4.Γιώργος Κατσικάς
- pisakaipoupoula
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Ότι πήγε να συζητήσει για το μέλλον του με το Βρύζα ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ τα λέει όλα..
φερτε πισω τον ΓΙΑΝΝΟΥ με το γατι απο σερρες αξιζουν μια ευκαιρια τα παιδια..μονο 3 χρονια τους δοθηκαν να δειξουν ποσο λιγοι ειναι.. αν μεινει το παλτο ο κατσικας πραγματικα θα ειναι μεγαλο ξενερωμα.. ενα παιδι που απλα ειναι λιγος και δεν εχει ψυχη μεσα του... ημαρτον ..
δωστε ευκαρια στον κιοσσε κ τον ιντζιδη!!!!!
δωστε ευκαρια στον κιοσσε κ τον ιντζιδη!!!!!
Αυτά με τις ευκαιρίες είναι ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
Οι παίκτες πατάνε πάνω στα συμβόλαιά τους , αλά Χακόμπο.
Τα γράφουν οι αρδ για να εξυπηρετήσουν τους ανίκανους τεχνικούς διευθυντές μας. (Ζήση, ΓουΧου, Σβούρα)
* Ένας τεχνικός διευθυντής εκτός απ'το να πείθει παίκτες να έρθουν πρέπει να μπορεί και να αποδεσμεύει παίκτες...
Οι παίκτες πατάνε πάνω στα συμβόλαιά τους , αλά Χακόμπο.
Τα γράφουν οι αρδ για να εξυπηρετήσουν τους ανίκανους τεχνικούς διευθυντές μας. (Ζήση, ΓουΧου, Σβούρα)
* Ένας τεχνικός διευθυντής εκτός απ'το να πείθει παίκτες να έρθουν πρέπει να μπορεί και να αποδεσμεύει παίκτες...
- sourmenetes
- Moderator
-
Οκ δεν είναι το πρόβλημα αν πήγε με τον πατέρα του ή με το θείο του. Το πρόβλημα είναι πως έχει πάρει τις ευκαιρίες του και έδειξε ότι δεν το χει. Άντε να ήταν κανέναν επιθετικό χαφ που θα έβγαζε μπαλιές αλλά δεν μάρκαρε. Εδώ είναι σέντερ μπακ και φοβάται τον ίσκιο του.
-
Ισχύει, αλλά κι ο Μαλεζάς, σε αυτή την ηλικία, δεν απείχε και πολύ. Αν μείνει σαν 4-5ος στόπερ, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα, αν είναι για παραπάνω, ας αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Ποιος μας λέει όμως ότι δεν πήγε να λύσει το συμβόλαιό του;
- buffalobill4
Μαγια τους εχεις κανει ρε γατι στην ψυχη?
Δεν αξιζεις αλλη ευκαιρια. Πως να το κανουμε? Και αν σωνει και ντε θελουν να τον κρινουν, ας τον δωσουν δανεικο και το χειμωνα αν ειναι τοσο καλος ας του κανουν αναπροσαρμογη συμβολαιου. Αν και αμφιβαλλω πως σε οποιαδηποτε ομαδα της σουπερλιγκ μπορει να παιξει βασικος. Ολες εχουν καλυτερους.
Ας παρει ευκαιρια και κανενας αλλος.
Μπουχτισα με σενα, τα τσαφ σου, την ανυπαρκτη ταχυτητα σου, τη σωματικη δυναμη μονο στα χαρτια και τα σωριασματα σου στο εδαφος.
Δεν αξιζεις αλλη ευκαιρια. Πως να το κανουμε? Και αν σωνει και ντε θελουν να τον κρινουν, ας τον δωσουν δανεικο και το χειμωνα αν ειναι τοσο καλος ας του κανουν αναπροσαρμογη συμβολαιου. Αν και αμφιβαλλω πως σε οποιαδηποτε ομαδα της σουπερλιγκ μπορει να παιξει βασικος. Ολες εχουν καλυτερους.
Ας παρει ευκαιρια και κανενας αλλος.
Μπουχτισα με σενα, τα τσαφ σου, την ανυπαρκτη ταχυτητα σου, τη σωματικη δυναμη μονο στα χαρτια και τα σωριασματα σου στο εδαφος.
- desperando
- Επικοινωνία:
και τι να κανουμε ρε μαγκες, ο παικτης εχει εναν ακομα χρονο συμβολαιο με την ομαδα και αν δεν βρει κατι που να τον καλυπτει και οικονομικα και αγωνιστικα δυστυχως θα πρεπει να τον φαμε στην μαπα αλλον ενα χρονο.
