Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ο Τσέχος εμένα μου άρεσε, αλλά επειδή δεν είμαι ειδήμονας:
- γιατί δεν είχε πάρει τη φανέλα σπίτι του; Γιατί πχ δεν ξεκίνησε βασικός στον τελικό;
- θα αισθανόμασταν σιγουριά με πρώτο και βασικό τον Πολωνό που θέλουμε να τον πουλήσουμε 6 μύρια; Εγώ αν μου πουν πως βασικός φέτος θα είναι ο Σφιντερφσκι ένα σφίξιμο και ένα συγκρυο θα νοιώσω στην καλύτερη, αν γλιτώσω το εγκεφαλικό.
- αν μας ξαναφέρουν για βασικό τον Άκπομ; Ευκαιρία για κάποιους εδώ αν τον πάρουμε σε καλή τιμή.
- γιατί δεν είχε πάρει τη φανέλα σπίτι του; Γιατί πχ δεν ξεκίνησε βασικός στον τελικό;
- θα αισθανόμασταν σιγουριά με πρώτο και βασικό τον Πολωνό που θέλουμε να τον πουλήσουμε 6 μύρια; Εγώ αν μου πουν πως βασικός φέτος θα είναι ο Σφιντερφσκι ένα σφίξιμο και ένα συγκρυο θα νοιώσω στην καλύτερη, αν γλιτώσω το εγκεφαλικό.
- αν μας ξαναφέρουν για βασικό τον Άκπομ; Ευκαιρία για κάποιους εδώ αν τον πάρουμε σε καλή τιμή.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πήραμε τα λεφτά του Γιαννούλη, οπότε δεν μπορούμε να δώσουμε λεφτά για χαφ ή για Κρμεντσικ. Αν δεν πουλήσουμε Τζόλη μας βλέπω με Γκορτεζιάνι.
(δεν είναι άσχημος παίκτης, κάθε άλλο).
(δεν είναι άσχημος παίκτης, κάθε άλλο).
- sourmenetes
- Moderator
Τι αχταρμάς είναι αυτός ρε φίλε;;Totem_pk έγραψε:Δηλαδη δεν μας κανει ο Πριγιο και μας κανει ο «Νελσον»? Η τα 2,5 για Τσεχο ειναι πολλα? Δεν μπορει η ομαδα να δωσει 8-9 κατοσταρικα στον Πελκα? Και μπορει στον χ Νελσον?
Δεν εχω κατι με τον παικτη αλλα εχω παθει ναυτια. Σαν να εισαι στην θαλλασα ενα πραμα. Μια απο δω….μικροι εξελιξιμοι νεοι με αντοχες και μεταπωλητικη αξια. Μια απο εκει….εμπειροι 30αρηδες χωρις μεταπωλητικη αξια. Μικρα συμβολαια //// μεγαλα συμβολαια….. γρηγοροι παικτες αργοι και εξυπνοι παικτες…. Εχεις χαφ δεν εχεις χαφ….. θα ειναι σαν να εχεις σεντερφορ αλλα δεν θα εχεις…..
Δεν ξερω.
Ας μας δωσουν κανα κουπονι για διαρκειας. Τσαμπα καναμε το εμβολιο….
Μηπως εχω παρενεργειες? Γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα???
1)ναι ο. Πριγιο έκανε 2 χρόνια διακοπές. Λες να είναι σε καλύτερη κατάσταση;;
2)το τι έκανε ο πελκας που κολλάει;; ότι ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ έπαιρνε τα ίδια με πελκα να το βάλουμε στην κουβέντα;;
Άμα θέλουμε την κάνουμε πουτανα την κουβέντα γιατί αυτό κανεις.
3)μεταπωλητικη αξια. Έχουμε πάνω από 10 παίκτες με μεταπωλητικη αξια βλ. ΤΖΟΛΗΣ, τσιαγγαρας, ΜΙΧΑΙ, ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ, ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ, ΜΟΥΡΓΚ, ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ, ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ, κουτσιας και παλι λέμε για παίκτες με μεταπωλητικη αξια.
Σορρυ φίλε αλλά σοβαρούς παίκτες στα 23-24 που Ν αντέχουν από ΠΑΟΚ δε θα πάρεις εύκολα. Τι να έρθει να κάνει στην Ελλάδα;; ή θα πάρεις κανένα από β Αγγλίας Γαλλίας κι αν σου βγει.
Ή κανένα λαχείο τύπου ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.
Ας δούμε. Σαν ΠΑΟΚ πέρα από το χρήμα τι άλλο προσφέρουμε και να δούμε πόσο ελκυστικό είναι το πακέτο.
Και επίσης ας μην ανακατεύουμε μισθούς προηγούμενων ετών, με. Φετινούς και όλο αυτό το πράγμα. Δε θα βγάλει πουθενά.
