52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από spyretto »

Τελικά όλοι καλοί ήταν σήμερα αλλα δεν κερδίσαμε...θα δούμε με τον βάζελο τώρα.
Για τον Σαμπο μετράνε και τα προηγούμενα παιγνίδια που έκανε. Οταν υπάρχει αρνητική προδιάθεση απέναντί του είναι δύσκολο να αλλάξει κάποιος γνώμη με μια υποφερτή εμφάνιση όπως σήμερα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ron-swanson έγραψε:
desperando έγραψε:o αλλος λεει εσκασε στα γελια στο σουτ

και για να το παιξω ακομα μια φορα ξερολας

ξερει αυτος που εσκασε στα γελια να μας πει τι γινετε στο ποδοσφαιρο αν πανω στην κινηση σου ερθει η μπαλα εστω και λιγο πισω?

ξερει ή μπορει να καταλαβει οτι εκεινη η φαση δεν εγινε γκολ μονο και μονο γιατι ο πελκας δεν καταφερε να κανει μια απλη συρτη μπαλια 10 μετρων οπου να παει μπροστα απο τον σαμπο που κανει κινηση προς τα μπροστα και να την σουταρει με το καλο του ποδι?
Φιλε στην 7 ημουνα, μπροστα απο την 4 εγινε το σουτ. Ολα αυτα που λες δεν τα ειδα. Απλα εκεινη την στιγμη πιστεψα οτι μπορει να το βαλει και να γυρισει το ολο κλιμα που υπαρχει εναντιον του, αλλα την εστειλε εκει που την εστειλε.

Τελοσπαντων κακως γραφω μου φαινεται. Εδω, η διαφοετικη αποψη ειναι εγκλημα.
δεν ειδες τιποτα αλλα γελασες
δεν ειδες τιποτα αλλα θες να εχεις αποψη

εγκλημα δεν ειναι η διαφορετικη αποψη
εγκλημα ειναι να γελαει καποιος και να μην ξερει ουτε καν τον λογο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σιμπα Επειδή άκρη δεν βγαίνει γιατί άλλα λέμε άλλα διαβαζουμε ότι είπαμε :shock: άστο καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Η αλήθεια είναι πως με τα δεδομένα τα τωρινά, ο Σάμπο δεν είναι παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ.
Ίσως σε ένα χρόνο να τρίβουμε τα μάτια μας με την εξέλιξη του, ίσως όμως και όχι.
Από'κει και πέρα, ο Τούντορ είναι άτυχος που έχει στα πιτς τον Τσίμιροτ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

simba έγραψε:Εγω για τον ρολο του μοντ μιλησα με το "Δε γινεται να κρινουμε τα παντα βασει συμπαθειων ή αν συμφωνουμε με τα λεγομενα καποιου.."

Και διαμαρτυρηθηκα για την ευκολια στους χαρακτηρισμους/αφορισμους σε ορισμενους παικτες χωρις να υπαρχει κανενας αντιλογος ή "πεσιμο", το ιδιο δηλαδη που συμβαινει απο τους ιδιους οταν κατι λεγεται για παικτες που συμπαθουνε υπερβολικα..
Και το ιδιο κανεις και συ ορισμενες φορες..
Δλδ σας καταλογιζω την ιδια "εμπαθεια" και επιλεκτικη συμπαθεια που καταλογιζετε σ'εμενα για ορισμενους παικτες (αν και ειδικα για σαμπο αν διαβασεις οοολα μου τα ποστ και τα επιχειρηματα, και ειδικα σημερα, ποτε δεν ισωπεδωσα, απλα προσπαθω να ειμαι δικαιος)

Δε δεχεστε να κριθειτε οπως κρινετε δηλαδη?

