Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από boogeyman77 »

gk.box16 έγραψε:Δεν είχε προηγούμενο η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2006-2007, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Λόλα (3 Ιουλίου 2006), παρουσία μόλις 17 επαγγελματιών παικτών (μεταξύ αυτών και οι Σαλπιγγίδης και Καρυπίδης, που ένα μήνα μετά αργότερα θα έπαιρναν μεταγραφή για Παναθηναϊκό και Χαρτς αντίστοιχα) και μερικών δεκάδων φιλάθλων.
Η ΠΑΕ είχε περιέλθει σε αξεπέραστο οικονομικό αδιέξοδο και οι παίκτες του Ιλιε Ντουμιτρέσκου έβγαλαν όλο σχεδόν τον Ιούλιο στη Σουρωτή (τους... προσφέρονταν και κέτερινγκ, για να νιώσουν ότι βρίσκονταν σε... κανονική προετοιμασία). Μόλις στα τέλη Ιουλίου ταξίδεψαν για λίγες ημέρες στη Γαλλία, όπου έδωσαν, όλα κι όλα, τρία φιλικά παιχνίδια.

Για να θυμηθούν κάποιοι που γράφουν σαν νεόπλουτοι και κάποιοι άλλοι που δεν είχαν πάει δημοτικό σχολείο ακόμη.
Αλλάζουν οι εποχές! Τότε είχαμε γουμενοπαγώνηδες και τώρα τον βαθύπλουτο Ιβάν. Και η Σίτυ κάποτε έπαιζε για την παραμονή στην κατηγορία και τώρα είναι στα 5 κορυφαία κλαμπ του πλανήτη!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Νταντας ειναι πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση παικτη,καμια σχεση ως προδιαγραφες με αλλους που εχουν ακουστεί. Το μονο που με προβληματίζει ειναι γιατι δεν ειχε μεγαλο χρονο συμμετοχής στην ομαδα που ηταν δανεικος, ομαδα που επεσε. Ισως το αγχος του πιθανού υποβιβασμου να την έκανε να στραφει σε πιο έμπειρους παικτες και πιο ετοιμους σωματικα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pirate_salonica έγραψε:Αν βγει τίποτα πως αρνηθήκαμε πρόταση για Μουργκ

Εικόνα
Χαχαχαχα ακολουθω
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αν έρθει ο Νταντας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος. Δίδυμο με Σοάρες και θα έχουμε ένα κέντρο που θα σκέφτεται και θα παίζει 2 ταχύτητες πάνω απ'ότι έχουμε συνηθίσει, όπως οι μεγάλες ομάδες που λέμε ότι τον ρυθμό τους δύσκολα ακολουθούμε.
Οι Σβααμπ-Κουρτιτς μονο με λάσο τους πιάνουν σε ταχυτητα.
Το θεμα ειναι να έχουν και το μενταλιτι σε παιχνίδια που καίει η μπαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 21 Ιουν 2022, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ο νταντας έχει τεράστιο potential και μιλάει την μπάλα, προφανώς δεν είναι τυχαίο οτι ο Hansi Flick ήθελε να παραμείνει στην Μπάγερν αλλά η διοίκηση έβαλε φρένο.. το μόνο αρνητικό που σχολιάζουν γερμανοί και πορτογάλοι είναι η σωματοδομή. Έχει σώμα για Κ17 λένε. 1.70μ και <60 κιλά. Καλώς να ορίσει και μακάρι να τον ταΐσουν..
kos

Δημοσίευση από kos »

Kabamaru11 έγραψε: Υ.Γ. στο θεμα μενταλιτυ ο Λουτσε θα εχει πολλη δουλεια να κανει,αλλα πιστευω θα τους κερδισει σαν ατομα και θα πεθαινουν γι αυτον μεσα στο γηπεδο.Refuse to lose,fight until the last second,kill em all.
Να κάνουμε και μια λίστα με Πορτογάλους προπονητές καλού κακού.
Ακολουθεί κανέναν στο ινστα ο μποτο :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γειά σου Σεραφείμ,φίλε μου.
Να γράφεις συχνότερα, σε χάσαμε ρε.
Παλιά μόλις έβγαινε ένα όνομα το είχαμε κάνει φύλλο και φτερό σε μια μέρα μέσα.
Χάθηκε η καυλα και όταν χάνεται η καυλα, εμφανίζεται η γκρίνια, νόμος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DimitrisS έγραψε:Και φευγει λεει ο 32χρονος Σβαμπ για να τον αντικαταστησει ο 21χρονος Νταντας.

