Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Μακαρι να πιασει και να βρει τον ρολο του εκει. Παντως εαν μεταμορρφωθει ΚΑΙ ο Κατσε, πρεπει να προβληματιστουμε για το γεγονος πως κατι δεν κανουμε καλα.
Ποιος άλλος μεταμορφώθηκε;
Ουαρντα, Χατζηισαιας, Χαρισης
Ο χατζηισαιας σε τι μεταμορφωθηκε;;;τι παραπανω κανει;;;

Ο χαρισης οσο επαιξε στον ΠΑΟΚ καλος ηταν.και ο ουαρντα δεν ελεγες οτι ηταν κακος.
Απλα αλλα δεδομενα η μια ομαδα αλλα στην αλλη.[/quote]

Ο Χατζη ειναι πολυ καλυτερος γιατι πηρε χρονο συμμετοχης και ωριμασε. Ο χαρισης οκ εκανε βλακειες εδω με τα ξενυχτια, αλλα ο ουαρντα βγαζει ματια μη λεμε χαζα. Εμεις εχουμε ενα θεμα διαχειρισης διαχρονικα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Dimg4 έγραψε: Εννοειται, τον εχουν λατρεψει
[youtube]FYuPc-ANdTE[/youtube]
Αυτα όμως δεν τα δειχνεις κακοπροαιρετε...

[youtube]mFlH3nAFigs[/youtube]
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Dimg4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα λεμε σε θεμα ποιοτητας αν χρειαζομαστε τον Μπεργκ? Και χρησιμοποιουμε τον κουλουρη ως επιχειρημα?
ποιοτητα εχει και ο εμενικε και ο καρντοσο και ο αλμειδα και ο μπερμπατοφ. απλα ειναι πρωην παικτες. εγω θελω να δω να κανουμε ομαδα. αν ειναι να φυγει ο πριγιοβιτς, πραμα με το οποιο διαφωνω, ας φερουμε εναν παικτη στα ντουζενια του και οχι αλλα ξαναζεσταμενα φαγητα ποσο μαλλον των αλλων.
Ρε μπιλ... στην ιδια προταση βαζεις μπερμπατοφ (τον οποιο αχρηστεψε ο αχρηστος κροατης) καρντοσο με τον μπεργκ?
περσι ηταν το καλυτερο φορ στην ελλαδα, ποτε προλαβε κι εγινε πρωην παικτης?? δεν ειναι 36 και αν θελουμε πρωταθλημα αν οχι αυτον, εναν αναλογο μπεργκ χρειαζομαστε... φτανει με τα ψησιματα και τις ευκαιριες να δοκιμαστει ο καθε κουλουρης. Με το ζορι δε θα τον κανουμε παιχταρα φετος, μπορει να γινει αργοτερα αλλα δε γινεται να ρισκαρεις χαμενους βαθμους αλλο

Και για αυτό ο Λεόβατς φταίει??? Αμάν πια αυτή η εμπάθεια!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Odi έγραψε:
Ποιος άλλος μεταμορφώθηκε;
Ουαρντα, Χατζηισαιας, Χαρισης
Ο χατζηισαιας σε τι μεταμορφωθηκε;;;τι παραπανω κανει;;;

Ο χαρισης οσο επαιξε στον ΠΑΟΚ καλος ηταν.και ο ουαρντα δεν ελεγες οτι ηταν κακος.
Απλα αλλα δεδομενα η μια ομαδα αλλα στην αλλη.
Κανείς δεν ήταν κακός αλλά τους έδωσες...Ούτε ο Ενρίκε ήταν κακός..αλλά τον θέλεις...Το ίδιο ισχύει και για τον Γιαννούλη...Εγώ θεωρώ δεδομένο πως ο Κάτσε στον ΑΠΟΕΛ θα είναι από τα πρώτα βιολιά...Δυστυχώς τον καταστρέψαμε τον παίκτη...Πήρε τις λιγότερες ευκαιρίες και όσες πήρε με εξαίρεση στη Λειβαδιά ήταν αρκετά καλός..και προσωπικά τον θεωρώ 2 κλάσεις από τον Ισπανό....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

