Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Guitarman »

Ζαντός έγραψε:Βεζυρτζής πρόεδρος
ΖΒ Τεχνικός Διευθυντής
Άγγελος Αναστασιάδης Προπονητής
Ριάλιτυ στο Ε.

Τι να πιάσουν μπροστά τους κάτι Σαρβαιβορ και σαρβαιβαρ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Εκεινος ο ΠΑΟΚ εκανε μια χρονιά πρωταθλητισμο (εδω που τα λεμε επρεπε να το παρει) και απεδωσε ωραιο ποδοσφαιρο μονο και μονο γιατι στηριχθηκε ο προπονητης και ο βασικος κορμος εμεινε για τρια χρονια στην ομαδα.
Αυτο αν πας σημερα και το πεις στον Σαββιδη θα πεθανει απο τα γελια,για προπονητη θα σου πει τρεις μηνες και βλεπουμε,για βασικο κορμο θα σου πει εγω μονο τον κορμο του Αγαπητου ξερω.
Βεβαια αυτο που εγραψε ο simba οτι θα πρεπει αυτος που θα στηριχθει να το αξιζει κιολας ειναι πολυ σωστο.
Εγω να δεχθω οτι ολοι ηταν κακες επιλογες,ποιος τις εκανε αυτες τις γαμημενες επιλογες;
Εναν προπονητη εφερε που ειχε βαρβατο βιογραφικο(τον ακριβοπληρωσε κιολας γιατι αλλιως δεν ερχοταν) και απο την παρουσιαση του κιολας ειπε δημοσια αν δε φερεις τιτλο,ξουτ.
Bingo
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γερασίμου έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Είμαστε που είμαστε τρελαμένοι και ψιλοάυπνοι από τα νεύρα μας σήμερα, αλλά, ρε συ Γερασίμου, όχι και "αεκάρα", γμ τον μπελά μου μέσα...

Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ γράφετε, ρε σεις! Ήμαρτον!

Σχεδόν άυπνος είμαι και γω αδελφέ, δούλευα και εξέταζα από τις 7.30 πμ έχοντας βάλει παγάκια στα μάτια μου και έμεινα άυπνος όπως είπα και σε περιπτώσεις του παρελθόντος. Όμως, ναι ΑΕΚάρα, γιατί έχω μάθει από παλιά να σέβομαι τους αντιπάλους και να παραδέχομαι τις επιτυχίες τους, που γίνονται μεγαλύτερες-δυστυχώς για μας-όταν έχουν αποκλείσει αντίπαλο μεγαθήριο για τα δεδομένα τους και εμείς αποκλειστήκαμε από ξυλοκόπους Δ΄κατηγορίας, όπως ήταν πριν λίγα χρόνια. Υπήρξα και ερασιτεχνικά αθλητής στον ΠΑΟΚ στα νιάτα μου και μου έμαθαν τότε να σέβομαι τον αντίπαλο, ακόμα και αν μου κάθεται στο στομάχι και όχι μόνο. Μεγάλοι θα γίνουμε όταν παραδεχόμαστε την όποια, ενδεχόμενα και προσωρινή, ανωτερότητα και επιτυχία του αντιπάλου και όχι όταν δείχνουμε μικροψυχία και επιχειρούμε ανεπιτυχώς κατά την άποψή μου, να τους υποβαθμίσουμε. Ας ασχοληθούμε από δω και πέρα με τα χάλια μας, με τους μισθοφόρους-βαδιστές που έχουμε, με την "άμπαλη" διοίκηση της ΠΑΕ και τις ερασιτεχνικές γελοιότητες του καλοκαιριού και να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ γράφω, ναι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι μεγάλος σε όλες του τις εκφάνσεις. Κλαίω γιατί από τον Σεπτέμβριο οι οπαδοί του γαύρου θα βλέπουν Μέσι, Σουάρεζ, Ιγκουαϊν και Ντιμπάλα, οι της ΑΕΚ πιθανώς κάποια μεγάλα αναλογικά ονόματα, κλαίω που η ΑΕΚ ενισχύεται οικονομικά επιπλέον, λόγω της γελοίας εμφάνισής μας, αλλά δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω την άξια πρόκρισή τους, την ίδια ώρα που εμείς από την TV θα βλέπουμε τις ψησταριές και τις ψαροταβέρνες της πατρίδας.
Κανε μας τη χαρη με την αεκαρα στο παοκμανια...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Η ομάδα είναι ένα σαθρό οικοδόμημα κ ως οργανισμός στα πρόθυρα implosion, έτσι σερνόμαστε ενάμιση σχεδόν χρόνο απλά κάποια αποτελέσματα ή σημάδια ανάκαμψης μας έκαναν να κλωτσάμε το τενεκεδάκι παρακάτω. Ποιο ρόστερ τώρα κ πορεία πρωταθλητισμού να είμαστε σοβαροί. Αν δεν είσαι αρρωστακι ΠΑΟΚ παιχνίδι μας δεν βγαίνει να δεις.

