++Πολυ σωστα.vs40 έγραψε:Για τον Περέιρα, βάσει όσων έχω δει φέτος, άξιζε κατά τη γνώμη μου να παίζει βασικός. Σέβομαι όμως την απόφαση του προπονητή, καθώς δήλωσε ότι θέλει και λίγο ύψος. Δεν έχει άδικο, γιατί στο 4-2-3-1 το 10άρι μας είναι κοντό, το ίδιο τα εξτρέμ, ενώ δεν έχουμε και ψηλό κέντρο άμυνας. Είτε στα χαφ είτε στο φορ η ομάδα χρειάζονταν 1 ακόμη ψηλό ποδοσφαιριστή. Χωρίς τον Σάκχοφ δηλαδή δε βγαίνουν τα αμυντικά στημένα με Περέιρα μέσα στη θέση φορ. Φαντάζομαι αυτή είναι η οπτική του προπονητή μας. Είναι πάντως πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και δημιουργικός με σωστές αποφάσεις που τις είχαμε ανάγκη μπροστά.
Ελπίζω ότι η αγορά του Ενρίκε θα δώσει τακτικά πολλά στην ομάδα, για ένα ποδόσσφαιρο ουσίας. Αυτό ήταν το μειονέκτημα του Γκάρυ που μπέρδευε τους συμπαίκτες του πολλές φορές. Βλέπω πλέον την ομάδα πιο δεμένη και πίσω να μην τρώει γκολ μετά το διώξιμο του στημένου. Τα αποτελέσματα της ομάδας μας μετά την εποχή του ακατανόμαστου, είναι ξεκάθαρα για πρωτάθλημα. Το Γαλλικό πρωτάθλημα το εχω σε μεγάλη υπόληψη και συνήθως βγαίνουν οι επιλογές παικτών από το Γαλικό στη Λίγκα μας, ακόμη και από β εθνική Γαλλίας.
Η ομάδα παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο (αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή). Καταλαβαίνω τον κόσμο που πικράθηκε με το ξεκίνημα της ομάδας και τα όσα έγιναν με τον ακατανόμαστο (από ΑΑ εποχής μέχρι σήμερα), αλλά επιτέλους η διοίκηση στήριξε τον προπονητή της και έκανε το σωστό. Επίσης, αγοράζουμε τους παίκτες που ο προπονητής θέλει. Ολα είναι στη σωστή κατεύθυνση για τη δημιουργίας της ομάδας που θα μας κάνει περίφανους. Ας το πάρει πρέφα σιγά σιγά ο κόσμος που πικράθηκε ή έχει γίνει αδιάφορος και να γεμίσει την Τούμπα. Όσοι έχετε γνωστούς που ανήκουν σε αυτήν την κατήγορια προσπαθείστε να τους πείσετε χωρίς Παοκόμετρα και χαζά. Έχουμε ανάγκη τη γεμάτη Τούμπα, όπως την περίοδο Ζαγοράκη.
Και ενα θερμο χειροκροτημα και φωναζοντας ρυθμικα τα ονοματα Ιβαν-Ιβιτς-Μιχελ απο 25000 οπαδους στο παιχνιδι με τη Σαλκε,αφου μονο εκει θα εχουμε τοσους πολλους,δεν θα εκανε κακο,ιδιως στην ψυχολογια τους και να τους δειξουμε εμπρακτα οτι τους στηριζουμε,ειδικα για τις επιλογες τους.