Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από black death »

Fear of the dark έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Αν καποιος δε συμφωνει δεν μπορει να τον χαρακτηριζει ...Ραπτοπουλο...
Φιλικα...
Το Ραπτόπουλος πράγματι, είναι πολύ χοντρό.
Ντάξει ρε, έχει αδυνατίσει τελευταία.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pirate_salonica έγραψε:Πάντως αν κρίνω από τη δική σου σύνταξη φίλε μου θα ξεχάσω τα ελληνικά που ξέρω...
Ειπες, απλα για να πεις μια και δεν βλεπω κατι λαθος στη συνταξη μου... οποτε ισως τα ελληνικα που ξερεις να ειναι ...αλλα.

Δεν μας ειπες ομως για την αντιφαση σου απο την μια να μιλας για "εκ Θεσσαλονίκης δημοσιογράφους οι οποίοι επιμένουν να θάβουν τον ιδιοκτήτη της ομάδος" κι απο την αλλη να μιλας για καβουρια στην τσεπη καποιου που ηρθε και πληρωσε τα χρεη της ομαδας και μεχρι στιγμης εχει βαλει οσα λεφτα δεν εχουμε δει ουτε στον υπνο μας;

Οκ, ας δεχτω το σκεπτικο σου οτι θελει να βγαλει τη χασουρα. Ακομα κι ετσι ομως δεν μπορεις να οδηγεισαι στο "εχει καβουρια" ουτε στο "Ο Σαββίδης το κάνει αυτό διότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάλει χρήματα" δεδομενων οσων εχει κανει για την ομαδα (ασχετα αν εχει κανει πολλες λαθος κινησεις, λεφτα εχει βαλει και μαλιστα πολλα). Προκειται λοιπον καθαρα για θαψιμο και οχι απλα για διατυπωση αποψης. Κατα τ' αλλα ..η φαρα των αρδ που θαβουν τον ιδιοκτητη.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Φίλε μιλούσα για μεταγραφικά... καβούρια. Τέλος πάντων,παραδέχομαι πως το κείμενό μου ήταν ψιλο... ασυναρτησία,μάλλον επειδή δεν πρόσεξα κιόλας τον τρόπο γραφής,υπό την έννοια πως δεν έγραφα κι άρθρο ή... έκθεση,οπότε απλά έπρεπε να γίνω αντιληπτός. Οπότε μάλλον έπεσα σε αντιφάσεις. Για να γίνω αντιληπτός λοιπόν:

Εννοούσα πως ο Ιβάν δε θέλει να βάλει χρήματα στο μεταγραφικό κομμάτι,γιατί θεωρεί πως έχει ήδη βάλει πολλά. Τα... καβούρια ίσως ήταν λάθος έκφραση. Οι ΑΡΔ από την άλλη,έχουν βαλθεί να περάσουν μια αντίληψη πως ο Ιβάν "δεν πλήρωσε" τα χρέη επειδή δε γουστάρει να δίνει λεφτά πουθενά και για τίποτα.Εγώ από την άλλη έχω την άποψη πως θέλει να επενδύσει σε όλα τα άλλα εκτός των (ακριβών) παικτών. Το αν έχει δίκιο,θα φανεί στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν έγινε Μπάρτσα,Ρεάλ ή Μπάγερν από τα ακριβά συμβόλαια και από τις απόψεις των οπαδών της.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Τώρα ναι ακούγονται καλύτερα όσα έγραψες και αναγκαστικά να διαγράψω αυτό που έγραψα!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pirate_salonica έγραψε:Φίλε μιλούσα για μεταγραφικά... καβούρια. Τέλος πάντων,παραδέχομαι πως το κείμενό μου ήταν ψιλο... ασυναρτησία,μάλλον επειδή δεν πρόσεξα κιόλας τον τρόπο γραφής,υπό την έννοια πως δεν έγραφα κι άρθρο ή... έκθεση,οπότε απλά έπρεπε να γίνω αντιληπτός. Οπότε μάλλον έπεσα σε αντιφάσεις. Για να γίνω αντιληπτός λοιπόν:

Εννοούσα πως ο Ιβάν δε θέλει να βάλει χρήματα στο μεταγραφικό κομμάτι,γιατί θεωρεί πως έχει ήδη βάλει πολλά. Τα... καβούρια ίσως ήταν λάθος έκφραση. Οι ΑΡΔ από την άλλη,έχουν βαλθεί να περάσουν μια αντίληψη πως ο Ιβάν δεν πλήρωσε τα χρέη επειδή δε γουστάρει να δίνει λεφτά πουθενά και για τίποτα.Εγώ από την άλλη έχω την άποψη πως θέλει να επενδύσει σε όλα τα άλλα εκτός των (ακριβών) παικτών. Το αν έχει δίκιο,θα φανεί στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν έγινε Μπάρτσα,Ρεάλ ή Μπάγερν από τα ακριβά συμβόλαια και από τις απόψεις των οπαδών της.

