Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Χωρις να λεω οτι ειναι σιγουρο ειμαστε πολυ κοντα σε πολυ μεγαλο ονομα (οτι μου λενε λεω).....
PAOKpanta έγραψε:Και επειδη ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελεσματος (βραχυπροθεσμα μετα απο 8 αγωνες και μακροσπροθεσμα στο τελος της χρονιας) και με τα γιαννενα ειχαμε ενα ταπεινωτικο (για αλλη μια φορα) αποτελεσμα.
Οι δυο μεταγραφες απο γιαννενα (κοροβεσης-χαρισης) εκτος αποστολης και παγκο ενω δωσαμε 1 μυριο για τους δυο....ο τσαβες που δεν πηραμε τελικα ενω ητανε πολυ κοντα μας εκανε τη ζημια....
Ο Χαρίσης είναι τραυματίας.
Άναβε φωτιές τώρα και συ...mpouJr έγραψε:Χωρις να λεω οτι ειναι σιγουρο ειμαστε πολυ κοντα σε πολυ μεγαλο ονομα (οτι μου λενε λεω).....

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Grouchopoulos
Συγγνώμη αλλά αυτοί που λένε ότι όσοι κράζουμε τον Άρνεσεν είναι επειδή κάνουμε όπως στα ραδιόφωνα εμένα μου φαίνονται τελείως ίδιοι με... αυτούς στα ραδιόφωνα. Εγώ τον εκτιμώ τον Δανό και πιστεύω ότι χτίζει κάτι που αξίζει αλλά είτε ο σχεδιασμός του δεν του βγήκε ή βλέπει πράγματα στο ρόστερ που εγώ δεν βλέπω...
Τα δεδομένα λένε τα εξής:
1) Η ομάδα ξεκινάει την σεζόν με ΕΝΑ επιθετικό που προέρχεται από 2μηνο τραυματισμό
2) Έχουμε παίξει αρκετούς αγώνες ώς τώρα και έχει αποδειχθεί ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι κανένας άλλος παίκτης στο ρόστερ δεν μπορεί να επωμισθεί αυτόν τον ρόλο, ούτε στο σκοράρισμα ούτε στην τακτική.
3) Η ομάδα ξεκίνησε με άλλους 3 επιθετικούς στο ρόστερ καθώς δεν μετράω τον θερμοσίφωνα. Ο Λούκας και ο Περέιρα αποφασίσθηκε να την πουλέψουν για πειθαρχικούς λόγους. Από αυτούς τους δύο ο Λούκας που ήθελε εξ αρχής να φύγει, επέστρεψε, έπαιξε και πουλήθηκε. Ο Περέιρα που εξ αρχής δεν ήθελε να φύγει και κάποια στιγμή δήλωσε μετανοιωμένος, δεν επέστρεψε και τώρα δίνεται δανεικός στο Αζερμπαιτζάν αφού πρώτα του αννανεώθηκε το συμβόλαιο!
4) Την τελευταία μέρα των μεταγραφών επίσης δίνεται δανεικός ο Κουλούρης που ναι μεν δεν έχει δείξει τίποτα αλλά είναι κανονικός επιθετικός και πλέον η μόνη εναλλακτική. Απ'όλα τα λάθη που αναφέρω πιο πάνω αυτό είναι το πιο παράλογο.
Σόρι αλλά αυτό δεν είναι σχεδιασμός, είναι τσίρκο. Βασικό κομμάτι του σχεδιασμού είναι να έχεις εναλλακτικές λύσεις ώστε ακόμα και αν δεν σου κάτσουν οι πρώτες σου επιλογές να μη μείνεις ρέστος. Επίσης σχεδιασμός είναι να φροντίζεις εκ των προτέρων για τα κενά σου. Δηλαδή αν είχαμε πάρει τον Μπαράλες (λέω εγώ ένα παράδειγμα) από τον Αστέρα στην αρχή του καλοκαιριού για να παίξει στα προκριματικά και να υπάρχει σαν εναλλακτική στο ρόστερ θα μας χάλαγε? Ή τον πιτσιρικά τον Σλοβένο? Ή τον Μποάκιε δανεικό? Ακόμα και ιδανικές λύσεις να μην είναι, ούτε ιδιαίτερα ακριβοί είναι και έχουν κάποια αξία ή ταλέντο.
