Καλες οι προκρισεις και τα σεντονια,αλλα ο Στοχ(ος) ειναι το πρωταθλημα...

Το εχω ξαναπει σε γουσταρω γιατι ακους τις εισηγησεις μου...

Rizla έγραψε:Χουμπ την Κυριακη εχεις Σημαντικοτατο ματς.Πες το στα παιδια σου μην εχουμε τπτ εμφραγματα...![]()
Καλες οι προκρισεις και τα σεντονια,αλλα ο Στοχ(ος) ειναι το πρωταθλημα...![]()
![]()
Το εχω ξαναπει σε γουσταρω γιατι ακους τις εισηγησεις μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Το Σάββατο παίζουμε με το Αγρίνιο στις 19:15Rizla έγραψε:Χουμπ την Κυριακη εχεις Σημαντικοτατο ματς.Πες το στα παιδια σου μην εχουμε τπτ εμφραγματα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε εσείς καλά τα λέτε, αλλά είμαι πολύ περίεργος -εφόσον πάνε όλα καλά- για το πως θα διαχειριστεί η ομάδα τον γολγοθά 3 διοργανώσεων...obanebane έγραψε:Rizla έγραψε:Χουμπ την Κυριακη εχεις Σημαντικοτατο ματς.Πες το στα παιδια σου μην εχουμε τπτ εμφραγματα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο στοχος αυτη τη στιγμη ειναι το cl το πρωταθλημα θα ειναι ο κυριως στοχος απο την τριτη το βραδυ και αφου θα εχουμε περασει τους γερμανους.
Είναι αλήθεια οτι λουφάρεις (στο φόρουμ) πολύ τελευταίαmoican4 έγραψε:Μόλις το 2ο μου ποστ σε αυτό το τόπικ...
Μια ομάδα χτίζεται από την άμυνα προς τα εμπρός ...MANIAKOS έγραψε:λεμα καλα τοσο καιρο αλλα εχει φανει σε ΟΛΑ τα παιχνιδια οτι δημιουργικα ειμαστε λιγοι αοσμοι και αχρωμοι...ναι νεα ομαδα αλλα δεν παραγουμε καθολου...και τωρα στη θεση 6 8 και το λοπεθ να ναι κακιστος σημερα δεν ξερω τι θα κανουμε......ΓΙα δεκαρι δεν το συζητω...χτες...
επισης δυστυχως τραγικη νοοτροπια χωριου μετα απο ημι-επιτυχια...
Κακό στήσιμο,άμυνα σουρωτήρι,κέντρο-χάοςjoshua έγραψε:Δυστυχως Χουμ αφησες τον σχεδιασμο της ομαδας στους γνωστους αγνωστους και τωρα τρεχεις...