Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από barlow4 »

Εχουν αρχισει να αποδιδονται υπερφυσικες ιδιοτητες στο λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

seaman έγραψε:Για Μανγκαλά μου είχε κάνει εντύπωση κάτι που έγραψε ο Οικονομίδης πριν 2 εβδομάδες.
Δεν έψαξα το πως και το γιατί
Εικόνα
Το έγραψε γιατί ο τύπος είναι μεγάλο ταγαρι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

bersekeros έγραψε:Για τον σέντερ μπακ Μανγκαλά γράφει το inpaok που ψάχνει ομάδα και μιλάει ο μανατζαρέος με διαφορα κλαμπ.
Τεράστιο όνομα αλλά....πάρα πολλούς τραυματισμούς!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

dimitris88 έγραψε:υπάρχει αρκετή γκρίνια και ανυπομονησία καθώς η ομάδα δεν κινείται μεταγραφικά, τουλάχιστον μέχρι τώρα ή τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται όχι μόνο δεν ικανοποιούν αλλά προβληματίζουν πολύ έντονα τουλάχιστον ως βιογραφικά. Κατανοητό αυτό και αναμενόμενο, όταν μιλάμε για εμάς τους οπαδούς που λειτουργούμε συναισθηματικά.

Φέτος, δεν ξέρω εάν το έχετε αντιληφθεί αλλά διενεργείται κάτι που ίσως για πρώτη φορά γίνεται επί εποχής Σαββίδη. Φαίνεται ο προπονητής να έχει τον απόλυτο έλεγχο και κατά συνέπεια και ευθύνη να επιλέξει τους παίκτες που θέλει. Αυτό βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ή επικοινωνηθεί δημόσια αλλά στην πράξη μάλλον αυτό συμβαίνει. Αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που δεν υπάρχει βιασύνη για τεχνικό διευθυντή, μια υπόθεση που μάλλον θα πάει για μετά το καλοκαίρι, εάν παρθεί απόφαση και τότε. Εάν τελικά δούνε ότι το μοντέλο του προπονητή σε ρόλο Άγγλου προπονητή-manager περπατήσει, ίσως τελικά να μην αποκτήσουμε τδ.

Είχες παράπονο κε Λουτσέσκου την προηγούμενη φορά ότι δεν εισακούσθηκες στις μεταγραφικές επιλογές και προτάσεις που είχες κάνει; Πολύ καλά, φέτος πάρε όλη την ευθύνη πάνω σου. Το scouting θα σου δείξει όλες του τις λίστες που ήδη έχει συν τις προτάσεις των μάνατζερ και εσύ αποφασίζεις. Δεν υπάρχει τδ να πάρει αυτός την ευθύνη των επιλογών και να φέρει παίκτες που αυτός κρίνει ότι μπορούν να καλύψουν αυτά που ζητάει ο προπονητής ως χαρακτηριστικά. Άρα όλη η ευθύνη είναι στον προπονητή.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εάν ισχύει στην πράξη αυτό που περιγράφω εγώ το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα και πιστεύω ότι θα μας πάει καλά. Ο λόγος είναι ότι έχοντας ο Λουτσέσκου όλη την ευθύνη των επιλογών επάνω του, θα ψάξει καλά την κάθε περίπτωση εάν είναι κατάλληλη για την ομάδα που θέλει να φτιάξει και το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει. Εάν κάτι μας έχει δείξει ο Ράζβαν σαν χαρακτήρας είναι ότι μόνο αφελής δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα είναι πανέξυπνος και πονηρός (με την καλή έννοια). Το ξέρει και ο ίδιος ότι ρισκάρει το status της καριέρας του. Εάν αποτύχει στον ΠΑΟΚ θα έχει κάνει βήματα πίσω.

Επειδή σαν χαρακτήρας αλλά και τρόπο δουλειάς στηρίζεται πολύ στον να μην αφήνει τίποτα στην τύχη και να κυνηγάει και την παραμικρή λεπτομέρεια, λέτε να έχει αφήσει στην τύχη το θέμα των μεταγραφών όταν μάλιστα φέτος εκ των πραγμάτων έχει τη μεγαλύτερη ανάμειξη από κάθε άλλη φορά; Λέτε να ξέρουμε όλοι εμείς ότι παίρνει σαπάκια και μετριότητες και αυτός απλά να μην το καταλαβαίνει ή να συμβιβάζεται με αυτά που του φέρνει η διοίκηση; Δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι ήδη έχει στο μυαλό του όλο το πλάνο, το οποίο εμείς φυσικά δεν γνωρίζουμε (δικαιολογημένα) και δεν κατανοούμε σε αυτήν τη φάση.