Μπορεί ο Φράνκ να έχτισε κέντρο αλλά το κενό στην επίθεση είναι τεράστιο και το βλέπουμε όλοι από τον τελευταίο στραβοστόμη στην Τούμπα μέχρι τον προπονητή της ομάδας. Αν δεν κράζουμε για τόσο ολοφάνερα λάθη, τότε δεν πρέπει να μιλάμε καθόλου και να κλείσουμε το φόρουμ...
Τα δεδομένα λένε τα εξής:
1) Η ομάδα ξεκινάει την σεζόν με ΕΝΑ επιθετικό που προέρχεται από 2μηνο τραυματισμό
2) Έχουμε παίξει αρκετούς αγώνες ώς τώρα και έχει αποδειχθεί ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι κανένας άλλος παίκτης στο ρόστερ δεν μπορεί να επωμισθεί αυτόν τον ρόλο, ούτε στο σκοράρισμα ούτε στην τακτική.
3) Η ομάδα ξεκίνησε με άλλους 3 επιθετικούς στο ρόστερ καθώς δεν μετράω τον θερμοσίφωνα. Ο Λούκας και ο Περέιρα αποφασίσθηκε να την πουλέψουν για πειθαρχικούς λόγους. Από αυτούς τους δύο ο Λούκας που ήθελε εξ αρχής να φύγει, επέστρεψε, έπαιξε και πουλήθηκε. Ο Περέιρα που εξ αρχής δεν ήθελε να φύγει και κάποια στιγμή δήλωσε μετανοιωμένος, δεν επέστρεψε και τώρα δίνεται δανεικός στο Αζερμπαιτζάν αφού πρώτα του αννανεώθηκε το συμβόλαιο!
4) Την τελευταία μέρα των μεταγραφών επίσης δίνεται δανεικός ο Κουλούρης που ναι μεν δεν έχει δείξει τίποτα αλλά είναι κανονικός επιθετικός και πλέον η μόνη εναλλακτική. Απ'όλα τα λάθη που αναφέρω πιο πάνω αυτό είναι το πιο παράλογο.
Σόρι αλλά αυτό δεν είναι σχεδιασμός, είναι τσίρκο. Βασικό κομμάτι του σχεδιασμού είναι να έχεις εναλλακτικές λύσεις ώστε ακόμα και αν δεν σου κάτσουν οι πρώτες σου επιλογές να μη μείνεις ρέστος. Επίσης σχεδιασμός είναι να φροντίζεις εκ των προτέρων για τα κενά σου. Δηλαδή αν είχαμε πάρει τον Μπαράλες (λέω εγώ ένα παράδειγμα) από τον Αστέρα στην αρχή του καλοκαιριού για να παίξει στα προκριματικά και να υπάρχει σαν εναλλακτική στο ρόστερ θα μας χάλαγε? Ή τον πιτσιρικά τον Σλοβένο? Ή τον Μποάκιε δανεικό? Ακόμα και ιδανικές λύσεις να μην είναι, ούτε ιδιαίτερα ακριβοί είναι και έχουν κάποια αξία ή ταλέντο.
Μπορεί ο Φράνκ να έχτισε κέντρο αλλά το κενό στην επίθεση είναι τεράστιο και το βλέπουμε όλοι από τον τελευταίο στραβοστόμη στην Τούμπα μέχρι τον προπονητή της ομάδας. Αν δεν κράζουμε για τόσο ολοφάνερα λάθη, τότε δεν πρέπει να μιλάμε καθόλου και να κλείσουμε το φόρουμ...
