Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
laska4

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Δημοσίευση από laska4 »

να ρωτησω κατι ,ακουσατε τον κολκα στη μεταδοση που ελεγε οτι ο φερειρα μιλαει στον ζαμπα και αυτος δεν τον ακουει ;;;
και οτι εγινε αυτο δυο φορες
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Παρά το 3-0 δεν έβγαλε μάτια η ομάδα και είναι λογικό αφου είναι αρχή προετοιμασίας και ακόμη και ο προπονητης ψάχνετε. Δεν ήταν μεγαθηριο ο αντιπαλος αλλά αν θυμάμαι καλά σε περσινο φιλικό μ' αυτούς είχαμε χάσει.
Υπήρχαν και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Και πάλι καλός ο Μιχάι, αγωνιστικός ο Ενρίκε, ενώ πολύ καλός στο β΄ημίχρονο ο Ελ Καντουρί. Ο Στοχ είχε μεγάλη διαθεση αλλά δεν του βγηκε σχεδον τίποτε.
Το αρνητικό ήταν η δυσκολία να μεταφερουμε γρηγορα και σωστά την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο και μπροστά. Θεωρώ ότι το πρόβλημα της καλής κυκλοφορίας θα εξαλειφθεί αφενός μέσα από τις προπονησεις και αφετερου με μια μεγαλη μεταγραφή στο κέντρο.
fatsapaok

Δημοσίευση από fatsapaok »

Μετά το τέλος του σημερινου φιλικού ακούστηκε ο Φέρειρα να σιγοτραγουδα. Και τι ζητάω τι ζητάω μια ευκαιρία στο παράδεισο ( τσουλού ) να πάω. Δυο χαφ και ένα σέντερ φορά ζητάω. Λένε ότι το άκουσε ο Γιώργης. Άντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

laska4 έγραψε:να ρωτησω κατι ,ακουσατε τον κολκα στη μεταδοση που ελεγε οτι ο φερειρα μιλαει στον ζαμπα και αυτος δεν τον ακουει ;;;
Δεν εννοούσε ότι έκανε του κεφαλιού του ,αλλά ότι δεν καταλάβαινε ότι μιλούσε σε αυτόν .
Αυτό κατάλαβα εγώ ότι είπε.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

sourmenetes έγραψε:Θα πιασουμε και τα σκαρια τωρα??
Και περυσι εκανε προετοιμασια και παλι 3-4 φορες εβγαινε εκτος.

Μακαρι λεω να βρηκε τη θεση του και να αποδωσει.Προς το παρον φαινεται αλλος παικτης στη θεση αυτη.
1.85 υψος εχει. Λες ενας τετοιου υψους παικτης να ειναι ευκολο σωματικα να παιξει στη γραμμη; Πρεπει να ειναι τερας (και εκ γενετης και δια της εκγυμνασης) για να το αντεξει. Ο Ζαμπα που ειναι, φτανει μολις το 1.78.

Φετος ο Καντουρι εκανε προετοιμασια αλλα γραμμη επαιζε συνεχως.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

laska4 έγραψε:να ρωτησω κατι ,ακουσατε τον κολκα στη μεταδοση που ελεγε οτι ο φερειρα μιλαει στον ζαμπα και αυτος δεν τον ακουει ;;;
Ναι το είπε δυό τρεις φορές.Το θέμα όμως είναι που ήξερε ο Κόλκας τι έλεγε ο Φερέιρα στον Ζάμπα και ότι ο Ζαμπά δεν έκανε αυτό που του 'ελεγε ο Φερέιρα.

@constadine,
με πρόλαβες αλλα εγώ κατάλαβα το αντίθετο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Είναι μια απο πολλες μλκιες που εχει πει. Αν δεις κ τα βιντεο της προετοιμασιας μαζι με τον Τζορματζο, θα ξερασεις.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εγώ σήμερα είδα πολλά ατομικά λάθη και έχουν λογική αν βάλεις στην εξίσωση τα βαριά πόδια την έλλειψη 100% συγκέντρωσης που δεν έχουν οι παίκτες στα φιλικά παιχνίδια αλλά και οι ενδεκάδες/σχηματισμοί που πέρα από το σύστημα είναι και αυτά καινούργια.
Είδα όμως μια ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες
Καταλήγω απλά σε αυτήν την ομάδα για τα πρώτα ματς σε CL
Πασχαλάκης
Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης
Ζαμπά , Νταγκλας , Καντουρί , Στοχ
Μπίσεσβαρ , Ακπομ
Με πάγκο Ζιφκοβιτς, Ροντριγκο, Σβιντερσκι, Μίσιτς, Πέλκα, Ενρίκε, Λάμπρου
Δηλαδή 9/11 ίδιοι με πέρσι στην ενδεκάδα και 13/18
Ίσως ένα χαφ ή ένα αριστερό μπακ ως μεταγραφές να μπουν σε αυτήν την ομάδα αλλά όχι στα πρώτα παιχνίδια.
Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι καθόλου ίσα ίσα που είμαι πολύ αισιόδοξος γιαυτό που πρόκειται να δείξει η ομάδα ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ
Άβαταρ μέλους
constadine

Από τους υγιείς και αυτούς που είναι στο ρόστερ .

