Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sporos123

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από sporos123 »

Κλαους?? :?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα ακουστεί, φαντάζομαι. Τουλάχιστον αυτοί που πρέπει ξέρουν αλλά η επιλεκτική πληροφόρηση με ξεπερνάει.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

sdna

Ο Λούμπος Μίχελ είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τα όσα λέγονται αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε να συμβεί ο Νίκος Βεζυρτζής που θεωρούσε πως μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο Ιβάν Σαββίδης θα εμπιστευόταν στο πρόσωπό του τη θέση του προέδρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαββίδης εκτίμησε πως σε πρώτη φάση είναι καλύτερα να μπει ο Σλοβάκος σε θέση ηγέτη, κάτι το οποίο όμως δεν είναι μόνιμο και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τις τελευταίες ώρες ακούγεται πως ο Βεζυρτζής φέρεται να ετοιμάζει την παραίτησή του.

Πάντως, το αν ισχύουν ή όχι όλα αυτά είναι κάτι που θα φανεί αύριο στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

θα παραιτηθεί γιατί δεν τον έκανε πρόεδρο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Και μετα θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να πάθει κάτι...
Σαν παιδάκι κανει

Sent from my mind using boobs power
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Παραιτειται γιατι αν καταλαβα καλα ο Μιχελ δεν ειναι κατι μονιμο;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αντε ντε. :roll: :roll: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κρίμα,μσλλον ο ιβσν εμπιστεύεται έναν τεχνοκράτη και οχι έναν που σε ενα μήνα που είναι στην ομάδα μας εκανε μπουρδελο με τις δηλώσεις και τις χαζομάρες που έκανε κόβοντας μεταγραφή για να το παίξει κάποιος.Στο κακι και να μην μας γράφεις .Κριμα για τους αρδ πως θα μαθαίνουν τα αποκλειστικά απο τις συσκέψεις των δυο ατόμων.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

logios έγραψε:Λίγο off, έγινε και από τον Τζατζαρά αναφορά για ξενύχτια Χαρίση αλλά και Τούντορ , ένα τετράγωνο ποιο πάνω, όπως είπε.
Αυτά έπρεπε να διορθώσεις κυρ Νίκο και όχι τις μετεγγραφές............
Ο καλύτερος παίκτης μας τον τελευταίο μήνα και παίκτης που ήδη κάνει την διαφορά με την παρουσία του στην ενδεκάδα. Μέσα σε 24 ώρες βούιξε ο τόπος για τις εξόδους του, για τα ποτά που πίνει (μέχρι και ότι πίνει γκραντς έχουμε μάθει) και για τα τσιγάρα που κάνει.
Μετά τις τσίχλες του Τζαβέλα, τα τατουάζ του Κλάους και του Κάτσε, μπορούμε πλέον να επιχειρηματολογούμε και με τα ουίσκια του Χαρίση.
Το μεροκάματο να βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ρε παιδια η ομάδα εχει 3ημερο ρεπό και τι έγινε αν βγήκε?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρε συ DC πιστεύεις οτι έχω συμφέροντα και παίρνω μεροκάματο;

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα γράψω κάτι μια τελευταία φορά, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις.
Πριν περίπου ένα μήνα, έγραψα τα θετικά μου σχόλια στον Χαρίση και ταυτόχρονα να προσέχει την εξωγηπεδική του ζωή.
Πριν από 2-3 βδομάδες έκανα μια νύξη για τα ξενύχτια και τα τσιγάρα ορισμένων παικτών στο topic του Tudor.
Χτες-προχθές είδα ότι κι άλλα παιδιά εδώ μέσα έχουν γνώση του ζητήματος.
Σήμερα, και δεν ξέρω γιατί συγκεκριμένα σήμερα, μερικά πράματα σκάσανε και στον Τύπο.
Το αν τα βγάζω απ' το μυαλό μου ή αν έχω όρεξη να δημιουργήσω προβλήματα μπορούν να το κρίνουν όσοι έχουν παρακολουθήσει τα post μου. Ο καθένας ας πιστέψει αυτά που θέλει. Προσωπικά, δε θα μοιραζόμουν καν πληροφορία αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια.
Τέλος από μένα στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ace79grpaok έγραψε:Ρε παιδια η ομάδα εχει 3ημερο ρεπό και τι έγινε αν βγήκε?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

