Δεν έχω κάποια εμπάθεια με τον Πάμπλο Dim ούτε προσπαθώ να αποφύγω κάτι. Οι υπερβολές απ' όλες τις πλευρές μακριά από μένα. Αν εσείς είδατε ότι του πήρε το σκαλπ δικαίωμα σας, εγώ είχα άλλη οπτική τι να κάνουμε.Dimg4 έγραψε:Αα βρηκαμε κι αλλο τροπο για να αποφυγουμε εγκωμιο στον Γκαρσια. Ο Πασχαλακης δηλαδη δεν ειναι στην εντεκαδα? Μονος του μπηκε? Αν ειναι ετσι κι ο Σα κρατησε τον Ολυμπιακο αλλα και το δοκαρι.george188 έγραψε:Κέρδισε την ευκαιρία του. Έχω ακόμα πολλές επιφυλάξεις αλλά την κέρδισε. Μακάρι να δείξει έργο και ας μείνουν έξω οι χαζές δηλώσεις. Το βίντεο δεν το θεωρώ δικό του σφάλμα αλλά γενικά πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του από τέτοια, κρίμα είναι.
ΥΓ κανένα σκαλπ κανενός Μαρτινς δεν κέρδισε, οι αλλαγές βγήκαν αλλά ήταν απίστευτα καθυστερημένες. Ευτυχώς στο 25λεπτο που έγερνε το γήπεδο είχες Πασχαλάκη, γιατί ο πάγκος άργησε να επέμβει.
Μια χαρα σκαλπ του πηρε, ενας φορτουνης παλεψε.
Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Δεν θα μείνω στον χαρακτηρισμό σου για μένα καθώς σέβομαι τις απόψεις σου πάντα και αναγνωρίζω ότι γράφεις πολλά χρόνια στο forum.Οποτε το αφήνω στην άκρη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσον αφορά στο ΥΓ είσαι απαράδεκτος:george188 έγραψε:Κέρδισε την ευκαιρία του. Έχω ακόμα πολλές επιφυλάξεις αλλά την κέρδισε. Μακάρι να δείξει έργο και ας μείνουν έξω οι χαζές δηλώσεις. Το βίντεο δεν το θεωρώ δικό του σφάλμα αλλά γενικά πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του από τέτοια, κρίμα είναι.
ΥΓ κανένα σκαλπ κανενός Μαρτινς δεν κέρδισε, οι αλλαγές βγήκαν αλλά ήταν απίστευτα καθυστερημένες. Ευτυχώς στο 25λεπτο που έγερνε το γήπεδο είχες Πασχαλάκη, γιατί ο πάγκος άργησε να επέμβει.
1. Γιατί βγάζεις δηλητήριο εναντίον του προπονητή μετά από μια μεγαλειώδη και πανδίκαιη κατάκτηση κυπέλλου.
2. Γιατί θεωρείς ότι η ομάδα που έχει το καλύτερο ρόστερ είναι τυχερή που το έχει και όχι καλύτερη. Εμείς είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, όπως και έναν άριστο all around επιθετικό (Antrija), όπως δύο πολύ καλά φορ (Σφι, Κρμέντσικ) κλπ. Θεωρείς δηλαδή ότι δεν έπρεπε να κερδίσουμε επειδή είχαμε έναν πολύ καλό τερματά; Με την ίδια λογική και ο γαύρος που είχε Καμαρά και Πεφτούνη (μόνον αυτούς) που τον κράτησαν από συντριβή τι ήταν;
3. Γιατί δεν αναγνωρίζεις ότι πολλοί παίκτες που ήταν κάκιστοι φέτος, ανέβασαν επί Garcia κατά πολύ την αποδοχή τους. Μέσα σ' αυτούς ήταν και ο Πασχαλάκης, που τον στήριξε ο PG όταν ήταν στα χειρότερά του, ο Vieirinha που ανανέωσε μόλις τον Νοέμβριο, ο Warda (ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο του τελικού) τον οποίο ο PG επανέφερε στην ομάδα, ο Τσιγγάρας (που δεν είχε συμμετοχή πιο πριν) κλπ.
