Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από kos »

Mīngus έγραψε:Πάντως άσχετα με το θέμα Βαρέλα, νομίζω ότι η ανανέωση του ρόστερ είναι και κάτι αναπόφευκτο. Ο βασικός κορμός παικτών έκλεισε 3ετία στην ομάδα, που είναι νομίζω μια χρονική διάρκεια -ειδικά όταν οι περισσότεροι είναι 30 plus- που οδηγεί άτυπα στο να κλείσει ο κύκλος για αρκετούς παίκτες ή να αρχίζουν αυτοί σιγά σιγά να έχουν και μικρότερο ρόλο.
Αν φύγει η πίεση του τσου λου οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις θα γίνουν υπό σωστότερες συνθήκες.
Ο κορμός αλλάζει, πρώτος στόχος το πρωτάθλημα.
Αν έρθει κάτι παραπάνω καλοδεχουμενο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

joshua έγραψε:Το λάθος με τον Βαρέλα έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι,η διοίκηση το κατάλαβε και έκανε το παν για να επανορθώσει αλλά έπεσε σε τοίχο. Εγώ θα πω πως η απώλεια Βαρέλα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη απόκτησης 2 χάφ,ένα εκ των οποίων αμυντικό χάφ,χαφαρα και όχι μπαλώματα στυλ Κανιας.
Έκανε το λάθος ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι;; Αυτός είναι ο λόγος που δεν μένει ή η Αλ Αχλι; Σκέψου το. Χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση, δεν φταίμε πάντα εμείς για όλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το σκέφτηκα και εγώ μπανε αλλά ο Βερνμπλουμ στο παιχνίδι με την Τσέλσι αν θυμάμαι καλά όταν έπαιξε στόπερ ήταν πολύ κακός ,άσε που η θέση απαιτεί πολλά άλματα κάτι επιβαρυντικό για τον τραυματισμό του.Δεν καταλαβαίνω το άγχος σου για το χρηματικό. Αν όλα πάνε καλά και φύγουν όσοι πρέπει να φύγουν ο ΠΑΟΚ θα έχει πολύ μεγαλύτερο χώρο στο μπατζετ σε σχέση με πέρσι.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δίνεις δανεικό Ουάρντα στον Βάζελο , παραιτείται των δικαιωμάτων του Μολέδο...
και πας και τον φέρνεις... καλό σενάριο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tad έγραψε: όσο αφορά την πολύ δυσκολη περίπτωση Ολιβέιρα ... μία καλή λύση θα ήταν να πληρώσουμε ένα ακριβό ενοίκιο και να ανανεώσουμε τον δανεισμό του ... ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει 12 να αγοράσει παίχτη ... ο ΠΑΟΚ του τσάμπιον λιγκ μπορεί. Η Πόρτο θα είναι έτσι και αλλιώς κερδισμένη γιατί στον ΠΑΟΚ ο παίχτης θα ανεβάσει την αξία του ... ήδη στο εξάμηνο η αξία του πήρε 2 μύρια στο transfermarkt λόγω ΠΑΟΚ. Για ένα παίχτη της αξίας του τα 2,5 που θα κοστίσει αξίζει το ρίσκο ... είναι παίχτης που μπορεί να δώσει πρόκριση στο CL. και λύνεις το πρόβλημα με το ένα χαφ με σίγουρη λύση.
Ενα χρόνο συμβόλαιο ακόμα έχει, ή τον ανανεώνει ή τον πουλάει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
joshua έγραψε:Το λάθος με τον Βαρέλα έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι,η διοίκηση το κατάλαβε και έκανε το παν για να επανορθώσει αλλά έπεσε σε τοίχο. Εγώ θα πω πως η απώλεια Βαρέλα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη απόκτησης 2 χάφ,ένα εκ των οποίων αμυντικό χάφ,χαφαρα και όχι μπαλώματα στυλ Κανιας.
Έκανε το λάθος ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι;; Αυτός είναι ο λόγος που δεν μένει ή η Αλ Αχλι; Σκέψου το. Χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση, δεν φταίμε πάντα εμείς για όλα.
Προφανώς και έκανε το λάθος πέρσι όταν δεν ξεκίνησε τις συνομιλίες ανανέωσης και προτίμησε πρώτα να δώσει 1,5 χαρτί στον Χατσεριδη.Οταν αφήνεις τον χρόνο να περνά αυτός λειτουργεί εις βάρος σου πάντα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρε συ τζος, ο μανατζερ του το ιδιο μ@λ@κ@ς λογικα ηταν και περσι τετοιο καιρο, οχι; :lol:
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Αλ αχλι ο Βαρελα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το άγχος μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουμε τρεις παίχτες του μυριου στα πιτς, πόσα τέτοια συμβόλαια να δωθούν ακόμα όταν μάλιστα πρέπει κάποια να συνοδευτούν και από έξτρα κόστος αγοράς;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Mauricio-8- έγραψε:Αλ αχλι ο Βαρελα!