Η μεγάλη μεταγραφή που έκανε ο ΠΑΟΚ φέτος είναι ο Λουτσέσκου, με την έννοια ότι ο ΠΑΟΚ αγόρασε και έφερε πίσω την πολύ καλή καθημερινή δουλειά μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι ο Λουτσέσκου σαν προπονητής, η πολύ καλή και σοβαρή καθημερινή δουλειά στην ομάδα. Η δουλειά στη λεπτομέρεια. Αυτό πληρώνει η ομάδα με 1,8εκ και αυτό ήταν το κριτήριο της αλλαγής του Γκαρσία. Ο Πάμπλο δεν είναι ακόμη έτοιμος προπονητικά (ο ίδιος και σαν team) να δώσει αυτό το ανώτερο επίπεδο καθημερινής δουλειάς.

Κάποιος συνοπαδός σ' ένα σχόλιο του έγραψε ότι ο Λουτσέσκου είχε την προηγούμενη φορά το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα γι' αυτό πέτυχε. Θα διαφωνήσω ως προς το εξής. Το έκανε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Να θυμίσω ότι την προηγούμενη χρονιά επί Ίβιτς που ήταν η πρώτη του Βαρέλα και του Κρέσπο, ήταν και οι δύο μετριότατοι και ας ήταν και νεότεροι ηλικιακά. Επί Λουτσέσκου έγιναν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα και μόλις έφυγε ο Ράζβαν, έπεσε πάλι η απόδοση τους. Το ίδιο και ο Μπίσεσβαρ. Την πρώτη χρονιά επί Ίβιτς, ενώ έδειχνε το ταλέντο του δεν μπορούσε να παίξει καλά για πάνω από 20 λεπτά και συνήθως βοηθούσε μόνο όταν ερχόταν από τον πάγκο. Επί Ράζβαν έγινε το δεκάρι που γουστάραμε. Μόλις έφυγε ο Ράζβαν, έπαιξε με κεκτημένη ταχύτητα τα ματς με Άγιαξ και μετά δεν τον ξανείδαμε. Ο Πρίγιο επί Ίβιτς και στην αρχή με το Λουτσέσκου δεν είχε καμιά σχέση με τον παίκτη που τον έκανε ο Ράζβαν στο τέλος της πρώτης του χρονιάς και το μισό της επόμενης που είχε γίνει σούπερ και έφυγε με μεταγραφή. Θυμόμαστε ότι την πρώτη χρονιά του Ράζβαν έπαιζε στα εκτός έδρας ο Κουλούρης; Ακόμη και ο Κουλούρης, έχοντας στην πλάτη του τη δουλειά από τη μια σεζόν με το Ράζβαν πήγε στον Ατρόμητο και τα έσπασε στο σκοράρισμα και χτύπησε μεταγραφή με 800χιλ συμβόλαιο. Μετά χάθηκε....

Που θέλω να καταλήξω, αυτός ο προπονητής που είναι μανιακός με τη λεπτομέρεια και δουλεύει με το τιμ του συνεχώς και εξελίσσονται (ήδη είναι 7 άτομα σε αυτό το τιμ) λέτε να την πατήσει με μετριότητες; Αυτός που ήρθε σε ρήξη με την οικογένεια Σαββίδη για το θέμα των μεταγραφών και εκ των πραγμάτων με την επιστροφή του η οικογένεια παραδέχτηκε το λάθος της, λέτε να είναι αφελής και να χτίσει πάνω σε σάπια θεμέλια με υλικά μετριότητας; Αυτός που δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη, αυτήν της παρουσίασης του, ότι εάν θέλουμε τίτλους δεν υπάρχει το περιθώριο για απειρία και λάθη (εννοώντας τους νέους παίκτες) λέτε το πιο κρίσιμο ζήτημα που είναι η διαμόρφωση του ρόστερ να το αφήσει στην τύχη; Δεν το νομίζω καθόλου γιατί πολύ απλά δεν είναι του χαρακτήρα του...

