκη σε 15 ματς και λέμε τα ίδια.
Εκτός των χρημάτων κι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει κάθε χρόνο Ευρώπη , μάλιστα καλό θα ήταν όχι στην 3η διοργάνωση, καμιά ομάδα δεν κέρδισε κάτι από αποκλεισμό. Μα καμία όμως.
Οι ομάδες για να χτιστούν πρέπει να εθιστούν στις νίκες όχι στους αποκλεισμούς και τις ήττες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ξεχάσουμε πως μπετοναρισε το προηγούμενο γκρουπ παικτών από το 18 και μετά;
Μια φορα το εκανε και τον αναγαγαμε σε μετρ του στησιματος ομαδων. Και μαλιστα το εκανε με τις πλαταρες του Ιβαν που εχωνε αβερτα.
Για να τον δουμε φετος αν μπορει ή απλα ειναι φουσκα.
Για να τον δουμε φετος αν μπορει ή απλα ειναι φουσκα.
- PAOKevolution
Τι λες ρε Γκοσπι τι ψέματα είναι αυτά ρε;;; Επί δύο συναπτά έτη γαμουσε και εδερνε ότι περπατούσε σε αντίπαλο και τα αναγάγεις στις πλάτες του Ιβάν; Φέτος δε σε έκανε μάγκα; Άντε φτάνει να διαβάζουμε τέτοια πράγματα εδώ μέσα και να είμαστε στη μουγκα. Φτάνει!
Προφανώς και σήμερα θα κρίνω με βάση όσα έχω δει ως σήμερα. Πως να αξιολογήσω δηλαδή αυτά που βλέπω;iasoiako έγραψε:
Φίλε μου ζητάς να κρίνω τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο και τους παίκτες που δεν έχουμε δει από Ιούλιο?
Εσύ που τους είδες και τους έκρινες τους παίκτες?
Μου μιλάς για Βαρέλα, που τον λέγαν χοντρό επι ένα χρόνο, τον πρώτο χρόνο, και ήταν να φύγει.
Ο Πασχαλάκης τα έπνιγε, και αν θυμάσε όταν ήρθε ο Κρέσπο γελούσαν όλοι και λέγαν κοιτάτε τί πήγαν και μας φέραν.
Μιλάς λες και κάνεις εσύ το πλάνο στην ΠΑΕ και δεν σε νοιάζει τί λένε οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παίκτες με εικόνα 3 χρόνων και να τους συγκρίνεις με παίκτες που τους έχουμε δει 90 λεπτά.
Που ξέρεις τί θα είναι ο Κουαλιάτα σε 6 μήνες από τώρα, ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας, ο Νάρεη. Κάτσε να τους δούμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη εικόνα.
Με βάση αυτά που ΊΣΩΣ προσφέρουν στο μέλλον;
Κάτσε μισό λεπτό για να καταλάβω. Ένας αποκλεισμός έφτανε, για να αρχίσουν όλες οι διαρροές να αναφέρουν πως αφού αποκλειστήκαμε, η ενίσχυση περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Άρα μας λένε - δείχνουν, πως ένας αποκλεισμός και μόνο, είναι ικανός να επηρεάσει τρομερά τον σχεδιασμό της ομάδας.
Εσύ όμως υποστηρίζεις, πως παρόλο που ο οργανισμός και διαρρέει αλλά και δείχνει να έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από έναν αποκλεισμό, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτόν, να μην κριθούν καθόλου στο σήμερα αλλά να περιμένουμε 6-12-18-36 μήνες για να τους αξιολογήσουμε.
Και σε ρωτάω εγώ. Πες πως δεν μεταμορφώνεται ο Κουαλιάτα σε εξτρέμ με νούμερα, ούτε ο Νάσμπεργκ σε Κρέσπο κλπ. Αυτοί οι 6-12-18-36 μήνες, ξέρεις πόσο μπορεί να στοιχίσουν για τα επόμενα χρόνια;;
Εγώ δεν μηδενίζω κανέναν από αυτούς που ήρθαν, γιατί όπως είπες και εσύ, δεν έχουμε τόσα πολλά στοιχεία για να τους κρίνουμε στο 100%.
Λέω όμως πως από αυτά που είδα, θα προτιμούσα να έρθει ως αριστερό εξτρέμ κάποιος πιο έτοιμος, να έρθει ένα δεκάρι που δεν ήρθε ποτέ και να είχε έρθει ένα στόπερ ανώτερου επιπέδου τουλάχιστον από τον Κάργα.
Τι το παράλογο βρίσκεις σε όλα αυτά;
Επιλέγω να μην πιστεψω τα περι 2 μυριων ρητρας αγορας για τον Βιταο...