Αστο φιλε, σε διαλογο παιδικο δε μπαινω.nothu έγραψε:Σου χω πει καμια φορά τι θα λες;
10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Να ξερω όταν γράψεις σε τοπικ παίχτη τι θα μπορούσε να κάνει σε μια φαση να σου την πω απο κάτω.
Προτείνω να μπαναρουν οι διαχειριστές του φόρουμ....με μια βδομάδα τους Βαρέλα κάμπος....μπας κ καταλάβουν και δεν ξανακάνουν λάθος!!!
Υγ. Μπλακ χιούμορ....(κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Υγ. Μπλακ χιούμορ....(κυριολεκτικά και μεταφορικά)
- ΑποστόληςΑ
+1giapas έγραψε:Στοιχίζεις στην ομάδα.
Απλά φύγε.
Να πούμε όμως και τους στραβού το δίκιο. Αυτός έχει σταθερή και συνεπή απόδοση μετά από τις 26 Ιουλίου που σκόραρε στον Άγιαξ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους αγώνες είναι από μέτριος έως κακός. Μέγα λάθος του προπονητή που επιμένει σ' αυτός, εις βάρος του ΠΑΟΚ.
- Sick Bastard
Ο 2ος χειρότερος παίχτης της ομάδας χτες.
Εμφάνιση κι απόδοση για πάγκο κι άμεσα.
Εμφάνιση κι απόδοση για πάγκο κι άμεσα.
- navigator11
Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ενώ είναι ένας υπερχρήσιμος παίχτης, με τις εκνευριστικές αστοχίες του, του την πέφτουμε, αλείφοντας βούτυρο στο ψωμί κάθε κ@ριόλη, που θέλει σκόπιμα να απαξιώσει όποιον παίχτη μας μπορεί.
Πέραν του χθεσινού εκνευρισμού μου κι όσων έγραψα, οφείλει να στηριχθεί ο άνθρωπος. Έχει πολλή σωστή αγωνιστική νοοτροπία σχεδόν σε όλα.
Πέραν του χθεσινού εκνευρισμού μου κι όσων έγραψα, οφείλει να στηριχθεί ο άνθρωπος. Έχει πολλή σωστή αγωνιστική νοοτροπία σχεδόν σε όλα.
- john4serres
- Sick Bastard
Κανένα θάψιμο.navigator11 έγραψε:Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ενώ είναι ένας υπερχρήσιμος παίχτης, με τις εκνευριστικές αστοχίες του, του την πέφτουμε, αλείφοντας βούτυρο στο ψωμί κάθε κ@ριόλη, που θέλει σκόπιμα να απαξιώσει όποιον παίχτη μας μπορεί.
Ο παίχτης απλά δεν μπορεί. Τουλάχιστον για την ώρα.
Αν μπορέσει κάποτε, εδώ είναι ο ΠΑΟΚ.
Αν τα έκανε ο Σάλπι αυτά, θα είχε πέσει όχι ο σέρβερ, το internet.
- navigator11
Εγώ βλέπω πως κάθε άλλο παρά ΔΕΝ μπορεί αλλά παίζει κάτι. Άγχος; Έλλειψη καθαρού μυαλού; Δεν ξέρω. Αλλά παραέχει σωστά και χρήσιμα στοιχεία, ώστε τόσο εύκολα, άθελά μας, να τον βάλουμε στο περιθώριο.