Γιώργος Σαββίδης
-
montekristo
Re: Γιώργος Σαββίδης
Μετα απο 2μισι κακες χρονιες ηδη ξεχαστηκαν κιολας τα 50+ επαγγελματικα συμβολαια που μας οδηγησαν στο ffp.
Ελπιζω να επανερχεται πολυ περισσοτερο σοφος και πολυ λιγοτερο παρορμητικος απο πριν αν και δεν το πιστευω.
Αν δεν πλαισιωθει με τεχνοκρατικα καταρτισμενους ποδοσφαιρανθρωπους σωστης φιλοσοφιας δεν βλεπω φως.-
Ελπιζω να επανερχεται πολυ περισσοτερο σοφος και πολυ λιγοτερο παρορμητικος απο πριν αν και δεν το πιστευω.
Αν δεν πλαισιωθει με τεχνοκρατικα καταρτισμενους ποδοσφαιρανθρωπους σωστης φιλοσοφιας δεν βλεπω φως.-
-
DikefalosG4
Προτιμώ χίλιες φορές την γκαβλα του Γιώργου με τα λάθη που κάνει, που ελπίζω να έχει γίνει σοφοτερος και να τα περιορίσει, παρά την ζεν κατάσταση του Μπανε που οδηγεί με σιγουριά στην αδιαφορία από τον κόσμο (για αυτό το πάθος κέρδισε τον κόσμο και ο Χατζόπουλος μαζί με τα χρήματα που βάζει).
- buffalobill4
Ο Ιβάν μεγαλώνει και καλό είναι να υπάρχει και μια διαδοχη κατάσταση. Αν με ρωτούσε κάποιος προσωπικά θα ήθελα τον Νίκο για πρόεδρο αλλά εννοείται πως προτιμώ τον Γιώργη από κάτι ανεπαγγελτους γεσμεν τύπου κυρκυρ και γιου γκαγκατση.
Το μόνο που θα ήθελα να ακολουθήσει ο Γιώργης είναι η συμβουλή του πατέρα του που τους προέτρεψε και τους δύο να ακούν και να εμπιστεύονται τους τεχνοκρατες. Μακάρι η επιστροφή του να συνδυαστεί με απομάκρυνση των ημιεπαγγελματιων και να στελεχωθει η παε με ανθρώπους που θέλουν ξέρουν και μπορούν να στήνουν ομάδες.
Το μόνο που θα ήθελα να ακολουθήσει ο Γιώργης είναι η συμβουλή του πατέρα του που τους προέτρεψε και τους δύο να ακούν και να εμπιστεύονται τους τεχνοκρατες. Μακάρι η επιστροφή του να συνδυαστεί με απομάκρυνση των ημιεπαγγελματιων και να στελεχωθει η παε με ανθρώπους που θέλουν ξέρουν και μπορούν να στήνουν ομάδες.
αυτό.montekristo έγραψε:Αν δεν πλαισιωθει με τεχνοκρατικα καταρτισμενους ποδοσφαιρανθρωπους σωστης φιλοσοφιας δεν βλεπω φως.-
να είναι ξένοι και να έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε τόπ επίπεδο θα συμπλήρωνα.
Πείτε μου έναν τεχνοκρατη που θα έρθει δίπλα στον Γιώργη και δεν θα τον πούμε κρυοκωλο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
papwolf
Ο Γιώργης πλαισιομένος όχι μόνο από ξένους τεχνοκράτες αλλά και από Έλληνες " τεχνοκράτες" γιατί στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο μέσα στο γήπεδο... 
Αλλαγές στο club φέρνει η επανενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη
πηγή: toumbalibreclub44.blogspot.com
πηγή: toumbalibreclub44.blogspot.com
Οι πληροφορίες για συμφωνία πατήρ(Ιβάν) και υιού(Γιώργου) για την ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη στην καθημερινότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ, το τελευταίο διάστημα επιβεβαιωθήκαν απο τις τοποθετήσεις του Γιώργου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
Το τελευταίο νέο που κυκλοφόρησε στη Μικράς Ασίας αποτελεί κίνηση του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, η οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα και ακόμα και τώρα το όνομά του νέου τεχνικού διευθυντή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό στα γραφεία της ομάδας, αφου ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει άμεσα δουλειά στον ΠΑΟΚ...
