20.Ricardo Costa
Re: 20.Ricardo Costa
Ειμαι ο μονος που ειδε σημερα ενα εκτος τοπου και χρονου τακλιν στην φαση του γκολ; Κανει το τακλιν ενα μετρο μακρια απο τον Ιντεγε ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ που θα του εδινε δικαιολογια.Δεν ειχε καν τον λογο στην πραξη να κανει την προσποιηση ο Ιντεγε αρκουσε απλα να περιμενει να φυγει απο μπροςτα του ο πορτογαλος.
Josh, τα ειπα στο thread του ολσεν παιρνοντας αφορμη απο κατι..
Ο ηγετης που καθαριζει τα παντα και σε σωζει στα δυσκολα..
Αλλα ξεχασα πρεπει παντα να εχει double team ή 2 αμυντικους αριστερα και δεξια του, αλλιως δε τιθεται λογος κριτικης σε δαυτον, δεν φερει ευθυνη..
Α ρε μαλεζακο
Τα ιδια με ατρομητο, τα ιδια με αεκ, τα ιδια σημερα....Τα %$#μπουκια που κανουμε στους ξενους, σε δικους μας δεν τα κανουμε ουτε στο 1/1000000000στο...
(πχ βλεπε οργη λαου και σχολια πληρους αποδομησης για 22χρονα παιδια βλεπε κατσε, πελκα,
αλλα για τον ΑΦΘΑΡΤΟ ηγετη στην αμυνα που παλι εθελξε εκει που τον χρειαζοταν η ομαδα, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...στην πουυυυυυδρα.....)
Ο ηγετης που καθαριζει τα παντα και σε σωζει στα δυσκολα..
Αλλα ξεχασα πρεπει παντα να εχει double team ή 2 αμυντικους αριστερα και δεξια του, αλλιως δε τιθεται λογος κριτικης σε δαυτον, δεν φερει ευθυνη..
Α ρε μαλεζακο

Η πιο ευκολη απο πνευμόνια θέση στο στησιμο του τουντορ , ειναι αυτη που παιζει ο κόστα.
Τα τρεξίματα τα κάνουν οι 2 πλαινοί του.
Αλλα χρειάζεται εμπειρία και μυαλό .
Το παληκάρι ουτε εμπειρια , ουτε μυαλό βγάζει .
Λες και κολλάει ο εγκέφαλος του την ωρα του αγώνα .
Μεγάλη απορία έχω ...γιατί ο τούντορ επιμένει στο ****
Πολύ ωραία τα λες, αλλά δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε.
Σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
Τα τρεξίματα τα κάνουν οι 2 πλαινοί του.
Αλλα χρειάζεται εμπειρία και μυαλό .
Το παληκάρι ουτε εμπειρια , ουτε μυαλό βγάζει .
Λες και κολλάει ο εγκέφαλος του την ωρα του αγώνα .
Μεγάλη απορία έχω ...γιατί ο τούντορ επιμένει στο ****
Πολύ ωραία τα λες, αλλά δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε.
Σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
- Trilofiotis
Εγώ δε ξέρω τι ειναι χειρότερο:
Ο Κώστας;
Ή
Η καφρίλα η δική μας που βαλθήκαμε να ΦΑΜΕ τον Τζαβέλα που ειναι στο γρασίδι ΣΤΑ ΘΕ ΡΑ 2 κλάσεις πάνω και στα λεφτά 3 κλάσεις κάτω;
Ο Κώστας;
Ή
Η καφρίλα η δική μας που βαλθήκαμε να ΦΑΜΕ τον Τζαβέλα που ειναι στο γρασίδι ΣΤΑ ΘΕ ΡΑ 2 κλάσεις πάνω και στα λεφτά 3 κλάσεις κάτω;
- Dinos_Liverpool
- buffalobill4
Απο αμυντικο με τις παραστασεις σου, αλλα και με το κασε σου, περιμενω να καθοδηγει την αμυνα αλλα και να μπορει να φτιαξει παιχνιδι απο πισω.
Εσυ οχι μονο δεν την καθοδηγεις. Στο πρωτο γκολ μονος σου σπας το οφσαιντ. Σημειωτεον η γραμμη ειναι δικια σου ευθυνη ως κεντρικος.