Αν από αυτά που έγραψα εσύ βλέπεις δηλητήριο για τον Πάμπλο και δεν διαβάζεις και τα πάνω δεν μπορώ να πω κάτι Αποστολη.
Είπα ότι άργησαν οι αλλαγές, μην βάζεις άλλα λόγια στο στόμα μου. Να πω ότι δεν είχαμε ασφυκτική πίεση από τη στιγμή που μπήκε ο φορντουνης;ότι είχαμε χάσει το κέντρο; ότι ο Πασχαλακης ήταν ήρωας πραγματικός;
Και ναι οι αλλαγές στο 77 τον δικαίωσαν εν τέλει, εγώ λέω ότι έπρεπε να γίνουν νωρίτερα. Πείτε με αμπαλο τι να κάνουμε, κανένα δηλητήριο δεν βγάζω όμως
Και γιατί έπρεπε να τον δώσει δανεικό; Ας εμένα σε εμάς και ας τον έπαιρνε η Νοριτς το καλοκαίρι αν ανέβαινε.renegade έγραψε:O άλλος τ.δ σου έφερε δανεικό αριστερό μπακ γιατί η πώληση του Γιαννούλη εξαρτιόταν από το αν η Νόριτς θα ανέβαινε κατηγορίες ή όχι κάτι που θα ήταν τελείως λάθος και αντίθετο από το sustainability που είχε ως στόχο η διοίκηση.
Αλλά κάποιοι ακόμα προτιμάτε να πιστεύετε ότι αν ερχόταν ο Φεράρε τριετές θα ήμασταν καλύτερα.
μάγκες, για να μην το κουράσουμε όλο το καλοκαίρι:
αν είναι να έρθει καλύτερος προπονητής, με εμπειρίες απο μεγάλες ομάδες κ μεγάλα πρωταθλήματα, καλώς να έρθει.
αν είναι να φέρουμε κάποιον προπονητή- στοίχημα για την ομάδα κ το ίδιο, ας κρατήσουμε Γκαρσία κ ας στοιχηματίσουμε πάνω του.
Το φλέγον ζήτημα αυτή την στιγμή είναι ο ΤΔ κ ο σχεδιασμός των μεταγραφών.
αν είναι να έρθει καλύτερος προπονητής, με εμπειρίες απο μεγάλες ομάδες κ μεγάλα πρωταθλήματα, καλώς να έρθει.
αν είναι να φέρουμε κάποιον προπονητή- στοίχημα για την ομάδα κ το ίδιο, ας κρατήσουμε Γκαρσία κ ας στοιχηματίσουμε πάνω του.
Το φλέγον ζήτημα αυτή την στιγμή είναι ο ΤΔ κ ο σχεδιασμός των μεταγραφών.
Να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι.
Δεν ξέρω ακριβώς ποιοι είναι και δεν καίγομαι να μάθω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή.
Αν είναι αυτοί οι "προδότες" ου τρυπάνε τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα πήραμε τόσους τίτλους όσους δεν πήραμε ποτέ, μέσα σε ένα κράτος του Μαρινάκη ή αν είναι ο Ιβαν , αυτός που έφυγε φεύγει τα παράτησε, έχει για προμοσιο τον ΠΑΟΚ για να κάνει μπίζνες κλπ δε θα κάτσω να σκάσω.
ΠΑΟΚ άρα σ αγαπώ και παντού σ ακολουθώ....
Εδώ Αθήνα ακόμα γουστάρουμε πάντως, ελπιζωυ και πάνω τα ράφια και λοιποί χορηγοί της εσωστρέφειας και της μίζερης γκρίνιας, ν α αφήσουν τον κόσμο να καταλάβει τι έγινε αυτές τις μέρες...θα το θυμούνται για πολλά πολλά χρόνια εδώ κάποιοι που πονάνε ακόμα...
Στο λήμμα "πέος" προστέθηκε άλλη μια διάσταση. Απολαύστε..
Δεν ξέρω ακριβώς ποιοι είναι και δεν καίγομαι να μάθω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή.
