Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ilovegame27 έγραψε:Όχι φίλε μου!Αυτοί σύμφωνα με μερικούς είναι μετριότητες!Έρχεται στο αεροδρόμιο μέσα στο Ιούνιο Λουκάκου,Αζαρ και Ντι Μαρία!
Επειδή εγώ έχω χαρακτηρίσει μετριότητα τον Κοροβέση, άρα αναφέρεσαι σε εμένα, θα πω ότι εγώ έχω postάρει ανάλυση λέγοντας ότι δεν χρειαζόμαστε καμιά μεταγραφή, πέραν από διατήρηση Stoch, Insaurralde, Natkho. http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 90#p828955
και
RoMaN έγραψε:Ο Σταυρόπουλος του Άρη, που έκανε προσφυγή για κάτι εκατοστάρικα, πώς μας φαίνεται;; Έχω ακούσει ότι είναι καλός, αλλά δεν έχω δει κάτι.. Θα 'θελα να τον πάρουμε και να τον στείλουμε δανεικό ή να τον αφήσουμε έναν χρόνο στον Ivic, ώστε να ανεβεί στην 1η ομάδα ο Πόποβιτς που παίζει στη θέση του.
Δεν είπα ούτε για Hazard, ούτε για Di asxiMaria ούτε για Lukaku, ούτε καν για Krasic!

Επίσης, ο Κοροβέσης είναι 23, ενώ ο Σταυρόπουλος 19. Έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και ικανότητα. Έχουμε και τη δυνατότητα να τον κρατήσουμε στην Κ20 για 1 χρόνο ή να τον στείλουμε στη Δόξα Δράμας, τον Κοροβέση να τον κάνουμε τι; Παρέα στον Στάμου; Είναι και ακριβότερος του Σταυρόπουλου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 27 Μάιος 2014, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ilovegame27 έγραψε:Όχι φίλε μου!Αυτοί σύμφωνα με μερικούς είναι μετριότητες!Έρχεται στο αεροδρόμιο μέσα στο Ιούνιο Λουκάκου,Αζαρ και Ντι Μαρία!
Για να το πιάσουμε και λίγο σοβαρά εκτός από Σταυρόπουλο και Κοροβέση κυνήγα Boyata και Thorgan Hazard με πού καλή χρονιά πέρσι όπως και Krasic!
τον μπογιατα εκτος απο το φουτμπολ μανατζερ που αλλου τον ειδες?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

georgedoulk2008 έγραψε:Χρειαζόμαστε τέρμα και κεντρικό αμυντικό.
Καλές περιπτώσεις είναι ο Τζόρβας που λογικά μένει ελεύθερος (μην γελάτε, δίδυμο Γλύκος-Τζόρβας είναι μια χαρά) και ο Γούτας της Ξάνθης που αν και 19αρης έχει δυο γεμάτες χρονίες.
Στο τέρμα έχουμε: Γλύκο, Gspurning, Itandje, Jacobo, Γιακουμή. Τι να τον κάνουμε άλλον έναν, να δουλεύει security;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Sv: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

trel@menos έγραψε:
gergeo4 έγραψε:κουρμπελης-σταυροπουλος-κουρντι-κοροβεσης-γουτας-γιακος-ρανος-βασιλειου-καραμανος-διουδης-καθαριος

απο τις παραπανω ταλενταρες επιβαλλεται να παρουμε καποιους..
απο ολους αυτους οι μονοι που αξιζουν να ριξουμε μια ματια ειναι οι σταυροπουλος, γουτας, διουδης και ισως κουρμπελης. οι δυο τελευταιοι λογω του οτι μπορουν να θεωρηθουν ακομα ταλεντα λογω ηλικιας.

ολοι οι αλλοι ειναι 22+. σε οποιαδηποτε ποδοσφαιρικα πολιτισμενη χωρα θεωρουνται ολοκληρωμενοι ποδοσφαιριστες και κρινοντα ως τετοιοι.
δεν χρειαζομαστε αλλους κουτσιανικουληδες και γεωργιαδηδες.
ας τους παρει ο γαυρος να τους στελνει δανεικους στα παραρτηματα.

αλλα ακομα και για τον σταυροπουλο και τον γουτα που θεωρω οτι αξιζει τον κοπο, προτιμω να δοθει προτεραιοτητα στα παιδια απο τις ακαδημιες μας. δηλαδη αν ειναι να επιλεξω αναμεσα σε ποποβιτς και σταυροπουλο για το ποιος αξιζει να χει θεση στο ροστερ του χρονου, προτιμω τον πρωτο.
Καλύτερα δε θα μπορούσα να το θέσω
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

καλα εχουμε 5 αλλα μπορει μετα το τελος του καλοκαιριου να μην εχουμε κανεναν απο αυτους. :mrgreen:

προσωπικα θα θελα να πωληθουν ολοι αν γινεται. ειδικα απο γλυκο-ιτανζ που θεωρουνται μουντιαλικοι μπορουμε να βγαλουμε ενα σεβαστο ποσο.
και απο τον χακομπο κανα ψιλο. δεν θα θελα να τον δω σε καμια περιπτωση και του χρονου στην ομαδα. καθισε και στο συμβολαιο του το χειμωνα το "αλανι" ο "τρελος".

