Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)
- john4serres
Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)
Για Γαλατασαράι τον κόβω, εκτός αν δώσουν νεο συμβόλαιο στον Τερίμ.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έχω δει καθόλου την ομάδα του Garcia να παίζει, αλλά θα ήθελα και Ivic πίσω και Lucescu. Προφανώς όχι ταυτόχρονα 
ΑΛΛΑ
Με τον όρο να βγουν με εκατό κιλά μπέσα σε μια κάμερα και να πουν γιατί έφυγαν όταν έφυγαν.

ΑΛΛΑ
Με τον όρο να βγουν με εκατό κιλά μπέσα σε μια κάμερα και να πουν γιατί έφυγαν όταν έφυγαν.
Ελπίζω όλοι αυτοί να γεράσουν μέχρι να χρειαστούμε ξανά προπονητή, αλλά αν το δεις από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μια καλή δεξαμενή με δικά του παιδιά (από δικούς του πρώην ποδοσφαιριστές μέχρι προπονητές που τους έφτιαξε το βιογραφικό), καταξιωμένα πλέον με διεθνείς τίτλους και ψημένα στον προπονητικό πρωταθληματισμό όπου θα μπορεί να στραφεί σε κάποιον διαθέσιμο από αυτούς, αν ποτέ ξαναχρειαστεί προπονητή :
- Σάντος
- Κονσεισάο
- Ιβιτς
- Ρουμάνος (θα έχει άφθονο χρόνο μέχρι να γεράσει για να ρίξει πολλές γέφυρες μεταμέλειας ο μαλαγάνας
)
- Μάγος (ναι μπρε, μέχρι και αυτός δικός μας είναι, από μας φτιάχτηκε για να πάρει το τσάμπιονς λίγκ και από δω και πέρα θα χτίζει εμπειρία σε ομάδες πρωταθληματισμού, οπότε μετά από πολλά χρόνια ο χεστης μαθητευομένος μάγος, δεν μπορεί παρά να έχει μάθει πως να μας διδάξει τα χρώματα και να παίζει με αυτοπεποίθηση επιθετικά σχήματα
)
Φυσικά όλους αυτούς μέχρι να χρειαστούμε ξανά προπονητή μπορεί να μην τους χρειαστούμε αν έχουμε βγάλει ήδη έτοιμους 2-3 Μαλεζάδες προπονητές από θητεία στις ακαδημίες μας, οι οποίες δεν θα παράγουν μόνο έτοιμους παίκτες αλλά και έτοιμους προπονητές.
Sustainability mars λαιμαι

- Σάντος
- Κονσεισάο
- Ιβιτς
- Ρουμάνος (θα έχει άφθονο χρόνο μέχρι να γεράσει για να ρίξει πολλές γέφυρες μεταμέλειας ο μαλαγάνας

- Μάγος (ναι μπρε, μέχρι και αυτός δικός μας είναι, από μας φτιάχτηκε για να πάρει το τσάμπιονς λίγκ και από δω και πέρα θα χτίζει εμπειρία σε ομάδες πρωταθληματισμού, οπότε μετά από πολλά χρόνια ο χεστης μαθητευομένος μάγος, δεν μπορεί παρά να έχει μάθει πως να μας διδάξει τα χρώματα και να παίζει με αυτοπεποίθηση επιθετικά σχήματα

Φυσικά όλους αυτούς μέχρι να χρειαστούμε ξανά προπονητή μπορεί να μην τους χρειαστούμε αν έχουμε βγάλει ήδη έτοιμους 2-3 Μαλεζάδες προπονητές από θητεία στις ακαδημίες μας, οι οποίες δεν θα παράγουν μόνο έτοιμους παίκτες αλλά και έτοιμους προπονητές.

- Μπαρκαρούτσος
Μόνο μη καταλήξουμε σαν το μπάσκετ, που Ιτούδης, Ivkovic κτλ δεν θα ξανάρθουν με τίποτα λόγω αξίας!tzelas έγραψε:Ελπίζω όλοι αυτοί να γεράσουν μέχρι να χρειαστούμε ξανά προπονητή, αλλά αν το δεις από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μια καλή δεξαμενή με δικά του παιδιά (από δικούς του πρώην ποδοσφαιριστές μέχρι προπονητές που τους έφτιαξε το βιογραφικό), καταξιωμένα πλέον με διεθνείς τίτλους και ψημένα στον προπονητικό πρωταθληματισμό όπου θα μπορεί να στραφεί σε κάποιον διαθέσιμο από αυτούς, αν ποτέ ξαναχρειαστεί προπονητή :
- Σάντος
- Κονσεισάο
- Ιβιτς
- Ρουμάνος (θα έχει άφθονο χρόνο μέχρι να γεράσει για να ρίξει πολλές γέφυρες μεταμέλειας ο μαλαγάνας)
- Μάγος (ναι μπρε, μέχρι και αυτός δικός μας είναι, από μας φτιάχτηκε για να πάρει το τσάμπιονς λίγκ και από δω και πέρα θα χτίζει εμπειρία σε ομάδες πρωταθληματισμού, οπότε μετά από πολλά χρόνια ο χεστης μαθητευομένος μάγος, δεν μπορεί παρά να έχει μάθει πως να μας διδάξει τα χρώματα και να παίζει με αυτοπεποίθηση επιθετικά σχήματα)