οκ, δεχομαι την ..αναδιπλωση αλλα ρε συ, απο την μια κραζεις τους αρδ που θαβουν τον ιδιοκτητη κι απο την αλλη εκανες το ιδιο. Η αποψη σου οπως την διατυπωνεις τωρα ειναι μια σεβαστη αποψη, ασχετως αν συμφωνω ή διαφωνω. Τα προηγουμενα σου ομως περι καβουριων και ο Σαββιδης θελει να βγαλει μονο χρηματα ηταν σαν να τον θαβεις και επιθετικα μαλιστα.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Καταρχας,συγνωμη απ ολους για το οφτοπικ και το σεντονι που ακολουθει,

Φιλε πειρατη συγνωμη αλλα το σκεπτικο σου ειναι νηπιαγωγειου.Ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας οπως ο Ιβαν Σαββιδης ειναι αδυνατο να διαχειριστει ετσι μια εταιρεια οπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταστρεφοντας την ουσιαστικα.
Κι εξηγουμαι:λεμε τωρα οτι υιοθετει το σκεπτικο σου μειωνοντας το μπατζετ ωστε να γινει κερδοφορος η εταιρια και να μπορεσει ν επαναεισπραξει τα χρηματα που εδωσε για τα χρεη +τις ζημιες που ειχε η εταιρια καθε ετος απ την στιγμη που την απεκτησε(ειναι αστειο βεβαια να λες οτι παει να κανει κατι τετοιο εχοντας προσλαβει τεχνικο διευθυντη με ετησιες απολαβες 1,5 μυρια το χρονο αλλα για την οικονομια της συζητησης ας το αφησουμε κι αυτο.)
Περσι, η ομαδα ειχε μπατζετ γυρω στα 6 μυρια τα οποια εγιναν περιπου 8 με τις χειμερινες μεταγραφες κι η ΠΑΕ ως εταιρια ειχε ζημια 5 μυρια.Με λιγα λογια εχοντας (λεμε τωρα) τα περσινα εσοδα(κατι που μαλλον δεν θα συμβει μιας και τα διαρκειας ειναι μειωμενα και στο ουεφα θα συμμετεχουν περισσοτερες ομαδες) για να ειναι κερδοφορος η εταιρια θα πρεπει το μπατζετ στο αγωνιστικο τμημα να πεσει κατω απ τα 3(!) μυρια.Ακολουθοντας το σκεπτικο σου θα πρεπει να τεθει μπατζετ γυρω στα 2 μυρια για να εχει κερδη περιπου 1 μυριο και σε οριζοντα 20ετιας να εχει κανει αποσβεση.Τωρα το να εξηγησω οτι κατι τετοιο ειναι ανεφικτο και απλα θα οδηγησει στη μικρυνση της ομαδας αγωνιστικα αλλα και της εταιριας ως brand name κι οτι η αποσβεση ειναι σχεδον αδυνατη(πιο πιθανο ειναι να δημιουργηθουν κι αλλα χρεη) νομιζω το καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε.Η μειωση του μπατζετ σε τετοιο βαθμο θα επιφερει την κατακορυφη μειωση των εισιτηριων διαρκειας και αγωνων(ψυχη δεν θα πατα στο γηπεδο ισως μονο απ εξω για να τα σπαν και να ζηταν να φυγει ο Ιβαν :mrgreen: ) δηλαδη μια σημαντικη πηγη εσοδων θα συρρικνωθει σε τεραστιο βαθμο,στην μειωση της αγωνιστικης αξιας της ομαδας(απο 2-3ος θα βγαινεις 5-6ος και παει λεγοντας δηλαδη μειωση εσοδων απο πιθανη μη συμμετοχη της ομαδας στην ευρωπη,λιγοτερα λεφτα απο τη λιγκα λογω θεσης καταταξης)) εχοντας ως επακολουθω την μειωση της χρηματηστιριακης της αξιας(εκει που θα πουλουσε την ΠΑΕ αν ηθελε ο Σαββιδης 20 μυρια δεν θα μπορει να βρει αγοραστη που να του δινει 1) και του brand name της(απο χορηγιες του 1,5 μυριου θα παιρνεις με το ζορι των 300χιλ οπως ο Ηρακλης),κοκ.Μπορει να καταλαβει ο οποιοσδηποτε οτι ετσι θα οδηγηθει η εταιρια σ εναν κυκεωνα λιτοτητας η οποια θα φερνει ολο και μεγαλυτερη μειωση των εσοδων σε σημειο που θα φτασουμε αγωνιστικα να παιζουμε με τα Ασπρα Χωματα κι η ομαδα να εχει χρεωθει κι αλλο.Οσο υπερβολικο και να σου φαινεται εκει θα οδηγουμασταν με μαθηματικη ακριβεια αν ακολουθουσε το σκεπτικο σου.Επετρεψε μου να μην θεωρω τον Ιβαν τοσο ασχετο ωστε και τα λεφτα που εχει βαλει ηδη να χασει,να χρεοκοπησει την ΠΑΕ,να φυγει με τις κλωτσιες και να χαλασει την υστεροφημια του κατι που θα του φερει δυσκολιες στο συνολο των επιχειρηματικων του δραστηριοτητων στον ελληνικο χωρο.Ουτε εχοντας μια τοσο επιτυχημενη πορεια στον επιχειρηματικο χωρο να αγνοει βασικες εννοιες οπως επενδυση,στοχοι,χρονος αποσβεσης,κοκ.Νομιζω μπορεις να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει την εταιρια σε ενα μονοπατι υποβαθμισης της εξαλειφοντας την οποια πιθανοτητα εχει για αποσβεση των χρηματων που εχει επενδυσει και μελλοντικης κερδοφοριας κατι που μπορει να επιτευχθει μονο μεσω ενος αναπτυξιακου δρομου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pirate_salonica έγραψε:Φίλε μιλούσα για μεταγραφικά... καβούρια. Τέλος πάντων,παραδέχομαι πως το κείμενό μου ήταν ψιλο... ασυναρτησία,μάλλον επειδή δεν πρόσεξα κιόλας τον τρόπο γραφής,υπό την έννοια πως δεν έγραφα κι άρθρο ή... έκθεση,οπότε απλά έπρεπε να γίνω αντιληπτός. Οπότε μάλλον έπεσα σε αντιφάσεις. Για να γίνω αντιληπτός λοιπόν:

Εννοούσα πως ο Ιβάν δε θέλει να βάλει χρήματα στο μεταγραφικό κομμάτι,γιατί θεωρεί πως έχει ήδη βάλει πολλά. Τα... καβούρια ίσως ήταν λάθος έκφραση. Οι ΑΡΔ από την άλλη,έχουν βαλθεί να περάσουν μια αντίληψη πως ο Ιβάν "δεν πλήρωσε" τα χρέη επειδή δε γουστάρει να δίνει λεφτά πουθενά και για τίποτα.Εγώ από την άλλη έχω την άποψη πως θέλει να επενδύσει σε όλα τα άλλα εκτός των (ακριβών) παικτών. Το αν έχει δίκιο,θα φανεί στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν έγινε Μπάρτσα,Ρεάλ ή Μπάγερν από τα ακριβά συμβόλαια και από τις απόψεις των οπαδών της.
τον ιβαν τον ξηλωσαν οι προηγουμενοι και οι ξεροκεφαλια του...

δεν εχει προβλημα να βαλει λεφτα...ισα ισα ειναι τοσο ξεροκεφαλος που μπορει να κανει χειροτερα απο καποιους εδω μεσα για να γινουν οι μεταγραφες...

απλα ο φρανκ θελει να κανει σωστα το εργο του...το πιο ευκολο θα ηταν να φαει τα λεφτα του ρωσου και να του κουβαλησει 5 κουβερτες...και εδω μεσα θα γινοταν χαμος απο πανηγυρια...

το να ανακλαψεις και παρεις παιχτη νεαρο με μεταπωλητικη αξια και επιπροσθετα να ταιριαζει και στο πλανο σου ειναι πολυ πιο δυσκολο εγχειρημα απο το να τα σκασεις και να φερεις καποιο ονομα φτασμενο (που συνηθως οταν ερχεται ελλαδα ειναι χορτασμενος και στα τελευταια ενσημα)...

και παμε κατα κυριο λογο στην πρωτη περιπτωση απο ο,τι φαινεται...
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Να συμφωνήσουμε ότι μόνο καβούρια στην τσέπη δεν έχει ο Ιβάν. Είναι παράλογο να το λέει κάποιος αυτό.
Το μοναδικό πράγμα που κάνει με επιτυχία από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ είναι να πληρώνει.
Σε όλα τα άλλα μετράει προς το παρόν, αποτυχίες. Μπορούμε να του κάνουμε κριτική λοιπόν για όλα τα άλλα, αλλά ότι πληρώνει, πληρώνει. Χωρίς μάλιστα να έχει εισπράξει και τίποτα σημαντικό από τον ΠΑΟΚ ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Από αύριο κάτοικος Τούμπας....
Como ya sabeis, desde hoy oficialmente no formo parte de la plantilla del Elche CF. Quiero agradecerles el apoyo y cariño que me habeis dado desde mi llegada al club, siempre os llevare en mi corazon. Tambien quiero dar las gracias al Club ilicitano por confiar en mi y darme la oportunidad de jugar en Primera División.

