Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Για να τα λεμε ολα.....σε υποκαταστημα του Μαρινακη,,,,δουλευε....Δε νομιζω να υπαρχει αντιδραση επ'αυτου?....
Εαν το εκανε αλλος και οχι ο Αγγελος....οι "γνησιοι" θα μας ειχαν σπασει τ'@ρχιδια με τον προδοτη,ντεμεκ ΠΑΟΚτση....
Εαν το εκανε αλλος και οχι ο Αγγελος....οι "γνησιοι" θα μας ειχαν σπασει τ'@ρχιδια με τον προδοτη,ντεμεκ ΠΑΟΚτση....
Δεν είναι τεκμηριωμένη άποψη το ότι αυτοί που θεωρούνται πιο γνώστες από εμάς, θεωρούν ότι ο Άγγελος δεν είναι για κάποια σοβαρή ομάδα?barlow4 έγραψε:Ποια ειναι η τεκμηριωμενη αποψη?οτι πηραμε τον προπονητη του πλατανια?ο λαικισμος πως ειναι δηλαδη.
Αποψη ειναι να πεις πως τον θεωρεις λαθος επιλογη για τους χ,ψ λογους.απο εκει κ περα βγαινει εμπαθεια.κ δε λεω.κ εγω βγαζω για ορισμενους.αλλα ρε ανθρωπε αυτος θα ειναι ο προπονητης.ουτε να αλλαξεις την αποφαση θα καταφερεις ουτε θα βγει καποιο κερδος.
Αφου θα ειναι αυτος ριξε μερικες θετοικες σκεψεις κ να ελπιζεις οτι θα παει καλα η ομαδα.
Τι κερδιζεις με την πορωση κ με το να τον μειωνεις σε ατομικο επιπεδο.
Δηλ αν παίρναμε για προπονητή έναν προπονητή από τη Ρουμανία, που είναι 61 ετών και τα τελευταία 11 χρόνια οι ομάδες που προπονούσε ήταν από την 15ή θέση και κάτω, θα έλεγες "ας ρίξουμε μερικές θετικές σκέψεις και να ελπίζουμε ότι θα πάει καλά η ομάδα".... δεν θα προβληματιζόσουν? δεν θα έλεγες είναι αυτός προπονητής για τον ΠΑΟΚ μας???
Εγώ δεν έχω σκοπό ούτε να τον βρίσω ούτε να τον κράξω....ξαναείπα...μακάρι να πάει τέλεια....αλλά δεν υπάρχει τίποτα να μου το δείχνει αυτό...ότι θα πάει καλά....
ούτε η πτωτική πορεία του σαν προπονητής, αλλά ούτε καν η προπονητική του όταν ήταν στα πάνω του....δηλ αυτά με τις καρπαζιές, με τα Αγια Όροι με τις παναγιές και με όλα αυτά δεν μου δείχνουν ότι αυτός ο προπονητής μπορεί να πετύχει.....
και δεν θα μπορεί να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα με τέτοια συμπεριφορά.... βέβαια αυτά (ελπίζω) ότι μπορεί να τα έχει αλλάξει....
και ένα ακόμα λάθος για μένα είναι ο διχασμός....γιατί ξαναείπα ότι (δυστυχώς) υπάρχουν πολύ που τον μισούνε....
και όπως και να έχει σε όλες τις σοβαρές ομάδες του πλανήτη τον προπονητή τον διαλέγει ο τεχνικός διευθυντής σε συνδυασμό με τον πρόεδρο μερικές φορές....όχι ο μεγαλομέτοχος....
mpafos4 έγραψε:Για να τα λεμε ολα.....σε υποκαταστημα του Μαρινακη,,,,δουλευε....Δε νομιζω να υπαρχει αντιδραση επ'αυτου?....
αυτό είπα κι εγώ παραπάνω....και όχι μόνο σε ένα υποκατάστημα....σε 2...και στο 1 δύο φορές.....
δηλ η πορεία του στην τρέχουσα χιλιετία ήταν:
ΠΑΟΚ του Γούμενου.....
Εθνική..Κύπρου
Πλατανιάς (υποκατάστημα Μαρινάκη)
ΠΑΣ (υποκατάστημα Μαρινάκη)
και τώρα στον ΠΑΟΚ του πολυεκατομμυριούχου Ιβάν που θέλει να χτυπήσει τον γαύρο σε όλα τα επίπεδα.....