Οπότε υπομονή και ψυχραιμία γιατί ίσως φέτος γίνουμε μάρτυρες ενός πολύ σπουδαίου ποδοσφαιρικού μαθήματος στο χτίσιμο ομάδας....
τετοιο ξεπλυμα ρε μπαγασα ουτε ο Κυρ Κυρ..συγκινηθηκα :D
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

makispaspartou έγραψε:Αν πραγματικά είχαμε στόχο το πρωτάθλημα ήδη θα είχαμε κλείσει τεχνικό διευθυντή. Ήδη θα είχαμε ανανεώσει παίκτες όπως οι Ζίβκοβιτς , Ίνγκασον, Σβιντέρσκι , θα είχαμε κρατήσει ή αντικαταστήσει παίκτες όπως οι Μπάμπα, Κρμέντσικ και προφανώς θα στοχεύαμε σε προφανείς επιλογές από το ψηλό ράφι για να καλύψουμε τα κενά μας.
Δεξί και αριστερό μπακ, χαφ, μεσοεπιθετικός και σέντερ φορ θα είχαν κλείσει πριν τις 29/6 και τα ονόματα που θα ακουγόντουσαν θα ήταν διαφορετικά, π.χ. Πετρόβ, Μπενάσερ, Φερέιρα, Σβένσον, Μπέσιτς, Άλεξ Τειξέιρα και πόσα άλλα που κυκλοφορούν ελεύθερα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους όπως δεν ξέρω και το γιατί επέστρεψε ο Λουτσέσκου. Με αυτές τις συνθήκες, δηλαδή την συνεχιζόμενη άρνηση ενίσχυσης της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες , καλύτερα να είχε παραμείνει ο Γκαρσία.
+10000000

Πραγματικά απορώ πως μερικοί είναι αισιόδοξοι με βάση τις μέχρι τώρα κινήσεις
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:Αν πραγματικά είχαμε στόχο το πρωτάθλημα ήδη θα είχαμε κλείσει τεχνικό διευθυντή. Ήδη θα είχαμε ανανεώσει παίκτες όπως οι Ζίβκοβιτς , Ίνγκασον, Σβιντέρσκι , θα είχαμε κρατήσει ή αντικαταστήσει παίκτες όπως οι Μπάμπα, Κρμέντσικ και προφανώς θα στοχεύαμε σε προφανείς επιλογές από το ψηλό ράφι για να καλύψουμε τα κενά μας.
Δεξί και αριστερό μπακ, χαφ, μεσοεπιθετικός και σέντερ φορ θα είχαν κλείσει πριν τις 29/6 και τα ονόματα που θα ακουγόντουσαν θα ήταν διαφορετικά, π.χ. Πετρόβ, Μπενάσερ, Φερέιρα, Σβένσον, Μπέσιτς, Άλεξ Τειξέιρα και πόσα άλλα που κυκλοφορούν ελεύθερα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους όπως δεν ξέρω και το γιατί επέστρεψε ο Λουτσέσκου. Με αυτές τις συνθήκες, δηλαδή την συνεχιζόμενη άρνηση ενίσχυσης της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες , καλύτερα να είχε παραμείνει ο Γκαρσία.
Το αυτό χωρίς ν'αλλάξω ούτε τελεία!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Kostas87 έγραψε:
+10000000

Γιατί πολύ απλά περιμένουν να δούνε το σύνολο των κινήσεων και όχι να κρίνουν από δύο παίκτες (που είναι επιλογές του προπονητή!!!) τους οποίους ανάθεμα και αν έχουν δει πέντε λεπτά αγωνιζόμενους. Παιδιά χαλαρώστε, δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε από τώρα τον σχεδιασμό. Επίσης ΑΝ θέλανε να έχουν τδ για να στήσουν την ομάδα θα τον είχαν φέρει. Από ότι φαίνεται έχουν σκοπό να κινηθούν αλλιώς.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Α Υ Τ Α Ρ Κ Ε Ι Α
1. Μηπως με καποιον αναγραμματισμό βγαίνει κάποια είδηση μεταγραφική?
2. Είναι σίγουρο οτι ο μεταφραστής του Ιβαν μετέφερε σωστά τη δήλωση του?
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

mbison έγραψε:Α Υ Τ Α Ρ Κ Ε Ι Α
1. Μηπως με καποιον αναγραμματισμό βγαίνει κάποια είδηση μεταγραφική?
2. Είναι σίγουρο οτι ο μεταφραστής του Ιβαν μετέφερε σωστά τη δήλωση του?
Δυστυχώς δεν ταιριάζει με τα άλλα που είπε για Ευρώπη και πρωτάθλημα αδερφέ,αν έλεγε μόνο για αυτάρκεια και όχι για Ευρώπες και πρωταθλήματα δε θα είχαμε απαιτήσεις ούτε θα γκρινιαζαμε για το κάθε Τέιλορ και Ντειολα.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Δεν αμφισβητουμε την ικανοτητα του Λουτσεσκου.
Την προθεση του Σαββιδη να αφησει τον Λουτσεσκου
και τον οποιοδηποτε παει να κανει τη δουλεια του αμφισβητουμε......
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν έχουμε ΤΔ. Ε και; Μήπως και όταν είχαμε είχε κάποιο ρόλο; Μια γλάστρα πολυτελείας ήταν. Καλύτερα χωρίς. Το κατάλαβαν και στην παε και είπαν να δοκιμάσουν χωρίς.

