50. Filipe Soares
- ΑποστόληςΑ
- Metagrafakias
Re: 50. Filipe Soares
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην βρισκεται ουτε στο ροτεσιον???ειναι περιουσιακο στοιχειο της ομαδας, ξοδευτηκαν 3εκ και πρεπει να στηριχτει και να προωθηθει...Δεν βρισκω λογο να παιρνουν συνεχεια λεπτα συμμετοχης παικτες που του χρονου δεν θα ειναι εδω και ο Φελιπε καθολου....
-
- FreeWatcher
Τόσο καιρό, όποτε και για όσο μπαίνει, δεν μπορεί να βγάλει ούτε μια σωστη ολοκληρωμένη προσπάθεια. Τρώει πάγκο και με το που του δίνεται ευκαιρία πάλι σήμερα να δείξει κάτι, στην πρώτη μονομαχία στο κέντρο τραβάει τα πόδια του!!! Δεν αντέχω να τον βλέπω άλλο...
Τόσα φραγκα πεταμένα για αλλη μία φορά
Τόσα φραγκα πεταμένα για αλλη μία φορά
- Montrealiotis
Τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ πάλι βλέπω ενέργεια, μια σχετική ταχύτητα, δύναμη και όρεξη για γρήγορο ποδόσφαιρο.
Ναι το κάτι παραπάνω δεν το έχει κάνει αλλά θα ήθελα να τον δω βασικό σε μερικά ματς για να κριθεί τελεσίδικα. Έτσι κι αλλιώς την βαθμολογία δεν την βλέπουμε….
Ναι το κάτι παραπάνω δεν το έχει κάνει αλλά θα ήθελα να τον δω βασικό σε μερικά ματς για να κριθεί τελεσίδικα. Έτσι κι αλλιώς την βαθμολογία δεν την βλέπουμε….
- Amsterdamer_87
Θετικο ότι ηταν σε αρκετές φασεις στα λιγα λεπτα που επαιξε.
Επίσης ειχε ηρεμα μαρκαρισματα γιατί στα προηγουμενα ματς ειχε φανει καρτακιας.
Επίσης ειχε ηρεμα μαρκαρισματα γιατί στα προηγουμενα ματς ειχε φανει καρτακιας.
Ταυρι είναι . Σε μια φάση είχε δυο κρεμασμένους από πάνω του ,έβαλε κάτω κεφάλι και τους έσουρε μέχρι να μην τον προλάβουν . Ας μην μαλακιστουμε μαζί του .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα συμφωνήσω. Η χθεσινή εμφάνιση μου έδωσε ελπίδεςMontrealiotis έγραψε:Τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ πάλι βλέπω ενέργεια, μια σχετική ταχύτητα, δύναμη και όρεξη για γρήγορο ποδόσφαιρο.
Κάποιες ενέργειες είναι ζήτημα ποιότητας.
Σε στιγμή που είναι μέσα στην περιοχή με εξαιρετικές προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί φάση, πετάει την μπάλα όπου να ναι.
Πράγμα που κάνουν πολλοί από τους παίκτες μας βέβαια αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση ο ρυθμος αλλά η ποιότητα.
Σε στιγμή που είναι μέσα στην περιοχή με εξαιρετικές προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί φάση, πετάει την μπάλα όπου να ναι.
Πράγμα που κάνουν πολλοί από τους παίκτες μας βέβαια αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση ο ρυθμος αλλά η ποιότητα.
Ο παίκτης βαρόμετρο του φετινού ΠΑΟΚ. 4 συμμετοχές, 4 νίκες η ομάδα. Φέρνει με λίγα λόγια 3 βαθμούς μ.ο. κάθε φορά που πατάει γήπεδο. Τυχαίο; Με τον δεύτερο στη λίστα να φέρνει 2,33 βαθμούς μ.ο.
ΥΓ. Τρίτος στη λίστα ο Σάστρε.
ΥΓ. Τρίτος στη λίστα ο Σάστρε.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Θεωρω οτι σε παιχνιδια που δεν θελουμε 10αρι αμυντικο χαφ, ειναι πολυ πιο χρησιμος απο τον Αγκουστο στο 10.
Για 8αρι, βλεπουμε στο μελλον.
Για 8αρι, βλεπουμε στο μελλον.