Η Μαρίνα, υποθέτω, μπορεί να δώσει πιο αξιόπιστη απάντηση από εμάς!Sera4 έγραψε:πσιτευω δεν εχουμε δει ακομα τιποτα...θελει ακομα 3-4 τετοια παιχνιδια για να βρει ρυθμο και μετα θα μας στειλει τελειως...
τελικα πηδαει ναι ή ου?

Η Μαρίνα, υποθέτω, μπορεί να δώσει πιο αξιόπιστη απάντηση από εμάς!Sera4 έγραψε:πσιτευω δεν εχουμε δει ακομα τιποτα...θελει ακομα 3-4 τετοια παιχνιδια για να βρει ρυθμο και μετα θα μας στειλει τελειως...
τελικα πηδαει ναι ή ου?
500 χιλιαρικα για ανσα;;;τι ιδανικο;;;Dimg4 έγραψε:το ιδανικο θα ηταν να τους ειχαμε και τους 2abg12d34 έγραψε:α ρε μιχελς
μας φορτωσες το παλτο και αφησες τον ανσαριφατ να παει στον γαυρο
οεοοο
900 για καμπος δινεις και 800 στον φετινο κλαους... Αφηστε τα λογιστικα για μια φορα, παικτικα μιλαω πως ειναι 2 εντελως διαφορετικοι παικτες με ευχερεια στο γκολ. 500 δεν ειναι και ΤΟ ποσο για ενα απο τ καλυτερα φορ του πρωταθληματος.sourmenetes έγραψε:500 χιλιαρικα για ανσα;;;τι ιδανικο;;;Dimg4 έγραψε:το ιδανικο θα ηταν να τους ειχαμε και τους 2abg12d34 έγραψε:α ρε μιχελς
μας φορτωσες το παλτο και αφησες τον ανσαριφατ να παει στον γαυρο
οεοοο
ΑποστόληςΑ έγραψε:5 γκολ και μία ασίστ σε 213 αγωνιστικά λεπτά.
Καταλαβες οτι στον παγκο πλεον θα εχουμε 800 χιλιαρικα ε? Ο Ανσα η ενας τετοιος παικτης πρεπει να αποκτηθει για διαφορετικου τυπου παιχνιδιαeorptol1 έγραψε:Καθόλου ιδανικό άσε που ο πρι θα είναι βασικός οπότε θα έχουμε μουρμουρες από τα 500 χιλιάρικα....
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο σενα γκοραν. Εγω ξεκινησα γραφωντας καθαρα αγωνιστικα πως ο ανσα θα ηταν ιδανικος παρτενερ του πριγιο, ο αλλος μου πεταει τα 500 κ πως θα ειναι παγκο, εγω απανταω επισης με νουμερο αφου το ανεφεραν και εσυ διαλεγεις να απαντησεις με εξυπναδα σε μενα.goran 64 έγραψε:Τελικά να τα αφήσουμε επιτέλους τα λογιστικά ή όχι??? Ακόμα δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε Ντιμ...![]()