21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από desperando »

εγω για τρεις παικτες βαζω τοχερι μου στην φωτια...αν δεν τραυματιστουν και ο ενας ειναι ο μπισε.
το ατομο δειχνει οτι εδω γουσταρει και σε λιγο θα γουσταρει περισσοτερο
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Ετοιμος ειναι ο παικτης. Αγωνιστικο ρυθμο χρειαζεται, οπως ολοι οι παικτες παγκοσμιως. Με κανα 2-3 90λεπτα θα ειναι κομπλε.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αποκελειεται να σκοράρει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θα σκοράρει αυτή τη φορά. Θα τα βάλει ο Κλάους. Η μία ασίστ όμως θα είναι δικια του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 14 Σεπ 2016, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: πως γινεται ο παίκτης αυτός με τα τόσο καλά πλασαρίσματα στην μεγάλη περιόχη, επιθετικότητα, κίνηση χωρίς την μπάλα και την γρήγορη αντίληψη και ικανότητα εκμετάλευσης κενών χώρων να έχει σε 8 γεμάτες χρονιές επαγγελματικής καριέρας μόλις 34 γκολ????
Ειλικρινά ο ποδοσφαιριστής αυτός πρεπει να εγκληματεί επι συνεχόμενα χρόνια εις βάρος του εαυτο του και των δυνατοτήτων του. Μου είναι αδύνατον να το εξηγήσω διαφορετικα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εις ποσο βάρος πια;
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

ελα ντε :D
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε:δε θα τετραγωνίσουμε τον ΚΥΚΛΟ, Σεπτέμβριο μήνα βγάζοντας ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ετών.
Σημασία έχει ότι ο παίκτης, δεν είναι αυτό που παρουσίαζαν μερικοί. Το τί θα κάνει από δω και πέρα, μάντης δεν είμαι.
Κάποιοι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εκτέθηκαν με τις π@παριές που έλεγαν.
Εγώ εύχομαι η παικτούρα να παίξει αυτό που ξέρει.
Δε θα κάτσω να διυλίζω τον κώνωπα, άσε που δεν έχω και χρόνο.Ότι έγραψα ισχύει.-
Ρε μαν, εγω προσπαθω να τετραγωνισω τον κυκλο ή εσυ γραφεις ο,τι θελεις για να πεις κατι κ να αντιδρασεις ακομα κ σε απλα επιχειρηματα κ να δημιουργησεις εντασεις?
Δν καταλαβαινω γιατι στην προσμονη του να βγαλει ο Μπισε γεματο 90λεπτο σε υψηλο ρυθμο ή στο οτι περιμενουμε πολλα περισσοτερα απ'τον Σαχοφ βασει της ποιοτητας κ του μυαλου του, να υπαρχει τετοιος εντονος αντιλογος λες και καποιοι τους θεωρειτε ηδη στο 100%, χωρις περιθωρια ν'ανεβουν κι αλλο. Μην τρελαινεστε, δεν τους πολεμαει κανεις..
.-
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μονίμως έχεις την τάση να φέρεσαι λες και όποιος γράφει εδώ, αναφέρεται με βάση κείμενα σου.
Αρχίζει το τσλ, καλή θέαση

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

aoratos έγραψε:Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: πως γινεται ο παίκτης αυτός με τα τόσο καλά πλασαρίσματα στην μεγάλη περιόχη, επιθετικότητα, κίνηση χωρίς την μπάλα και την γρήγορη αντίληψη και ικανότητα εκμετάλευσης κενών χώρων να έχει σε 8 γεμάτες χρονιές επαγγελματικής καριέρας μόλις 34 γκολ????
Ειλικρινά ο ποδοσφαιριστής αυτός πρεπει να εγκληματεί επι συνεχόμενα χρόνια εις βάρος του εαυτο του και των δυνατοτήτων του. Μου είναι αδύνατον να το εξηγήσω διαφορετικα.
παιζει ρολο και σε τι ομαδα παιζεις. και η ομαδα που επαιζε στην τουρκια ηταν για τον @@
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε:Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μονίμως έχεις την τάση να φέρεσαι λες και όποιος γράφει εδώ, αναφέρεται με βάση κείμενα σου.
Ποια κείμενα μου, μαζι δε μιλουσαμε για μετρησεις,σουντουληδηδες κλπ?
Δε μιλησες για μετρησεις στον αγωνα με τον Παναιτωλικό για να να πεις το ποσο κοβει το ματι μερικων, ενω το ίδιο κείμενο στο οποίο με παρεπεμψες ελεγε για φιλικο και έκανε αναφορα σε καμπανακια,μεταμορφωσεις και κλικ, όπως κ στο οτι δεν ειναι ακομα στο 100% κ υπάρχει προσμονή για τον καλυτερο κ πιο ετοιμο Μπισε?

2-3 φορες που κάποιοι "τολμησαν" να πουν πχ οτι ο σαχωφ ηταν μετριος, δεν εσπευσες απο κάτω να μιλήσεις για τα τρεξίματα του κ για το τι ειδες να κανει στο γήπεδο π δεν βλεπουν οι αλλοι?
Εκτος αν ουτε σ'αυτες τις αποψεις δεν αναφέροσουν αλλα καπου αλλου..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τον odi ignore τον έχεις;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Σιμπα εντελώς καλοπροαίρετα θα στο πω...έχει κουράσει πολύ αυτό το Μάρθα βουρτση στιλ τον τελευταίο καιρό.
Αδικίες τον εαυτό σου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@pilotos
Προφανώς κ δν εχω ignore ton odi, οπως και συ δεν αναφεροσουν σ'αυτόν οταν μιλουσαμε το βραδακι ουτε οταν ελεγες για σαχωφ (εννοειται πως δικαιουσαι να λες την άποψη σου, κ με το παραπάνω, τα γαρνιρισματα για το ποιος βλεπει κ ποιος οχι, ποιος ειναι αμπαλος κ μη, δε χρειαζονται κ δεν ειναι γονιμα)
Αλλα, αν θες να κοροιδευομαστε μεταξυ μας, οκ.

@despe
Δε μπορω να σκεφτω σε ποια σκηνικα αναφέρεσαι π θα μπορούσαν να χαρακτηριστουν μαρθαβουρτσιστικα...
Απτην αλλη δεν ξερω κ αν μ'ενδιαφερει, οταν αυτη η κριση προέρχεται απο σενα π εχεις δειξει οτι δεν εχεις κ πολυ καλοπροαίρετη προσέγγιση ουτε μεγαλη διάθεση για κανονική συζητηση.
I'm torn!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Κανονική συζήτηση γίνεται στο καφενείο εδώ μέσα μόνο μια επιφανειακή ανταλλαγή απόψεων μπορεί να γίνει και αυτός το ζωρι.

Δεν μπορεις να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να γράφουν ή να διαβάζουν σεντόνια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”