Αν είναι αυτοί οι "προδότες" ου τρυπάνε τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα πήραμε τόσους τίτλους όσους δεν πήραμε ποτέ, μέσα σε ένα κράτος του Μαρινάκη ή αν είναι ο Ιβαν , αυτός που έφυγε φεύγει τα παράτησε, έχει για προμοσιο τον ΠΑΟΚ για να κάνει μπίζνες κλπ δε θα κάτσω να σκάσω.
ΠΑΟΚ άρα σ αγαπώ και παντού σ ακολουθώ....
Εδώ Αθήνα ακόμα γουστάρουμε πάντως, ελπιζωυ και πάνω τα ράφια και λοιποί χορηγοί της εσωστρέφειας και της μίζερης γκρίνιας, ν α αφήσουν τον κόσμο να καταλάβει τι έγινε αυτές τις μέρες...θα το θυμούνται για πολλά πολλά χρόνια εδώ κάποιοι που πονάνε ακόμα...
Στο λήμμα "πέος" προστέθηκε άλλη μια διάσταση. Απολαύστε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 25 Μάιος 2021, 07:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Άσε μας ρε george188!
Όταν όλοι πανηγυρίζουμε για την κούπα εσύ βρίσκεις να πεις ότι ο προπονητής άργησε να κάνει τις αλλαγές! Πώς να το χαρακτηρίσω αυτό;
Θες να μας πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά επειδή τον έσωσε ο Πασχαλάκης, λες και ο Πασχαλάκης δεν είναι παίκτης της ομάδας! Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν τελειωμένος (και από εμάς τους οπαδούς), αλλά παρ' όλα αυτά ο PG ήταν ο μόνος που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε.
Όταν όλοι πανηγυρίζουμε για την κούπα εσύ βρίσκεις να πεις ότι ο προπονητής άργησε να κάνει τις αλλαγές! Πώς να το χαρακτηρίσω αυτό;
Θες να μας πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά επειδή τον έσωσε ο Πασχαλάκης, λες και ο Πασχαλάκης δεν είναι παίκτης της ομάδας! Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν τελειωμένος (και από εμάς τους οπαδούς), αλλά παρ' όλα αυτά ο PG ήταν ο μόνος που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε.
-
Μπαρκαρούτσος
23 Μαΐου, 22:41..............σελίδα 22.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κάτι λέγατε για ότι θα φύγει ο Πάμπλο και έριξε μομφές στη διοίκηση της μΠΑΕ και ότι έχουμε κάνει πρόταση σε προπονητές...συνεχίστε.
Τι το 'θελα;
Νικες Παμπλο στην διαχειριση παικτων:
1. Πασχαλακης (χωρις περαιτερω εξηγηση)
2. Τσιγκαρας. Ο Αμπελ τον έβαζε στοπερ γιατι δεν τον υπολογιζε. Εχετε καταλαβει οτι ο Τσιγκαρας ηταν χρυση αλλαγη; εδωσε πνευμονια στον τελικο και κανει με το που μπαινει 2 κομβικες πασες; Αν γραφουν οι αλλοι για τον Μπουχαλακη, εμεις δηλαδη τι να πουμε για τον Τσιγκαρα;
3. Σβιντερσκι. Οκ βοηθησε και η κληση στην εθνικη και ο Μιρο, μετα απο 5 ματς με γαυρο που γλιστρουσε και τον πηγαιναν καροτσακι, πηρε κεφαλια απο Σεμεδο στο δοκαρι. Σαφης βελτιωση, 100% απο Παμπλο
4. Αγκουστο. Τον ειχε στον παγο 1 μηνα ηθελε να φυγει και λογω Παμπλο επιτελους εδειξε τα στοιχεια που εχει. Οχι οτι ειναι αμαν παιχταρας αλλα πηρε το 100% ο Παμπλο που τον ηρεμησε κιολας.