Μέχρι ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα F4 Euroleague..
Πιστεύετε ότι η διοίκηση έπεσε από τα σύννεφα με την φυγή Λούτσε δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας; Και ότι ότι με ασύλληπτης ταχύτητας αντανακλαστικά και αποτελεσματικότητα έφερε σε dt κάποιον Άμπελ;;
- bersekeros
Στα… άκρα Λουτσέσκου-Αλ Χιλάλ
Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου με την Αλ Χιλάλ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αρνείται να σπάσει το συμβόλαιό του ζητώντας να του καταβληθεί αποζημίωση.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αραβική έκδοση του goal.com, οι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ πρότειναν στον Ρουμάνο τεχνικό να λυθεί το συμβόλαιό που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές κοινή συναινέσει, με τον έμπειρο προπονητή να απορρίπτει την συγκεκριμένη προοπτική.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ζητάει να του καταβληθεί αποζημίωση για την λύση του συμβολαίου του, αλλά και να του καταβληθούν μισθοί δύο μηνών.
Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου από τον πάγκο της Αλ Χιλάλ, αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμη, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ έχει δεχθεί ήδη κρούση από σύλλογο της Ευρώπης, για να αναλάβει τα ηνία του.
πηγή: thessports.gr
- kataramenos5
Πες τα ρε Κουρδε. Σα το σταυριδη καταντησαμε με δαυτουςKourdos έγραψε:Πιστεύετε ότι η διοίκηση έπεσε από τα σύννεφα με την φυγή Λούτσε δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας; Και ότι ότι με ασύλληπτης ταχύτητας αντανακλαστικά και αποτελεσματικότητα έφερε σε dt κάποιον Άμπελ;;
[youtube]86HoJ197wYA[/youtube]
- Amsterdamer_87
Τωρα θα αρχισει παλι τις δηλωσεις για τον ΠΑΟΚ..και ποσο πολυ αγαπησε αυτη την ομαδα
Ας έρθει για ΤΔAmsterdamer_87 έγραψε:Τωρα θα αρχισει παλι τις δηλωσεις για τον ΠΑΟΚ..και ποσο πολυ αγαπησε αυτη την ομαδα

- Amsterdamer_87
dragon έγραψε:Ας έρθει για ΤΔAmsterdamer_87 έγραψε:Τωρα θα αρχισει παλι τις δηλωσεις για τον ΠΑΟΚ..και ποσο πολυ αγαπησε αυτη την ομαδα

- Dimitris++++
Δε θα μιλούσα ποτέ απαξιωτικά ή με διάθεση ειρωνίας και μείωσης ενός ανθρώπου που μου έδωσε αυτά που μας έδωσε ο Λουτσε. Σήμερα με τέτοιο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται η ομάδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος που έπαιξε παράλληλα με το αγωνιστικό...άσχετα με το πως έφυγε όσο ήταν εδώ ο ρόλος του υπήρξε τόσο καθοριστικός που κατατάσσεται σε ανθρώπους σημεία αναφοράς για την ιστορία μας...
- Amsterdamer_87
Απαξιωση και μειωση στον Ραζβαν σε καμμια περιπτωση..Ο τροπος ομως και ο χρονος που παρατησε την ομαδα και η ζημια που της προκαλεσε,εμμεσως πλην σαφως,ειναι κατακριτεα..Η ειρωνεια σχετικα μ αυτο το θεμα ειναι εν μερει δικαιολογημενη..Εμενα θα μου ειναι παντα αγαπητος αλλα οχι πια ευπροσδεκτος,εξαιτιας του τροπου που αποχωρησε και μονοDimitris++++ έγραψε:Δε θα μιλούσα ποτέ απαξιωτικά ή με διάθεση ειρωνίας και μείωσης ενός ανθρώπου που μου έδωσε αυτά που μας έδωσε ο Λουτσε. Σήμερα με τέτοιο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται η ομάδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος που έπαιξε παράλληλα με το αγωνιστικό...άσχετα με το πως έφυγε όσο ήταν εδώ ο ρόλος του υπήρξε τόσο καθοριστικός που κατατάσσεται σε ανθρώπους σημεία αναφοράς για την ιστορία μας...
Νομίζω και εγώ ότι οι χαρές που πήραμε με αυτόν προπονητή είναι περισσότερες από τις δυσάρεστες στιγμές....Dimitris++++ έγραψε:Δε θα μιλούσα ποτέ απαξιωτικά ή με διάθεση ειρωνίας και μείωσης ενός ανθρώπου που μου έδωσε αυτά που μας έδωσε ο Λουτσε. Σήμερα με τέτοιο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται η ομάδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος που έπαιξε παράλληλα με το αγωνιστικό...άσχετα με το πως έφυγε όσο ήταν εδώ ο ρόλος του υπήρξε τόσο καθοριστικός που κατατάσσεται σε ανθρώπους σημεία αναφοράς για την ιστορία μας...
Αυτό το τσαγανό και ο χαρακτήρας της ομάδας ανέβασε την αυτοπεποίθησή μας και μας έκανε να νιώθουμε πολύ δυνατοί και μας γέμισε συναισθηματικά. Έφυγε πολύ ξαφνικά, σαν κλέφτης, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έχει την ευθύνη αυτός αποκλειστικά. Η χαρά που μου έδωσε αλλά και κυρίως η πίκρα που κέρασε την ΕΟ και τους χάρτινους (πελάτες