Πετρο, τωρα τοδα, κοιτα εχω διαβασει αυστηροτατες κρισεις σου για τον κατσε που επουδενι δεν ειδα για σαμπο ας πουμε..
Οσο για το γλυκο, το πνευμα του ποστ σου ηταν αστοχο, ανεξαρτητα αν τον στηριξες παλια κλπ..
Τωρα για πελκα τι να σου πω ρε συ, συγκρινεις ενα παικτη που ηταν αρχηγος στην τρναβα και με ποσα παιχνιδια (βαριεμαι να ψαξω τα στατς του που ειχα ποσταρει) και εμπειρια, κοντα 25 χρονων, με μεγαλυτερα σωματικα-φυσικα προσοντα με τον πελκα..
Και στον πελκα των 21 χρονων, με τοσα λιγοτερα, που εχει δειξει και κατι, εισαι τοσο ευκολος στις κρισεις σου και στους αφορισμους, κατι που οχι μονο δεν εχεις κανει με Σαμπο, αλλα τον υπερασπιζεσαι με απιστευτη ζεση ακομα και οταν δε δειχνει κατι το ιδιαιτερο (ειπαμε ανεξαρτητα ποσο τον πιστευεις)
Αυτο απο που και ως που ειναι δικαιο???
Καταρχάς πρώτος "κατηγορείς" ότι λέω ότι λέει ο kgeo

Σαν το ενωτικό σου μήνυμα χθες, που εσείς έχετε αντίθετη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΉ άποψη και ΘΆΡΡΟΣ να την εκφράσετε και εμείς υπερασπιζόμαστε με ζεση γιατί κάτι βλέπουμε...

Για Γλύκο δε το συνεχίζω, τα είπα ήδη δύο φορές. Και συγκρίνω σχολιαστές εδώ μέσα και όχι τους παίχτες. Και δεν έκανα απλή υπεράσπιση στο παρελθόν όπως λες, γύρνα και διάβασε και λογικά θα έχουν μείνει και χαρακτηρισμοί που είχα λάβει παλαιότερα για αυτόν

Για κάτσε ποια ήταν η βαρύτατη κριτική; Και μιλάς ξαναλέω για τον αγαπημένο μου παίχτη στην εντεκάδα, αλλά οκ, μάλλον ούτε εγώ ξέρω ότι κατά βάθος δεν τον θέλω.

Ας ήταν αρχηγός όπου θέλει, αν το επίπεδο εκεί ήταν χαμηλό λογικό να είναι αδουλευτος. Και όταν είναι 2-3 μήνες Μόλις στην ομάδα προφανώς θα τον κρίνω λιγότερο αυστηρά από τον κάτσε και τον κάθε κάτσε που είναι εδώ χρόνια

Όσο για Πέλκα, μίλησα για σήμερα. Τον πιστεύω πολύ αλλά για το μέλλον και θεωρώ πως ΑΥΤΉ τη στιγμή δε μπορεί τελικά να σταθεί σαν βασικό 10ρι. Αφορισμοί είναι το δικό μου απαράδεκτος για σήμερα, η τα δεκάδες λίγος, λιγοψυχος, με ψυχολογικά, δεν κάνει, τι είδαμε σε αυτόν για τον Σαμπό;

Σοβαρά τώρα; Να με τρελάνεις θες;

Δε ξαναγράφω για τον Όλσεν, δε ξανάσυμφωνώ με τον kgeo, σταμάτα τις υπερβολές για μένα όμως, please. Βαρύτατες κριτικές, κριτική ανάλογα τι λέει ο kgeo, ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ζέση στην υπεράσπιση όσων συμπαθώ και ας ήταν για μένα και αρκετούς καλός, αφορισμοι γιατί έκανα όντως βαριά κριτική για ένα αγώνα του Πέλκα

Ήμαρτον ρε σιμπα, ειλικρινά. Κανε μια βόλτα στο τοπικ μπας και δεις τι είναι αφορισμοί και βαρύτατη και άδικη κριτική σε παίχτη

Και τελειώνω το οφφ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πρόλογος:
simba έγραψε: Δε δεχεστε να κριθειτε οπως κρινετε δηλαδη?
Κυρίως θέμα:
simba έγραψε: Τωρα για πελκα τι να σου πω ρε συ, συγκρινεις ενα παικτη που ηταν αρχηγος στην τρναβα και με ποσα παιχνιδια (βαριεμαι να ψαξω τα στατς του που ειχα ποσταρει) και εμπειρια, κοντα 25 χρονων, με μεγαλυτερα σωματικα-φυσικα προσοντα με τον πελκα..
Και στον πελκα των 21 χρονων
Ο Δημητράκης την ημέρα της ονομαστικής του εορτής συμπληρώνει τα 22 χρόνια ζωής.
Ο Έρικ σε ένα μήνα κλείνει τα 24. Έχουν ακριβώς ΔΥΟ χρόνια διαφορά. Τον έναν τον μέτρησες στα πόσα έχει κλείσει, τον άλλον στα πόσα θα μπει τον άλλο μήνα. Όπως λες και εσύ...

