14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eleos »

Σωστά, να φύγει, γιατί να καταλάβουμε εμείς ότι κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά μας προς τον παίχτη, δε παίζει...

Λούπα και χαζά, απλά αποφεύγεις να δείς την αλήθεια.

Με την Εθνική συνεχίζει να κάνει παπάδες και με εμάς βγάζει ΠΡΟΦΑΝΗ αμηχανία και άγχος.
Άρα δε φταίμε εμείς, φταίει ο παίχτης και να φύγει, ΚΑΙ ΓΑΜΩ τη λογική...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όλα αυτά που γράφεις τα εμπνεύστηκες απ το πόστ μου;
Δηλαδή θέλω να πω, το διάβασες κι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα που έγραψες;
δε ρωτάω ειρωνικά, ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και μονο το γεγονος οτι λετε...."εαν εχει τα ψυχολογικα του,να φυγει"....δειχνει πολλα.Μπορει,καποιοι να μην το καταλαβενετε αλλα δειχνει.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ναι αδερφέ, από όσα έχεις γράψει.

Μπορεί να θες να πεις άλλα και να γράφεις άλλα, δε το ξέρω αυτό, μερικές φορές και εγώ δε μπορώ να εκφραστώ σωστά στο γράψιμο εδώ. Αλλά από όσα έχεις γράψει τις τελευταίες σελίδες, αυτά συμπεραίνω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η αγωνιστικη καθιζηση του Σαλπι οφειλεται,εστω κατα τη γνωμη μου,αποκλειστικα και μονο στην φυσικη φθορα των χαρακτηριστικων που τον βοηθησαν να κανει μια αξιοπροσεκτη και πετυχημενη καριερα,της ταχυτητας και της εκρηξης, εκτος και αν θελουν καποιοι φιλοι να πιστεψουμε οτι το γεγονος πως οι αντιπαλοι αμυντικοι που καποτε οταν ξεκινουσε το σπριντ τον εβλεπαν με κυαλια, πλεον τον φτανουν πανευκολα γιατι εχει ψυχολογικα προβληματα απο τις αποδοκιμασιες μιας μικρης μεριδας οπαδων.

Υ.Γ Να δω επιτελους ποτε θα καταλαβουμε την διαφορα των παιχνιδιων εθνικων ομαδων αλλα και συλλογων εκτος συνορων σε σχεση με τις συνολικες υποχρεωσεις ενος ποδοσφαιριστη.Αν ενα και δυο παιχνιδια στην χρονια στα οποια μαλιστα η ομαδα εχει χαρακτηρα μονιμα σχεδον αουτσαιντερ επαιζαν τοσο καθοριστικο λογο για την δημιουργια αποψης σχετικη με την κατασταση ενος ποδοσφαιριστη θα επρεπε τοτε να παρακαλαμε να ερθει ο καραγκουνης επειδη απεκλεισε την ρωσια και να απαιτουμε απο τον φωτακη να βγαζει σε καθε παιχνιδι πασες 30 μετρων με το εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό:
Sick Bastard έγραψε: Δεν είμαι ψυχολόγος του.

Αν αισθάνεται βιασμένος ψυχολογικά σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να αποδώσει τα μίνιμουμ αναμενόμενα, νομίζω ότι μπορούσε και μπορεί να φύγει σαν κάθε επαγγελματίας που δεν μπορεί να αποδώσει στο περιβάλον εργασίας που βρίσκεται.
Από το υπογραμισμένο
mpafos4 έγραψε:Και μονο το γεγονος οτι λετε...."εαν εχει τα ψυχολογικα του,να φυγει"....δειχνει πολλα.Μπορει,καποιοι να μην το καταλαβενετε αλλα δειχνει.
έχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα το καταλάβεις, αλλά έχει. βαριέμαι να τις εξηγήσω τις διαφορές, δεν έχει και κανένα νόημα.

Και για να το λήξω, γιατί βαρέθηκα τις παλινδρομήσεις να τι είχα γράψει στην αρχή του καινούργιου τόπικ του Σάλπι:
Sick Bastard έγραψε:Αυτά είναι. Και αρχηγός στον ΠΑΟΚ και ν ακους αποδοκιμασίες. ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...
που δείχνει πιστεύω προφανέστατα ότι δεν έχω κανενός είδους κόμπλα ή ατζέντα για τον παίχτη ίσα ίσα με λυπεί το γεγονός των αποδοκιμασίων.
Αυτά από μένα, σας αφήνω το πεδίο ελεύθερο, απλά όταν θα νομίζω ότι είναι κακός αγωνιστικά θα τα ακούει κι όταν θα νομίζω ότι είναι καλός αγωνιστικά θα τον επιβραβεύω. Είτε παίζει 2,5 χρόνια, είτε ένα ημίχρονο.
Μιλάω για τα αυτονόητα 2 σελίδες τώρα, φτάνει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

mpafos4 έγραψε:......
Δηλαδη,να μην πουμε πως "θελει η π@υτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει?"...
....
Sick Bastard έγραψε:Αν κάποιος πρέπει να θιχτεί είμαι εγώ βασικά, που τη μια μου λες πως θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνετε.........
Επιτέλους, γράψτε σωστά την παροιμία και μετά ξεκινήστε τον καυγά: "Θέλει η πούτσ@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" είναι το σωστό.
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε. 8-)
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Η χαρά μήπως είναι καμιά κρυόκωλη ανοργασμικιά?
[youtube]lnveIkmWBhI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ευγε.......απο δω και απαν πλεον
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κάποιο λάθος θα έγινε γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχει χάσει την εκρηκτικότητα και τρίπλα δεν είχε ποτε.

Do over.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Βαλε και κανα γκολ ρε ρεζιλι του ποντου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MVP μαζί με τον Σταφυλίδη.
:pano:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Τώρα θα έρθει και η θεοποίηση για μια καλή κίνηση που έκανε στο γήπεδο,αν και αυτές θα έπρεπε να είναι δεδομένες και σε κάθε ματς 5-6 τουλάχιστον για να δικαιολογεί τα 800.

Μπράβο για σήμερα,αν και σε γενικές γραμμές δεν μ'άρεσες,είχες αναλαμπές.Επιτέλους είδαμε να περνάς και κανέναν.
Ελπίζω σε παρόμοια (και καλύτερη αν μπορείτε κύριε Σαλπιγγίδη) εμφάνιση κόντρα στην ζέλα.

Εισαι προκλητικος φουλ.
Προσεξε το.Αμα εχεις κομπλεξ μην μπαινεις καν στο τοπικ του και μην ασχολεισαι.
Αν ειναι δυνατον να ξεκινας το ποστ σου αρνητικα επειδη ητανε θετικος ο σαλπιγγιδης σημερα.
sourmenetes
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrictoforoc την Κυρ 11 Νοέμ 2012, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο! Τον καλό Μήτσο τον έχουμε ανάγκη και πολύ μεγάλη μάλιστα! Εύχομαι να έχεις ανεβασμένο ...ηθικό και στα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

eleos έγραψε:Κάποιο λάθος θα έγινε γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχει χάσει την εκρηκτικότητα και τρίπλα δεν είχε ποτε.

Do over.
:lol:
Σήμερα είχε αντιπάλους αργά παλτά.
Την αξία του θα την δείξει απέναντι στον Άνθρωπο Αστραπή και στον Σπάιντερμαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”