spyretto έγραψε:sdna

Ο Λούμπος Μίχελ είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τα όσα λέγονται αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε να συμβεί ο Νίκος Βεζυρτζής που θεωρούσε πως μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο Ιβάν Σαββίδης θα εμπιστευόταν στο πρόσωπό του τη θέση του προέδρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαββίδης εκτίμησε πως σε πρώτη φάση είναι καλύτερα να μπει ο Σλοβάκος σε θέση ηγέτη, κάτι το οποίο όμως δεν είναι μόνιμο και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τις τελευταίες ώρες ακούγεται πως ο Βεζυρτζής φέρεται να ετοιμάζει την παραίτησή του.

Πάντως, το αν ισχύουν ή όχι όλα αυτά είναι κάτι που θα φανεί αύριο στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

θα παραιτηθεί γιατί δεν τον έκανε πρόεδρο :lol: :lol: :lol:

Μπορώ να γράψω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλω, και να καταλήξω με τα μεγάλα γράμματα στο τέλος, οπότε ό,τι γράψω παραπάνω, μπορεί να φανεί legit.
Δημοσιογραφία εν Ελλάδι. 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εκτος απο το οτι είμαστε οφ τοπικ, δεν εχουμε και κανα τοπικ για ποτα και ξενυχτια γμτ μου :D , δεν νομίζω ότι είναι κάτι το τόοοοσσσοοο κακό αν κανείς βγαίνει έξω στο ρεπό του.

άλλωστε, το ρεπό, αυτή τη σημασία έχει. λίγο να χαλαρώσουν, να ξεσκάσουν κτλ κτλ. :roll:

τώρα για το κάπνισμα... ναι, κακή συνήθεια. αλλά ξέρω αθλητές και αθλητές που το τσιγάρο το είχαν κρυμμένο στο...σορτσάκι της προπόνησης και έπαιζαν μπαλάρα και έτρεχαν και σαν τα σκυλιά τα μαύρα.

μάλιστα, γνωστός, ρώσος φυσιοθεραπευτής με θητεία σε ηρακλή κτλ μας έλεγε ότι ο αθλητής αν θέλει, μπορεί να κάνει 3-5 τσιγάρα την ημέρα και δεν είναι κάτι κακό... :roll:

ή τουλάχιστον, δεν ειναι τόσο κακό, όσο πχ τα ταττού... :lol: :P
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

DC έγραψε:
logios έγραψε:Λίγο off, έγινε και από τον Τζατζαρά αναφορά για ξενύχτια Χαρίση αλλά και Τούντορ , ένα τετράγωνο ποιο πάνω, όπως είπε.
Αυτά έπρεπε να διορθώσεις κυρ Νίκο και όχι τις μετεγγραφές............
Ο καλύτερος παίκτης μας τον τελευταίο μήνα και παίκτης που ήδη κάνει την διαφορά με την παρουσία του στην ενδεκάδα. Μέσα σε 24 ώρες βούιξε ο τόπος για τις εξόδους του, για τα ποτά που πίνει (μέχρι και ότι πίνει γκραντς έχουμε μάθει) και για τα τσιγάρα που κάνει.
Μετά τις τσίχλες του Τζαβέλα, τα τατουάζ του Κλάους και του Κάτσε, μπορούμε πλέον να επιχειρηματολογούμε και με τα ουίσκια του Χαρίση.
Το μεροκάματο να βγαίνει.
Μην τρελαθούμε τώρα, και εγώ τον λάτρεψα τον μικρό στο πρώτο φιλικό που τον είδα, αλλά οι θλάσεις του και οι αναφορές μελών από προσωπικές μαρτυρίες κάτι δείχνει. Αποχρώσες ενδείξεις.
υ.γ δεν νομίζω να γινεται αναφορα για τα ρεπό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”