Αλλάζουν οι εποχές! Τότε είχαμε γουμενοπαγώνηδες και τώρα τον βαθύπλουτο Ιβάν. Και η Σίτυ κάποτε έπαιζε για την παραμονή στην κατηγορία και τώρα είναι στα 5 κορυφαία κλαμπ του πλανήτη!gk.box16 έγραψε:Δεν είχε προηγούμενο η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2006-2007, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Λόλα (3 Ιουλίου 2006), παρουσία μόλις 17 επαγγελματιών παικτών (μεταξύ αυτών και οι Σαλπιγγίδης και Καρυπίδης, που ένα μήνα μετά αργότερα θα έπαιρναν μεταγραφή για Παναθηναϊκό και Χαρτς αντίστοιχα) και μερικών δεκάδων φιλάθλων.
Η ΠΑΕ είχε περιέλθει σε αξεπέραστο οικονομικό αδιέξοδο και οι παίκτες του Ιλιε Ντουμιτρέσκου έβγαλαν όλο σχεδόν τον Ιούλιο στη Σουρωτή (τους... προσφέρονταν και κέτερινγκ, για να νιώσουν ότι βρίσκονταν σε... κανονική προετοιμασία). Μόλις στα τέλη Ιουλίου ταξίδεψαν για λίγες ημέρες στη Γαλλία, όπου έδωσαν, όλα κι όλα, τρία φιλικά παιχνίδια.
Για να θυμηθούν κάποιοι που γράφουν σαν νεόπλουτοι και κάποιοι άλλοι που δεν είχαν πάει δημοτικό σχολείο ακόμη.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Νταντας ειναι πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση παικτη,καμια σχεση ως προδιαγραφες με αλλους που εχουν ακουστεί. Το μονο που με προβληματίζει ειναι γιατι δεν ειχε μεγαλο χρονο συμμετοχής στην ομαδα που ηταν δανεικος, ομαδα που επεσε. Ισως το αγχος του πιθανού υποβιβασμου να την έκανε να στραφει σε πιο έμπειρους παικτες και πιο ετοιμους σωματικα.
Χαχαχαχα ακολουθωpirate_salonica έγραψε:Αν βγει τίποτα πως αρνηθήκαμε πρόταση για Μουργκ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Οι Σβααμπ-Κουρτιτς μονο με λάσο τους πιάνουν σε ταχυτητα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αν έρθει ο Νταντας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος. Δίδυμο με Σοάρες και θα έχουμε ένα κέντρο που θα σκέφτεται και θα παίζει 2 ταχύτητες πάνω απ'ότι έχουμε συνηθίσει, όπως οι μεγάλες ομάδες που λέμε ότι τον ρυθμό τους δύσκολα ακολουθούμε.
Το θεμα ειναι να έχουν και το μενταλιτι σε παιχνίδια που καίει η μπαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 21 Ιουν 2022, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο νταντας έχει τεράστιο potential και μιλάει την μπάλα, προφανώς δεν είναι τυχαίο οτι ο Hansi Flick ήθελε να παραμείνει στην Μπάγερν αλλά η διοίκηση έβαλε φρένο.. το μόνο αρνητικό που σχολιάζουν γερμανοί και πορτογάλοι είναι η σωματοδομή. Έχει σώμα για Κ17 λένε. 1.70μ και <60 κιλά. Καλώς να ορίσει και μακάρι να τον ταΐσουν..
Να κάνουμε και μια λίστα με Πορτογάλους προπονητές καλού κακού.Kabamaru11 έγραψε: Υ.Γ. στο θεμα μενταλιτυ ο Λουτσε θα εχει πολλη δουλεια να κανει,αλλα πιστευω θα τους κερδισει σαν ατομα και θα πεθαινουν γι αυτον μεσα στο γηπεδο.Refuse to lose,fight until the last second,kill em all.
Ακολουθεί κανέναν στο ινστα ο μποτο

Γειά σου Σεραφείμ,φίλε μου.
Να γράφεις συχνότερα, σε χάσαμε ρε.
Παλιά μόλις έβγαινε ένα όνομα το είχαμε κάνει φύλλο και φτερό σε μια μέρα μέσα.
Χάθηκε η καυλα και όταν χάνεται η καυλα, εμφανίζεται η γκρίνια, νόμος.
Να γράφεις συχνότερα, σε χάσαμε ρε.
Παλιά μόλις έβγαινε ένα όνομα το είχαμε κάνει φύλλο και φτερό σε μια μέρα μέσα.
Χάθηκε η καυλα και όταν χάνεται η καυλα, εμφανίζεται η γκρίνια, νόμος.
Τελικα εχει η δεν εχει εμμονες;DimitrisS έγραψε:Και φευγει λεει ο 32χρονος Σβαμπ για να τον αντικαταστησει ο 21χρονος Νταντας.
Εγώ πάλι πιο πολύ χαίρομαι με παίκτες τύπου Κάργα, παρά με παίκτες τύπου Ρικάρντο και Ντάντα.
Νομίζω και ο Λουτσέσκου.
Νομίζω και ο Λουτσέσκου.