Πασχαλάκης
Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης/Ροντρίγκο
Ζαμπά , Νταγκλας , Καντουρί , Στοχ/Μπίσεσβαρ
Πέλκας , Ακπομ

Πάγκο : Ζιφκοβιτς,Ίνγκασον , Σβιντερσκι, Μίσιτς, Ενρίκε, Λάμπρου .Μιχάι και Λημνιός.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα κανω ακομη μια βιαστικη κριση και θα πω, πως βλεπω τον Μιχαι να προσπερναει Ινγκασον στην σειρα...
Μου αρεσει πολυ μεχρι στιγμης!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prax

Δημοσίευση από prax »

Μάστορα.. ε Μάστορα (αμπελ)
Από εσένα περιμένω να μην χαθεί η μαγια, η ομάδα είναι δεμένη απλά πιστεύω ότι θα προσπαθήσεις με τον καιρό να βάλεις στα στοιχεία σου.
Έτσι κάνουν οι έξυπνοι προπονητές, αλλά μπορεί επίσης αν επιβάλεις τα δικά σου σε μια ομολογουμένως πολύ καλό Τιμ, να φάμε τα μουστάκια μας ακριβώς όπως την είχε πατήσει ο βαζελος που μετά τον Αναστασίου και την πολύ καλή του ομάδα, πήγε κ πήρε στραματσονι και τα γάμησε όλα κυριολεκτικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Τα φιλικά δεν είναι για να βγάζουμε (εμείς οι φίλαθλοι) συμπεράσματα.

Από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε κάποια πράγματα.
Εμένα προσωπικά μου κάνει τρομερή εντύπωση η άνεση με την οποία παίζει ο Αγκούστο! Σίγουρα δεν μπορεί να αποδόσει ακόμα, αφού δεν ξέρει συμπαίκτες και συστήματα, αλλά ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο και το όλο στυλ του, μοιάζει αυτοκρατορικό. Με το κεφάλι πάντα ψηλά, με το κορμί όρθιο, έχει τρομερή αντίληψη του χώρου γύρω του!
Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα!

Επίσης, πολύ βελτιωμένος φαίνεται ο Γιαννούλης. Πολύ πιο σίγουρος και πιο σταθερός στις κινήσεις του.

Από την άλλη, σε πολύ ρηχά νερά κινείται ο Στοχ. Γι' αυτόν όμως δεν ανυσηχώ. Είναι πολύ έμπειρος και ξέρει να κάνει διαχείριση του σώματός του.

ΥΓ: Επίσης, Κάτσε παίκτης δεν υπάρχει. Αμφιβάλω αν κάνει για οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Σάβ 06 Ιούλ 2019, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

constadine έγραψε:
Δεν εννοούσε ότι έκανε του κεφαλιού του ,αλλά ότι δεν καταλάβαινε ότι μιλούσε σε αυτόν .
Αυτό κατάλαβα εγώ ότι είπε.
Είπε ότι ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν άκουγε. Πάντως ακούστηκε στην μετάδοση το όνομα του Ζαμπά κανά δυό φορές.
Μετά είπε ότι στο τέλος του παιχνιδιού του μιλούσε ο Μπράνκο.
Άβαταρ μέλους
constadine

Gospi έγραψε:Θα κανω ακομη μια βιαστικη κριση και θα πω, πως βλεπω τον Μιχαι να προσπερναει Ινγκασον στην σειρα...
Μου αρεσει πολυ μεχρι στιγμης!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή την αίσθηση έχω και εγώ .
soigol

Δημοσίευση από soigol »

prax έγραψε:Μάστορα.. ε Μάστορα (αμπελ)
Από εσένα περιμένω να μην χαθεί η μαγια, η ομάδα είναι δεμένη απλά πιστεύω ότι θα προσπαθήσεις με τον καιρό να βάλεις στα στοιχεία σου.
Έτσι κάνουν οι έξυπνοι προπονητές, αλλά μπορεί επίσης αν επιβάλεις τα δικά σου σε μια ομολογουμένως πολύ καλό Τιμ, να φάμε τα μουστάκια μας ακριβώς όπως την είχε πατήσει ο βαζελος που μετά τον Αναστασίου και την πολύ καλή του ομάδα, πήγε κ πήρε στραματσονι και τα γάμησε όλα κυριολεκτικά.
Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”