- Dimitris++++
Σε κανένα δεν άρεσε το πώς έφυγε...απλά ήταν ο δεύτερος προπονητής σε μικρό χρονικό διάστημα που έφυγε και ποτέ δε μάθαμε γιατί...θεωρίες μόνο και συνομοσιολογία που δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία...Σέβομαι φίλε να μην το θέλεις πίσω, τώρα δεν το θέλω ούτε εγώ γιατί και προπονητή έχουμε και τη στήριξή μας χρειάζεται και αξίζει όμως δε συμφωνώ μαζί σου στο θέμα της ειρωνίας..ο Λούτσι δεν αξίζει το χλευασμό και την ειρωνία μας. .Amsterdamer_87 έγραψε:Απαξιωση και μειωση στον Ραζβαν σε καμμια περιπτωση..Ο τροπος ομως και ο χρονος που παρατησε την ομαδα και η ζημια που της προκαλεσε,εμμεσως πλην σαφως,ειναι κατακριτεα..Η ειρωνεια σχετικα μ αυτο το θεμα ειναι εν μερει δικαιολογημενη..Εμενα θα μου ειναι παντα αγαπητος αλλα οχι πια ευπροσδεκτος,εξαιτιας του τροπου που αποχωρησε και μονοDimitris++++ έγραψε:Δε θα μιλούσα ποτέ απαξιωτικά ή με διάθεση ειρωνίας και μείωσης ενός ανθρώπου που μου έδωσε αυτά που μας έδωσε ο Λουτσε. Σήμερα με τέτοιο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται η ομάδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος που έπαιξε παράλληλα με το αγωνιστικό...άσχετα με το πως έφυγε όσο ήταν εδώ ο ρόλος του υπήρξε τόσο καθοριστικός που κατατάσσεται σε ανθρώπους σημεία αναφοράς για την ιστορία μας...
- Amsterdamer_87
Φιλε Δημητρη η ειρωνεια εχει πολλες φορες και λιγο χιουμοριστικη διαθεση και ο λαος του ΠΑΟΚ το γνωριζεις οτι ειναι τετοιος..Ο χλευασμος μας μειωνει σαν οπαδους/φιλαθλους και δεν νομιζω οτι υφισταται..Dimitris++++ έγραψε:Σε κανένα δεν άρεσε το πώς έφυγε...απλά ήταν ο δεύτερος προπονητής σε μικρό χρονικό διάστημα που έφυγε και ποτέ δε μάθαμε γιατί...θεωρίες μόνο και συνομοσιολογία που δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία...Σέβομαι φίλε να μην το θέλεις πίσω, τώρα δεν το θέλω ούτε εγώ γιατί και προπονητή έχουμε και τη στήριξή μας χρειάζεται και αξίζει όμως δε συμφωνώ μαζί σου στο θέμα της ειρωνίας..ο Λούτσι δεν αξίζει το χλευασμό και την ειρωνία μας. .Amsterdamer_87 έγραψε:Απαξιωση και μειωση στον Ραζβαν σε καμμια περιπτωση..Ο τροπος ομως και ο χρονος που παρατησε την ομαδα και η ζημια που της προκαλεσε,εμμεσως πλην σαφως,ειναι κατακριτεα..Η ειρωνεια σχετικα μ αυτο το θεμα ειναι εν μερει δικαιολογημενη..Εμενα θα μου ειναι παντα αγαπητος αλλα οχι πια ευπροσδεκτος,εξαιτιας του τροπου που αποχωρησε και μονοDimitris++++ έγραψε:Δε θα μιλούσα ποτέ απαξιωτικά ή με διάθεση ειρωνίας και μείωσης ενός ανθρώπου που μου έδωσε αυτά που μας έδωσε ο Λουτσε. Σήμερα με τέτοιο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται η ομάδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος που έπαιξε παράλληλα με το αγωνιστικό...άσχετα με το πως έφυγε όσο ήταν εδώ ο ρόλος του υπήρξε τόσο καθοριστικός που κατατάσσεται σε ανθρώπους σημεία αναφοράς για την ιστορία μας...