Γιατί όπως ο πελκας και ο κάθε πελκας έβγαλε παράπονο για τα λεφτά που ήθελε να πάρει καλό θα ήταν να δει και το παράπονο της ομάδας σε κάποιες σεζόν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ο Τσέχος δε θεωρώ πως εκανε για πρώτος όπως για μένα ούτε ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ ούτε ο ολιβειρα.paokmono έγραψε:Ο Τσέχος εμένα μου άρεσε, αλλά επειδή δεν είμαι ειδήμονας:
Αυτοί ειναι για δεύτεροι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Κάπως έτσι εχουν τα πράγματα. Εκτός αν πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει 2,5 αγορά + συμβόλαιο για κάποιον που δεν θα είναι βασικος
Δεν υπαρχει βασικος και αναπληρωματικος στα φορ.Διδυμο θα συνθεσεις και ο προπονητης θα επιλεγει.Το εκανες με Ακπομ,το εκανες με Σφιντερφσκι γιατι να μην το ξανακανεις?
τα πραγματα ειναι απλα. ως οπαδοι, αλλοι λιγο, αλλοι περισσοτερο, εχουμε μεινει στην εποχη της κυριαρχιας μας που το μπατζετ ειχε παει στα υψη και δυσκολευομαστε να προσαρμοσουμε τις προσδοκιες μας στα τωρινα στανταρ. βγαινουν και κατι εγκληματιες και ταζουν το 20ρικο μπατζετ στον οπαδο και περιμενουμε μετα σοβαρους παικτες. βγαινουν βεβαια και κατι ανεκδιηγητα τυπακια με σοβαρες θεσεις στην ΠΑΕ που δηλωνουν οτι παμε για νταμπλ και τις μπαλες μεσα, σε χρονια που κοβουμε το μπατζετ στο μισο, και δενει το γλυκο της παρανοιας.
Γιατί όταν είχα Πριγιο στα καλά του πχ, δεν υπήρχε καν σκέψη για το ποιος θα ξεκινήσει σε κρίσιμο ματς. Εκτός αν υπήρξε σημαντικό παιχνίδι που έκατσε πάγκο για να παίξει ο Άκπομ λόγω χαρακτηριστικών.
Στην αναγκη φερνουμε και Κλαους, 32 ειναι ακομα και τα εχωσε περσι τα γκολακια τουΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχει και ο Κούτσιας: 8 γκολ σε 3 συνεχόμενους αγώνες.
Ολιβέιρα - Τσόλακ - Κούτσιας - Γκορτετζιάνι την βλέπω την τετράδα και ολίγο πιο μακροπρόθεσμα. Με ένα από τους μικρούς εβδομαδιαίως και εναλλάξ να παίρνει αγωνιστικό χρόνο με την Β Ομάδα.
Ο Πολωνός νομίζω ότι θα μας εξυπηρετήσει με ανανέωση 1,5 χρόνου, με συμφωνητικό να τον δώσουμε το Δεκέμβρη, που θα επιστρέψει ο Κροάτης, σε Ομάδα που θα παίζει CL.
Και αν προκύψει και καμιά ευκαιρία φορ με μεταπολιτική όμως αξία, όπως αυτός της Ντουνάισκα, μέσα.
Ο Πολωνός νομίζω ότι θα μας εξυπηρετήσει με ανανέωση 1,5 χρόνου, με συμφωνητικό να τον δώσουμε το Δεκέμβρη, που θα επιστρέψει ο Κροάτης, σε Ομάδα που θα παίζει CL.
Και αν προκύψει και καμιά ευκαιρία φορ με μεταπολιτική όμως αξία, όπως αυτός της Ντουνάισκα, μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 29 Ιουν 2021, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλα υπηρξαν που εκατσε στον παγκο για να παιξει ο Κουλουρηςpaokmono έγραψε:Γιατί όταν είχα Πριγιο στα καλά του πχ, δεν υπήρχε καν σκέψη για το ποιος θα ξεκινήσει σε κρίσιμο ματς. Εκτός αν υπήρξε σημαντικό παιχνίδι που έκατσε πάγκο για να παίξει ο Άκπομ λόγω χαρακτηριστικών.
- ΑποστόληςΑ
Και κυριότερο:paokmono έγραψε:Γιατί όταν είχα Πριγιο στα καλά του πχ, δεν υπήρχε καν σκέψη για το ποιος θα ξεκινήσει σε κρίσιμο ματς. Εκτός αν υπήρξε σημαντικό παιχνίδι που έκατσε πάγκο για να παίξει ο Άκπομ λόγω χαρακτηριστικών.
Γιατί όταν είχα Πριγιο, δε βγήκε μια μπαλαδοφατσα από τότε να πει "μλκες τί φορακλα φέρνει ο τίγρης.. να ανταλλάξουμε τον Πριγιοβιτς και αν δεχτούν να πανηγυρίζουμε".
Υπάρχει τέτοιο ποστ τότε εδώ μέσα ή απλά κοροιδευομαστε? Κοροιδευομαστε μάλλον..
Αυτό που είπε ο Seaman.. 1 εκατομμύριο φορ στον κόσμο, κι εμείς δίνουμε 900 χιλιάρικα στον Ολιβέιρα της κουλας.. too much παράνοια ακόμη και για εμάς.
Θέλετε να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα? Τότε αναλογιστείτε ότι το φορ των 900 χιλιάδων είναι 4 κλάσεις κάτω από τα φορ που είχες τότε.