- ΑποστόληςΑ
Και τι θα κάνει ένας προπονητής όταν οι περισσότερες ΠΑΕ ελέγχονται από τον Βαγγέλα; Να μείνει άνεργος; Πόσο καιρό;
άρα είναι ένας προπονητής που δεν μπορεί να παίξει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ατρόμητο κλπ..... ή σε κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα..... στα λόγια μου έρχεσαιΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι θα κάνει ένας προπονητής όταν οι περισσότερες ΠΑΕ ελέγχονται από τον Βαγγέλα; Να μείνει άνεργος; Πόσο καιρό;
Με τη διαφορα οτι ο τροπος που μιλας εσυ ειναι ιδιαιτερα υποτιμητικος για τον Αναστασιαδη.freemind έγραψε:mpafos4 έγραψε:Για να τα λεμε ολα.....σε υποκαταστημα του Μαρινακη,,,,δουλευε....Δε νομιζω να υπαρχει αντιδραση επ'αυτου?....
αυτό είπα κι εγώ παραπάνω....και όχι μόνο σε ένα υποκατάστημα....σε 2...και στο 1 δύο φορές.....
ΠΑΟΚ του Γούμενου.....
Εθνική..Κύπρου
και τώρα στον ΠΑΟΚ του πολυεκατομμυριούχου Ιβάν που θέλει να χτυπήσει τον γαύρο σε όλα τα επίπεδα.....
Και θα το ξαναπω....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,για μενα,το βιογραφικο ενος προπονητη!!!Μπορει να ερθει ο καλυτερος και να αποτυχει...και μπορει να βαλεις εναν νεο και να βγει πετυχημενος....Επειδη,στον ΠΑΟΚ,τα δοκιμασαμε ολα.....εχω αρχισει να πιστευω πως το προβλημα της ομαδας δεν ειναι ο προπονητης!
Ας τον αφησουμε στην ησυχια του...να κανει οποιες επιλογες θελει και βλεπουμε...
- hasio_john
Έλεος ρε αδερφέ freemind, δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις?? Βγες μια βόλτα να ηρεμήσεις...
ΑΝ δεν μπορείς να σεβαστείς τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σου και ΌΛΟΥΣ εμάς που του δίνουμε μια ευκαιρία (αν δεις ψηφοφορίες σε διάφορα ιντερνετικά site, φτάνει πάνω από το 80% το ποσοστό) , τότε υπάρχει πρόβλημα ! Δεν μπορεί η μειοψηφία να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, δεν το βλέπεις αυτό??
Το καταλαβαίνω πως είναι ένα δημόσιο φόρουμ και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του με κόσμιο τρόπο, αλλά εσύ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!! Το έχεις καταλάβει ή απλά θες να δημιουργείς θέμα?!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μπαίνεις συνεχώς και να ρίχνεις χολή και μίρλα στον νέο μας προπονητή!! Θα κερδίσεις κάτι? Θ' αλλάξει κάτι? Θα βοηθήσεις την ομάδα έτσι? Δηλαδή σε όλη την χρονιά θα παραμονεύεις στραβοπατήματα για να πετάγεσαι εδώ και να λες : σας τα έλεγα εγώ για τον αποτυχημένο και τέτοια?
Αγαπήστε/στηρίξτε την ομάδα και τον προπονητή ρε παιδιά και δώστε τους ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! 'Ολα θα πάνε καλά..
ΑΝ δεν μπορείς να σεβαστείς τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σου και ΌΛΟΥΣ εμάς που του δίνουμε μια ευκαιρία (αν δεις ψηφοφορίες σε διάφορα ιντερνετικά site, φτάνει πάνω από το 80% το ποσοστό) , τότε υπάρχει πρόβλημα ! Δεν μπορεί η μειοψηφία να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, δεν το βλέπεις αυτό??
Το καταλαβαίνω πως είναι ένα δημόσιο φόρουμ και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του με κόσμιο τρόπο, αλλά εσύ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!! Το έχεις καταλάβει ή απλά θες να δημιουργείς θέμα?!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μπαίνεις συνεχώς και να ρίχνεις χολή και μίρλα στον νέο μας προπονητή!! Θα κερδίσεις κάτι? Θ' αλλάξει κάτι? Θα βοηθήσεις την ομάδα έτσι? Δηλαδή σε όλη την χρονιά θα παραμονεύεις στραβοπατήματα για να πετάγεσαι εδώ και να λες : σας τα έλεγα εγώ για τον αποτυχημένο και τέτοια?