αν ειναι να επιλεξουμε αναμεσα σε αυτους τους 5, προσωπικα θα κρατουσα ιτανζ, και θα ρισκαρα με δευτερο εναν μικρο. μελισσας πχ. η ακομα και σοιλεμεζογλου. γιατι οχι. στη ρεαλ μαλακες ηταν που εριξαν τον κασιγιας απο 18 χρονων στα βαθια?
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Και κρητικος απο ΠΑΣ ειναι πολυ καλος.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Όχι φίλε δεν εννοώ εσένα!Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή από εμένα!Και όσο για τον πόποβιτς πρέπει να τον δούμε και σε ματς και όχι σε προπονήσεις και παιχνίδια κ20
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

τον μπογιατα εκτος απο το φουτμπολ μανατζερ που αλλου τον ειδες?

Ούτε και τον Βίτορ τον είχαμε δει όμως και μια χαρά σου έκατσε!Έχει πολυ καλά σωματικά προσόντα και είναι δυνατος
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Προφανώς και football league δεν παρακολουθείς ο Πόποβιτς έκανε αρκετά καλό δεύτερο γύρο στην Καλαμαριά γιατί στον Πλατανιά στον πρώτο γύρο δεν τον έβαζαν όπως και ο Πέλκας έκανε αρκετά καλή χρονιά στην Καλαμαριά με 7 γκολ και 5 ασίστ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ilovegame27 έγραψε:Όχι φίλε δεν εννοώ εσένα!Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή από εμένα!Και όσο για τον πόποβιτς πρέπει να τον δούμε και σε ματς και όχι σε προπονήσεις και παιχνίδια κ20
http://www.transfermarkt.co.uk/dimitrio ... ler/203167

12 εμφανίσεις (870 λεπτά) και 4 γκολ στην Football League με την Καλαμαριά, 9 εμφανίσεις με Πλατανιά (131 λεπτά) και 2 εμφανίσεις (131 λεπτά) με μια assist στο κύπελλο την σεζόν που τελείωσε..

Θα τον αξιολογήσει ο Άγγελος στην προετοιμασία, εγώ πιστεύω ότι θα τον κρατήσει στην 1η ομάδα ως ρεζέρβα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o κουβεντιδης λεει για Torje της ουντινεσε...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ilovegame27 έγραψε:τον μπογιατα εκτος απο το φουτμπολ μανατζερ που αλλου τον ειδες?

Ούτε και τον Βίτορ τον είχαμε δει όμως και μια χαρά σου έκατσε!Έχει πολυ καλά σωματικά προσόντα και είναι δυνατος
ρε φιλε απαντηση ηταν αυτη τωρα?
φυσικα εγω δεν τον ειχα δει τον βιτορ περα απο τα παιχνιδια της πορτογαλιας αντερ21 γι αυτο και δεν τον προτεινε κανεις,γιατι απλα δεν τον ηξερε.
τον προτεινε καποιος που τον ειχε παικτη στα ξεκινηματα του ο οποιος και ματι εχει αλλα και τη αποψη του την σεβονται αυτη που ειναι τωρα στον ΠΑΟΚ.

εγω ρωταω εσενα αν το παικτη αυτον που προτεινεις τον εχεις δει τουλαχιστον σε ενα 90λεπτο και αν το μανατζερ τον ειχε σαπακι και δεν τον ειχε οπως τωρα ταλενταρα,θα συνεχιζες να τον προτεινεις και να λες οτι ειναι καλη περιπτωση?
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

Ο Σταυροπουλος ειναι ηδη κλεισμενος....
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Βγηκε βρωμα απο τουρκο δημοσιογραφο οτι ο ΠΑΟΚ εκανε προταση αγορας στην φενερ για τον στοχ 1,5 χαρτι και οταν μας δωσανε ακυρο αντιπροτειναν εκ νεου δανεισμο για ακομη εναν χρονο. Η απαντηση ηταν η ιδια...

Εχει ρητρα 5 μυρια, οκ ειναι πολλα, αλλα απο τα 5 πας στο 1,5;;;;

Επισης προτειναν παλι αυτον τον κρασιτς, εχει κανενας εικονα του τι παικτης ειναι; να μας πει ετσι 2 λογια τι στυλ παικτης ειναι, θεση ποδι κλπ.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Άντε και με τον Μάνο Σέργιο, πως τον λένε...

Σορρυ παιδιά αλλά για τον ασταθέστατο Στοχ τα 5 μύρια είναι πολλά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”