Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Αυτο με το οτι ο Γιαννουλης ειναι Ρομπερτο Καρλος μπροστα στον Μπαμπα ειναι κανονικο ή λογω ζεστης;
Ε πήγα τον μικρό σήμερα για μπάνιο, ήμουν τρεις ώρες κάτω από τον ήλιο και δεν ξέρω τι λέω.
Αναιρώ τα πάντα. Παικτάρα ο Μπάμπα, ποιος Γιαννούλης και ποιος Αντελίνο στα καλά του τώρα.
Σιγουριά πίσω, ποιότητα με νούμερα μπροστά, που δεν τα έδειξε βέβαια σε όλη του τη καριέρα, αλλά με το καλό θα τα δείξει φέτος σε εμάς.
Για να μείνω και ον τόπικ, αναιρώ και την επιθυμία μου για ποιοτικότερη ενίσχυση στα μπακ. Ταβάνι πιάσαμε. Έχω ήδη ξεχάσει εκείνο τον Βραζιλιάνο μανουριάρη που είχαμε στα δεξιά.
Μετά τον Φατίχ Ακιέλ που τον έχω νούμερο 1 βέβαια..
Αναιρώ τα πάντα. Παικτάρα ο Μπάμπα, ποιος Γιαννούλης και ποιος Αντελίνο στα καλά του τώρα.
Σιγουριά πίσω, ποιότητα με νούμερα μπροστά, που δεν τα έδειξε βέβαια σε όλη του τη καριέρα, αλλά με το καλό θα τα δείξει φέτος σε εμάς.
Για να μείνω και ον τόπικ, αναιρώ και την επιθυμία μου για ποιοτικότερη ενίσχυση στα μπακ. Ταβάνι πιάσαμε. Έχω ήδη ξεχάσει εκείνο τον Βραζιλιάνο μανουριάρη που είχαμε στα δεξιά.
Μετά τον Φατίχ Ακιέλ που τον έχω νούμερο 1 βέβαια..
-
Πολύ καλός ο Γιαννουλης , καλύτερος ο Βιειρινια στα ντουζενια του αλλά σίγουρα κι ο Μπαμπα είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεξιά η ποιότητα δεν είναι ανάλογη .. Εκεί ο Σαστρε και ο Λυρατζής είναι επιπέδου Ράφα , δηλαδή καλές λύσεις στο μπακ απ. Εγώ θα ήθελα να δω έναν Μάριο Φερνάντες έστω και στα 32 του.
Βρε δεν θα κάτσουμε τώρα να διαφωνούμε όλη μέρα για μια διαφορετική άποψη.
Εδώ θα είμαστε, μακάρι να μας πετάξει τα μάτια έξω ο Μπάμπα και να βγω εγώ λάθος. Σιγά το πράγμα.
Ας κάνει νούμερα, ας σβήσει οποιοδήποτε σοβαρό εξτρέμ βρει μπροστά του και να πάω να πάρω και φανέλα του.
Ο ΠΑΟΚ μας να πηγαίνει καλά και όλα τα άλλα γ@ματα.
Εδώ θα είμαστε, μακάρι να μας πετάξει τα μάτια έξω ο Μπάμπα και να βγω εγώ λάθος. Σιγά το πράγμα.
Ας κάνει νούμερα, ας σβήσει οποιοδήποτε σοβαρό εξτρέμ βρει μπροστά του και να πάω να πάρω και φανέλα του.
Ο ΠΑΟΚ μας να πηγαίνει καλά και όλα τα άλλα γ@ματα.
περισσότερο full back ο μπαμπας, περισσότερο winger οι γιαννούλης και αντρέ. οπως ως wing back θ πρεπει να κριθεί και ο ρ.σοάρες κρίνοντας την περυσινή του εικόνα...
δηλαδή φανέλα για τις αμυντικές επιδόσεις σε σχέση με τους άλλους 2 θα αναγκαστείς να πάρεις, για τις επιθετικές όμως όχι.
για να έχουμε μια βάση στο συλλογισμό μας πάντα...
δηλαδή φανέλα για τις αμυντικές επιδόσεις σε σχέση με τους άλλους 2 θα αναγκαστείς να πάρεις, για τις επιθετικές όμως όχι.
για να έχουμε μια βάση στο συλλογισμό μας πάντα...
Ok . Ο Μπαμπά αμυντικά είναι ανώτερος από Γιαννούλη, Λίνο και Βιερίνια. Επιθετικά δεν είναι Γιαννούλης , Λίνο και βιειρινια αλλά δεν είναι και Σνάουτσνερ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikos_algio
Βολευεσαι με έναν Μαριο Τσαούση;makispaspartou έγραψε:Πολύ καλός ο Γιαννουλης , καλύτερος ο Βιειρινια στα ντουζενια του αλλά σίγουρα κι ο Μπαμπα είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεξιά η ποιότητα δεν είναι ανάλογη .. Εκεί ο Σαστρε και ο Λυρατζής είναι επιπέδου Ράφα , δηλαδή καλές λύσεις στο μπακ απ. Εγώ θα ήθελα να δω έναν Μάριο Φερνάντες έστω και στα 32 του.

