Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
τζαμπα παιζουμε μανατζερ τοσα χρονιαΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Karlat85 το 'χεις...!!!

Ψηλός κοντός τι είναι αυτός πορκυ; παίζει μην περιμένουμε μέχρι Τετάρτη και να τον ανακοινωσουμε αύριο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν είναι 23 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο, με 35+ βαθμούς Κελσίου πάνω απ το κεφάλι σου να σε ζεματάνε, κακόμοιρος, δίχως τους ζητούμενους παιχταράδες που χρειάζεσαι οφθαλμοφανώς, τότε που νιώθεις την τέλεια απόγνωση σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής, ψάχνοντας όπως ο εξαντλημένος πεζός που περπατάει χαμένος κάπου μέσα στην Σαχάρα το νερό...
Όταν είσαι έτοιμος να καταρρεύσεις γεμάτος πίκρα κι απογοήτευση σκεπτόμενος "γιατί εμένα ρε Θεέ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ?"
Όταν κάθε ελπίδα σου, ακόμα και προς τον Δημιουργό σου, έχει χαθεί παντελώς, τι μπορεί να σε σώσει πλέον???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Μονάχα μια τέτοια ελπιδοφόρα είδηση, τεκμηριωμένη με τον μοναδικό κι ανεπανάληπτο τρόπο του αρχηγού σου:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ΠΟΡΚΥ-5=ΛΟΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-ΑΙΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ!!!!

Όταν είσαι έτοιμος να καταρρεύσεις γεμάτος πίκρα κι απογοήτευση σκεπτόμενος "γιατί εμένα ρε Θεέ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ?"
Όταν κάθε ελπίδα σου, ακόμα και προς τον Δημιουργό σου, έχει χαθεί παντελώς, τι μπορεί να σε σώσει πλέον???

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Μονάχα μια τέτοια ελπιδοφόρα είδηση, τεκμηριωμένη με τον μοναδικό κι ανεπανάληπτο τρόπο του αρχηγού σου:

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και ποιοτικότατου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου! Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι Τετάρτη μεσημέρι, ενώ θα προστεθεί και στην ευρωπαική λίστα παικτών...!!!
Λίγες ώρες υπομονή λοιπόν..!!!
ΠΟΡΚΥ-5=ΛΟΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-ΑΙΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ!!!!

- Petros1988
- Chuck Norris
Ποιος τρολαρει παλι τη μετροσπορ ;;
Στο δημοσίευμα τους γράφεται οτι επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του μαρονε
Μικέλ πουλισι
Μα πουλισι ειναι δυνατον ;
Στο δημοσίευμα τους γράφεται οτι επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του μαρονε
Μικέλ πουλισι
Μα πουλισι ειναι δυνατον ;
Παιδια εχουμε κανενα νεότερο; Έχασα σημερα λιγο τις εξελίξεις...
Btw. το παλικαρι απο Περαία φαινεται πάντα πολυ ενημερωμένος, φιλάρα περιμένουμε τις τυχόν πληροφορίες σου
Btw. το παλικαρι απο Περαία φαινεται πάντα πολυ ενημερωμένος, φιλάρα περιμένουμε τις τυχόν πληροφορίες σου

- sourmenetes
- Moderator
Το νεοτερο ειναι οτι απο οσα ακουσαμε απο την πεμπτη γραφτα ολα ενα Χ μεγαλο κιολας.
Αν και περυσι καποιοι ειχαν καποιες πληροφοριες και βγαλανε μεταγραφες φετος δεν εχει κανεις.δυο ακυρωσαν σημερα.
Αν και περυσι καποιοι ειχαν καποιες πληροφοριες και βγαλανε μεταγραφες φετος δεν εχει κανεις.δυο ακυρωσαν σημερα.
Ενα παιδι εγραψε στο τσατ οτι ο κονσεισαο μας στέλνει
https://www.transfermarkt.de/mikel-agu/ ... ler/148489
- Kostas_Peraia4
Κανόνισε να σε μπανάρω και μετά να μην έχω τα μούτρα να σε αντικρίσω στην υποδοχήMANIAKOS έγραψε:Ενα παιδι εγραψε στο τσατ οτι ο κονσεισαο μας στέλνει

Για σερτζιο λες σικ;
Κωστα επειδή το αποκάλυψα λες ; δεν εγραψε ο φιλος να μην το πουμε ολοι εχουνε δικαίωμα στην πληροφορία
Κωστα επειδή το αποκάλυψα λες ; δεν εγραψε ο φιλος να μην το πουμε ολοι εχουνε δικαίωμα στην πληροφορία