Και εγω αυτο ελπιζω αδελφε, μετα 3-4 χρονια και για τρελα λεφτα να φυγειΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Πέλκας δεν είναι προς πώληση Γομαρε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Προσωπικά ήδη ζεσταίνω την μηχανή...Petros1988 έγραψε:ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!![]()
![]()
![]()
Για τον άλλον, εκείνον που ήρθε η πληροφορία στα αυτιά σου, μήπως κανένα νεότερο, να μην ξεροψηνόμαστε?
Petros1988 έγραψε:Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά τώρα έχει έρθει μια πληροφορία στα αυτιά μου και είναι κάτι που ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση στην ρήτρα για παίκτη του! Ξαναλέω δεν ξέρω ποιος είναι!Θα μάθω πολύ σύντομα!
Σοβαρά;
Ο jaba τώρα ξεκινάει, σε κανένα 2ωρο θα ναι εδώ.

Ο jaba τώρα ξεκινάει, σε κανένα 2ωρο θα ναι εδώ.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Τετ 20 Ιουν 2018, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- efthimis_paok

παοκ24

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 20 Ιουν 2018, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Petros1988

Κρίμα π φεύγει ο Τζάλμα αλλά προφανώς το θέλει και ο ίδιος.
Πρέπει να βρεθεί σωστή ισορροπία τώρα στις πλευρές.
Άσε π ουσιαστικά αλλάζουμε πλήρως τα εξτρέμ μας ( βασικά ο πιο αδύναμος τομέας μας ήταν)

Πρέπει να βρεθεί σωστή ισορροπία τώρα στις πλευρές.
Άσε π ουσιαστικά αλλάζουμε πλήρως τα εξτρέμ μας ( βασικά ο πιο αδύναμος τομέας μας ήταν)
Είναι γεγονός πως φέτος ο Τζαλμά έκανε μια καλή χρονιά με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα..Σκοπός της ομάδας δεν πρέπει να είναι μόνο φαντεζί παίκτες που έχουν αριθμούς αλλά και παίκτες με προσωπικότητα που θα μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε τακτικό επίπεδο αλλά και να είναι διατεθειμένοι να "θυσιαστούν" ή ακόμα και να "εκτεθούν"για το καλό της ομάδας βάζοντας τα θέλω τους πίσω...Παράδειγμα μεγάλο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Αρχηγάρα μας..

Ισχύει ότι τα εξτρέμ ήταν το αδύναμο μας σημείο (εν μέρει). Αστάθεια στα αριστερά και Τζαλμα βασικός μεν αλλά όχι όσο καλός θα θέλαμε.