Επισης ομως κανεις και κατι παραλληλες πασες παναγια βοηθα. Χαιλαιτ, το γυρισμα της μπαλας στον Ολσεν που τη γυρνας λες και θελεις να του βαλεις γκολ. Ψηλα και προς την εστια.
Εσυ οχι μονο δεν την καθοδηγεις. Στο πρωτο γκολ μονος σου σπας το οφσαιντ. Σημειωτεον η γραμμη ειναι δικια σου ευθυνη ως κεντρικος.
Επισης ομως κανεις και κατι παραλληλες πασες παναγια βοηθα. Χαιλαιτ, το γυρισμα της μπαλας στον Ολσεν που τη γυρνας λες και θελεις να του βαλεις γκολ. Ψηλα και προς την εστια.
- desperando
- Επικοινωνία:
τι να κάνω που δεν μπορώ να σου απαντήσω στο ύφος που μου απαντάς γιατί θα έρθουν οι κόκκινοι (κρυφοί και φανεροί) και θα τον στείλουν τον κακό και ξερολα desperandosimba έγραψε:Δεν υπηρχε κανενας λογος να το πεις το τελευταιο, αναφερομενος πλαγιως κυριως σ'εμενα, ειδικα οταν πριν μερες καναμε μια τελειως ποδοσφαιρικη κουβεντα πανω στην ευθυνη που ειχε ή δεν ειχε με τον ατρομητα...desperando έγραψε:και έγραψαν μόνο τρία άτομα στο τοπικ του.
μάλλον θα περιμένουν καποιοι κανένα τσαφ του για να γραψουν σελίδες ξεσκισματος και για το μυριο που παίρνει
Μηπως θα πρεπει να ζητησω και συγνωμη που πιστευω πως δε χρειαζεται διαστημικα αμυντικα προσοντα για να ανταπεξελθεις σε μια ομαδα που παιζει με 5 ατομα μες στην περιοχη και με διπλη ζωνη αμυνας?
Και αν ηταν καποιος απ΄την αμυντικη τριαδα που εχριζε ειδικης μνειας ηταν ο τζαβελλας, γιατι ειχε πολλες key επεμβασεις εκτος απ'το comfort zone της περιοχης..
Θα απολογηθω που εχω τετοια αποψη και δεν μπηκα να εκφρασω το θαυμασμο μου για τα αυτονοητα που εκανε ο Κοστα οπως εσυ, ενω οταν εχει καθαροτατη ευθυνη ποιεις την νησσαν και ακουσον ακουσον μπορει ακομα και να κατηγορησεις αλλους παικτες 10 μετρα μακρια γιατι δεν καλυψαν την καψουρα σου, την ιδια στιγμη που αυτη δεν κανει το παραμικρο?
Παρεπιμπτοντως, παρατηρησα πως αρχισες να κανεις το ιδιο και με τον Κατσε, σε αντιθεσει με τη νεα καψουρα σου, το Σαμπο που τα κανει οοοοολα σωστα...
Btw, τι κανουν τα αλλα πουλεν σου, Μαντουρο και Μαρτενς, που με λοιδωρουσες για την αποψη μου για εκεινους?
Οπως και συ δεν προκειται να δεχτεις λοιδωριες απο αλλους για καποιες αποψεις σου,
σου προτεινω να μην το κανεις σε αλλους..
Γι'αυτο να χαρεις, don't go down that road...
Μια χαρα το πηγαιναμε μιλωντας ποδοσφαιρικα, συμφωνωντας σε πολλα πραγματα, διαφωνωντας σε αλλα
btw πουθενά στο παραπάνω μου ποστ δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα αλλά αφού είχες την μύγα έβγαλες τεράστιο κόμπλεξ
εδώ έχεις πρόβλημα και επιβαλεις να σου απαντανε στα ''ποδοσφαιρικα σου'' ποστ και στραβωνεις όταν δεν σου απαντανε
-
Αυτά δεν τα έκανε ούτε στα 28 του. Δηλαδή ρε σεις, αν πέρναμε το Τζέιμι Κάραχερ (παίχτη με πολύ μεγαλύτερη καριέρα απ' τον Κόστα) στα 34 του, ξαφνικά θα γινόταν σέντερ μπακ-πλέι μέικερ επειδή θα είχε τρομερές παραστάσεις; Δεν πάει έτσι.buffalobill4 έγραψε:Απο αμυντικο με τις παραστασεις σου, αλλα και με το κασε σου, περιμενω να καθοδηγει την αμυνα αλλα και να μπορει να φτιαξει παιχνιδι απο πισω.