τωρα αυτα που γραφουν τα αρδ εγω τα ακουα βερεσε απο ανθρωπους που δεν εχουν τι να γραψουν
τωρα αυτα που γραφουν τα αρδ εγω τα ακουα βερεσε απο ανθρωπους που δεν εχουν τι να γραψουν
4ος-5ος στοπερ και φετος ηταν ο Κατσικας.Ακομα και σαν τετοιος θα βρεθουνε ματς μεσα σε μια μεγαλη σεζον οπου θα πρεπει να παιξει.Οπως με τον Απολλωνα στη Ριζουπολη,οπου τον εκαναν πλακα οι Πετροπουλοι και οι Φαρινολες.Οπως στη Λειβαδια οπου ο Κιοσε εμοιαζε ο εμπειρος και οχι αυτος.Ματς που μας στοιχισαν ακριβα στο τελος.Ο Κατσικας ειναι ανεπαρκεστατος ακομα και για τον ρολο του 5ου στοπερ.Δεν εχει θεση στην ομαδα.black death έγραψε:Ισχύει, αλλά κι ο Μαλεζάς, σε αυτή την ηλικία, δεν απείχε και πολύ. Αν μείνει σαν 4-5ος στόπερ, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα, αν είναι για παραπάνω, ας αρχίσουμε να ανησυχούμε.
-
Δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που θα της λείπουν τα 2-3 πρώτα στόπερ σε έναν αγώνα και δεν θα έχει πρόβλημα.
Εκτός απ' το γαύρο φυσικά, που και με εμένα στόπερ να κατέβει στη Λιβαδειά πχ., πιθανότατα θα το πάρει το ματς.
Εσύ τώρα δίνεις παραδείγματα αγώνων (ψιλό-αδιάφορων βαθμολογικά) που η ομάδα κατέβηκε με τα δεύτερα (ή τρίτα) για να ξεκουράσει παίχτες.
Εκτός απ' το γαύρο φυσικά, που και με εμένα στόπερ να κατέβει στη Λιβαδειά πχ., πιθανότατα θα το πάρει το ματς.
Εσύ τώρα δίνεις παραδείγματα αγώνων (ψιλό-αδιάφορων βαθμολογικά) που η ομάδα κατέβηκε με τα δεύτερα (ή τρίτα) για να ξεκουράσει παίχτες.
- buffalobill4
Ρε παιδια τι συζηταμε. Εχει κριθει επανελειμενως.
Ουτε για 4ος ουτε για 5ος κανει. Ουτε για την Κ20 δεν κανει. Στην τριπολη (αν θυμαμαι καλα) σε πεντε (5) προσπαθειες για κεφαλια τον περασε η μπαλα απο πανω. Ε δε γινεται.
Ας κριθει και κανας αλλος.
Αδερφε despe σου ειπα τη λυση μιας και εχει συμβολαιο ενα χρονο ακομα. Δανεικος (και αγυριστος θα προσθεσω εγω) σε οποια ομαδα της football league στραβωθει και τον ζητησει.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Ουτε για 4ος ουτε για 5ος κανει. Ουτε για την Κ20 δεν κανει. Στην τριπολη (αν θυμαμαι καλα) σε πεντε (5) προσπαθειες για κεφαλια τον περασε η μπαλα απο πανω. Ε δε γινεται.
Ας κριθει και κανας αλλος.
Αδερφε despe σου ειπα τη λυση μιας και εχει συμβολαιο ενα χρονο ακομα. Δανεικος (και αγυριστος θα προσθεσω εγω) σε οποια ομαδα της football league στραβωθει και τον ζητησει.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Οταν επαιζες βασικος στην Εθνικη U-21, οι Σιοβες, Μανωλαδες και Ρισβανηδες επαιζαν στα 5χ5.
Σήμερα τους βλέπεις στο Μουντιαλ...
Δεν ξερω αν δεν θελεις ή δεν μπορείς.
Εγώ όμως στη θεση σου θα ντρεπόμουνα.
Σήμερα τους βλέπεις στο Μουντιαλ...
Δεν ξερω αν δεν θελεις ή δεν μπορείς.
Εγώ όμως στη θεση σου θα ντρεπόμουνα.
- desperando
- Επικοινωνία:
εισαι ο ΠΑΟΚ κανεις προσφορα σε ολες τις μικρομεσαιες ομαδες του πρωταθληματος για να παρουν τουλαχιστον δανεικο τον κατσικα και το συμβολαιο 50-50,ποσες νομιζετε οτι θα ανταποκριθουν θετικα?
και αντε λεμε οτι για παραδειγμα η κασσιοπη δεχεται να τον παρει,πιστευετε οτι ο παικτης θα δεχτει να παει στην κασσιοπη?
και αντε λεμε οτι για παραδειγμα η κασσιοπη δεχεται να τον παρει,πιστευετε οτι ο παικτης θα δεχτει να παει στην κασσιοπη?