Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Rizla »

Χουμπ την Κυριακη εχεις Σημαντικοτατο ματς.Πες το στα παιδια σου μην εχουμε τπτ εμφραγματα... :nairepaok:
Καλες οι προκρισεις και τα σεντονια,αλλα ο Στοχ(ος) ειναι το πρωταθλημα... ;) 8-) :D

Το εχω ξαναπει σε γουσταρω γιατι ακους τις εισηγησεις μου... :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

+
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Rizla έγραψε:Χουμπ την Κυριακη εχεις Σημαντικοτατο ματς.Πες το στα παιδια σου μην εχουμε τπτ εμφραγματα... :nairepaok:
Καλες οι προκρισεις και τα σεντονια,αλλα ο Στοχ(ος) ειναι το πρωταθλημα... ;) 8-) :D

Το εχω ξαναπει σε γουσταρω γιατι ακους τις εισηγησεις μου... :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ο στοχος αυτη τη στιγμη ειναι το cl το πρωταθλημα θα ειναι ο κυριως στοχος απο την τριτη το βραδυ και αφου θα εχουμε περασει τους γερμανους. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Rizla έγραψε:Χουμπ την Κυριακη εχεις Σημαντικοτατο ματς.Πες το στα παιδια σου μην εχουμε τπτ εμφραγματα... :nairepaok:

Το Σάββατο παίζουμε με το Αγρίνιο στις 19:15
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Με αυτά που βλέπω(και ειμαι απο αυτούς που δεν μιλάνε ή γράφουν συχνά,γιατί μ αρέσει να κάνω στο τέλος ταμείο)
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΟΠΑΙΑ.

Συγχαρητήρια στον Ιβαν που σε 2 μερες το πηρε πανω του και τον εκλεισε γιατί αν περιμέναμε απο τους άλλους ίσα που ξαναέφερναν τον μπινε με τις 300 θλάσεις και τα 700 σπυράκια...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Προπονεί την ομάδα στα πέναλτι παραμονή του ματς.
Παρακολουθεί το ματς με φόρμες ούτε καν πουκάμισο.

Λεπτομέρειες που περνάνε στους παίκτες το μήνυμα ότι μπορούν.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

obanebane έγραψε:

Ο στοχος αυτη τη στιγμη ειναι το cl το πρωταθλημα θα ειναι ο κυριως στοχος απο την τριτη το βραδυ και αφου θα εχουμε περασει τους γερμανους. :nairepaok:
Βρε εσείς καλά τα λέτε, αλλά είμαι πολύ περίεργος -εφόσον πάνε όλα καλά- για το πως θα διαχειριστεί η ομάδα τον γολγοθά 3 διοργανώσεων...

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι όμως, είναι και η πρώτη φορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (αφου πάρουμε 1-2 παίχτες που λείπουν ακόμα), που το ροστερ μας είναι τόσο πλήρες σε όλες τις θέσεις...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μόλις το 2ο μου ποστ σε αυτό το τόπικ...
Δεν χρειάζεται να πω και πολλά, μόνο αυτό από εμένα...

Υπόκλιση και σεβασμό στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Μόλις το 2ο μου ποστ σε αυτό το τόπικ...
Είναι αλήθεια οτι λουφάρεις (στο φόρουμ) πολύ τελευταία :P Για να μαζευόμαστε σιγα σιγά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αυτη ειναι η διαφορα ενος προπονητη απο τυχαρπαστους τυχοδιωκτες ....

RESPECT
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μετά το παιχνίδι με την Σάλκε. Όσους ποδοσφαιριστές μας άκουσα να μιλάνε μετά το παιχνίδι με την Σάλκε... Μιλήσανε για τον προπονητή τους. Αυτά που έπρεπε να κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Σημείο το οποίο είναι πολύ μα πολύ θετικό για το κλίμα κτλπ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

λεμα καλα τοσο καιρο αλλα εχει φανει σε ΟΛΑ τα παιχνιδια οτι δημιουργικα ειμαστε λιγοι αοσμοι και αχρωμοι...ναι νεα ομαδα αλλα δεν παραγουμε καθολου...και τωρα στη θεση 6 8 και το λοπεθ να ναι κακιστος σημερα δεν ξερω τι θα κανουμε......ΓΙα δεκαρι δεν το συζητω...χτες...
επισης δυστυχως τραγικη νοοτροπια χωριου μετα απο ημι-επιτυχια...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

MANIAKOS έγραψε:λεμα καλα τοσο καιρο αλλα εχει φανει σε ΟΛΑ τα παιχνιδια οτι δημιουργικα ειμαστε λιγοι αοσμοι και αχρωμοι...ναι νεα ομαδα αλλα δεν παραγουμε καθολου...και τωρα στη θεση 6 8 και το λοπεθ να ναι κακιστος σημερα δεν ξερω τι θα κανουμε......ΓΙα δεκαρι δεν το συζητω...χτες...
επισης δυστυχως τραγικη νοοτροπια χωριου μετα απο ημι-επιτυχια...
Μια ομάδα χτίζεται από την άμυνα προς τα εμπρός ...
Δυστυχώς μεσοεπιθετικά δεν παράγουμε (ακόμη) φάσεις και δεν δημιουργούμε (ακόμη) πολλά προβλήματα στους αντιπάλους ...
Αναμένουμε βελτίωση ....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δυστυχως Χουμ αφησες τον σχεδιασμο της ομαδας στους γνωστους αγνωστους και τωρα τρεχεις...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

joshua έγραψε:Δυστυχως Χουμ αφησες τον σχεδιασμο της ομαδας στους γνωστους αγνωστους και τωρα τρεχεις...
Κακό στήσιμο,άμυνα σουρωτήρι,κέντρο-χάος

όποτε έφευγε ο Καμαρά,μύριζε γκολ.

ΥΓ Αυτός δεν είπε 100 φορές ότι του υλικό είναι επαρκέστατο και δεν θέλει μεταγραφές?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”