Αδερφέ δεν έχω πρόβλημα με τον δανεισμό, αλλά δεν καταλαβαίνω την ανανέωση συμβολαίου. Ποιο το νόημα? Έχει μέλλον ο Φακ στην ομάδα και θα πάει στην Καμπαλά ένα χρόνο να ξελαμπικάρει όταν ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή δεν έχει επιθετικό? Αν δεν έχει μέλλον γιατί καινούριο συμβόλαιο? Ανεξήγητα πράγματα.CCCP έγραψε:Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δανεισμος = ξεφορτομα χωρις αποζημιωση? Τιποτα το περιεργο δεν εχει. Δεν υπαρχει παικτης περειρα για τον ΠΑΟΚ ρε παιδια ελεος. Μεχρι και να το συγχωρησουνε ακουσαμε.
- sourmenetes
- Moderator
ποιοι στο λενε ρε μαστορα??pilotos έγραψε:Άναβε φωτιές τώρα και συ...mpouJr έγραψε:Χωρις να λεω οτι ειναι σιγουρο ειμαστε πολυ κοντα σε πολυ μεγαλο ονομα (οτι μου λενε λεω).....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
και αν δεν εχει ανακοινωθει μεχρι τωρα ποτε??
Γράψε την άποψη σου και πες ότι θες, μην όμως παρά θέτεις ανακρίβειες για να δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις.Johnsim έγραψε:Δεν έκραξα φιλε , την γνώμη μου ειπαomerta76 έγραψε:Παρακολουθείς τόσο καιρό το forum, απλά είπες να μπεις μέσα να κραξεις σήμερα γιατι έσκασε ρε παιδι μου, ήθελες κάπου να τα πεις.....να σε δώ ποτε θα ξανά πεις μεσαJohnsim έγραψε:Η υπομονή ειναι Αρετή .. Και η Αρετή ειναι καλο μουνι και ενίοτε γαμιολα![]()
Αρνεσεν - Βρύζας - τσιστιακοφ - Στεφενς - δωνης και αποτυχίες στις αποτυχίες ..
Ενα τριετές πλάνο ειναι ήδη στα σκουπίδια , δυστυχώς μια επιχείρηση εκτός απο υγιής ( χρέη ) πρεπει να
Αποδίδει κιόλας ετσω και λιγο , πράγμα που ο ΠΑΟΚ αδύνατει τα τελευταια 4 χρονια !!
Η πρωτη προσέγγιση του ίδιου του σαββιδη ηταν λάθος όταν μιλας για το τρόπαιο του CL στο Μακεδονία Π
Δεν μπορείς μετα κάθε χρονο να δίνεις και πιο λίγα ..
Ναι ο άνθρωπος εκανε κατι που δεν θα ξεχαστεί ποτε και απο κανένα γιατρεψε την ομαδα , έδωσε ενα τσουβάλι ιχρημα και ξεχρέωσε , αλλα απο εκει και πέρα εκανε επιχειρηματικές κινήσεις Πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη βόρειο Ελλάδα .