Αγαπήστε/στηρίξτε την ομάδα και τον προπονητή ρε παιδιά και δώστε τους ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! 'Ολα θα πάνε καλά..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 04 Ιουν 2014, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To λες κι εσύ....μπορεί να έρθει ο καλύτερος και να αποτύχει (συμφωνώ) μπορεί να βάλεις και έναν νέο και να βγει πετυχημένος (συμφωνώ και σ' αυτό) ...αλλά ένας 61 ετών με πτωτική πορεία δεν μπορεί να βγει πετυχημένος....mpafos4 έγραψε:Με τη διαφορα οτι ο τροπος που μιλας εσυ ειναι ιδιαιτερα υποτιμητικος για τον Αναστασιαδη.freemind έγραψε:mpafos4 έγραψε:Για να τα λεμε ολα.....σε υποκαταστημα του Μαρινακη,,,,δουλευε....Δε νομιζω να υπαρχει αντιδραση επ'αυτου?....
ΠΑΟΚ του Γούμενου.....
Εθνική..Κύπρου
Και θα το ξαναπω....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,για μενα,το βιογραφικο ενος προπονητη!!!Μπορει να ερθει ο καλυτερος και να αποτυχει...και μπορει να βαλεις εναν νεο και να βγει πετυχημενος....Επειδη,στον ΠΑΟΚ,τα δοκιμασαμε ολα.....εχω αρχισει να πιστευω πως το προβλημα της ομαδας δεν ειναι ο προπονητης!
Ας τον αφησουμε στην ησυχια του...να κανει οποιες επιλογες θελει και βλεπουμε...
και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής...αυτό είπα πρώτο πρώτο...είναι ότι ο Ιβάν συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο και φάνηκε στο θέμα του προπονητή
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
freemind
Ο Άγγελος έχει κάνει προπονητης σε βάζελο οταν απέκλεισε κάνοντας fair play την μεγάλη Γιουβέντους.
Τον παρακαλούσε η αεκουλα να την κρατήσει κατηγορία και τελικά έσωσε τον σχεδόν υποβιβασμένο Πλατανιά.
Μην υποτιμάτε τον Άγγελο. Θα εκπλαγείτε.
Ο Άγγελος έχει κάνει προπονητης σε βάζελο οταν απέκλεισε κάνοντας fair play την μεγάλη Γιουβέντους.
Τον παρακαλούσε η αεκουλα να την κρατήσει κατηγορία και τελικά έσωσε τον σχεδόν υποβιβασμένο Πλατανιά.
Μην υποτιμάτε τον Άγγελο. Θα εκπλαγείτε.
1. τι εννοείς τον προσβάλω? τι είπα ακριβώς και τον πρόσβαλα???hasio_john έγραψε:Έλεος ρε αδερφέ freemind, δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις?? Βγες μια βόλτα να ηρεμήσεις...
2. τι σημασία έχει τι λέει η πλειοψηφία? και η πλειοψηφία μέχρι πριν λίγα χρόνια έβγαζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με 80%...οι άλλοι δεν πρέπει να λέμε την γνώμη μας?
3. ο λόγος που μπαίνω και τα λέω όπως λες, είναι γιατί έχω ξενερώσει πολύ, γιατί αλλιώς ονειρευόμουν τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, και θέλω κάπου να λέω τον πόνο μου και την άποψη μου....αν απαγορεύεται πείτε μου να σταματήσω ή να λέω πόσο πολύ χάρηκα που πήραμε προπονητή από τον Πλατανιά....αν δηλ τόσο πολύ σας πειράζει να ακούγεται αντίθετη άποψη με επιχειρήματα.....
- kataramenos5
Τουλάχιστον δώστου αυτούς τους 3 μηνες που λες .Ακομα δεν υπόγραψε..freemind έγραψε: Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί 1-2 χρόνια.....2-3 μήνες μάξιμουμ το βλέπω να χρειαστεί.....
paoki1985 ελπίζω να κατάλαβες τώρα.από paoki1985 »Τρί Ιουν 04, 2013 11:37 pmΕιλικρινά αυτό το "ο κόσμος διχασμένος για το αν πρέπει να γυρίσει" που ακούω συνέχεια από που βγαίνει δε μπορώ να το καταλάβω.kataramenos5 έγραψε:Η κατάσταση έχει Ζηση,αρδ που δε τον πάνε,και τον κόσμο διχασμένο για το αν πρέπει να γυρίσει.moican4 έγραψε:Τι έχει η κατάσταση?
ΥΓ Ειλικρινά ειναι πολλές φορές οταν διαβάζω αυτο το τοπικ, που θελω να τα μαζέψω και να φύγω σε μια χώρα μακρινή ..
@ freemind
Ο Ιβάν δοκίμασε τον νέο & ανερχόμενο (Δώνη) όπως επίσης δοκίμασε τον έμπειρο & δάσκαλο (Χουμπ).
Κανένας απ'τους δυό δεν στηρίχθηκε από τους υπαλλήλους του. Τι άλλο να κάνει ο Ιβάν?
