31.Γιώργος Τζαβέλλας
- Μπαρκαρούτσος
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Φωτογραφίες μόνο σε γάμους και βαπτίσια! Κι αυτές μόνο από επαγγελματίες φωτογράφους!
- paokovios1974
Και με 54αρι φακο τουλαχιστονRoMaN έγραψε:Φωτογραφίες μόνο σε γάμους και βαπτίσια! Κι αυτές μόνο από επαγγελματίες φωτογράφους!
εμενα αγωνιστικα με απογοητευσε τα αλλα δεν με νοιαζουν (ειχα μεγαλες απαιτησεις βεβαια) δυστυχως πληρης δικαιωση χουμπ σε αυτο ή μαλλον και σε αυτο....
- desperando
- Επικοινωνία:
μολις εγινε γνωστος ο λογος που ο τζαβελλας εχει κολλημα με τις σελφι.
η αγαπη του για τον ανθρωπο που πρωτοεβαλε τις σελφι στην ζωη μας δεν μπορουσε να μην επηρεασει και τον ιδιο σε αυτη την νεα μοδα

η αγαπη του για τον ανθρωπο που πρωτοεβαλε τις σελφι στην ζωη μας δεν μπορουσε να μην επηρεασει και τον ιδιο σε αυτη την νεα μοδα

Ο Τζαβελλας που θυμομουν στον Πανιωνιο (μπορει να κανω και λαθος) ηταν πιο αερινος και ευελικτος απο τον Τζαβελλα του τώρα. Μοιαζει βαρυ κορμί με λιγα τρεξίματα. Επιθετικα τουλαχιστον το γεγονος οτι μολις παιρνει μπάλα στα πόδια του αμεσως την πατα μπροστα του για μακρινη μπαλιά ειναι κατι που δεν τον κολακευει.
Ωλεπεις και τον 38χρονο αερινο (μονο με τη μπαλα στα ποδια και οχι σε τρεξιματα και σπριντ) Λινο και σε πιανει απογοητευση βαθμού υπερθετικού.
Ισως η αλλαγη προπονητη και η προετοιμασια τον ξε-Σαβινι-σει και τον Λινο-σει.
Το ευχομαι δλδ.
Sent from my campfire using smoke signals
Ωλεπεις και τον 38χρονο αερινο (μονο με τη μπαλα στα ποδια και οχι σε τρεξιματα και σπριντ) Λινο και σε πιανει απογοητευση βαθμού υπερθετικού.
Ισως η αλλαγη προπονητη και η προετοιμασια τον ξε-Σαβινι-σει και τον Λινο-σει.
Το ευχομαι δλδ.
Sent from my campfire using smoke signals
- Μπαρκαρούτσος
Στο 1:07:desperando έγραψε:μολις εγινε γνωστος ο λογος που ο τζαβελλας εχει κολλημα με τις σελφι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube]hsi4B1gKtLs#t=67[/youtube]
Γιώργαρε είμαστε μαζί σου...
Άραγε ο δημοσιοσχετίστας κοντός τι (θα) έκανε στη θέση σου?
Άραγε ο δημοσιοσχετίστας κοντός τι (θα) έκανε στη θέση σου?
http://www.koutipandoras.gr/article/117 ... ton-vyrona
Έπιασαν τον εμπρηστή παιδιά του Τζαβέλα τώρα μένει να μάθουμε τι ομάδα είναι!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έπιασαν τον εμπρηστή παιδιά του Τζαβέλα τώρα μένει να μάθουμε τι ομάδα είναι!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- efthimis_paok
-
με το που αποκλείστηκε η εθνική αθηνών και περιχώρων βγήκε και είπε "η παναγία δεν ήθελε να πάμε πιο πέρα"
(ου να μου χαθείς να μου χαθείς, πονηρέ βλάχε)
σε χρόνο dt ο (πάντα σοβαρός) σχεδιασμός της ομάδας άλλαξε, και αντί του Τζαβέλλα εφαγώθη ο Λίνο
(ο καημένος δεν ξέρει καλά ελληνικά, πήγε να πει "το παναγκία να μποητήτσει" αλλά δεν...)
Υ.Γ.
πάντως σε σχέση με τους άλλους Έλληνες της ομάδας είναι καλός
(ου να μου χαθείς να μου χαθείς, πονηρέ βλάχε)
σε χρόνο dt ο (πάντα σοβαρός) σχεδιασμός της ομάδας άλλαξε, και αντί του Τζαβέλλα εφαγώθη ο Λίνο
(ο καημένος δεν ξέρει καλά ελληνικά, πήγε να πει "το παναγκία να μποητήτσει" αλλά δεν...)
Υ.Γ.
πάντως σε σχέση με τους άλλους Έλληνες της ομάδας είναι καλός