Να σημειωθεί ότι στον Δικέφαλο μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε, είχαν αποφασίσει ότι θα διαφοροποιηθεί το μοντέλο λειτουργίας, ώστε να επιτρέψει στον προπονητή να έχει τον πρώτο λόγο με την προϋπόθεση ότι εκείνος θα βρίσκεται σε επικοινωνία με το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και τη διοίκηση, κάτι που φαίνεται πως δεν απέδωσε, αφού και ο προπονητής πλέον αποδέχθηκε να προχωρήσει η ομάδα σε συνεργασία με τεχνικό διευθυντή και έτσι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στο αγωνιστικό τμήμα του club για να βγουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην αγορά και να αναζητήσουν νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας...
Eτσι λοιπόν αναμένονται και άλλες αλλαγές τόσο στο ρόστερ της ομάδας, όσο και στον τρόπο λειτουργίας στον μεταγραφικό σχεδιασμό, για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά και ταυτόχρονα για να μπούνε οι βάσεις για καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.
Στις άμεσες πρωτοβουλίες του Γιώργου Σαββίδη αναμένονται αλλαγές σε θέματα οργάνωσης της ομάδας,
όπου εκτός της πρόσληψης τεχνικού-αθλητικού διευθυντή,
θα υπάρξει μεγαλύτερη στελέχωση του υπάρχοντος τμήματος σκάουτινγκ, που θα γίνει με ταχύτατους ρυθμούς,
θα επιλεγεί άνθρωπος, που θα έχει επαφή με τους συνδέσμους και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,
ενώ στο καθαρά επικοινωνιακό κομμάτι του club,οι σκέψεις είναι να προβούν σε αποκαλύψεις για την καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, από πλευράς Πολιτείας,
ενώ ετοιμάζεται και μια "επιτροπή γηπέδου", στην οποία θα συμμετάσχουν παράγοντες, παλαίμαχοι και επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες για να αρχίσει η πίεση, αφού φαίνεται ότι η Πολιτεία κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ στο θέμα.
-
Μπαρκαρούτσος
Πω πω, πόσο με ψήνει εμένα η ενεργοποίηση του Σαββίδη..
Καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις, τους προβληματισμούς, τα λάθη, τις αισθητικές διαφωνίες αλλα ρε,
ποια άλλη συνθήκη είναι και αναγκαία και ικανή, απ'την τρέλα αυτή, που μπορεί να φτιάξει στιγμές που θα είναι απόλυτα ΠΑΟΚ???
Το τι είναι μια στιγμή ΠΑΟΚ για τον καθένα μας, έχει άλλο περιεχόμενο αλλά και πολλά κοινά σημεία σίγουρα.
Απο το ψαράκι του Πάπριτσα στο 80, το τρίποντο του Στογιάκοβιτς που μας έστειλε αεροδρόμιο, το κάρφωμα στα μούτρα του Μουρεσάν και η συνάντηση με τα σκουλήκια στη Διαγώνιο μετά, τους 13 πόντους στην πρώτη επιστροφή του Φασούλα με τους γαύρους στο πέταλο (ήμουν), τα όργια του Κασναφερη που τα εζησα σε ενα μαγαζί (που το εσοασαν από τα νεύρα τους) υπόγειο με παράνομη σύνδεση νόβα (?) κάπου στο Βερολίνο ως ερασμιακος φοιτητής, το γαμημενο σουτ του Ραγκατσι στο ειρήνης και φιλίας,
τη βροχερή εξάρα στα μέρη μας στα Σέρρας, το φάουλ του Αντελινιο στο Αγρίνιο, το αεροπλανακι πάνω απ' τα κεφάλια μας με το εκεί εκεί... και τόσα άλλα πολλά..
Ναι θέλει τεχνοκράτες, ναι θέλει στελέχη, ναι θέλει θέλει θέλει.. αλλά όλα αυτά τι μπορεί να τα δρομολογήσει και να αποτελέσει τη συνεκτική ουσία που θα τα κάνει να είναι ΠΑΟΚ?
Η τρέλα αυτή του κόσμου, η χωρίς λογική και όριο, που πιστεύω ότι κουβαλάει κι αυτός, λεω εγω, και γουστάρω πολύ που επιστρέφει.