Επίλογος:
simba έγραψε: Αυτο απο που και ως που ειναι δικαιο???
Και επειδή όλο το από πάνω είναι «εκτός θέματος», εμένα μου άρεσε ο Σλοβάκος, χωρίς τον Τζιόλη δίπλα του αλλά με τον Κάτσε και πίσω του ο Μαλεζάς (έχει σημασία με ποιούς παίζεις). Αλλά από αυτόν περιμένω και γκολ. Οκτάρι είναι, ψηλό παιδί, περιοχή πατάει, δεν νοείται να μήν έχει 5-6 γκολ στη χρονιά.
Λογικά θα ξεκουραστεί την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pgetsos έγραψε: Καταρχάς πρώτος "κατηγορείς" ότι λέω ότι λέει ο kgeo

Σαν το ενωτικό σου μήνυμα χθες, που εσείς έχετε αντίθετη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΉ άποψη και ΘΆΡΡΟΣ να την εκφράσετε και εμείς υπερασπιζόμαστε με ζεση γιατί κάτι βλέπουμε...

Για Γλύκο δε το συνεχίζω, τα είπα ήδη δύο φορές. Και συγκρίνω σχολιαστές εδώ μέσα και όχι τους παίχτες. Και δεν έκανα απλή υπεράσπιση στο παρελθόν όπως λες, γύρνα και διάβασε και λογικά θα έχουν μείνει και χαρακτηρισμοί που είχα λάβει παλαιότερα για αυτόν

Για κάτσε ποια ήταν η βαρύτατη κριτική; Και μιλάς ξαναλέω για τον αγαπημένο μου παίχτη στην εντεκάδα, αλλά οκ, μάλλον ούτε εγώ ξέρω ότι κατά βάθος δεν τον θέλω.

Ας ήταν αρχηγός όπου θέλει, αν το επίπεδο εκεί ήταν χαμηλό λογικό να είναι αδουλευτος. Και όταν είναι 2-3 μήνες Μόλις στην ομάδα προφανώς θα τον κρίνω λιγότερο αυστηρά από τον κάτσε και τον κάθε κάτσε που είναι εδώ χρόνια

Όσο για Πέλκα, μίλησα για σήμερα. Τον πιστεύω πολύ αλλά για το μέλλον και θεωρώ πως ΑΥΤΉ τη στιγμή δε μπορεί τελικά να σταθεί σαν βασικό 10ρι. Αφορισμοί είναι το δικό μου απαράδεκτος για σήμερα, η τα δεκάδες λίγος, λιγοψυχος, με ψυχολογικά, δεν κάνει, τι είδαμε σε αυτόν για τον Σαμπό;

Σοβαρά τώρα; Να με τρελάνεις θες;

Δε ξαναγράφω για τον Όλσεν, δε ξανάσυμφωνώ με τον kgeo, σταμάτα τις υπερβολές για μένα όμως, please. Βαρύτατες κριτικές, κριτική ανάλογα τι λέει ο kgeo, ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ζέση στην υπεράσπιση όσων συμπαθώ και ας ήταν για μένα και αρκετούς καλός, αφορισμοι γιατί έκανα όντως βαριά κριτική για ένα αγώνα του Πέλκα

Ήμαρτον ρε σιμπα, ειλικρινά. Κανε μια βόλτα στο τοπικ μπας και δεις τι είναι αφορισμοί και βαρύτατη και άδικη κριτική σε παίχτη

Και τελειώνω το οφφ
Για να τελειωνει και απο μενα το οφφ (σορρυ στους υπολοιπους),
δεν εχω να προσθεσω κατι, αν δε δεχεσαι οτι υπαρχει χασμα στις αποψεις σου και οσο απιστευτα καλοπροαιρετος (σε βαθμο τυφλωσης ορισμενες στιγμες, λες και γινεται απο "αμυνα" για καποια υπερβολικα που ακουγονται) εισαι για μερικους, τοσο υπερβολικα αυστηρος (ή εστω δικαιος καποιες φορες) εισαι για αλλους..
Τα ιδια ελαφρυντικα που ανακαλυπτονται για καποιους, δεν ισχυουν σε αλλους..
Και ναι ρε συ, εχω διαβασει σχολια απο σενα και για κατσε και για πελκα, που ιδια διαθεση ποτε δεν ειδα για σαμπο, ολσεν κλπ..

