Επειδή εγώ έχω χαρακτηρίσει μετριότητα τον Κοροβέση, άρα αναφέρεσαι σε εμένα, θα πω ότι εγώ έχω postάρει ανάλυση λέγοντας ότι δεν χρειαζόμαστε καμιά μεταγραφή, πέραν από διατήρηση Stoch, Insaurralde, Natkho. http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 90#p828955ilovegame27 έγραψε:Όχι φίλε μου!Αυτοί σύμφωνα με μερικούς είναι μετριότητες!Έρχεται στο αεροδρόμιο μέσα στο Ιούνιο Λουκάκου,Αζαρ και Ντι Μαρία!
και
Δεν είπα ούτε για Hazard, ούτε για Di asxiMaria ούτε για Lukaku, ούτε καν για Krasic!RoMaN έγραψε:Ο Σταυρόπουλος του Άρη, που έκανε προσφυγή για κάτι εκατοστάρικα, πώς μας φαίνεται;; Έχω ακούσει ότι είναι καλός, αλλά δεν έχω δει κάτι.. Θα 'θελα να τον πάρουμε και να τον στείλουμε δανεικό ή να τον αφήσουμε έναν χρόνο στον Ivic, ώστε να ανεβεί στην 1η ομάδα ο Πόποβιτς που παίζει στη θέση του.
Επίσης, ο Κοροβέσης είναι 23, ενώ ο Σταυρόπουλος 19. Έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και ικανότητα. Έχουμε και τη δυνατότητα να τον κρατήσουμε στην Κ20 για 1 χρόνο ή να τον στείλουμε στη Δόξα Δράμας, τον Κοροβέση να τον κάνουμε τι; Παρέα στον Στάμου; Είναι και ακριβότερος του Σταυρόπουλου...