Συμφωνώ!giapas έγραψε:
Δηλαδή πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας αυτό που έβλεπες πλάτη 14/36 , αυτό που το διεκδικούσαν όλοι 3 αγωνιστικές πριν το τέλος , με ίσως το δυνατότερο συνδυασμό ομάδων BIG4 που είδε ποτέ η Ελλάδα.
Ο πόνος είναι ανυπόφορος και με χανούμικο τρόπο κι εκφράσεις πάνε να το μειώσουν. Και να σου πω κάτι , χίλιες φορές ο καραπαπας κι ο τσουκαλάς που θα σου πουνε στα ισα για μιλκο καπ και οτι δε σε παραδεχονται κλπ κλπ.
βγήκαν οι κίτρινες αδερφάρες όλες και λένε το άξιζε ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ η αεκ αυτοκτόνησε κι έχασε το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας του.
τανες του ελέους μια ζωή.
1. Γαύρος
Ναι ρε, είαμστε ομαδάρα και σας πηδάμε όπως κ όποτε γουστάρουμε γιατί έτσι. Τι, κάνατε κ σέντρα κ μιλάτε;
2. Βάζελος
Κοιτάχτε, δεν είναι όπως νομίζετε κύριε, απλά ο Panatinaikos evropeos σαν σύλλογος μεγάλος καμιά φορά παίρνει κανα σφυριγματάκι. αλλά προς Θεού κάτι βαλίστες που βρέθηκαν, ξέρετε στο ελάντα τα ταχυδρομεία.
3. Αεχ
Ποιος εγώ; Κλαψ λυγμ, εγώ σνιφσνιφ αναγκάστηκα να ψιρίσω τον πάγκο του Ατρόμητου στον τελικό του 2011 γιατί τα παιδάκια μου πεινούσαν Κλαψ λυγμ, όλοι με κατατρέχουν. Κ ο κύριος Μελ 2ο σακάκι δεν έχει να βάλει, ούτε πούρα Αβάνας αλλά Πουέρτο Ρίκο καπνίζει.
Φίλοι Αθηνέζοι έπαθαν σοκ με χανούμια. Λένε ¨καλά κ εμείς είχαμε κάποτε τα κόζια αλλά παίζαμε κ κανα ευρωπαϊκό όμιλο, όχι κλαρίνα κ βαθμολογίες σαν τον Άρη¨.
Κ προσωπικά μόνο ένας φίλος χανούμης με έχει πεθάνει στα ¨θα σας δω ότα φύγει ο Σαββίδης¨ κλπ πίπες.