Μεταγραφές Χειμώνα 2020
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
καλησπερα !!μια ερωτηση ..εχει βγει απο την παε οτι θα κανουμε μεταγραφη ή τζαμπα ονειρευομαστε ;;
- john4serres
Με 94 αγωνιστικά λεπτά φετος και τελευταιο γεματο παιχνιδι τον Ιούνιο;PAOKevolution έγραψε:Πόσο εφικτό θα ηταν να ερθει ο αραουχο? Ταιριαζει λετε?
Παντως χτες για πρωτη φορα ο Φερειρα, ενω στις προηγουμενες συνεντευξεις ειχε φανει αρνητικος σε πιθανοτητα μεταγραφης, επι της ουσιας εξεφρασε παραπονο για τις μη μεταγραφες του καλοκαιριου και ειπε πως καθε μεταγραφη ειναι ευπροσδεκτη αρκει να ειναι υψηλου επιπεδου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πιστεύω πως η μη άρνηση του Φερέιρα χτες σε ερώτηση για το αν χρειαζόμαστε μεταγραφές δείχνει πως κάτι κινείται εκεί..laska4 έγραψε:καλησπερα !!μια ερωτηση ..εχει βγει απο την παε οτι θα κανουμε μεταγραφη ή τζαμπα ονειρευομαστε ;;
Κατά την άποψή μου έναν παίκτη θέλουμε και αυτός να ειναι χαφ. Ένα 6-8 ώστε να παίξει ο Μίσιτς ελεύθερος πίσω από τον φορ,όπως εχθές.
Ίσως η περίπτωση Leroy Fer https://www.transfermarkt.com/leroy-fer ... eler/63342 να είναι ιδανική. Εγνωσμένης αξίας παίκτης, σε νορμάλ ηλικία (30) και ουσιαστικά αν δεν κάνει η Φέγενορντ χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμα 1 χρόνο μέχρι τις 31/1, είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου αυτός θέλει.
Για όσους λένε για αριστερό εξτρέμ, νομίζω πως με το όνειρο θα μείνουν καθώς ο Φερέιρα σε φάση επίθεση μετασχηματίζει το σύστημα σε 3-4-3 με τον Γιαννούλη να αναλαμβάνει τον ρόλο αυτό.
Πιθανότερο φαντάζει ο Φερέιρα να θέλει έναν δεξιό μπακ αντίστοιχο με τον Γιαννούλη ώστε η ομάδα να είναι ακόμα πιο επικίνδυνη και όχι τόσο προβλέψιμη. Δυστυχώς ο Μάτος δεν μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο, κάτι όμως (που για όσους τον έχουν δει από κοντά) μοιάζει να μπορεί να κάνει ο Γαϊτανίδης.
Ίσως η περίπτωση Leroy Fer https://www.transfermarkt.com/leroy-fer ... eler/63342 να είναι ιδανική. Εγνωσμένης αξίας παίκτης, σε νορμάλ ηλικία (30) και ουσιαστικά αν δεν κάνει η Φέγενορντ χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμα 1 χρόνο μέχρι τις 31/1, είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου αυτός θέλει.
Για όσους λένε για αριστερό εξτρέμ, νομίζω πως με το όνειρο θα μείνουν καθώς ο Φερέιρα σε φάση επίθεση μετασχηματίζει το σύστημα σε 3-4-3 με τον Γιαννούλη να αναλαμβάνει τον ρόλο αυτό.
Πιθανότερο φαντάζει ο Φερέιρα να θέλει έναν δεξιό μπακ αντίστοιχο με τον Γιαννούλη ώστε η ομάδα να είναι ακόμα πιο επικίνδυνη και όχι τόσο προβλέψιμη. Δυστυχώς ο Μάτος δεν μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο, κάτι όμως (που για όσους τον έχουν δει από κοντά) μοιάζει να μπορεί να κάνει ο Γαϊτανίδης.
Βασικοί:
01. Πασχαλάκης
02. Μεταγραφή (στο στιλ του Γιαννούλη)
03. Γιαννούλης
04. Ίνγκασον
05. Κρέσπο
06. Αουγκούστο
07. Μεταγραφή (ελπίζω να είναι στο στιλ του Fer)
08. Μίσιτς
09. Λάμπρου
10. Καντουρί
11. Άκπομ
Αναπληρωματικοί:
12. Ζίφκοβιτς
13. Παπαδόπουλος
14. Μάτος
15. Ροντρίγκο
16. Μιχαηλίδης
17. Μιχάι
18. Εσίτι
19. Τσιγγάρας
20. Μπίσεσβαρ
21. Ζαμπά
22. Γαϊτανίδης
23. Βιεϊρίνια
24. Σβιντέρφσκι
Σύνολο ρόστερ 24 [όσους ήθελε ο Φερέιρα (σύμφωνα με τις αρχικές του δηλώσεις)].