Δεν λεω να δωσει ολα τα λεφτά του για τον ΠΑΟΚ αλλα μια ομαδα να μπορεί να κερδίσει τον πεθαμένο Παναθηναϊκό θα μπορουςε να εχει φτιαξει![]()
Και παμε παρακάτω αυτοί που έφυγαν μισθούς δεν είχαν ; Λεφτά απο νομποα και Λουκάς δεν πήραμε ; Που ειναι αυτα
Ποιοι τα καλυψανε αυτα ; Ο Ροντρίγκεζ και ο Τσιμίροτ η ο ζαιρο ;; Γιατι εχω μια αίσθηση οτι το μπατζετ ειναι αρκετά κάτω απο πέρσι ;; Που ειναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ειχε υποσχέθει για μεταγραφές ο ιβαν ;
Και τέλος ποιος ειναι ο αρνεσεν που πρεπει σε κάθε του επιλογή να κάνουμε τουμπεκί ;; Οποίος και να ειναι για να ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω ότι ηταν και στα καλυτερα του , οι μεταγραφές τους γιατι να με πουν κατι ; Που ψώνισε απο τον πάνιωνιο της Σλοβάκιας η που πηρε αναπληρωματικο απο ομαδα που έπεσε στην Ισπανία ; Γιατι εχω την αίσθηση οτι αμα έφερνε αυτούς ττους παίχτες ο Βρύζας και δεν έπιαναν θα τον κρεμούσαν ζωντανό πριν τον Οκτώβριο ;
Μήπως ο αρνεσεν ειναι ΠΑΟΚ απο παιδι ;
Στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτα τα λεφτά δεν ειχε καλούς παίχτες σε καλή ηλικία που ειναι και προσαρμοσμένοι στη σουπαλιγκα ;
Και τωρα ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου περιμένουμε το αυτονόητο να καλυφθούν θέσεις κενές απο παίχτες οι οποίο θα χρειαστούν 2 μήνες για να προσαρμοστούν ..
Μέχρι λοιπόν η υπομονή να γίνει αρετή ( όχι το μουνι ) ο γαύρος στο δικο μας πλάνο 3ετοας θα εχει τσιμπήσει αλλα 60.000.000 ευρώ στην ξεφτίλα απο το cl και εμείς θα περιμένουμε τον σαμπο να γίνει τετρατζε και τον Ροντρίγκεζ Βιεϊρίνια ..
Συγνώμη για το πάθος μου , παρακολουθώ καιρο το φόρουμ και με στεναχωρεί ιδιαίτερα που το πρωτο μου πόστ ειναι αυτο , αλλα το είχα καιρο μεσα μουελπίζω να πανε ολα καλα και ο ΠΑΟΚ να φτάσει στα επίπεδα που του αρμόζει !!
νομιζω μπορω να πω την γνώμη μου , η κριτική σου οποτε ας ειναι καλυτερα πανω σε αυτο που έγραψα και όχι στο να με ειρωνεύεσαι για να το παίξεις καλός παοκτσης
![]()
Έχεις να με διορθώσεις σε κατι απο αυτα που έγραψα στη τελικη ;;
Εξηγούμαι λοιπόν:
Ποτε είπε ο Σαββιδης ότι θα δώσει 15 εκ για μεταγραφές; Το διαβάσεις πουθενά η ότι έγραψαν δημοσιογράφοι χωρίς να ξέρουν κατι;
Υπολογίζεις τους μισθούς αυτών που έφυγαν μονο, γιατι; Οι Χακομπο, Μααρτεςνς, Μαντουρο, Σαλπιγγιδης, Ράτς ποσά λεφτά πήραν για να φύγουν ξέρεις η δεν σε απασχολεί;
Πανιώνιος της Σλοβακιας η ομάδα του Σαμπο, οκ. Απο τον Πανιωνιο της Ελλαδος που ήθελες παίχτες γιατι δεν εχεις πάρει ως τώρα; Μήπως γιατι θα παίξεις το παιχνιδάκι του γαύρου με υπέρ τιμολόγηση; Και οταν στο τέλος χάσεις τον παίχτη θα λες ότι υποστήκαμε επικοινωνιακή ήττα;
Για τον Ροντριγκεζ σου απάντησαν παραπάνω, εγω προσθέτω ότι αν έβλεπες αυτόν τον παίχτη να παίζει στην Ισπανία θα έλεγες που τους βρίσκουν αυτοί οι π...δες,και εγω δεν εχω scouting σαν το δικό τους;
Και ναι αν δεχτείς το πλάνο τους, πρεπει να κανεις υπομονή και ο Σαμπο να γίνει Τετρατζε και ο Ροντρίγκες Βιεϊρίνια ( λες και ήξερες τον Βιεϊρίνια πριν έρθει).