5. Βαρελα. Ξενερωμενος, ο Ιγκι επαιζε ακομα και μετα τα ματς με εθνικη και ο Φερναντο δεν υπολογιζονταν. Ε προχτες τον εσβησε τον Ελ Αραμπι μαζι με Κρεσπο. 100% αλλαγη με Παμπλο
Και η μεγαλυτερη νικη
6. Ουαρντα. Ημουν απο τους πρωτους που ελεγαν οτι δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ. 4 μηνες τωρα ειναι απο τους πιο επιδραστικους παικτες. Τρεχει πασαρει παιρνει κεφαλιες κερδιζει φαουλ. Οκ εχει αδυναμιες αλλα παλι ο Παμπλο πηρε το 100%
Για να μην με πειτε και τυφλο, παραπονο δικο μου η διαχειριση Τζολη αλλα δεν βλεπω εργομετρικα για να ξερω αν δικαιολογειται και ισως εχει συμφωνηθει κατι για μεταγραφη οποτε δεν ειναι επιχειρημα.
Τωρα για το να μεινει η να φυγει, ειχα πολλα παραπονα απο τον Παμπλο πριν τα πλειοφ, αλλα κατι στρωνει. Εγω τον πιστευω, ας κανει η διοικηση οτι καταλαβαινει. Απομακρυνση του αυτην την στιγμη θα ειναι πληγμα στον κοσμο
1. Πασχαλακης (χωρις περαιτερω εξηγηση)
2. Τσιγκαρας. Ο Αμπελ τον έβαζε στοπερ γιατι δεν τον υπολογιζε. Εχετε καταλαβει οτι ο Τσιγκαρας ηταν χρυση αλλαγη; εδωσε πνευμονια στον τελικο και κανει με το που μπαινει 2 κομβικες πασες; Αν γραφουν οι αλλοι για τον Μπουχαλακη, εμεις δηλαδη τι να πουμε για τον Τσιγκαρα;
3. Σβιντερσκι. Οκ βοηθησε και η κληση στην εθνικη και ο Μιρο, μετα απο 5 ματς με γαυρο που γλιστρουσε και τον πηγαιναν καροτσακι, πηρε κεφαλια απο Σεμεδο στο δοκαρι. Σαφης βελτιωση, 100% απο Παμπλο
4. Αγκουστο. Τον ειχε στον παγο 1 μηνα ηθελε να φυγει και λογω Παμπλο επιτελους εδειξε τα στοιχεια που εχει. Οχι οτι ειναι αμαν παιχταρας αλλα πηρε το 100% ο Παμπλο που τον ηρεμησε κιολας.
5. Βαρελα. Ξενερωμενος, ο Ιγκι επαιζε ακομα και μετα τα ματς με εθνικη και ο Φερναντο δεν υπολογιζονταν. Ε προχτες τον εσβησε τον Ελ Αραμπι μαζι με Κρεσπο. 100% αλλαγη με Παμπλο
Και η μεγαλυτερη νικη
6. Ουαρντα. Ημουν απο τους πρωτους που ελεγαν οτι δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ. 4 μηνες τωρα ειναι απο τους πιο επιδραστικους παικτες. Τρεχει πασαρει παιρνει κεφαλιες κερδιζει φαουλ. Οκ εχει αδυναμιες αλλα παλι ο Παμπλο πηρε το 100%
Για να μην με πειτε και τυφλο, παραπονο δικο μου η διαχειριση Τζολη αλλα δεν βλεπω εργομετρικα για να ξερω αν δικαιολογειται και ισως εχει συμφωνηθει κατι για μεταγραφη οποτε δεν ειναι επιχειρημα.
Τωρα για το να μεινει η να φυγει, ειχα πολλα παραπονα απο τον Παμπλο πριν τα πλειοφ, αλλα κατι στρωνει. Εγω τον πιστευω, ας κανει η διοικηση οτι καταλαβαινει. Απομακρυνση του αυτην την στιγμη θα ειναι πληγμα στον κοσμο
Προσπάθησα να μιλήσω ευγενικά και να κάνω διάλογο. Βλέπω έχεις ήδη σχηματίσει άποψη οπότε το αφήνω. Να σαι καλά, μπορείς να θεωρείς ότι είμαι εχθρός του Πάμπλο και βγάζω δηλητήριο επειδή βλέπω κάτι άλλο από σένα. Όλα οκ ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Άσε μας ρε george188!