Να παραδεχτω το λαθος μου που σε κατηγορησα για ιδιες αποψεις με K_geo, παροτι πολλες φορες η συγκλιση ειναι απιστευτη, πρεπει να το παραδεχτεις ;) ..

Εσυ δεχεσαι οτι μπαινεις πολυ ευκολα στη διαδικασια (συστρατευμενος αρκετες φορες με αλλους) του να κοροιδεψεις αποψεις (οχι τις κακεντρεχεις που μπορει να το αξιζουν) που δε συμφωνουν με τη δικια σου?
Απο κει κυριως ξεκινα η ολη πολωση στα thread..

Εξαλλου και συ το ειπες οτι "συγκρίνω σχολιαστές εδώ μέσα και όχι τους παίχτες"..
Και νταξει, στην τελικη, δεξου μια κριτικη που απλοχερα κανεις ολο τον τελευταιο καιρο σε σχολιαστες..

Τελειωνοντας, ενα μαμημενο clean slate δε μπορουμε να κανουμε (ολοι μας ανεξαιρετως), με δικαιες κρισεις και να μην το ξεφτυλιζουμε λες και υπαρχουν πλευρες και στρατοπεδα?

Υ.Γ. Στεφανε λαθος μου για τις ηλικιες,
νομιζα πως ο πελκας μπηκε προσφατα στα 21 και τοσες φορες που διαβασα για 24χρονο σαμπο (και οχι 23), μου εμεινε..
Οκ, λοιπον 2 χρονια διαφορα μονο, στο δοξα πατρι λοιπον..

Για την ιστορια παντως..
ΠΕΛΚΑΣ

25 ματς και 1000' στη σετουμπαλ (4 μολις 90')
18 ματς και 1400' με καλαμαρια :!: :!:
16 ματς και 500' επι δωνη

SABO

40 ματς και 3.000'
33 ματς και 2,700'
35 ματς και 3,100'
3 ματς και 160'
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Αδέρφια ο Σαμπο για εμένα είναι σίγουρα ταλαντούχος και σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό μέσο ΑΛΛΑ είναι τόσο αγχωμένος και τόσο στρεσαρισμένος πού δεν είναι για 90λεπτα εκθετι τον εαυτό του και τον προπονητή του πιστεύω πώς θέλει πιο ορθολογική διαχείριση και τέλος πάντων ας κάνει χρήση και τον υπόλοιπον μέσον αν μη τι άλλο έχει μπολικους.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Το να ορμας επειδή δεν συμφωνούμε και να προσπαθείς να μας την πεις επειδή μπορεί να σε ορμηξουν που δεν συμφωνούν μαζί σου,με ξεπερνάει.

Τα άλλα πραγματικά είναι ασχολιαστα..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κοροϊδεύω και απόψεις τώρα; Σοβαρά;

Το πουλί που είχε πει Ο Γιώργος; Αν έχει πρόβλημα ο Γιώργος θα μου το πει ο ίδιος η θα ζητήσει στον παπά να μου τα μεταφέρει τα παράπονα. Αυτή είναι η κοροϊδία μου; Έχω κοροϊδέψει πολλές απόψεις; Όπως κάνεις και εσύ για την... υπερβολική μου υπεράσπιση; 4000 ποστ έχω, όποιος θέλει ας τα κοιτάξει ένα προς ένα και ας κρίνει το ποιον μου

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου και με τα σεντόνια σου. Αυτά που λες είναι ξεκάθαρα ψέματα.-

Πρέπει να παραδεχτώ κιόλας ότι έχω "υπερβολικά" κοντινές απόψεις με ένα άλλο μέλος από τα δεκάδες που γράφουν καθημερινά...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:Το να ορμας επειδή δεν συμφωνούμε και να προσπαθείς να μας την πεις επειδή μπορεί να σε ορμηξουν που δεν συμφωνούν μαζί σου,με ξεπερνάει.

