Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
με τα βαρια πυροβολικα χασαμε πρωταθλημα και ευρωπη απο τον οκτωβριοSfinas έγραψε:μάγκες αυτοί που κράζουν τώρα, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όταν γυρίσουν τα βαριά πυροβολικά... έχουμε ομαδάρα και δεν πήραν μυρωδιά, ελπίζω ο πρόεδρος μην κάνει kmia mlkia και κάψει την χρονια για 20-30 μπαχαλακιδες που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια μέρα....
Παιδιά δεν θα καταρρίψετε κάθε ποδοσφαιρική λογική για να υπερασπιστείτε αυτόν τον *****. Κατανοώ ότι μερικοί ίσως είστε μικροί σε ηλικία ή δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το ποδόσφαιρο αλλά κάποια πράγματα έχουν και το όριο τους.
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ!
Επεξεργάστηκε.
Roman
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ!
Επεξεργάστηκε.
Roman
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
δεν ξέρω άμα το έχεις καταλάβει, αλλα ο σχεδιασμός είναι με πλάνο τριετίας, άμα εσύ ονειρευόσουν ευρωπαϊκό τίτλο και πρωτάθλημα , δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανεις μάγκα μουAthens έγραψε:με τα βαρια πυροβολικα χασαμε πρωταθλημα και ευρωπη απο τον οκτωβριοSfinas έγραψε:μάγκες αυτοί που κράζουν τώρα, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όταν γυρίσουν τα βαριά πυροβολικά... έχουμε ομαδάρα και δεν πήραν μυρωδιά, ελπίζω ο πρόεδρος μην κάνει kmia mlkia και κάψει την χρονια για 20-30 μπαχαλακιδες που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια μέρα....

- Παλαιολόγος
δηλαδη η ΑΕΚ που χει της πλακας υλικο με 9 βαζει διακοσια γκολ στην γρια
και εμεις θα περιμενουμε 3 χρονια για να τον κερδισουμε;
και εμεις θα περιμενουμε 3 χρονια για να τον κερδισουμε;

nikolasf έγραψε:Φέρτε τον ΓΧ εχθές ,,,,![]()
![]()
![]()
Γιωργο Σαββίδη εγώ θέλω...μόνο κάποιος της οικογενείας μπορεί να καταλάβει αυτό το πρότζεκτ.
Sfinas έγραψε:μάγκες αυτοί που κράζουν τώρα, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όταν γυρίσουν τα βαριά πυροβολικά... έχουμε ομαδάρα και δεν πήραν μυρωδιά, ελπίζω ο πρόεδρος μην κάνει kmia mlkia και κάψει την χρονια για 20-30 μπαχαλακιδες που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια μέρα....
αν και εχω διαφωνισει πολυ μαζι σου στειλε με καποιο τροπο την αισιοδοξια σου και σε μας γιατι εχοθμε γινει κομματια
Γεωργιαδη γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα...
Περα απτην πλακα,να κατσει μεχρι το τελος επιμενω για ακομα μια φορα.Να μην υπαρχει ουτε ενας οπαδος στο τελος που να εχει αμφιβολια για το αν πρεπει να συνεχισουμε με αυτον τον ανθρωπο...και οσοι παρα το στραπατσο, θα επιμενουν στο τελος της χρονιας να μεινει,τοτε θα καταλαβουμε ποιοι ειναι οι τρελοι εδω μεσα για να τους αποφευγουμε για τα επομενα χρονια
Περα απτην πλακα,να κατσει μεχρι το τελος επιμενω για ακομα μια φορα.Να μην υπαρχει ουτε ενας οπαδος στο τελος που να εχει αμφιβολια για το αν πρεπει να συνεχισουμε με αυτον τον ανθρωπο...και οσοι παρα το στραπατσο, θα επιμενουν στο τελος της χρονιας να μεινει,τοτε θα καταλαβουμε ποιοι ειναι οι τρελοι εδω μεσα για να τους αποφευγουμε για τα επομενα χρονια
το να περασεις τον ομιλο δεν ηταν δυσκολο απλα εκανε ροτεισον ο μαγος γιατι εδινε βαση στο πρωταθλημα ελα μου ντε που εχασε αυγα και πασχαλιαSfinas έγραψε:δεν ξέρω άμα το έχεις καταλάβει, αλλα ο σχεδιασμός είναι με πλάνο τριετίας, άμα εσύ ονειρευόσουν ευρωπαϊκό τίτλο και πρωτάθλημα , δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανεις μάγκα μουAthens έγραψε:με τα βαρια πυροβολικα χασαμε πρωταθλημα και ευρωπη απο τον οκτωβριοSfinas έγραψε:μάγκες αυτοί που κράζουν τώρα, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όταν γυρίσουν τα βαριά πυροβολικά... έχουμε ομαδάρα και δεν πήραν μυρωδιά, ελπίζω ο πρόεδρος μην κάνει kmia mlkia και κάψει την χρονια για 20-30 μπαχαλακιδες που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια μέρα....
αν εσυ τωρα διαβαζεις οτι ζητησα ευρωπαικο τιτλο να πας σε οφθαλμιατρο η σε ψυχιατρο...γιατι δεν μπορεις να διαβασεις ή εχεις αρρωστημενη φαντασια
- dimitrissss
Όχι όμως και 8 αγωνιστικές πριν το τέλος να παρακαλάς να μην κερδίσει ο Πανιώνιος στην Καλλονή κι ο Αστέρας αύριο στην Ξάνθη.Sfinas έγραψε: δεν ξέρω άμα το έχεις καταλάβει, αλλα ο σχεδιασμός είναι με πλάνο τριετίας, άμα εσύ ονειρευόσουν ευρωπαϊκό τίτλο και πρωτάθλημα , δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανεις μάγκα μου
Μετά την εικόνα διάλυσης στα περσινά πλέι οφ είχαμε πει ότι χειρότερα δεν μπορεί να γίνει. Όμως μπορεί.
πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα φιλε , είναι μαλακια να το κάνουμε πάλι μπάχαλοche4 έγραψε:Sfinas έγραψε:μάγκες αυτοί που κράζουν τώρα, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όταν γυρίσουν τα βαριά πυροβολικά... έχουμε ομαδάρα και δεν πήραν μυρωδιά, ελπίζω ο πρόεδρος μην κάνει kmia mlkia και κάψει την χρονια για 20-30 μπαχαλακιδες που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια μέρα....
αν και εχω διαφωνισει πολυ μαζι σου στειλε με καποιο τροπο την αισιοδοξια σου και σε μας γιατι εχοθμε γινει κομματια

στα δύσκολα φαίνεται η στήριξη όχι στα εύκολα...