- loukas karadimos
Θυμάμαι την Οσέρ του Σισέ, είχε προπονητή τον γκι ρου, η την Άρσεναλ του βεγκνερ και πόσες άλλες ομάδες
Το όνειρο μου είναι να δω ένα προπονητή στον ΠΑΟΚ για 5 χρόνια και βάλε. Έναν προπονητή που θα κάνει τη θέση θεσμό
Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει το κεφάλαιο Πάμπλο Γκαρσία για τον ΠΑΟΚ , δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ
Ένας από εμάς εκεί που πραγματικά χρειάζεται ένας από εμάς χωρίς σκουφάκια και κουρέματα και δε ξέρω γω τι.
Το όνειρο μου είναι να δω ένα προπονητή στον ΠΑΟΚ για 5 χρόνια και βάλε. Έναν προπονητή που θα κάνει τη θέση θεσμό
Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει το κεφάλαιο Πάμπλο Γκαρσία για τον ΠΑΟΚ , δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ
Ένας από εμάς εκεί που πραγματικά χρειάζεται ένας από εμάς χωρίς σκουφάκια και κουρέματα και δε ξέρω γω τι.
-
Μπαρκαρούτσος
Με το σκορ στο 1-1 , με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης, είναι λογικό να προσπαθήσει να αργήσει τις αλλαγές, να δει και τις κινήσεις του αντιπάλου προπονητή από τον πάγκο.
- loukas karadimos
Και για να το κάνω λιανα
Αν ο Πάμπλο έτρωγε μια μπύρα στο κεφάλι στη λεοφωρο το και κάποιος του έλεγε να κάνει θέατρο και να φύγει με καροτσάκι, το πιο πιθανό είναι να έφευγε ομιδιος σε καροτσάκι και ο Πάμπλο να έψαχνε τον πουτη στην κερκίδα.
Αυτός ο τρελός, είναι ο ΠΑΟΚ, στήριξη μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος!!!
Αν ο Πάμπλο έτρωγε μια μπύρα στο κεφάλι στη λεοφωρο το και κάποιος του έλεγε να κάνει θέατρο και να φύγει με καροτσάκι, το πιο πιθανό είναι να έφευγε ομιδιος σε καροτσάκι και ο Πάμπλο να έψαχνε τον πουτη στην κερκίδα.
Αυτός ο τρελός, είναι ο ΠΑΟΚ, στήριξη μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος!!!
Παιδιά παρακαλούμε λίγη ηρεμία.
Με το παραμικρό φωτιές ανάβουν, θυμώνουν και παρεξηγούνται μελη, γράφονται χαρακτηρισμοί.
Ηρεμηστε λίγο, δεν θα σκοτωθούμε πάλι για το αν μας αρέσει ο προπονητής ή όχι. Απόψεις είναι αυτές
Κάποια ΜΜΕ γράφουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει αποφασίσει ακόμα.
Κάποιο λόγο θα έχει αν όντως ισχυει.
Κάποια στιγμή θα καταλήξει σε απόφαση.
Ας μην προτρέχουμε και ας μη πατάμε πάνω σε δικά μας σενάρια για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Με το παραμικρό φωτιές ανάβουν, θυμώνουν και παρεξηγούνται μελη, γράφονται χαρακτηρισμοί.
Ηρεμηστε λίγο, δεν θα σκοτωθούμε πάλι για το αν μας αρέσει ο προπονητής ή όχι. Απόψεις είναι αυτές
Κάποια ΜΜΕ γράφουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει αποφασίσει ακόμα.
Κάποιο λόγο θα έχει αν όντως ισχυει.
Κάποια στιγμή θα καταλήξει σε απόφαση.
Ας μην προτρέχουμε και ας μη πατάμε πάνω σε δικά μας σενάρια για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ο Παμπλο σαφώς και πιστώνεται την επιτυχία του κυπέλου και των π.ο.
Σαφώς και κέρδισε το δικαίωμα να συνεχίσει.