Παίζει και ένας συμπατριώτης του εκεί.
prax

Δημοσίευση από prax »

obanebane έγραψε:
tad έγραψε: όσο αφορά την πολύ δυσκολη περίπτωση Ολιβέιρα ... μία καλή λύση θα ήταν να πληρώσουμε ένα ακριβό ενοίκιο και να ανανεώσουμε τον δανεισμό του ... ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει 12 να αγοράσει παίχτη ... ο ΠΑΟΚ του τσάμπιον λιγκ μπορεί. Η Πόρτο θα είναι έτσι και αλλιώς κερδισμένη γιατί στον ΠΑΟΚ ο παίχτης θα ανεβάσει την αξία του ... ήδη στο εξάμηνο η αξία του πήρε 2 μύρια στο transfermarkt λόγω ΠΑΟΚ. Για ένα παίχτη της αξίας του τα 2,5 που θα κοστίσει αξίζει το ρίσκο ... είναι παίχτης που μπορεί να δώσει πρόκριση στο CL. και λύνεις το πρόβλημα με το ένα χαφ με σίγουρη λύση.
Ενα χρόνο συμβόλαιο ακόμα έχει, ή τον ανανεώνει ή τον πουλάει.
Εκτός και εάν τον υπολογίζει κανονικά οπότε τον ανανεώνει
Σε κάθε περίπτωση πιστεύω μετά τον τελικό κυπέλλου θα έχουμε νέα κ θα είναι κ λογικό
Άβαταρ μέλους
obanebane

Είπαμε,το θέμα είναι και τι θέλει ο παίχτης.
Αν τον έχουμε σύμμαχο,η δουλειά απλοποιείται.
Εγώ πιστεύω ότι θα τον πουλήσουν, δεν ξέρω όμως αν θα είναι σε εμάς.
prax

Δημοσίευση από prax »

zoomgr έγραψε:δίνεις δανεικό Ουάρντα στον Βάζελο , παραιτείται των δικαιωμάτων του Μολέδο...
και πας και τον φέρνεις... καλό σενάριο?

Απ' ότι κατάλαβα ψευτοδιαβαζοντας το ρεπορτάζ για τον μολεντο κ τον γκευ, το πρόβλημα δεν είναι οι απαιτήσεις της ζελας αλλά στης Ιντερνασιονάλ, την προηγούμενη βδομάδα λέει απέρριψαν στο μύρια προσφορά από τον γκευ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Είπαμε,το θέμα είναι και τι θέλει ο παίχτης.
Αν τον έχουμε σύμμαχο,η δουλειά απλοποιείται.
Εγώ πιστεύω ότι θα τον πουλήσουν, δεν ξέρω όμως αν θα είναι σε εμάς.
Το πιο βασικό δεν ξέρεις, βέβαια. Χωρίς διάθεση να σου την πω. :mrgreen: :D

Με βάση τη δική μου λογική θα αποκτηθεί σίγουρα ένας υπερχάφαρος. Θα τινάξει την μπάνκα ο Ιβάν στη συγκεκριμένη θέση. Το αυτό και στα εξτρεμ. Από εκεί και πέρα, μια πολύ καλή λύση αριστερά πίσω, ανώτερη Γιαννούλη και Βιέρι. Ενίσχυση και στα κεντρικά μετόπισθεν, με έναν παίχτη βεληνεκούς, πιστεύω, Κρέσπο. Και πιθανώς μια έτοιμη λύση για μπακ απ του Μάτος.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Μολέντο είναι 31 στα 32...αν κάποιες απ αυτές τις μεταγραφές πιάνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζετε ότι με τη μισή ομάδα στα 30φεύγα θα περάσουμε προκριματικά Τσ. Λ. με επιτυχία, που να πιάσουν κ οι ζέστες παιδιά...
Έχει κι άλλα σεντερ μπακ στον πλανήτη πλην αυτών που έχουμε δει στο ελλ. πρωτάθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”