Ληγουν τα συμβόλαια του ιγκασον ζιφκοβιτς τσιγγάρα σβιντερσκι ουαρντα και κάποιων ακόμα που είναι 30 πλας; Τελειώνει ο δανεισμός μπαμπά και κριμεντσικ; Ε και; Αν τους θέλουμε τους κραταμε. Αν όχι θα πάρουμε καλύτερους.

Ήδη πήραμε ένα από τα καλύτερα μπακ της Ουκρανίας, συζητάμε για την απόκτηση αμυντικού χαφ από την Ιταλία που το ένα δεκατο των χαφ της εθνικής Ιταλίας να παίζει θα αφήσει εποχή. Ακούγεται για τον Βουκιτς από Σερβία που τίναξε τα δίχτυα πέρσι.

Η ομάδα βγάζει υγεία
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

barlow4 έγραψε:Εχουν αρχισει να αποδιδονται υπερφυσικες ιδιοτητες στο λουτσεσκου.
Αυτό αρχίζω να πιστεύω κι εγώ.

Αλλά θα πήρε μεταγραφικές εγγυήσεις για να αναλάβει.
Ή μήπως όχι ?

Δηλώνω μπερδεμένος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ θέλω Αχιλλέα Μπέο. Δεν είναι αργά. Και δεν θα είναι γλάστρα. 8-)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Διάβασα με προσοχή το ποστ του Δημήτρη και μεταξύ άλλων μου έμεινε το εξής:
Ωραία, οι αρμόδιοι του σκάουτινγκ θα δώσουν στον προπονητή ονόματα από λίστες και θα επιλέξει ο Λουτσέσκου ώστε να φέρει και την ευθύνη των επιλογών του. Πως προκύπτει όμως ότι υπάρχει η δυνατότητα και η ικανότητα αυτοί που θα επιλέξει να αποκτηθούν? Υπάρχουν προσυμφωνίες και ποιος τις πέτυχε? Σχεδόν αδύνατο μου φαίνεται και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι απλά το ΟΚ του Ρουμάνου για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις και οι οποίες "ιστορικά" δεν καταλήγουν στο παρατσάκ.
Πιο εύπεπτο μου κάθεται στο στομάχι το να μην αποκτιέται ΤΔ για να χρεωθεί, στο τέλος, στην έλλειψή του η μη ολοκλήρωση υποτιθέμενων προσυμφωνιών και μπαμ μπουμ που βαρέθηκαν να περιμένουν το ΟΚ

Και ένα γκολάκι αποψινό να γουστάρετε

https://twitter.com/goal/status/1406710123947560968
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
Kostas87 έγραψε:
+10000000

Γιατί πολύ απλά περιμένουν να δούνε το σύνολο των κινήσεων και όχι να κρίνουν από δύο παίκτες (που είναι επιλογές του προπονητή!!!) τους οποίους ανάθεμα και αν έχουν δει πέντε λεπτά αγωνιζόμενους. Παιδιά χαλαρώστε, δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε από τώρα τον σχεδιασμό. Επίσης ΑΝ θέλανε να έχουν τδ για να στήσουν την ομάδα θα τον είχαν φέρει. Από ότι φαίνεται έχουν σκοπό να κινηθούν αλλιώς.
Με βαση τα στοιχεια που εχουμε απο τα τελευταια 4-5 χρονια δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να ειναι καποιος αισιοδοξος. Με βαση την λογικη. Με βαση το συναισθημα μας για την ομαδα ναι. Αλλα με βαση την λογικη κανενας. Με βαση λοιπον το συνολο των κινησεων μεχρι τωρα η χρονια για ακομη φορα θα ειναι οτιναναι. Οι δυο παικτες καλοδεχουμενοι και μακαρι να κανουν παπαδες, δεν τους κρινω ακομη, στο χορτο. Η μεταγραφικη περιοδος ομως ειναι για ακομη φορα αποτυχημενη. Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν το βλεπω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”