Anyway ίσως μιλάει η πίκρα τι να πω; Για να ελαφρύνω λίγο ... μπήκε κανείς στο κλαμπριζμανια;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γερασίμου έγραψε:, κλαίω που η ΑΕΚ ενισχύεται οικονομικά επιπλέον, λόγω της γελοίας εμφάνισής μας, αλλά δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω την άξια πρόκρισή τους, την ίδια ώρα που εμείς από την TV θα βλέπουμε τις ψησταριές και τις ψαροταβέρνες της πατρίδας.
Δε μας παρατας λεω γω?Το χεις κανει συνηθειο να μας μπριζωνεις με αναλογα σχολια μετα απο ηττες
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

kataramenos5 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:, κλαίω που η ΑΕΚ ενισχύεται οικονομικά επιπλέον, λόγω της γελοίας εμφάνισής μας, αλλά δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω την άξια πρόκρισή τους, την ίδια ώρα που εμείς από την TV θα βλέπουμε τις ψησταριές και τις ψαροταβέρνες της πατρίδας.
Δε μας παρατας λεω γω?Το χεις κανει συνηθειο να μας μπριζωνεις με αναλογα σχολια μετα απο ηττες

Αυτό λέω, γιατί όπως φαίνεται πολλά δεν καταλαβαίνουμε και μεις οι ίδιοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ και βάζω και τον εαυτό μου. Καληνύχτα μας.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Μόνο ο Ίβιτς θα μπορούσε να επαναφέρει την ομάδα γρήγορα!

Ή προπονητής από Ιβιρική επιθετικογενής, που να περνάνε όλα από τα χέρια του.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Γερασίμου έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

Αυτό λέω, γιατί όπως φαίνεται πολλά δεν καταλαβαίνουμε και μεις οι ίδιοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ και βάζω και τον εαυτό μου. Καληνύχτα μας.
Χειροκρότησες και την ακόμα πιο άξια πτώση της στα ερασιτεχνικά αφήνωντας απλήρωτους εργαζόμενους? Χειροκρότησες τον όχετο που άνοιξαν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου μας? Φαντάζομαι ότι χάρηκες που σκόραρε μετά απο 5 χρόνια. Όπως και να έχει το αεκαρα και ΑΕΚ σε φόρουμ του ΠΑΟΚ χτυπάει ασχημα όταν στα αντίστοιχα άλλα φόρουμ των άλλων ομάδων η πιο επιεικής προσφώνηση είναι μπουγατσες.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Θα γυρίσει ο τροχός
Θα γαμ@@@ε κι εμείς
Αν πάντως Γερασιμου εγινες Παοκτσης για τιτλους άστο
Εξεδρα που κοχλάζει με καρδιά λεόντων
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ
:pano:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τον καημό όλων μας εκφράζει ο Γερασίμου για το κολοχανείο μας, το Αεκάρα μας πείραξε;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ναι μας πείραξε τι κουλαρα πλάκα κάνετε; τότε να πούμε και ολυμπιακάρα Ρε Γεράσιμου εκεί γιατί δεν το λες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Πέρα απο ολα τα ασχημα της ομαδας μας που υπεραναλύσαμε
Μερικοι μετα τον αγωνα μερικοι πριν ..
Να αναφερθούμε και λιγο στο θεμα του 1ου γκολ των Σουηδών ;
Εαν παίζαμε με μια δυνατη ομαδα σε ονομα θα ειχε γινει σάλος
Ο παίχτης που κανει επαφή μετα το σουτ ειναι 2,5 μετρα οφσάιντ
Η τηλεωραση της Σουηδίας δεν. Μας έδειξε ποτε ρεπλει απο πλαγιά θέση ..
Εαν δεν εμπενε αυτο θα είμασταν ομίλους σημερα ;)
Οχι πως αυτο αναιρεί το γεγονος πως ο ΠΑΟΚ ειναι αρρωςτος αγωνιστικά
giapas

Δημοσίευση από giapas »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 25 Αύγ 2017, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Τώρα θα έπρεπε να βλέπουμε, να σχολιάζουμε την κλήρωση και να ονειρευόμαστε ταξίδια... και κάποιοι μας πήραν κι αυτή τη χαρά. :(
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οχι το Αεκαρα ,τα bold τα ειδες κουρδε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”