Εικόνα
Τελικα εχει η δεν εχει εμμονες;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πάλι πιο πολύ χαίρομαι με παίκτες τύπου Κάργα, παρά με παίκτες τύπου Ρικάρντο και Ντάντα.
Νομίζω και ο Λουτσέσκου. :D
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

kos έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε: Υ.Γ. στο θεμα μενταλιτυ ο Λουτσε θα εχει πολλη δουλεια να κανει,αλλα πιστευω θα τους κερδισει σαν ατομα και θα πεθαινουν γι αυτον μεσα στο γηπεδο.Refuse to lose,fight until the last second,kill em all.
Να κάνουμε και μια λίστα με Πορτογάλους προπονητές καλού κακού.
Ακολουθεί κανέναν στο ινστα ο μποτο :lol:

Εχουμε προπονητη με υψηλο μενταλιτυ,τρομερος στο θεμα του τρανζισιον,αριστος (οχι και τοσο) στην προφορα αγγλικων.Μας ξερει και τον αγαπαμε με τα οποια κολληματα του.Τουλαχιστον αυτος δεν ζωγραφιζει οπως αλλοι 8-)
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Мир έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αν έρθει ο Νταντας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος. Δίδυμο με Σοάρες και θα έχουμε ένα κέντρο που θα σκέφτεται και θα παίζει 2 ταχύτητες πάνω απ'ότι έχουμε συνηθίσει, όπως οι μεγάλες ομάδες που λέμε ότι τον ρυθμό τους δύσκολα ακολουθούμε.
Οι Σβααμπ-Κουρτιτς μονο με λάσο τους πιάνουν σε ταχυτητα.
Το θεμα ειναι να έχουν και το μενταλιτι σε παιχνίδια που καίει η μπαλα.
Είναι μεγάλο σχολείο ομάδες όπως η Μπενφίκα, σε μαθαίνουν να υπάρχει μόνο η νίκη στο πρόγραμμα. Μόνο να δείξουμε εμπιστοσύνη σε τέτοια παιδιά και να μην λειτουργεί η κατάρτιση της 11αδας με λογικές επετηρίδας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

arisk έγραψε:Είχα γράψει ένα βράδυ εδω, πριν καμία βδομάδα περίπου, για τον Ντάντας… Και εξηγούσα ότι όσο γελοίο και αν ακούγεται, μου προκύπτει από το ινσταγκραμ του Μποτο… Που ακολουθεί αρκετους ποδοσφαιρανθρωπους, φουλ ταβέρνες, μουνιά (ρε Μποτο μας βλέπουνε :lol: ), πολύ λιγους ποδοσφαιριστές και κυριως από Ουκρανία και Βραζιλία και όλα τα νέα αποκτήματα μας, ορισμένα πριν καν οριστικοποιηθούν (στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, όπως πχ τον Κοταρσκι, καιρό τώρα)… Και μέσα σε όλους αυτούς, ακολουθούσε και τον Ντάντας ρε φιλε, τελείως στο ξεκάρφωτο, με αρκετά λαικ κιόλας… Το είχα πει και σε φίλους και κορόιδευαν, ότι αποκλείεται να είναι τόσο ταγάρι ο Μποτο και να παίζει μπαλίτσα από το ινσταγκραμ… Αλλά να που φαίνεται να ήταν όντως αλήθεια…
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να τσεκάρετε το προφίλ του Μποτο και θα δείτε ότι όντως, έχει αυτό το περίεργο μοτίβο στη χρήση του ινσταγκραμ, σαν να μην αντιλαμβάνεται ότι πολλά μάτια μπορεί να ειναι πάνω του…
Tσεκαρει και προσωπική ζωή να ξέρει!

Μπαμπάς τους είναι!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

joshua έγραψε:Ο Νταντας ειναι πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση παικτη,καμια σχεση ως προδιαγραφες με αλλους που εχουν ακουστεί. Το μονο που με προβληματίζει ειναι γιατι δεν ειχε μεγαλο χρονο συμμετοχής στην ομαδα που ηταν δανεικος, ομαδα που επεσε. Ισως το αγχος του πιθανού υποβιβασμου να την έκανε να στραφει σε πιο έμπειρους παικτες και πιο ετοιμους σωματικα.
Μηπως λογω ηλικιας και σωματοδομής δεν ειχε την απαιτούμενη αμυντική σκληρότητα και δυναμη ως 6αρι(ή 8αρι) για το αμυντικό τακτικά παιχνίδι στο οποίο προφανώς ειχε προσανατολιστει μια ομαδα που παλευε για να μεινει κατηγορία;
Σκεψεις κανω, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενα δεδομενα.

Στο ματς παντως που ειδα της εθνικης Κ21 ειχε ξεκαθαρα επιθετικο προσανατολισμο στο παιχνιδι του.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Βλέπω τόση θετική ενέργεια για Ντάντας, που προβλέπω σε διάψευση σε 3... 2... 1...
ΠΑΟΚ αφού, σιγά μην πάει κάτι σωστά :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

kataramenos5 έγραψε:240 ποστ δε διαβαζω.Αν ειστε πονοψυχοι πειτε.
Πηραμε κανεναν?
aivas19 έγραψε: Εικόνα
Μην τα λετε ετσι δεν αντεχω
αχαχαχαχα

Έχω αρχίσει σήμερα να δια βάζω από την σελίδα 9,του παρόντος τοπικ, γύρω στις 15.00 και έχω φτάσει στην 34 σελίδα και ακόμα να προλάβω.......
Τώρα πίνω και απογευματινό καφέ να δούμε θα προλάβω, μέχρι τις19. 00, να τους φτάσω.

Και ντο πολλα γρήγοροι πα εν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”