figurehead4 έγραψε:Άκουσα πριν λίγο την εκπομπή του Ραγκατση στους betarades. Καταρχάς δεν ξέρω για σας, όμως εγώ αυτόν και το συγχωρεμένο τον Τζαντζαρά τους άκουγα μια ζωή (από την ξακουστή omega tv) και σε ό, τι αφορά τον ΠΑΟΚ δεν με πρόδωσαν ποτέ. Παιδί του Παρασιδη είναι ο Ράγκα.
Εξήγησε λοιπόν σταράτα ότι μάνατζέρ φίλος του έχει πει πως ο Ντέλιας και η οικογένεια του έχουν συμφωνήσει με Σάλτσμπουργκ σε όλα και μένουν τα ιατρικά. Εμένα αυτό μου λέει ότι δεν τον πουλάει ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να φύγει ο ίδιος. Ίσως δεν νιώθει απόλυτη εμπιστοσύνη εδώ, ίσως θέλει να παίξει πιο ελεύθερα, ίσως πιέζει για μεγαλύτερο συμβόλαιο... Ίσως, ίσως, ίσως. Αν γίνει λοιπόν, δεν θα γίνει με πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ.
Σκέφτομαι όμως μήπως τα σκουλήκια μας έκαναν ένα ακόμη δώρο, μετά τον Βιερίνια πογ του είχε διαλύσει το πόδι ο Βιτολο και η Πόρτο μας τον άφησε. Μήπως κάνουν πίσω οι Αυστριακοί λόγω του τραυματισμού και ξεχαστεί το όλο θέμα.
Είπε και κάτι ακόμη ο Ράγκα που όλοι ξέρουμε και όλοι δεν θέλουμε να ακούμε. Πέτυχε λέει κάπου έξω την Γκοντζάρεβα και της λέει κάτι σαν "we need players, we have champion's league'
Και του απάντησε" first champion's league, then players"
Άντε κάποια στιγμή να τελειώνει αυτό το ανέκδοτο με τη λογιστρια. Να την βάλουν λίγο στη άκρη να πληρώνει και να μην ανακατεύεται γιατί τώρα με το πρωτάθλημα θα νιώθει πετυχημένη κιόλας και θα ξεσαλωσει
Το κυριότερο που είπε πάντως ο Ράγκα είναι πως ο Ιβάν είναι στα καλύτερα του, εντελώς γκαβλωμένος. Γι αυτό και πρέπει να είμαστε ήσυχοι λέω εγω
Καλά και εμένα κάποιοι μου είπανε ότι ο παίχτης θα πουληθεί και ότι ακόμα και αυτό με τον τραυματισμό είναι κόλπο γιατί δεν θέλουν να πάει στο φιλικό με την Εθνική και ρισκάρει κτλ κτλ και ιστορίες με αγρίους. Θα δούμε τι θα γίνει και τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.
Εμένα δεν με απασχολεί γιατί τους έχω σε πλήρη απόλυτη εμπιστοσύνη. Και να πουλήσουν θα πάρουν κάποιους στις θέσεις τους.
Η Γκοντσάρεβα κάνει τις διαπραγματεύσεις και τις λεπτομέρειες στα συμβόλαια. Όλα αυτά που λένε για αυτήν είναι μύθος. Έκανε μαγκιες παλιά εποχές Βρύζα που ήταν ΤΔ αλλά πάλι δεν τα εκανε μόνη της είχε εντολές. Το απόλυτο αφεντικό είναι ο Σαββίδης . Αυτή δεν κάνει τίποτα που δεν έχει ρωτήσει τον Σαββίδη πρώτα. Αν την πει αύριο ο Σαββίδης θα πάρουμε 4 παίχτες και θα ξοδέψουμε 10 εκ θα τους πάρει όπως και το έκανε την χρονιά που ήρθαν πολύ νωρίς ο Φιλίπε Σαόαρες και ο Ουρουγουανόςκαι οι άλλοι με Μπότο.