Τα άλλα πραγματικά είναι ασχολιαστα..
Ορμησα 1 φορα και την ειπα, ενω εχεις/εχετε ορμηξει αμετρητες φορες (και πολλες, οχι directly αλλα με πλαγια σχολια και ειρωνιες) και οχι με ωραιο τροπο..
Προφανως εχετε μαθει μονο να κρινετε και να σχολιαζετε αλλους, και οταν το αντιστρεφει αυτο καποιος, σας φαινεται απιστευτο και ανεπιτρεπτο..
Αν δεν καταλαβαινεις το πνευμα των παραπανω στο οτι υπαρχει χασμα στη διαθεση και στις αποψεις, οτι δεν υπαρχει η ιδια υπερπροστασια σε ολους τους παικτες μας αλλα αντιθετως μονο 2-3 κρινονται ιδιαιτερα αυστηρα, οκ, σηκωνω χερια και ποδια ψηλα..

Και να πω κατι, μπορει να μου πειτε (και συ και ο Πετρος) οτι και γω κανω το ιδιο ακριβως με 2-3 και αλλους τους υπερπροστατευω...
Αλλα τουλαχιστον εχω την ευθιξια και την αυτογνωσια να το παραδεχτω (εως ενα σημειο, γιατι ειδικα με σαμπο, νομιζω οτι ειμαι αρκετα δικαιος), ενω εσεις οταν το κανετε απροκαλυπτα και σας το λεει καποιος, κωφευετε και αρχιζετε τα "ασχολιαστα"..

Και στην τελικη, αυτοι οι καποιοι που μπορει να υπερπροστατευω και μπορει καποιες φορες να εχω ψαξει ελαφρυντικα, ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, που εχουμε βγαλει απ'τα σπλαχνα μας, νιωθουν ΠΑΟΚ και ειναι ακομη 20-21-22 χρονων, και οχι μονο ξενους που πολλους απο σας, σας πιανει ερωτας απ'τα μανατζερ, νεοπλουτισμος και πιστευετε οτι ηρθε ο μαμιας των 5 ηπειρων..

Αλλα ακομα και γι'αυτα τα δικα μας παιδια (που πρωτους πολλοι ριχνουν ελαφρα τη καρδια στον τακο και δειχνουν την αντιστροφως αναλογη υπομονη με το ξενο, το ωραιο), προσπαθω να'μαι δικαιος, και αρκετες φορες εχω διατυπωσει αυστηρες κριτικες, κατι που εσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ κανετε, γι'αυτους που εμφανεστατα συμπαθειτε..

Αυτο ειναι οοοολο το point μου..

Καλο βραδυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 23 Οκτ 2015, 04:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kv11

Δημοσίευση από kv11 »

[quote="Alekakius"]Αδέρφια ο Σαμπο για εμένα είναι σίγουρα ταλαντούχος και σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό μέσο ΑΛΛΑ είναι τόσο αγχωμένος και τόσο στρεσαρισμένος πού δεν είναι για 90λεπτα εκθετι τον εαυτό του και τον προπονητή του πιστεύω πώς θέλει πιο ορθολογική διαχείριση και τέλος πάντων ας κάνει χρήση και τον υπόλοιπον μέσον αν μη τι άλλο έχει μπολικους.

συμφωνω απολυτα .. φενετε πως ειναι παιχταρα απλα κατι δεν του παει καλα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ενώ έχει εκπληκτικά στοιχεία στο παιχνίδι του, δεν μπορεί η ομάδα να τα αφομοιώσει, ούτε και ο ίδιος να τα προσαρμόσει.
Μεγάλη πρόκληση και στοίχημα για τον Τούντορ αυτός ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τσαπατσούλης και χωρίς ποδοσφαιρική ευφυία. Αυτή τη στιγμή δεν κάνει για 11αδάτος!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Άτιμη κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ τι μας φόρτωσες πάλι. :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”