Αλλά κι ο στρουθοκαμηλισμός δεν είναι καλός . Ότι μερίδιο έχει στην επιτυχία, άλλο τόσο και στην αποτυχία .
Μερικοί κάνετε σαν να ανέλαβε 2 μήνες πριν .
Πολλοί λέγαμε ότι το ρόστερ με τος οποίες αδυναμίες ήταν το 2ο καλύτερο μακράν του 3ου. Από δικό του λάθος και εκτίμηση, εκτέθηκαν πολλοί παίκτες του ρόστερ και φαίνονταν ανεπαρκείς (τα παραδείγματα πολλά) . Αυτο το άναρχο τουρλουμπούκι για 4 !!!! μήνες . Μονος του διόρθωσε τα δικά του λάθη και αμέσως πήρε από το ρόστερ αυτό που έπρεπε .
Ο προβληματισμός μου είναι αν είναι ικανός να οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο βήμα γιατί από προθέσεις είμαι σίγουρος ότι έχει τος καλύτερες . Καλες προθέσεις είχαν όμως κι άλλοι αλλά δεν είχαν τις ικανότητες .
Αυτο που θα κληθεί να κάνει το καλοκαίρι είναι τρομερά δύσκολο . Δεν είναι απλά μια μεταγραφική περίοδος . Είναι στήσιμο από την αρχή για την επόμενη 5ετια .
Σαφώς και κέρδισε το δικαίωμα να συνεχίσει.
Αλλά κι ο στρουθοκαμηλισμός δεν είναι καλός . Ότι μερίδιο έχει στην επιτυχία, άλλο τόσο και στην αποτυχία .
Μερικοί κάνετε σαν να ανέλαβε 2 μήνες πριν .
Πολλοί λέγαμε ότι το ρόστερ με τος οποίες αδυναμίες ήταν το 2ο καλύτερο μακράν του 3ου. Από δικό του λάθος και εκτίμηση, εκτέθηκαν πολλοί παίκτες του ρόστερ και φαίνονταν ανεπαρκείς (τα παραδείγματα πολλά) . Αυτο το άναρχο τουρλουμπούκι για 4 !!!! μήνες . Μονος του διόρθωσε τα δικά του λάθη και αμέσως πήρε από το ρόστερ αυτό που έπρεπε .
Ο προβληματισμός μου είναι αν είναι ικανός να οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο βήμα γιατί από προθέσεις είμαι σίγουρος ότι έχει τος καλύτερες . Καλες προθέσεις είχαν όμως κι άλλοι αλλά δεν είχαν τις ικανότητες .
Αυτο που θα κληθεί να κάνει το καλοκαίρι είναι τρομερά δύσκολο . Δεν είναι απλά μια μεταγραφική περίοδος . Είναι στήσιμο από την αρχή για την επόμενη 5ετια .
- Sick Bastard
Βλέπω ότι αρκετοί, έχετε δεδομένη την έλευση καινούργιου ΤΔ, εγώ να σας πω την αλήθεια, δεν την έχω.
Βασικά νομίζω ότι δεν θα έχουμε ΤΔ στο νέο σχήμα.
Αν τελικά ο Πάμπλο φύγει, μετά τους Ίβιτς, Λουτσέσκου θα είναι ο τρίτος προπονητής που φέρνει τίτλο και φεύγει ουσιαστικά στο καπάκι. Ακόμα και για τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο είναι πολύ κουλό.
Ειλικρινά πάντως, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή στη κουβέντα για νέο προπονητή. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα τώρα. Από ουσιαστικά μέχρι επικοινωνιακά.
Βασικά νομίζω ότι δεν θα έχουμε ΤΔ στο νέο σχήμα.
Αν τελικά ο Πάμπλο φύγει, μετά τους Ίβιτς, Λουτσέσκου θα είναι ο τρίτος προπονητής που φέρνει τίτλο και φεύγει ουσιαστικά στο καπάκι. Ακόμα και για τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο είναι πολύ κουλό.
Ειλικρινά πάντως, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή στη κουβέντα για νέο προπονητή. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα τώρα. Από ουσιαστικά μέχρι επικοινωνιακά.