Σου λέει τι έχω να χάσω πλέον? Ας δοκιμάσω αυτόν που μου τρων τ'αφτιά οι οπαδοί. Μπορεί να εξελιχθεί σε Γιουπ Χάνκες του ΠΑΟΚ... Αν όχι, θα κοστίσει ελάχιστα η αποζημίωσή του τον Δεκέμβρη που θα μου φέρουν τον καρπουζά.
* Ακόμα κι ο Ζήσης βολεύεται με τον Άγγελο. Σου λέει, ποιός άλλος έιναι ικανός να φτιάξει ομάδα αυτό το συνοθύλευμα μέσα σε 1.5 μήνα για να μπούμε στους ομίλους?
Ας μη γελιόμαστε, ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η οικονομική της αυτάρκεια που θα έρθει μόνο μέσα από το γιουρόπα. Από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει...
Ο Ιβάν δοκίμασε τον νέο & ανερχόμενο (Δώνη) όπως επίσης δοκίμασε τον έμπειρο & δάσκαλο (Χουμπ).
Κανένας απ'τους δυό δεν στηρίχθηκε από τους υπαλλήλους του. Τι άλλο να κάνει ο Ιβάν?
Σου λέει τι έχω να χάσω πλέον? Ας δοκιμάσω αυτόν που μου τρων τ'αφτιά οι οπαδοί. Μπορεί να εξελιχθεί σε Γιουπ Χάνκες του ΠΑΟΚ... Αν όχι, θα κοστίσει ελάχιστα η αποζημίωσή του τον Δεκέμβρη που θα μου φέρουν τον καρπουζά.
* Ακόμα κι ο Ζήσης βολεύεται με τον Άγγελο. Σου λέει, ποιός άλλος έιναι ικανός να φτιάξει ομάδα αυτό το συνοθύλευμα μέσα σε 1.5 μήνα για να μπούμε στους ομίλους?
Ας μη γελιόμαστε, ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η οικονομική της αυτάρκεια που θα έρθει μόνο μέσα από το γιουρόπα. Από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αν είχαμε προσλάβει έναν 61χρονο Ρουμάνο που δεν έχει δουλέψει 10 χρόνια κτλ κτλ κτλ, αυτός θα έπρεπε ΚΑΝΟΝΙΚΑ να φύγει μόνος του λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας, όταν θα έπαιρνε χαμπάρι τι παίζει. Αυτό ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γινόταν ποτέ (από Ρουμάνο, Κινέζο, Γερμανό, Ολλανδό κτλ). Θα καθόταν όμορφα και ωραία και θα ΠΕΡΙΜΕΝΕ να πάρει την αποζημίωσή του, όπως πχ έκανε ο ΓΔ.
Μη ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ορισμένοι. Ο Κος Άγγελος Αναστασιάδης ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που έρχεται και τι κατάσταση επικρατεί εκεί. ΔΕΝ ήταν ΤΟΣΟ μακρυά όσο πιστεύετε (-αι).
Ο ΖΒ ΔΕΝ "βολεύεται" με τον Κο Αναστασιάδη. ΚΑΙ αυτό ΠΑΡΑΜΥΘΑ είναι.
Μη ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ορισμένοι. Ο Κος Άγγελος Αναστασιάδης ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που έρχεται και τι κατάσταση επικρατεί εκεί. ΔΕΝ ήταν ΤΟΣΟ μακρυά όσο πιστεύετε (-αι).
Ο ΖΒ ΔΕΝ "βολεύεται" με τον Κο Αναστασιάδη. ΚΑΙ αυτό ΠΑΡΑΜΥΘΑ είναι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έρχομαι στα λόγια σου. Αυτή είναι η δική σου ερμηνεία.freemind έγραψε:άρα είναι ένας προπονητής που δεν μπορεί να παίξει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ατρόμητο κλπ..... ή σε κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα..... στα λόγια μου έρχεσαιΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι θα κάνει ένας προπονητής όταν οι περισσότερες ΠΑΕ ελέγχονται από τον Βαγγέλα; Να μείνει άνεργος; Πόσο καιρό;
- Sick Bastard
Καταλβαίνω πως το λες, αλλά με αυτά που ζει τις τελευταίες μέρες εντός της ΠΑΕ, του χουν πέσει τα μαλλιά και τα μυαλά.angelheart έγραψε: Ο Κος Άγγελος Αναστασιάδης ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που έρχεται και τι κατάσταση επικρατεί εκεί. ΔΕΝ ήταν ΤΟΣΟ μακρυά όσο πιστεύετε (-αι).