Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Rizla »

Ουτε 4 αποδοση δεν βγαινει...με 3 ευρω θα παρω 12...ουτε τα τσιγαρα...πφφφφφφφ///
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Rilza εγώ έτσι όπως τα εκτιμώ τα ποσοστά (1,70 την Καλλονή,γύρω στο 2 τον Απόλλωνα και τον ΠΑΟΚ και 1,35 Πλατανιά και Βέροια) βγαίνει γύρω στο 12 απόδοση..Δεν με χαλάνε 36 ευρώ καθόλου..(Άσε που δεν καπνίζω κιόλας).
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αμα δινει 2 τον Απολλωνα και τον ΠΑΟΚ εγω θα πηδηχτω απο το παραθυρο... :D

Εν τω μεταξυ εχουν βγει αποδοσεις για ολα σχεδον πρωταθληματα της Ευρωπης...
πλην βεβαιως του ελληνικου...γιατι αραγε? :twisted:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αυτό εννοώ όταν λέω "με τα ίδια τους τα μέσα". Να μας δώσετε ένα σύστημα/τετράδα/τριάδα (δεν ξέρω τι - εγώ δεν παίζω), να δώσουν και κάποιοι άλλοι τα φώτα τους, και μετά να το παίξουμε.

Ας βγει κάτι, και μετά το συζητάτε (-ΤΕ) αν οι αποδόσεις συμφέρουν κτλ κτλ.

Παίδες το ξαναλέω. Σοβαρά μιλάω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Rizla έγραψε:Αμα δινει 2 τον Απολλωνα και τον ΠΑΟΚ εγω θα πηδηχτω απο το παραθυρο... :D

Εν τω μεταξυ εχουν βγει αποδοσεις για ολα σχεδον πρωταθληματα της Ευρωπης...
πλην βεβαιως του ελληνικου...γιατι αραγε? :twisted:
Τον Απόλλωνα σίγουρα θα τον δίνει..Όπως τον έδινε και με τον Πλατανιά..Και τον ΠΑΟΚ θα τον δίνει γύρω στο 1,80-2..

Αγγελόκαρδε φυσικά μιλάμε σοβαρά..Εγώ έκανα τις προτάσεις μου..Αν κάτι θα άλλαζα θα ήταν να παίξω κάποια ματς και ημίχρονα-τελικά για να ανέβει η απόδοση,αλλά αυξάνεται και αρκετά το ρίσκο μετά..

Γενικά οι τελευταίες αγωνιστικές προσφέρονται για στοιχηματισμό..Εμένα ο ΟΠΑΠ μου έχει χαρίσει διακοπές στην Σαντορίνη πριν 4 χρόνια και ένα laptop πέρυσι.. ;)
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μακαρι να εχει τοσο ψηλες αποδοσεις(αν και μου φαινεται απιθανο) να βγαλουμε τπτ βενζινες για τον τελικο. 8-)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:Αυτό εννοώ όταν λέω "με τα ίδια τους τα μέσα". Να μας δώσετε ένα σύστημα/τετράδα/τριάδα (δεν ξέρω τι - εγώ δεν παίζω), να δώσουν και κάποιοι άλλοι τα φώτα τους, και μετά να το παίξουμε.

πληροφοριακα μονο να σου πω οτι στην αγωνιστικη που παιχτηκε εμβολιμα ο πλατανιας και η βεροια δεν παιζοταν στο ιδιο κουπονι.
οσο για τις περισσοτερες εταιριες του εξωτερικου ειχαν πολυ χαμηλο ανωτατο πονταρισμα,καποιες εταιριες ακομα και στα 50 Ε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 31 Μαρ 2014, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:Αγγελόκαρδε δεν ξέρω για κάποιο νέο topic,αλλά εγώ την αγωνιστική που έρχεται θα έπαιζα 3 ευρώ στα εξής:

Καλλονή-Πανθρακικός: 1
Απόλλων-Εργοτέλης:1 (Φοβαμαι το Χ εδω)
Βέροια-Πανιώνιος:1
Πλατανιάς-Παναιτωλικός: 1 (Πολυ πιθανο, με σφαγη)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: 1 (ξέρω πως πολλοί δεν παίζετε τον ΠΑΟΚ,ωστόσο με την λογική του πλεονεκτήματος στα Play off το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό.