Τεσπα, είπαμε, υπομονή μια σεζόν...
- Περιπτερος
Μια ιστορία που μου είχε πει πολύ παλιά μια μεγάλη "μάρκα", παράγοντας του τότε ποδοσφαίρου:
Μια φορά και ένα καιρό ξεκινάει ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής να πάει να παίξει σε μία ομάδα. Στον δρόμο ο μάνατζερ του λέει ότι τελικά θα πρέπει να δει και μία άλλη καλύτερη προσφορά. Κατεβαίνει στο αεροδρόμιο και περιμένει. Μένει εκεί ή παίρνει το αεροπλάνο για την επόμενη πόλη; Τελικά η 2η προσφορά είναι πολύ καλύτερη. Αισθάνεται και εκτεθειμένος στους παράγοντες της πρώτης ομάδας. Μιλάει τελικά μαζί τους και οι ίδιοι του λένε, πήγαινε στους άλλους και θα σου πούμε εμείς τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις εκεί που θα πας (με το αζημίωτο).
Η ιστορία αυτή δεν έχει σχέση με πρόσωπα ή πράγματα που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.
Απλά η βρωμιά στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και ξέρουμε ποιος είναι ο βασιλιάς της βρωμιάς και ποια η αυλή του.
Ο ίδιος μου είχε πει πολλά : π.χ. ότι θαβανε στον τύπο παίκτη για να τον πάρουν τζάμπα. Οτι εβάζαν λόγια σε προπονητές ότι τους βρίζουν κάποιοι παίκτες για να μην παίζουν ... ό,τι σε παιχνίδι οι παίκτες ομάδας ήταν στημένοι από τρεις διαφορετικούς αντιπάλους κλπ ... .
Η ομάδα μας πάντα ήταν καθαρή (ούτε έδινε παιχνίδια, ούτε αγόραζε, ούτε πουλούσε).
Μια φορά και ένα καιρό ξεκινάει ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής να πάει να παίξει σε μία ομάδα. Στον δρόμο ο μάνατζερ του λέει ότι τελικά θα πρέπει να δει και μία άλλη καλύτερη προσφορά. Κατεβαίνει στο αεροδρόμιο και περιμένει. Μένει εκεί ή παίρνει το αεροπλάνο για την επόμενη πόλη; Τελικά η 2η προσφορά είναι πολύ καλύτερη. Αισθάνεται και εκτεθειμένος στους παράγοντες της πρώτης ομάδας. Μιλάει τελικά μαζί τους και οι ίδιοι του λένε, πήγαινε στους άλλους και θα σου πούμε εμείς τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις εκεί που θα πας (με το αζημίωτο).
Η ιστορία αυτή δεν έχει σχέση με πρόσωπα ή πράγματα που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.
Απλά η βρωμιά στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και ξέρουμε ποιος είναι ο βασιλιάς της βρωμιάς και ποια η αυλή του.
Ο ίδιος μου είχε πει πολλά : π.χ. ότι θαβανε στον τύπο παίκτη για να τον πάρουν τζάμπα. Οτι εβάζαν λόγια σε προπονητές ότι τους βρίζουν κάποιοι παίκτες για να μην παίζουν ... ό,τι σε παιχνίδι οι παίκτες ομάδας ήταν στημένοι από τρεις διαφορετικούς αντιπάλους κλπ ... .
Η ομάδα μας πάντα ήταν καθαρή (ούτε έδινε παιχνίδια, ούτε αγόραζε, ούτε πουλούσε).
