Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

δε γίνεται να κάνεις συγκρίσεις χωρίς δείγματα γραφής των ομάδων αξιόπιστα.μην ψαρώνουμε ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

των ομαδων γενικα ναι...αλλα στις θεσεις των εξτρεμ δε βλεπω να χουμ ε πολυ τυχη στις συγκρισει.ς.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

MANIAKOS έγραψε:ο βαζελος συνεχιζει να ενισχυεται...μεσοεπιθετικα λαζαρος Λετο σισοκο μαυριας ΚΟΥΙΝΣι και ισως μπαρμπαρουσ φορναρολι...αλλα οι πρωτοι 4 στανταρ μεσοεπιθετικοι και καλοι..εμεις με Γεωργιαδη ρομπερ....οι συγκρισεις... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ο οικοδόμος είναι λίγος,ο Λέτο θα απουσιάζει 8 μήνες το λιγότερο,ο Μαυρίας καλός,αλλά δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί ο Πέλκας π.χ να είναι καλύτερος,ο Κουίνσι δεν έκανε προετοιμασία και θα πάρει καιρό να προσαρμοστεί αν έρθει,αυτόν τον Μπαρμπαρούση αν τον παίρναμε εμείς η γκρίνια θα είχε χτυπήσει κόκκινο και ο Φορναρόλι ήρθε με ποσοστό λίπους 17% στο σώμα του.Σιγά τους παίκτεςς εν ολίγοις.

Εγώ πιστεύω οτι Γεωργιάδης-Σταφυλλίδης-Γιάννου-Αθανασιάδης-Πέλκας-Σαλπιγγίδης είναι καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν συμφωνω Οdi ...αλλα θα φανει στο γηπεδο....ελπιζω να χεις δικιο......
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ο βαζελος ειναι σιγουρα καλυτερος απο εμας κ ποσοτικα,αλλα κ ποιοτικα.δεν πρεπει να εθελοτυφλουμε.ειναι καλυτεροι απο εμας...αντικειμενικα
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί...! Τι προπαγάνδα είναι αυτή...; Δέστε πως παρουσιάζουν το θέμα!!!
http://www.aek365.com/a-208970/to-eluse-kai-erxetai.htm
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sporos123 έγραψε:ο βαζελος ειναι σιγουρα καλυτερος απο εμας κ ποσοτικα,αλλα κ ποιοτικα.δεν πρεπει να εθελοτυφλουμε.ειναι καλυτεροι απο εμας...αντικειμενικα
Διαφωνώ απόλυτα.Τέτοιες απόψεις είναι απόψεις ηττοπάθειας.Ποσοτικά έχουνε ίσως καλύτερο πάγκο ποιοτικά τώρα μου λέτε οτι υπερέχουν επειδή έχουνε τον Χριστοδουλόπουλα (τί έχει δείξει ακριβώς;;),τον σακατεμένο Λέτο που ποιός ξέρει πότε θα παίξει,τον Μπαρμπαρούση (ποιον;;;;),τον Μαυρία (τί έχει δείξει μέχρι τώρα;;),τον Φορναρόνι (ποιον;;;) και τον Κουίνσι τον απροετοίμαστο (ΑΝ τον κλείσει).

Αν είχε 100% τον Κουίνσι και υγιή Λέτο θα έλεγα οκ.Αλλά δεν πρόκειται να πω πιο ποιοτικό τον βάζελο επειδή έχει αυτά τα σαπάκια.Ημαρτον δηλαδή.Δεν θα φοβηθώ τον Μαυρία,τον οικοδόμο,τον Μπαρμπαρούση και τον Φορναρόνι.Ελεος.Εδώ είχανε Σισσέ,Λέτο,Κατσουράνη,Νίνη και Σιμάο και τους είχαμε.Μηνλέτε ότι θέλετε..

Και πάνω απ όλα μην υποτιμάμε την ομάδα μας.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ουτε την υποτιμαω ουτε τιποτα..ουτε ηττοπαθης ειμαι..απλα,για μενα ειναι καλυτεροι..πως να το κανουμε τωρα...δεν υποτιμαω την ομαδα μου.απλα συμφωνω με την αποψη του μανιακου...δεν ειναι ηττοπαθεια να παραδεχεσια κατι..γνωμη σου κ γνωμη μου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστός ο βαζελος αποδυναμωθηκε πολυ και αυτός σιγα μην τον φοβηθούμε αυτόν και τον Οικοδόμο επισης λετο φέτος δεν υπάρχει

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η μόνη ομάδα που δέχομαι φέτος να πάρει διπλό στη Τούμπα είναι ο γαύρος... Όποιος άλλος πατήσει εδώ μέσα (με την ομάδα που έχουμε τώρα πάντα) θα φεύγει ηττημένος! Ένα Χ το πολύ να πάρει ο Π.Α.Ο., αυτά!
DigitalFan έγραψε:Οι άνθρωποι είναι τραγικοί...! Τι προπαγάνδα είναι αυτή...; Δέστε πως παρουσιάζουν το θέμα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

DigitalFan έγραψε:Οι άνθρωποι είναι τραγικοί...! Τι προπαγάνδα είναι αυτή...; Δέστε πως παρουσιάζουν το θέμα!!!
εγώ πάντως γουστάρω που πλέον αλλάξαμε ρόλους!η ΑΕΚ ΤΡΕΧΕΙ κυριολεκτικά να κλείσει..ότι πετάμε εμείς... :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:
sporos123 έγραψε:ο βαζελος ειναι σιγουρα καλυτερος απο εμας κ ποσοτικα,αλλα κ ποιοτικα.δεν πρεπει να εθελοτυφλουμε.ειναι καλυτεροι απο εμας...αντικειμενικα
Διαφωνώ απόλυτα.Τέτοιες απόψεις είναι απόψεις ηττοπάθειας.Ποσοτικά έχουνε ίσως καλύτερο πάγκο ποιοτικά τώρα μου λέτε οτι υπερέχουν επειδή έχουνε τον Χριστοδουλόπουλα (τί έχει δείξει ακριβώς;;),τον σακατεμένο Λέτο που ποιός ξέρει πότε θα παίξει,τον Μπαρμπαρούση (ποιον;;;;),τον Μαυρία (τί έχει δείξει μέχρι τώρα;;),τον Φορναρόνι (ποιον;;;) και τον Κουίνσι τον απροετοίμαστο (ΑΝ τον κλείσει).

