87.José Alberto Cañas
Re: 87.José Alberto Cañas
Πραγματικά ωραίος τύπος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
-
- Mr Ξερόλας 2019
Συμφωνω αλλα θελω να τον δω μαζι με Τσιμιροτ,γιατι μαζι δενουν και καναμε τα καλυτερα παιχνιδια.K_geo έγραψε:κακός σήμερα αλλά εξαιρετικό γκολ.
Οσο ελειπε αυτος στο εξαρι,ειμασταν με μπαλωματα και μας επιασε το ντεφορμαρισμα μας.
Μονος ειτε ο Τσιμιροτ ειτε ο Κανιας δεν μπορουμε να αποδωσουμε καλα στο παιχνιδι μας.
- aspromaura ioannina
κραυγη για highlight στη φαση του 82 λεπτου οπου λιγο ελειψε να σκοραρει. Εκλαψα

-
- Mr Ξερόλας 2019
ΥΓ. Κωστα γκεο σκεψου τα καλυτερα που ερχονται,μην φευγεις τωρα που θα εξαλειφθουν ολα με την κατακτηση του Κυπελλουtheo-drama έγραψε:Συμφωνω αλλα θελω να τον δω μαζι με Τσιμιροτ,γιατι μαζι δενουν και καναμε τα καλυτερα παιχνιδια.K_geo έγραψε:κακός σήμερα αλλά εξαιρετικό γκολ.
Οσο ελειπε αυτος στο εξαρι,ειμασταν με μπαλωματα και μας επιασε το ντεφορμαρισμα μας.
Μονος ειτε ο Τσιμιροτ ειτε ο Κανιας δεν μπορουμε να αποδωσουμε καλα στο παιχνιδι μας.
δε φευγω βρε. απλα δεν συμμετεχω σαν μοντερειτορ παρα μονο για διαδικαστικα ζητηματα. σιγα μην εγκαταλειψω ολη την προσπαθεια που κανουμε σε κεντρικη και ραδιο.
ασε δε, που ανεκαθεν υποτασικος και με βραδυκαρδια, καπως πρεπει να ανεβαζω πιεση ειπε ο γιατρος. οποτε, θα διαβαζω
ασε δε, που ανεκαθεν υποτασικος και με βραδυκαρδια, καπως πρεπει να ανεβαζω πιεση ειπε ο γιατρος. οποτε, θα διαβαζω

-
- Mr Ξερόλας 2019
Σαν μοντ εννοουσα,σιγα να μη φυγεις απο εδω ως απλος.
Εδω εγω καποια στιγμη ως απλος σκεφτηκα να μην γραφω πολυ το καταφερα λιγο,αλλα δεν αντεξα και επανηλθα γραφοντας ακομη πιο πολυ με κρυο αιμα,παροτι ειμαι πολυ νευρικος μετα τους αγωνες και οχι στη διαρκεια αυτων (σχεδον ποτε).
Ον τοπικ.Τρελαρας ο τυπος μαζι με τον ετερο Τσιμιροτ θα πεταν φωτιες ειδικα στο κυπελλο,μαζι με τα υπολοιπα παιδια.Εκει που δεν εβαλε κανενα γκολ στην καριερα του,τα ηθελε να τα βαλει και συνεχομενα.
Εδω εγω καποια στιγμη ως απλος σκεφτηκα να μην γραφω πολυ το καταφερα λιγο,αλλα δεν αντεξα και επανηλθα γραφοντας ακομη πιο πολυ με κρυο αιμα,παροτι ειμαι πολυ νευρικος μετα τους αγωνες και οχι στη διαρκεια αυτων (σχεδον ποτε).
Ον τοπικ.Τρελαρας ο τυπος μαζι με τον ετερο Τσιμιροτ θα πεταν φωτιες ειδικα στο κυπελλο,μαζι με τα υπολοιπα παιδια.Εκει που δεν εβαλε κανενα γκολ στην καριερα του,τα ηθελε να τα βαλει και συνεχομενα.
- ΑποστόληςΑ