La información que ha salido sobre mi y tambien algunas declaraciones son completamente falsas. Los ultimos meses han sido muy duros tanto para mi como para el Elche CF. Esto me ha llevado a tomar decisiones por el bien de mi familia. Lamento mucho que nuestros caminos se hayan que separar de esta manera, pero profundamente deseo ver al Elche en Primera otra vez lo antes posible. Con esta magnifica afición esto ocurrirá muy pronto.

Atentamente,
Garry Rodrigues.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Πειρατη και τα μεταγραφικα καβουρια που λες παλι δεν στεκουν.Δηλαδη η ομαδα με τοσες αποχωρησεις θα παιξει φετος 11 μηνες συνεχομενα χωρις ενισχυση :o ;Θα ριψοκινδυνεψει ο Ιβαν να αφησει την ομαδα εκτος πλει οφ δηλ εκτος Ευρωπης;Και σε περιπτωση που η ομαδα αντεξει και βγει στην Ευρωπη θα παει να παιξει προκριματικα με μια ομαδα που θα αποτελειται απο παικτες οχι απλα καμμενους διαλλυμενους πληρως;Σκεψου το λιγο.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παντως οι μεχρις στιγμης πακτες που ακουγονται μου αρεσουν πολυ.Θεωρω τις κινησεις Λεοβατς και Ροντριγξες "ψαγμενες" και το κοινο χαρακτηριστικο ειναςι η ταχυτητα.Μπορει σαν ονοματα ναμην λενε πολλα η να κανουν γκελ,αλλα εμενα μου αρκει οτι κανουν στον Αρνεσεν και πισυτευω να κουμπωσουν στο πλανο.Αν παραλληλα πλαισιωθουν απο αλλες 3 κινησεις (για μενα ιδανικα Σερερο,Τοιβονεν και γρηγορο στοπερ επιπεδου) και φυσικα με την παραμονη Λουκας πιστευω οτι εχουμε μια καλη "μαγια" για την δημιουργια μιας ομαδας που θα εφαρμοζει την φιλοσοφια του προπονητη της με πολυ τρεξιμο,πισεση,ταχυτητα και καθετο ποδοσφαιρο.Σαν εξτρα κινηση προς τα τελη των μεταγραφων ενας ακομα δευτερος επιθετικος ισως η ενα στοπερ ακομα..
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

.......O Eλ Τσάκο έμεινε ελεύθερος!! Πάρτε τον για back up του Victor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Snitch4 έγραψε:Από αύριο κάτοικος Τούμπας....
Όπως γνωρίζετε, σήμερα επίσημα δεν αποτελούν μέρος του προσωπικού της Έλτσε ΚΙ Θέλω να ευχαριστήσω την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδωσες από την άφιξή μου στο σύλλογο, κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Έλτσε Λέσχη για την εμπιστοσύνη μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη κατηγορία.

Οι πληροφορίες που έχει έρθει από πάνω μου και επίσης μερικές καταστάσεις είναι εντελώς εσφαλμένη. Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν πολύ δύσκολο για μένα και για Έλτσε CF. Αυτό με οδήγησε να λάβει τις αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπούμαι βαθύτατα ότι οι δρόμοι μας θα πρέπει να διαχωριστούν με αυτό τον τρόπο, αλλά βαθιά επιθυμία να δει την Έλτσε στην πρώτη και πάλι το συντομότερο δυνατόν. Με αυτό το μεγάλο χόμπι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Atentamente,
Garry Rodrigues.PAOK you are.
Πως το δουλεύω ρε έτσι το ισπανικό... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Fear of the dark έγραψε:
Snitch4 έγραψε:Από αύριο κάτοικος Τούμπας....
Όπως γνωρίζετε, σήμερα επίσημα δεν αποτελούν μέρος του προσωπικού της Έλτσε ΚΙ Θέλω να ευχαριστήσω την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδωσες από την άφιξή μου στο σύλλογο, κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Έλτσε Λέσχη για την εμπιστοσύνη μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη κατηγορία.

Οι πληροφορίες που έχει έρθει από πάνω μου και επίσης μερικές καταστάσεις είναι εντελώς εσφαλμένη. Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν πολύ δύσκολο για μένα και για Έλτσε CF. Αυτό με οδήγησε να λάβει τις αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπούμαι βαθύτατα ότι οι δρόμοι μας θα πρέπει να διαχωριστούν με αυτό τον τρόπο, αλλά βαθιά επιθυμία να δει την Έλτσε στην πρώτη και πάλι το συντομότερο δυνατόν. Με αυτό το μεγάλο χόμπι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Atentamente,
Garry Rodrigues.PAOK you are.
Πως το δουλεύω ρε έτσι το ισπανικό... :lol: :lol: :lol:
Αφού είμαστε γνωστοί ισπανόφωνοι....... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με το καλό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”