Και οχι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ανάλογοι παίχτες να σου φέρει, γιατι αν σου έφερνε ο Αρνεσεν τον Μπουμαλ που ήθελε ο Βρύζας, θα έλεγες ότι τον δίνουμε 1,5 εκ για να μας φέρει τον Μπουμαλ;
Ναι, ΠΑΟΚ δεν ειναι ο Αρνεσεν απο παιδι αλλα τους είδαμε και τους ταχα ΠΑΟΚ τι κάνανε τόσα χρονια ( επαγγελματία δεν ήθελες εκτός ελληνικής πραγματικότητας;).
Οκ εκ του αποτελέσματος κρίνονται αλλά για το συγκεκριμένο που γράφεις, ο Άρνεσεν να κριθεί; Άλλος τους έφερε και ο ένας εκ των 2 είναι τραυματίας.PAOKpanta έγραψε:Και επειδη ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελεσματος (βραχυπροθεσμα μετα απο 8 αγωνες και μακροσπροθεσμα στο τελος της χρονιας) και με τα γιαννενα ειχαμε ενα ταπεινωτικο (για αλλη μια φορα) αποτελεσμα.
Οι δυο μεταγραφες απο γιαννενα (κοροβεσης-χαρισης) εκτος αποστολης και παγκο ενω δωσαμε 1 μυριο για τους δυο....ο τσαβες που δεν πηραμε τελικα ενω ητανε πολυ κοντα μας εκανε τη ζημια....
- Scientist@PAOK
Υπομονή Τσιριγώτη (ACE) κ.α. το πλάνο είναι τριετές, δεν πήραμε τεχνικό διευθυντή για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις μας, αλλα για να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ και αυτό θέλει χρόνια και πλάνο (πράγμα που δεν είχες ποτέ)! Διαφορετικά μπορούσαμε να προσλαμβάναμε τον ΤΣΑΚΑ και θα έφερνε όλες τις μεγαλοκοπέλες που γουστάρεται...Παρτε το χαμπέρι σοβαροί παίκτες δεν έρχονται στο Ελλαντα (ούτε στον γαυρο του C.L.). Πρέπει να μεγαλώσει πρώτα ο ΠΑΟΚ Ευρωπαικά και μετα...(Ο ΠΑΟΚ και η σουπαλίγκα μίκραινε με τα χρόνια ακολουθώντας τακτικές αρπακόλας που γουστάρεται).
- Kostas_Peraia4
Και για πες περισσοτερα...mpouJr έγραψε:Χωρις να λεω οτι ειναι σιγουρο ειμαστε πολυ κοντα σε πολυ μεγαλο ονομα (οτι μου λενε λεω).....

Το κατάλαβα μετα φίλε και λάθος μου.....Συγνώμη αν τον προσβάλλω τον φιλοDinos_Liverpool έγραψε:Ρε συ omerta76, αφού παρακολοθείς και συ το φόρουμ καιρό, τόσο δύσκολο ήταν να δεις την ειρωνεία στο ποστ του Navi;
- pisakaipoupoula
Βάλε τον Τσάβες απέναντι σε κλειστή άμυνα και παρακολούθα τι θα κάνει...είμαι σίγουρος πριν κάτι χρόνια τα ίδια έλεγες για τον Σερραίο Γεωργιάδη...και ο Χαρίσης είναι τραυματίας.PAOKpanta έγραψε:Και επειδη ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελεσματος (βραχυπροθεσμα μετα απο 8 αγωνες και μακροσπροθεσμα στο τελος της χρονιας) και με τα γιαννενα ειχαμε ενα ταπεινωτικο (για αλλη μια φορα) αποτελεσμα.
Τ'αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο πολλές φορές θέλουν και πάνω από χρόνο να φανούν, όχι τέλη Αυγούστου που εσύ έχεις βγάλει το πόρισμά σου