Αν είχε 100% τον Κουίνσι και υγιή Λέτο θα έλεγα οκ.Αλλά δεν πρόκειται να πω πιο ποιοτικό τον βάζελο επειδή έχει αυτά τα σαπάκια.Ημαρτον δηλαδή.Δεν θα φοβηθώ τον Μαυρία,τον οικοδόμο,τον Μπαρμπαρούση και τον Φορναρόνι.Ελεος.Εδώ είχανε Σισσέ,Λέτο,Κατσουράνη,Νίνη και Σιμάο και τους είχαμε.Μηνλέτε ότι θέλετε..

Και πάνω απ όλα μην υποτιμάμε την ομάδα μας.
φιλε μου δεν εχει καμια σχεση με ηττοπάθεια, σαν ομαδες θα φανει στο γηπεδο ποια ειναι καλυτερη και ποια χειροτερη,απλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι στις θεσεις των ακραιων αυτη τη στιγμη ειναι κατα πολυ καλυτεροι απο εμας, και οχι μονο ο βαζελος αλλα και πολλες ακομα ομαδες που θα τερματισουν πολυ πιο κατω απο μας.
για τον κουινσι που λες οτι ειναι απροετοίμαστος, φερτον μου και ας ειναι οτι θελει. δηλαδη ο τερματοφυλακας που θα παρω, το στοπερ και ο μεσοεπιθετικος σε μας θα ειναι προετοιμασμενοι?καλο εινναι να μην τα βλεπουμε μονο ασπρομαυρα τα πραματα. οσο για αυτο που λες οτι τους ειχαμε οταν ειχαν παικτες οπως ο σισσε, δες ομως και εμεις τι ειχαμε τοτε. αντελινο, κοντερας, ιβιτς νεωτερος, γκαρσια νεωτερος, λινο νεωτερος,βιτολο, αλλες εποχες που μοιαζουν πολυ μακρινες
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω άποψη σας και άποψη μου.Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.Συμφωνώ με τον αδερφό που είπε ότι η μόνη ομάδα που είναι καλύτερη από εμάς είναι (δυστυχώς) ο γαύρος.

Επιμένω στην άποψη μου πάντως.Τα σαπάκια του Παναθηναικού δεν τα φοβάμαι.Είδα τί κάνανε και πέρσυ μετά τον τραυματισμό του Λέτο.Ένα μάτσο χάλια που δεν μπορούσε να σταυρώσει γκολ με τίποτα.

Δεν λέω οτι είμαστε Μπαρτσελόνα και ούτε βλέπω τα πάντα με ασπρόμαυρα γυαλιά όπως λες αδερφέ.Κρίνω καθαρά ποδοσφαιρικά και με βάση τις ικανότητες των παικτών.Και καθαρά ποδοσφαιρικά θεωρώ ότι μόνο ο έτοιμος Κουίνσι και ο Σισοκό είναι ποδοσφαιριστές ποιότητας.Ολοι οι υπόλοιποι όχι.Επαναλαμβάνω,ο Λέτο έχει ένας πρόβλημα που έχει κάνει πολλούς ποδοσφαιριστές να βάλουν τέλος στην καριέρα τους.Αν λείψει μόνο 8 μήνες θα είναι θαύμα.

Εν ολίγοις εάν δω τον βάζελο με 11αδα Καρνέζη-Μπουμσόγκ-Βελάσκες-Βύντρα-Σπυρόπουλο-Βιτόλο-Σισοκό-Ζεκά-Κουίνσι-Οικοδόμο-Τοτσέ με φοβίζουν ο Μπουμσόνγκ,ο Σισοκό και ο Κουνίνσι.Οπως και αυτοί θα φοβούνται τον Γκαρσία,τον Σαλπιγγίδη,τον Λάζαρ και τον Αθανασιάδη.Προσωπικά δεν βλέπω διαφορές

Πιο πολύ θα φοβάμαι τον επόπτη και το κοράκι εννοείται.

Ολα στο γήπεδο θα δείξουνε,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Οι μονάδες δεν παίζουν τόσο ρόλο. Έχω βαρεθεί να λέω ότι η μπάλα είναι ομαδικό άθλημα.
Είναι αστείο να πιστεύω ότι ο οικοδόμος είναι καλύτερο εξτρέμ από τον Γεωργιάδη. Ακόμα και από τον Ρομπέρ.
Την αγωνιστική δύναμη του βάζελου, ψάξτε την αλλού. Έχουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τον Ζεσουάλδο, που απολαμβάνει της διοικητικής εμπιστοσύνης και δουλεύει με τον ίδιο βασικό κορμό με πέρυσι. Αυτό είναι σημαντικότερο από το αν είναι καλύτερος ο Βύντρα από το Έτο.

Τα παραπάνω ξεχάστε τα, αν καταρρεύσει το σχέδιο του αλαφούζου αν δεν περάσει στους ομίλους του τσουλού και οι προσφυγές αρχίσουν να πέφτουν σαν το χαλάζι. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”