- Μπαρκαρούτσος
icue έγραψε:Αυτο με το οτι ο Γιαννουλης ειναι Ρομπερτο Καρλος μπροστα στον Μπαμπα ειναι κανονικο ή λογω ζεστης;

- soflodoras
Blackgr4 έγραψε:Για μένα είναι μέτριος ρε φίλε ναι.cartman έγραψε:O Μπαμπα είναι μέτριο Μπακ; Θα συνεχιστεί πολύ αυτό το ανέκδοτο εδώ μέσα;
Όταν επιθετικά σε ολόκληρη τη καριέρα του δεν έχει κάνει τίποτα και όταν αμυντικά δεν τον λες και σιγουράκι, πως να τον χαρακτηρίσω; Παικταρά;
Ο Γιαννούλης μπροστά του είναι Ρομπέρτο Κάρλος. Δεν σου αναφέρω καν τον Αντελίνο στα καλά του..
Χαχα. Δεν υπαρχετε λεμε. Καμια φορα αναρωτιεμαι αν σκοπος της ζωης καποιων ειναι να βρουν τροπους να μειωσουν τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Κυρ 06 Αύγ 2023, 05:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- soflodoras
-Paoktzis έγραψε:Ο Dimitri Payet στον ΠΑΟΚ;
Το transfermarkt δινει 93% πιθανοτητες να ερθει στον ΠΑΟΚ. Μοναδικος ανταγωνιστης ειναι η persepolis fc, που δινει περισσοτερα χρηματα, αλλα ο διμιτρι θελει Ευρωπη. Το μπατζετ του κοντα στο μυριο. Βεβαια, τη φημη την ανεβασε καποιος εν ονοματι “apsou7”. Δε φαινεται και πολυ φερεγγυος βεβαια, λογω ονοματος. Αλλα, για να δουμε…
Θα τον θελατε; Εγω οχι, μονο αν παρει τη θεση του Ταισον. 36 ειναι
- soflodoras
Θα ειναι μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μεταγραφη κομμενη και ραμμενη στα μετρα του ΠΑΟΚ
1. Αδιαμφισβητη ποιοτητα και εμπειρια παικτη.
2. Θα ερθει για να δινει κατα βαση ποιοτικα 30 λεπτα στο τελος καθε αγωνα. Οτι κανει και στην Μαρσειγ τα τελευταια χρονια. Σκεφτειτε να βγαινουν αλλαγη στο 60 Ναρει και Ντελιας και να μπαινουν ξεκουραστοι Ταισον κ Παγιετ. Οι απολυτες αλλαγες αλλα και οι απολυτοι game changers,αν χρειαστει
3. Πιθανως σε ρολο διδασκαλου για τον Ντελια
4. Παικτης κερκιδας και με μεγαλη πορωση μεσα στο ματς. Θα δεσει τελεια με την Τουμπα.
Αν κ δεν ειμαι φαν των μεγαλων ηλικιων, αυτον θα τον ηθελα με τα 1000
Τγ.Μας χρωσταει ο μλκς για την γκολαρα που μας εβαλε
1. Αδιαμφισβητη ποιοτητα και εμπειρια παικτη.
2. Θα ερθει για να δινει κατα βαση ποιοτικα 30 λεπτα στο τελος καθε αγωνα. Οτι κανει και στην Μαρσειγ τα τελευταια χρονια. Σκεφτειτε να βγαινουν αλλαγη στο 60 Ναρει και Ντελιας και να μπαινουν ξεκουραστοι Ταισον κ Παγιετ. Οι απολυτες αλλαγες αλλα και οι απολυτοι game changers,αν χρειαστει
3. Πιθανως σε ρολο διδασκαλου για τον Ντελια
4. Παικτης κερκιδας και με μεγαλη πορωση μεσα στο ματς. Θα δεσει τελεια με την Τουμπα.
Αν κ δεν ειμαι φαν των μεγαλων ηλικιων, αυτον θα τον ηθελα με τα 1000
Τγ.Μας χρωσταει ο μλκς για την γκολαρα που μας εβαλε
Ο βαζελος ως γνωστόν ψάχνει 11δατο 6αρι...
Ήδη άρχισαν κάτι μικροί ψίθυροι για προσπάθεια 2ης "κλοπής" μετά τον Τζουρισιτς.
Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες και να τελειώσουν την μεταγραφή του Σέρβου παικταρα
Ήδη άρχισαν κάτι μικροί ψίθυροι για προσπάθεια 2ης "κλοπής" μετά τον Τζουρισιτς.
Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες και να τελειώσουν την μεταγραφή του Σέρβου παικταρα