Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- buffalobill4
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Αδερφε συμφωνω. Σου ειπα ποιος ειναι ο δρομος. Πρωτα σοβαρη ομαδα και μετα ομαδα γουινερ. Αυτη τη στιγμη δεν εχουμε τιποτα απο τα δυο
- john4serres
Ίσως το μοναδικό ματς που δεν άκουσα φωνές σε καφετέρια για τον διαιτητή.
Πολύ καλός ο σιδηροπουλος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ καλός ο σιδηροπουλος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- paokovios1974
42 φτασαμε,αλλοι ειναι ακομα πιο μεγαλοι.
Πικρες αμετρητες χαρες ελαχιστες.
Αλλα ρε γαμωτο δεν θα το βαλουμε κατω ρε γαμωτο.
Δεν τα παρατησαμε οταν ειμασταν με το ενα ποδι στη δ εθνικη με ολους τους παικτες να κανουν προσφυγη και το γουμενο να λεει οτι αν ειχε 5000 διαρκειας το σωματειο δεν θα χρωστουσε πουθενα.
Και θα τα παρατησουμε τωρα που εστω και οπως ειμαστε,ειμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ, ειμαστε ΟΡΘΙΟΙ,και εχουμε εναν ακομα γυρο να παλεψουμε(το καμπανακι δεν ακουστηκε ακομα)
Ο Αγωνας δεν σταματαει ποτε,οτι κι αν κανουν,οτι κι αν λενε,αδιαφορω δεν γονατιζω δεν πτοουμε συνεχιζω.
Μεχρι να μην μπορω αλλο, μεχρι να μην εχω αλλο, μεχρι να σταματησει η φωνη μου,μεχρι να χαθει η ζωη μου,ειναι αρχη ζωης,ειναι αρχη Π.Α.Ο.Κ.
Πικρες αμετρητες χαρες ελαχιστες.
Αλλα ρε γαμωτο δεν θα το βαλουμε κατω ρε γαμωτο.
Δεν τα παρατησαμε οταν ειμασταν με το ενα ποδι στη δ εθνικη με ολους τους παικτες να κανουν προσφυγη και το γουμενο να λεει οτι αν ειχε 5000 διαρκειας το σωματειο δεν θα χρωστουσε πουθενα.
Και θα τα παρατησουμε τωρα που εστω και οπως ειμαστε,ειμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ, ειμαστε ΟΡΘΙΟΙ,και εχουμε εναν ακομα γυρο να παλεψουμε(το καμπανακι δεν ακουστηκε ακομα)
Ο Αγωνας δεν σταματαει ποτε,οτι κι αν κανουν,οτι κι αν λενε,αδιαφορω δεν γονατιζω δεν πτοουμε συνεχιζω.
Μεχρι να μην μπορω αλλο, μεχρι να μην εχω αλλο, μεχρι να σταματησει η φωνη μου,μεχρι να χαθει η ζωη μου,ειναι αρχη ζωης,ειναι αρχη Π.Α.Ο.Κ.
- navigator11
buffalobill4 έγραψε:Αδερφε συμφωνω. Σου ειπα ποιος ειναι ο δρομος. Πρωτα σοβαρη ομαδα και μετα ομαδα γουινερ. Αυτη τη στιγμη δεν εχουμε τιποτα απο τα δυο
Όλοι συμφωνούμε ως προς αυτό. Απλά αυτό για κάποιους άλλους, όταν τους συμβαίνει, το να μην έχουν δηλαδή ομάδα, για λόγους, κείμενους εκτός ποδοσφαιρικης λογικής, δεν τους βγαίνει σαν σύμπτωμα η πολυετής ατιτλία. Τέλος πάντων, είναι ειλικρινά για εμένα άνευ νοήματος η κουβέντα αυτή, όταν αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Που και να μην την είχαμε κερδίσει πριν λίγες ημέρες τη κουλα τι θα διαβαζαμε..
Ερώτηση.
Αυτοί που...παραπονιουνται για τα τρόπαια και ειδικά το σημερινό κύπελλο,ήθελαν δλδ να κατεβουμε να ανατρεψουμε το 0-3 γιατί αλλιώς δε κατανοώ το σκεπτικό αυτό...
Ειδικά που σχεδόν το σύνολο του ΠΑΟΚ συναινεσε σε αυτή την απόφαση ή ακόμα περισσότερο, την παροτρυνε επιτακτικα... Ουσιαστικά μιλάμε για ένα θεσμό μη γενομενο για εμάς από επιλογή μας...
