71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ο Λουτσεσκου έχει κολλήματα γιατί απλά ως βασικό άξονα στο παιχνίδι του έχει την ομαλή λειτουργία ομάδας. Αυτό διαταράσσεται άμεσα αν βάζεις μέσα νέα στοιχεία συχνά.
Ον τοπικ τώρα, εγώ είπα ότι δε θα με χαλούσε καθόλου να μείνει ο Μπράντον, ως τρίτος ή ακόμα και τέταρτος
Δεν είπα ότι θέλω να παίρνει μισό εκατομμύριο.
Το τι θα ζητήσει ο ίδιος και πόσα θα του δινουμε, είναι άλλο θέμα.
Ον τοπικ τώρα, εγώ είπα ότι δε θα με χαλούσε καθόλου να μείνει ο Μπράντον, ως τρίτος ή ακόμα και τέταρτος
Εαν η ομαδα διαταρρεσεται μ νεα στοιχεια επρεπε ακομα ν παιζουμε με Βαρελα Κρεσπο Ματος Βιερινια Λημνιό Ζαμπας κ Μαουρισιο κ μακαρι μ Πριγιοβιτς
Οι ομαδες ή εξελισσονται κ ανανεωνονται ή ψοφανε στη μιζερια κ στν παρελθοντολολαγνεια
Πρωτα κοιτας εαν τα χαρακτηριστικα που χρειαζεσαι τα εχουν οι Ακαδημιες σου κ μετα
κοιτας σε αμφιβολου ποιοτητας παικτες
Τι,όχι?
Οκ
Οι ομαδες ή εξελισσονται κ ανανεωνονται ή ψοφανε στη μιζερια κ στν παρελθοντολολαγνεια
Πρωτα κοιτας εαν τα χαρακτηριστικα που χρειαζεσαι τα εχουν οι Ακαδημιες σου κ μετα
κοιτας σε αμφιβολου ποιοτητας παικτες
Τι,όχι?
Οκ
- abc_o_ karpouzas
αυτο ρε φιλε... βροχοποιε.. πως το ..στοιχειοθετεις ..σαν κολλημα και οχι σαν φυσιολογικη λειτουργια ενος προπονητη που ξερει την ...δουλεια...και τι πρεπει να κανει??rainmaker έγραψε:Ο Λουτσεσκου έχει κολλήματα γιατί απλά ως βασικό άξονα στο παιχνίδι του έχει την ομαλή λειτουργία ομάδας. Αυτό διαταράσσεται άμεσα αν βάζεις μέσα νέα στοιχεία συχνά.
απο ποτε...δηλ... μια ομαλη λειτουργια ειναι κολλημα??
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
71. Brandon Thomas Llamas
Σημερα εβαλε το δυσκολο αλλα εχασε 2 αχαστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 05 Μαρ 2023, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα στατιστικά του από σήμερα?
Ρενε ή johndag
Ρενε ή johndag
Δεν είναι φορ, δεν είναι μεσοεπιθετικός, ούτε είναι εξτρἐμ. Ή είναι ίσως κάτι από όλα αυτἀ, όχι όμως κάτι συγκεκριμένο. Ο μόνος του ρόλος είναι να τρουπώνει στην μικρή περιοχή και να βάζει γκολ.
Και επειδή γίνεται λόγος για το συμβόλαιο που έχει (και δεν ξέρουμε ακριβώς τις αποδοχές του) θα πω ότι αν παίρνει καμιά 300αρα να μείνει και θα είναι μια value for money επιλογή. Αν όμως αμοίβεται με καμιά 500άρα και πάνω τότε ούτε λόγος. Μπορούν να βρεθούν και καλύτεροι παίκτες.
Και επειδή γίνεται λόγος για το συμβόλαιο που έχει (και δεν ξέρουμε ακριβώς τις αποδοχές του) θα πω ότι αν παίρνει καμιά 300αρα να μείνει και θα είναι μια value for money επιλογή. Αν όμως αμοίβεται με καμιά 500άρα και πάνω τότε ούτε λόγος. Μπορούν να βρεθούν και καλύτεροι παίκτες.
Πρεπει να ειναι η αλλαγη μας αντι για 10ρι πχ και να πηγαινει ο Ντελιας πλαγια για να παιζει ως 2ο φορ και να παιζουμε με 2 χαφ οταν παιζουμε με λεωφορεια για να βαζουμε γκολ. Αυτη ειναι η χρησιμοτητα του
Σήμερα στο 2ο εχασε 2 άχαστα αλλα γενικότερα στο ματς εχει κάνει εκπληκτική δουλειά και ιδιαίτερα στο πρεσινγκ
Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αρκεί το ένα φορ να έχει καλή υποδοχή και τίποτα άλλο και το άλλο φορ μόνο καλό πρέσινγκ. Η ομάδα πρέπει να βρει ένα πιο ολοκληρωμένο φορ.