- Kabamaru11
kos έγραψε:Να κάνουμε και μια λίστα με Πορτογάλους προπονητές καλού κακού.Kabamaru11 έγραψε: Υ.Γ. στο θεμα μενταλιτυ ο Λουτσε θα εχει πολλη δουλεια να κανει,αλλα πιστευω θα τους κερδισει σαν ατομα και θα πεθαινουν γι αυτον μεσα στο γηπεδο.Refuse to lose,fight until the last second,kill em all.
Ακολουθεί κανέναν στο ινστα ο μποτο
Εχουμε προπονητη με υψηλο μενταλιτυ,τρομερος στο θεμα του τρανζισιον,αριστος (οχι και τοσο) στην προφορα αγγλικων.Μας ξερει και τον αγαπαμε με τα οποια κολληματα του.Τουλαχιστον αυτος δεν ζωγραφιζει οπως αλλοι

-
Είναι μεγάλο σχολείο ομάδες όπως η Μπενφίκα, σε μαθαίνουν να υπάρχει μόνο η νίκη στο πρόγραμμα. Μόνο να δείξουμε εμπιστοσύνη σε τέτοια παιδιά και να μην λειτουργεί η κατάρτιση της 11αδας με λογικές επετηρίδας.Мир έγραψε:Οι Σβααμπ-Κουρτιτς μονο με λάσο τους πιάνουν σε ταχυτητα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αν έρθει ο Νταντας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος. Δίδυμο με Σοάρες και θα έχουμε ένα κέντρο που θα σκέφτεται και θα παίζει 2 ταχύτητες πάνω απ'ότι έχουμε συνηθίσει, όπως οι μεγάλες ομάδες που λέμε ότι τον ρυθμό τους δύσκολα ακολουθούμε.
Το θεμα ειναι να έχουν και το μενταλιτι σε παιχνίδια που καίει η μπαλα.
- sourmenetes
- Moderator
Tσεκαρει και προσωπική ζωή να ξέρει!arisk έγραψε:Είχα γράψει ένα βράδυ εδω, πριν καμία βδομάδα περίπου, για τον Ντάντας… Και εξηγούσα ότι όσο γελοίο και αν ακούγεται, μου προκύπτει από το ινσταγκραμ του Μποτο… Που ακολουθεί αρκετους ποδοσφαιρανθρωπους, φουλ ταβέρνες, μουνιά (ρε Μποτο μας βλέπουνε), πολύ λιγους ποδοσφαιριστές και κυριως από Ουκρανία και Βραζιλία και όλα τα νέα αποκτήματα μας, ορισμένα πριν καν οριστικοποιηθούν (στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, όπως πχ τον Κοταρσκι, καιρό τώρα)… Και μέσα σε όλους αυτούς, ακολουθούσε και τον Ντάντας ρε φιλε, τελείως στο ξεκάρφωτο, με αρκετά λαικ κιόλας… Το είχα πει και σε φίλους και κορόιδευαν, ότι αποκλείεται να είναι τόσο ταγάρι ο Μποτο και να παίζει μπαλίτσα από το ινσταγκραμ… Αλλά να που φαίνεται να ήταν όντως αλήθεια…
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να τσεκάρετε το προφίλ του Μποτο και θα δείτε ότι όντως, έχει αυτό το περίεργο μοτίβο στη χρήση του ινσταγκραμ, σαν να μην αντιλαμβάνεται ότι πολλά μάτια μπορεί να ειναι πάνω του…
Μπαμπάς τους είναι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μηπως λογω ηλικιας και σωματοδομής δεν ειχε την απαιτούμενη αμυντική σκληρότητα και δυναμη ως 6αρι(ή 8αρι) για το αμυντικό τακτικά παιχνίδι στο οποίο προφανώς ειχε προσανατολιστει μια ομαδα που παλευε για να μεινει κατηγορία;joshua έγραψε:Ο Νταντας ειναι πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση παικτη,καμια σχεση ως προδιαγραφες με αλλους που εχουν ακουστεί. Το μονο που με προβληματίζει ειναι γιατι δεν ειχε μεγαλο χρονο συμμετοχής στην ομαδα που ηταν δανεικος, ομαδα που επεσε. Ισως το αγχος του πιθανού υποβιβασμου να την έκανε να στραφει σε πιο έμπειρους παικτες και πιο ετοιμους σωματικα.
Σκεψεις κανω, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενα δεδομενα.
Στο ματς παντως που ειδα της εθνικης Κ21 ειχε ξεκαθαρα επιθετικο προσανατολισμο στο παιχνιδι του.
- pirate_salonica
Βλέπω τόση θετική ενέργεια για Ντάντας, που προβλέπω σε διάψευση σε 3... 2... 1...
ΠΑΟΚ αφού, σιγά μην πάει κάτι σωστά
ΠΑΟΚ αφού, σιγά μην πάει κάτι σωστά

-
- Mr Ξερόλας 2019
kataramenos5 έγραψε:240 ποστ δε διαβαζω.Αν ειστε πονοψυχοι πειτε.
Πηραμε κανεναν?
αχαχαχαχαaivas19 έγραψε:
Μην τα λετε ετσι δεν αντεχω
Έχω αρχίσει σήμερα να δια βάζω από την σελίδα 9,του παρόντος τοπικ, γύρω στις 15.00 και έχω φτάσει στην 34 σελίδα και ακόμα να προλάβω.......
Τώρα πίνω και απογευματινό καφέ να δούμε θα προλάβω, μέχρι τις19. 00, να τους φτάσω.
Και ντο πολλα γρήγοροι πα εν.