speedy.g έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα λεμε σε θεμα ποιοτητας αν χρειαζομαστε τον Μπεργκ? Και χρησιμοποιουμε τον κουλουρη ως επιχειρημα?
ποιοτητα εχει και ο εμενικε και ο καρντοσο και ο αλμειδα και ο μπερμπατοφ. απλα ειναι πρωην παικτες. εγω θελω να δω να κανουμε ομαδα. αν ειναι να φυγει ο πριγιοβιτς, πραμα με το οποιο διαφωνω, ας φερουμε εναν παικτη στα ντουζενια του και οχι αλλα ξαναζεσταμενα φαγητα ποσο μαλλον των αλλων.
Ρε μπιλ... στην ιδια προταση βαζεις μπερμπατοφ (τον οποιο αχρηστεψε ο αχρηστος κροατης) καρντοσο με τον μπεργκ?
περσι ηταν το καλυτερο φορ στην ελλαδα, ποτε προλαβε κι εγινε πρωην παικτης?? δεν ειναι 36 και αν θελουμε πρωταθλημα αν οχι αυτον, εναν αναλογο μπεργκ χρειαζομαστε... φτανει με τα ψησιματα και τις ευκαιριες να δοκιμαστει ο καθε κουλουρης. Με το ζορι δε θα τον κανουμε παιχταρα φετος, μπορει να γινει αργοτερα αλλα δε γινεται να ρισκαρεις χαμενους βαθμους αλλο

Και για αυτό ο Λεόβατς φταίει??? Αμάν πια αυτή η εμπάθεια!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:[/quote]

xaxaxaxa με ψαρωσες για 1 δευτερολεπτο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rizla έγραψε:
Dimg4 έγραψε: Εννοειται, τον εχουν λατρεψει
[youtube]FYuPc-ANdTE[/youtube]
Αυτα όμως δεν τα δειχνεις κακοπροαιρετε...

[youtube]mFlH3nAFigs[/youtube]
Αυτο που ανεβασα ομως συνοδευεται με αυτο
"«Έχουμε κάνει αρκετή υπομονή μαζί του, όμως κι αυτός πρέπει να αρχίσει να σκοράρει. Αυτό το γκολ του Κλάους θα μπορούσε αλλάξει το μομέντουμ μιας ολόκληρης σεζόν», σχολίασε στα ισραηλινά Μ.Μ.Ε. ανώνυμη διοικητική πηγή της Μακάμπι Χάιφα μετά το τέλος της αναμέτρησης."
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η ο ομαδα εδειξε τελευταία οτι παιζει καλα κ δε χρειάζεται μετεγγραφες με μόνη εξαίρεση μποικο
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

:lol: :lol: :lol: Κάτι πήρε το μάτι μου, πάλι για ενδιαφέρον μας γράφουν.

Boyko is the new Vieirinha
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ανατασταιδης ειναι το ονομα του Κλαους στα εβραικα?
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Παίδες, σοβαρά τώρα, μόλις χθες βράδυ έμαθα πως έχει κλείσει μεταγραφή αριστερού μπακ η ομάδα, με το μόνο στοιχείο πως είναι ξένος... Ξέρω, θα γελάσετε με το ..πλήθος πληροφοριών που σας δίνω, αλλά μάλλον είναι ότι πιο έγκυρο σας έχω δώσει μέχρι σήμερα...!!!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίδες, σοβαρά τώρα, μόλις χθες βράδυ έμαθα πως έχει κλείσει μεταγραφή αριστερού μπακ η ομάδα, με το μόνο στοιχείο πως είναι ξένος... Ξέρω, θα γελάσετε με το ..πλήθος πληροφοριών που σας δίνω, αλλά μάλλον είναι ότι πιο έγκυρο σας έχω δώσει μέχρι σήμερα...!!!

Κάτι επιπλέον; σργότερα θα ξέρουμε κάτι; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίδες, σοβαρά τώρα, μόλις χθες βράδυ έμαθα πως έχει κλείσει μεταγραφή αριστερού μπακ η ομάδα, με το μόνο στοιχείο πως είναι ξένος... Ξέρω, θα γελάσετε με το ..πλήθος πληροφοριών που σας δίνω, αλλά μάλλον είναι ότι πιο έγκυρο σας έχω δώσει μέχρι σήμερα...!!!
Ελεύθερος ή πληρώνουμε και ομάδα , ήπειρος ? λατινική Αμερική , Ευρώπη , Αφρική ?
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Ο Χατζησαφί πάντος κλείνει γάυρο γράφει η sportime.
Άρα με αυτά που λεεί ο ΠΟΡΚΥ θα ναι κανένας Σταφυλλίδης δανεικός η της Σαχτάρ ο Márcio Azevedo ή o
Georgi Shchennikov της CSKA Moscow που λήγουν τα συμβόλαια τους δεν μου έρχεται κάποιος άλλος στο μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Στοίχημα ότι είναι εκ Ρωσίας ερχόμενος.

Κρίνω επίσης βλέποντας τον Τσιστιακόφ συχνά πυκνά στη καθημερινότητά μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πορκυ καταρριπτεις μυθους..
Τοσο καιρο μας παραμυθιαζες....
Κοντευω να τρελαθω..:P:P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”