- Dinos_Liverpool
Μην παραπονιέσαι, Ντεσπέ. Δεν έχει κάτι το ύφος στου Σίμπα. Είναι σαφώς εντός των ορίων. Διαφωνίες θα υπάρχουν, μπορείτε να τις εκφράζετε κόσμια.
Δεν νομίζω να έχεις και συ παράπονο! Δεν σε έχω υπερασπιστεί προσωπικά και λίγες φορές.
Δεν νομίζω να έχεις και συ παράπονο! Δεν σε έχω υπερασπιστεί προσωπικά και λίγες φορές.
Πολύ κακός. Μακάρι να δω λίγο μαλεζα στη θέση του
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έκανε και προετοιμασία αλλά ουδέν...
Κάποιοι στην σούπα λιγδ είναι καλύτεροι και είναι και τζαμπα
Κάποιοι στην σούπα λιγδ είναι καλύτεροι και είναι και τζαμπα
συνολικα δεν ειναι κακος αλλα κανει καποια μεγαλα λαθη τα οποια ειναι καθοριστικα..με αποτελεσμα στο γενικο συμπερασμα να καταληγω οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα χρηματα που παιρνει..
χτες η αντιδραση του στη φαση του πρωτου γκολ ειναι ατζαμη...
πρωτον αφηνει το διαδρομο της μπαλιας ανοιχτο και κατα δευτερον απομακρυνεται απο τον παικτη αντι να τον πλησιασει και να του κλεισει τη πασα ανοιγοντας αεροδιαδρομο πλεον για τη πασα ..μετα οντας μακρια τρεχει και πεφτει ατσαλα και ανευθυνα κανοντας το γκολ ευκολη υποθεση..
πολυ κριμα γιατι μπορουσαμε να το αποφυγουμε αν εδειχνε μια στοιχειωδη σοβαροτητα στην αντιμετωπιση της φασης..
πολυ κριμα αλλο ματς θα βλεπαμε..
επισης οτι ο γαβρος ενα κορνερ ενα γκολ δειχνει οτι η αμυνα μας δεν ηταν σωστη χτες
πρωτον αφηνει το διαδρομο της μπαλιας ανοιχτο και κατα δευτερον απομακρυνεται απο τον παικτη αντι να τον πλησιασει και να του κλεισει τη πασα ανοιγοντας αεροδιαδρομο πλεον για τη πασα ..μετα οντας μακρια τρεχει και πεφτει ατσαλα και ανευθυνα κανοντας το γκολ ευκολη υποθεση..
πολυ κριμα γιατι μπορουσαμε να το αποφυγουμε αν εδειχνε μια στοιχειωδη σοβαροτητα στην αντιμετωπιση της φασης..
επισης οτι ο γαβρος ενα κορνερ ενα γκολ δειχνει οτι η αμυνα μας δεν ηταν σωστη χτες
Αυτό καιblack death έγραψε:Αυτά δεν τα έκανε ούτε στα 28 του. Δηλαδή ρε σεις, αν πέρναμε το Τζέιμι Κάραχερ (παίχτη με πολύ μεγαλύτερη καριέρα απ' τον Κόστα) στα 34 του, ξαφνικά θα γινόταν σέντερ μπακ-πλέι μέικερ επειδή θα είχε τρομερές παραστάσεις; Δεν πάει έτσι.buffalobill4 έγραψε:Απο αμυντικο με τις παραστασεις σου, αλλα και με το κασε σου, περιμενω να καθοδηγει την αμυνα αλλα και να μπορει να φτιαξει παιχνιδι απο πισω.
Τεσπα, είπαμε, υπομονή μια σεζόν...
Αυτό.ariskatiforos έγραψε:συνολικα δεν ειναι κακος αλλα κανει καποια μεγαλα λαθη τα οποια ειναι καθοριστικα..με αποτελεσμα στο γενικο συμπερασμα να καταληγω οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα χρηματα που παιρνει..
Ελπίζω κι εγώ να δω Μαλεζά στη θέση του, δηλαδή στο κέντρο της τριάδας, επειδή διαθέτει πάσα και ψυχραιμία που δεν έχει ο Πορτογάλος. Αρκεί να μήν περιμένουμε ξαφνικά από τον Μαλεζά να γίνει γρήγορος και δυνατός ψηλά.