Πραγματικά δεν κατανοώ την όλη... Αντίδραση..
Υγ:ένα ποτηράκι στην υγεία του Ιβαν πρέπει να το πει ο μελισσανιδης...
Ερώτηση.
Αυτοί που...παραπονιουνται για τα τρόπαια και ειδικά το σημερινό κύπελλο,ήθελαν δλδ να κατεβουμε να ανατρεψουμε το 0-3 γιατί αλλιώς δε κατανοώ το σκεπτικό αυτό...

Ειδικά που σχεδόν το σύνολο του ΠΑΟΚ συναινεσε σε αυτή την απόφαση ή ακόμα περισσότερο, την παροτρυνε επιτακτικα... Ουσιαστικά μιλάμε για ένα θεσμό μη γενομενο για εμάς από επιλογή μας...
Πραγματικά δεν κατανοώ την όλη... Αντίδραση..
Υγ:ένα ποτηράκι στην υγεία του Ιβαν πρέπει να το πει ο μελισσανιδης...
Αυτο και τιποτα αλλοKostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια πανω απο τα τροπαια,ειναι η ηθικη δικαιωση.Και αυτη την σηκωσαμε εμεις
Ενταξει χρειάστηκαν παρα πολλές ευνοικές συγκυρίες αλλα τελικά συνέβει και η κούλα αυτου του ρόστερ καταφερε την υπέρβαση. Ξέρουν πολύ καλά ότι για να κάνουν πορεία στο πρωτάθλημα και στο τέλος να σηκώσουν και τίτλο χρειάστηκαν απιστευτους τόνους τύχης, όμως με τον Πογιέτ στον πάγκο δούλεψαν πάνω σε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο και από την αρχή ως το τέλος εβγαλαν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Διότι την τύχη δεν την διαλέγεις αλλά όταν σε διαλέξει αυτή πρέπει να σε βρει σοβαρό και έτοιμο να την αρπάξεις απο τα μαλλιά!! Το τελευταίο ας το έχουμε υπόψην μας και ας το κρατήσουμε ως το μοναδικό μάθημα που μπορεί να μας δώσει το κατα τ'άλλα χαμηλοτάβανο ταλαιπωρημενο και λαικίστικο σωματείο της αθηνας. Τώρα η κλάψα, η μιζέρια και οι ανασφάλειες για το μέλλον που βγάζουν ορισμένοι συνοπαδοί μας με την επιτυχία των άλλων ούτε την καταλαβαίνω ούτε είχα καμία διάθεση ποτέ να την καταλάβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Τρί 17 Μάιος 2016, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Και να μην ξεχάσουμε να πούμε χαιλαιτ της ημέρας οι δηλώσεις Σίλβα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν πάει άλλο...
Ναι: λολ
Ναι: λολ
Τρελό φροντιστήριο τρώει όποιος πάει στο γαύρο. Ποιηματάκι τα μαθαίνουν αυτά.
Δεν μιλάω για το σημερινό εγώ αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Καθίστε εσείς να πανηγυρίζετε τις ηθικές δικαιώσεις και αφήστε τους άλλους να σηκώνουν κούπες. Για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε μικρή ομάδα. Μόνο λόγια.
- paokovios1974
- paokovios1974
Τι ειμαστε?Yupis έγραψε:Δεν μιλάω για το σημερινό εγώ αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Καθίστε εσείς να πανηγυρίζετε τις ηθικές δικαιώσεις και αφήστε τους άλλους να σηκώνουν κούπες. Για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε μικρή ομάδα. Μόνο λόγια.
- The_Stalker
Ας πούμε κ τπτ ποδοσφαιρικό, γιατί πάλι το ξεχειλώνουμε.
Είδα μόνο τα γκολ σε βίντεο. Τον ρομπέρτο πώς τον είδατε; Τι θα άκουγε δικός μας στη θέση του; Τον Ανέστη που του φεύγει η μπάλα από τα χέρια;
Είδα μόνο τα γκολ σε βίντεο. Τον ρομπέρτο πώς τον είδατε; Τι θα άκουγε δικός μας στη θέση του; Τον Ανέστη που του φεύγει η μπάλα από τα χέρια;
Δεν τρέφω αυταπάτες εγώ αδερφέ του στυλ ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος