Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ace79grpaok
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εκείνοι οι 11 τραυματίες και οι πυροβολισμοί τί να έγιναν άραγε;
Είναι καλά οι άνθρωποι;
SM-G920F
Είναι καλά οι άνθρωποι;
SM-G920F
Όταν αποφασίζεις να πολεμίσεις, αποφασίζεις ότι θα έχεις και απώλειες.
Τώρα μετράμε αντοχές και φίλους.
Πας και θυμάσαι και συ κάτι λεπτομέρειες...pilotos έγραψε:Εκείνοι οι 11 τραυματίες και οι πυροβολισμοί τί να έγιναν άραγε;
Είναι καλά οι άνθρωποι;
SM-G920F
- Notorious4
Μέγα λάθος να γίνει το ντου του ημιτελικού και τελείως αδικαιολόγητο.Εγώ προσωπικά δεν είδα ιδεολόγους και αγανακτισμένους παρά δεκάδες πιτσιρίκια και αλάνια να θέλουν απλά να τις παίξουν με τα ματ και να καταστρέψουν το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και φέρουν μεγάλη εύθυνη οι σύνδεσμοι. Ας μην ξεχνάμε το μικρό επεισοδίο με τα ματ με ρίψη μολότοφ πριν το ματς που δείχνει οτί κάτι ήταν προσχεδιασμένο να γίνει.Όποια τιμωρία και αν έρθει είναι δικαιολογημένη μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Σύμφωνα με διαρροές αλλά και δηλώσεις της ΠΑΕ/Σαββίδη τα πράγματα θα αλλάξουν την επόμενη σεζόν και μένει να φανεί κατά πόσο ισχύ έχουν τα λόγια του μεγαλόμετοχου.Εγώ προσωπικά στηρίζω τον Σαββίδη εντός και εκτός γηπέδου αλλά αυτά τα 4 χρόνια έχει αποτύχει να δείξει ουσιαστικό ποδοσφαιρικό έργο και επίσης για μία ακόμη χρονιά φάνηκε οτί ο κόσμος δεν φέρει καμία ευθύνη στην αποτυχίες/επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς οι ΦΑ & ΙΤ είχαν σχεδόν καθολική στήριξη από τον κόσμο παρ'ολα αυτά η κεφάλη αποφάσισε να καταστρέψει το περίφημο 3ετές πλάνο πριν καλά καλά λήξη η πρώτη σεζόν.Προσωπικά για μένα η απόλυση Άρνεσεν ήταν λάθος αλλά ο Τούντορ έπρεπε να φυγεί.
Στο γήπεδο πηγαίνω και θα συνεχίσω να πηγαίνω αλλά για μένα οποιαδήποτε επιτυχία/αποτυχία πιστώνεται απευθείας στο Σαββίδη και οι δικαιολογίες νομίζω έχουν τελείωσει.
Σύμφωνα με διαρροές αλλά και δηλώσεις της ΠΑΕ/Σαββίδη τα πράγματα θα αλλάξουν την επόμενη σεζόν και μένει να φανεί κατά πόσο ισχύ έχουν τα λόγια του μεγαλόμετοχου.Εγώ προσωπικά στηρίζω τον Σαββίδη εντός και εκτός γηπέδου αλλά αυτά τα 4 χρόνια έχει αποτύχει να δείξει ουσιαστικό ποδοσφαιρικό έργο και επίσης για μία ακόμη χρονιά φάνηκε οτί ο κόσμος δεν φέρει καμία ευθύνη στην αποτυχίες/επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς οι ΦΑ & ΙΤ είχαν σχεδόν καθολική στήριξη από τον κόσμο παρ'ολα αυτά η κεφάλη αποφάσισε να καταστρέψει το περίφημο 3ετές πλάνο πριν καλά καλά λήξη η πρώτη σεζόν.Προσωπικά για μένα η απόλυση Άρνεσεν ήταν λάθος αλλά ο Τούντορ έπρεπε να φυγεί.
Στο γήπεδο πηγαίνω και θα συνεχίσω να πηγαίνω αλλά για μένα οποιαδήποτε επιτυχία/αποτυχία πιστώνεται απευθείας στο Σαββίδη και οι δικαιολογίες νομίζω έχουν τελείωσει.
Διαφωνώ κάθετα με την προσέγγιση σου φίλε, ειδικά στο θέμα του ντου...
52 χρόνων είμαι κι έτρωγα τα σίδερα εκείνη την ώρα!!! Χορτάσαμε πουστι@ για πολλά χρόνια!!!
- Notorious4
Σεβαστή η διαφωνία σου Goran , αλλά το να κάνει ντου και να καταστρέφεις την περιουσία της ομάδας σου πραγματικά σε τι οφελεί ; Εγώ βλέπω μόνο μειονεκτήματα και κανένα πλεονέκτημα. Εσύ αληθεία δεν γιατί δεν μπηκές ; Γιατί δεν μπούκαρε το 95% του κόσμου παρά τις αντιδράσεις και τα νεύρα που όλοι είχαμε ; Γιατί μπήκαν πιτσιρίκια ; Γιατί κατάστρεψαν τον χώρο ; Πραγματικά περιμένω πολύ πιο έξυπνες κινήσεις από ένα απλό ντου χωρίς κανένα όφελος.
Notorious4 , τα είπαμε και εκείνη τη μέρα.
Αν ήμασταν 16-19 ετών και εγώ (πιστεύω κι ο Goran) τώρα οι συλληφθέντες θα ήταν αντί για 15...17 και πάει λέγοντας.
SM-G920F
Αν ήμασταν 16-19 ετών και εγώ (πιστεύω κι ο Goran) τώρα οι συλληφθέντες θα ήταν αντί για 15...17 και πάει λέγοντας.
SM-G920F
-
Μπαρκαρούτσος
DC έγραψε:Όταν αποφασίζεις να πολεμίσεις, αποφασίζεις ότι θα έχεις και απώλειες.
++++
Δεν είναι άσχημο!Pr.Jon έγραψε:Δεν πληρωνεις τιποτα
Θυρες ανοικτες
Ας σε ριξουν δ εθνικη αμα εχουν τ @@
Πιλοτε εσύ είσαι ποιο χαμηλών τόνων ο γκοραν θα τους έκανε στην αστυνομία να τον αφήσουν αν τους άρχιζε για τριετή πλάνα και για το ποσο καλός είναι ο τουντορ
;)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα κρατούν από τα έσοδα της λίγκας...Pr.Jon έγραψε:Δεν πληρωνεις τιποτα
Θυρες ανοικτες
Ας σε ριξουν δ εθνικη αμα εχουν τ @@
Για τις πόρτες, όντως μπορεί να χαθούν τα κλειδιά, ή να χαλάσουν τα τουρνικε
SM-G920F
Χαχαχαχα Χαχαχαχα Χαχαχαχαeorptol έγραψε:Πιλοτε εσύ είσαι ποιο χαμηλών τόνων ο γκοραν θα τους έκανε στην αστυνομία να τον αφήσουν αν τους άρχιζε για τριετή πλάνα και για το ποσο καλός είναι ο τουντορ;)
Φαντάσου να απαντούσε με σεντόνι σε δικαστήριο...
SM-G920F
-
Μπαρκαρούτσος