Για την τελευταία αγωνιστική από τώρα θα έπαιζα:

Άρης-ΠΑΣ: 2 (Θα περιμενω αυτην την αγωνιστικη να δω βαθμολογια, ο ΠΑΣ δεν ειναι ο πλεον επιθυμητος)
Βέροια-Αστέρας: 1 (Μονο αν κερδισει η τριπολη τωρα)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ: 1 (Αμφιροπο αλλα πιθανο, δε θα αγγιζα εγω)
Πανιώνιος-Πλατανιάς:2 (Πολυ πολυ πιθανο)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ποοο μη με πορώνετε τώρα..είμαι με τη πλάτη στο τοίχο οικονομικά, παίζω στοίχημα μια φορά ανά εξάμηνο (ποτέ δεν έχω κερδίσει) και η φτώχεια ευνοεί τον τζόγο...
Αν δεν είμαι ΠΟΛΥ σίγουρος για κάτι, δεν θα το παίξω, οπότε αν έχετε κάτι αρκετά πιθανό, προτείνετέ το..! :)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

desperando έγραψε:
angelheart έγραψε:Αυτό εννοώ όταν λέω "με τα ίδια τους τα μέσα". Να μας δώσετε ένα σύστημα/τετράδα/τριάδα (δεν ξέρω τι - εγώ δεν παίζω), να δώσουν και κάποιοι άλλοι τα φώτα τους, και μετά να το παίξουμε.

πληροφοριακα μονο να σου πω οτι στην αγωνιστικη που παιχτηκε εμβολιμα ο πλατανιας και η βεροια δεν παιζοταν στο ιδιο κουπονι.
οσο για τις περισσοτερες εταιριες του εξωτερικου ειχαν πολυ χαμηλο ανωτατο πονταρισμα,καποιες εταιριες ακομα και στα 50 Ε
Είναι αυτό που λένε "ΔΕΝ υπάρχουν αποδείξεις", ε ;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

RoMaN έγραψε:Ποοο μη με πορώνετε τώρα..είμαι με τη πλάτη στο τοίχο οικονομικά, παίζω στοίχημα μια φορά ανά εξάμηνο (ποτέ δεν έχω κερδίσει) και η φτώχεια ευνοεί τον τζόγο...
Αν δεν είμαι ΠΟΛΥ σίγουρος για κάτι, δεν θα το παίξω, οπότε αν έχετε κάτι αρκετά πιθανό, προτείνετέ το..! :)
Βαλε ολα τα λεφτα σου στο διπλο του ΠΑΟΚ. 7 αποδοση & απο διπλα το 2 και οβερ 3,5 της Μπαγερν και κανε ενα πλουσιοπαροχο Πασχα... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε: Από εκεί και πέρα,θεωρώ πως η Βέροια θα πάρει τουλάχιστον 4 βαθμούς απέναντι σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης με πιο πιθανό να κερδίσει 6 βαθμούς,αφού η Τρίπολη δεδομένου πως θα κερδίσει τον μακαρίτη την επόμενη αγωνιστική θα έχει 60 βαθμούς και δεδομένου πως εμείς το πολύ να φτάσουμε τους 72,(άρα βαθμός στα Play off δεν θα χαθεί) ,θα είναι αδιάφορη.
Δεν είναι αδιάφορη. Αν η Τρίπολη κερδίσει στη Βέροια μειώνει τη διαφορά της από τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟ. Δηλαδή ο Ατρόμητος ξεκινάει κι αυτός (το πιθανότερο) από 0 β και ο ΠΑΟ από 1. Αν ο Αστέρας χάσει στη Βέροια θα ξεκινήσουν από 1 και 2 αντίστοιχα. Το σενάριο "νίκη του Αστέρα στη Βέροια" είναι αυτό που συμφέρει τοιν ΠΑΟΚ περισσότερο από όλα. Διαφορετικά θα έχουμε
ΠΑΟΚ 2
ΠΑΟ 2
Ατρομ 1
Αστέρας 0
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αποστολε νομιω οτι προεξοφλεις νικη του Παναθλιακου στην Ξανθη...Δεν θα ειναι τοσο ευκολο...Πιστευω οτι ειτε χασει ο Αστερας(που θα χασει) στην Βεροια ειτε κερδισει παλι με 1 ποντο διαφορα θα μπουμε στα πλει οφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”