Τα σοσιαλ, οι υπερβολές, οι παρεμβάσεις και δεν ξέρω γω τι άλλο του αποδίδεται και είναι αλήθεια, ολα με φαίνονται δευτερεύοντα μπροστά στην προοπτική να ξαναζήσουμε πράγματα και κυρίως να πάμε για πρώτη φορά εκεί που δεν πήγαμε ποτέ. Το πιστεύω. Τον ξέρω τον αντίλογο. Κρατήστε τον για εσάς.
Γουστάρω που βλέπω γαύρους, σκουλήκια και λοιπούς, να σφίγγονται στο άκουσμα της ενεργοποίησης του Σαββίδη.
Καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις, τους προβληματισμούς, τα λάθη, τις αισθητικές διαφωνίες αλλα ρε,
ποια άλλη συνθήκη είναι και αναγκαία και ικανή, απ'την τρέλα αυτή, που μπορεί να φτιάξει στιγμές που θα είναι απόλυτα ΠΑΟΚ???
Το τι είναι μια στιγμή ΠΑΟΚ για τον καθένα μας, έχει άλλο περιεχόμενο αλλά και πολλά κοινά σημεία σίγουρα.
Απο το ψαράκι του Πάπριτσα στο 80, το τρίποντο του Στογιάκοβιτς που μας έστειλε αεροδρόμιο, το κάρφωμα στα μούτρα του Μουρεσάν και η συνάντηση με τα σκουλήκια στη Διαγώνιο μετά, τους 13 πόντους στην πρώτη επιστροφή του Φασούλα με τους γαύρους στο πέταλο (ήμουν), τα όργια του Κασναφερη που τα εζησα σε ενα μαγαζί (που το εσοασαν από τα νεύρα τους) υπόγειο με παράνομη σύνδεση νόβα (?) κάπου στο Βερολίνο ως ερασμιακος φοιτητής, το γαμημενο σουτ του Ραγκατσι στο ειρήνης και φιλίας,
τη βροχερή εξάρα στα μέρη μας στα Σέρρας, το φάουλ του Αντελινιο στο Αγρίνιο, το αεροπλανακι πάνω απ' τα κεφάλια μας με το εκεί εκεί... και τόσα άλλα πολλά..
Ναι θέλει τεχνοκράτες, ναι θέλει στελέχη, ναι θέλει θέλει θέλει.. αλλά όλα αυτά τι μπορεί να τα δρομολογήσει και να αποτελέσει τη συνεκτική ουσία που θα τα κάνει να είναι ΠΑΟΚ?
Η τρέλα αυτή του κόσμου, η χωρίς λογική και όριο, που πιστεύω ότι κουβαλάει κι αυτός, λεω εγω, και γουστάρω πολύ που επιστρέφει.
Τα σοσιαλ, οι υπερβολές, οι παρεμβάσεις και δεν ξέρω γω τι άλλο του αποδίδεται και είναι αλήθεια, ολα με φαίνονται δευτερεύοντα μπροστά στην προοπτική να ξαναζήσουμε πράγματα και κυρίως να πάμε για πρώτη φορά εκεί που δεν πήγαμε ποτέ. Το πιστεύω. Τον ξέρω τον αντίλογο. Κρατήστε τον για εσάς.
Γουστάρω που βλέπω γαύρους, σκουλήκια και λοιπούς, να σφίγγονται στο άκουσμα της ενεργοποίησης του Σαββίδη.
Γιώργος Σαββίδης
Οτι ειπε ο τρουμαν μεχρι κεραιας. Μπραβο Τρουμαν
Αιντε, μας πολεμανε απο παντου, η συσπειρωση ειναι η μονη λυση. Παντα αυτη ηταν η λυση.
Αιντε, μας πολεμανε απο παντου, η συσπειρωση ειναι η μονη λυση. Παντα αυτη ηταν η λυση.
- stravostomis
Καλά όλα αυτά, μένει να τα δούμε και στην πραγματικότητα, όχι μόνο γραμμένα σε χαρτί.
-
DikefalosG4
++++++++++++++++++trouman έγραψε:Πω πω, πόσο με ψήνει εμένα η ενεργοποίηση του Σαββίδη..
-
xrisitsapa
trouman έγραψε:Πω πω, πόσο με ψήνει εμένα η ενεργοποίηση του Σαββίδη..
Μπράβο ρε Τρούμαν.
Ο Γιώργης είναι ένας από εμάς, με την ίδια τρέλα που κουβαλάμε όλοι.
Μόνο έτσι θα γιγαντωθεί ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο με τεχνοκράτες.
Πιστεύω ότι έρχεται για να τους γ@μησει.