Πώληση ή Αποδέσμευση:
01. Ρέυ
02. Βαρέλα
03. Μιχόγεβιτς
04. Βέρμπλουμ
05. Μαουρίτσιο
06. Κάτσε
07. Μουλέν
08. Ουάρντα
09. Πέλκας
10. Λημνιός
11. Στοχ
01. Πασχαλάκης
02. Μεταγραφή (στο στιλ του Γιαννούλη)
03. Γιαννούλης
04. Ίνγκασον
05. Κρέσπο
06. Αουγκούστο
07. Μεταγραφή (ελπίζω να είναι στο στιλ του Fer)
08. Μίσιτς
09. Λάμπρου
10. Καντουρί
11. Άκπομ
Αναπληρωματικοί:
12. Ζίφκοβιτς
13. Παπαδόπουλος
14. Μάτος
15. Ροντρίγκο
16. Μιχαηλίδης
17. Μιχάι
18. Εσίτι
19. Τσιγγάρας
20. Μπίσεσβαρ
21. Ζαμπά
22. Γαϊτανίδης
23. Βιεϊρίνια
24. Σβιντέρφσκι
Σύνολο ρόστερ 24 [όσους ήθελε ο Φερέιρα (σύμφωνα με τις αρχικές του δηλώσεις)].
Πώληση ή Αποδέσμευση:
01. Ρέυ
02. Βαρέλα
03. Μιχόγεβιτς
04. Βέρμπλουμ
05. Μαουρίτσιο
06. Κάτσε
07. Μουλέν
08. Ουάρντα
09. Πέλκας
10. Λημνιός
11. Στοχ
- invincible
Πώληση ή Αποδέσμευση: Βαρέλα ?
Ρε φίλε ο Βαρέλα είναι 32 χρονών και έχει συμβόλαιο μέχρι 2022 γιατί να φύγει? έχει αγοράσει σπίτι στην Θέρμη έχει τα παιδιά του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ παίζει δεν παίζει βασικός δεν το πειράζει , έχει καλό συμβόλαιο γιατί να φύγει? Εμάς πάλι τι μας πειράζει ο Βαρέλα άσχημος είναι για αλλαγή επειδή δεν είναι στα τοπ του ή δεν βρήκε φόρμα... ? Πραγματικά τι γράφετε απορώ.
Εσύ στα 32 αν είχες καλό συμβόλαιο μέχρι τα 35 στον πρωταθλητή θα έψαχνες για μεταγραφή? 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Λέγεται ότι υπογράψαμε τον Βαγιαννιδη του βαζελου.(έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει από 1/1/2020 και έρχεται από 1/7/2020).
- milhouse777
Τον Γαϊτανιδη (?) δεξι μπακ(?), απο που και ως που????SunAce16 έγραψε:Κατά την άποψή μου έναν παίκτη θέλουμε και αυτός να ειναι χαφ. Ένα 6-8 ώστε να παίξει ο Μίσιτς ελεύθερος πίσω από τον φορ,όπως εχθές.
-
Ε καλα και ο Γκουερινο επιθετικος ξεκινησε δεξι μπακ κατεληξε.Ολα γινονται στη πουτανα τη ζωη
Και ο Γιαννούλης χαφ-εξτρέμ ήταν...
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο ποστ.
Μπαρκαρούτσος
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο ποστ.
Μπαρκαρούτσος
Εγώ Ν Α Ι, αν μου έδειχναν ότι δεν είμαι πρώτη επιλογή και πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου, θα εφευγα.invincible έγραψε:Πώληση ή Αποδέσμευση: Βαρέλα ?Ρε φίλε ο Βαρέλα είναι 32 χρονών και έχει συμβόλαιο μέχρι 2022 γιατί να φύγει? έχει αγοράσει σπίτι στην Θέρμη έχει τα παιδιά του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ παίζει δεν παίζει βασικός δεν το πειράζει , έχει καλό συμβόλαιο γιατί να φύγει? Εμάς πάλι τι μας πειράζει ο Βαρέλα άσχημος είναι για αλλαγή επειδή δεν είναι στα τοπ του ή δεν βρήκε φόρμα... ? Πραγματικά τι γράφετε απορώ.
Εσύ στα 32 αν είχες καλό συμβόλαιο μέχρι τα 35 στον πρωταθλητή θα έψαχνες για μεταγραφή?
Βασικά πιστεύω πως κανένας άνθρωπος με φιλοδοξίες και αγάπη σ' αυτό που κάνει δεν μπορεί να συμβιβαστεί με ημίμετρα, εκτός και αν είναι κανένας οικογενειάρχης μεροκαματιάρης.
Ο Βαρέλα είναι οικογενειάρχης αλλά δεν τον λες και μεροκαματιάρη.
Επίσης, για κάποιον "αδιευκρίνιστο" λόγο, νιώθω σίγουρος πως αν μείνει για λίγο καιρό ακόμα στον πάγκο, θα δημιουργήσει θέματα.
που ;Τρόμος έγραψε:Λέγεται ότι υπογράψαμε τον Βαγιαννιδη του βαζελου.(έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει από 1/1/2020 και έρχεται από 1/7/2020).