angelheart έγραψε:DC η σκέψη σου δεν είναι λάθος. Το θέμα όμως είναι λίγο πιο σύνθετο για μένα. Ο Στάφι, όπως είπε και ο Κολομπούρδας πρόσφατα, είναι αριστερός μπακ ΥΨΗΛΟΥ επιπέδου. Αν τον βάλεις χαφ (όπου φυσικά μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα) του κόβεις την εξέλιξη. Άλλη η τακτική στα χαφ και άλλη πίσω πλάγια. Το είδαμε με τον Χολέμπας στο γιούρο. ΠΟΛΛΑ τακτικά λάθη, τα οποία τα πληρώσαμε.
Γνώμη μου είναι οτι τον Στάφι πρέπει να τον ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ για να τον πουλήσουμε (προσέξτε οτι χρησιμοποίησα ΔΥΟ ρήματα. Το ένα μάλιστα με κεφαλαία). Πρέπει να τον κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ αριστερό μπακ, και μετά η "αξία" του θα είναι 5 εκ €, μιας και ΚΑΛΑ πλάγια μπακ γενικά δεν υπάρχουν. Ένας πραγματικά καλός πλάγιος μπακ, με ηλικία στα 20-22 τόσο έχει. Ο Σμέλτσερ πχ (που για μένα δεν είναι και τίποτα εξωπραγματικό) έχει αποτίμηση (στο transfermarkt) 7.5 εκ €.
Σχεδόν on topic : ακόμα ένας από το Λάκκωμα. Τους ποτίζουν τίποτα εκεί όταν είναι μικρά παιδιά ; μακάρι να πάει καλά το παιδί.
Με βάζεις σε χωράφια που δεν τα ξέρω. Άμπαλος είμαι.
Ίσως οικονομοτεχνικά να έχεις δίκιο. Ίσως και παικτικά. Ίσως ενθουσιάστηκα από το τελευταίο παιχνίδι που τον είδα, κόντρα στον ατρόμητο.
Όμως, είδα ψυχραιμία, είδα αντίληψη χώρου, είδα
προσποίηση με ακίνητη μπαλα, είδα εύκολο ξεμαρκάρισμα, είδα μακρινή μπαλιά, είδα - μη με παρεξηγήσεις - έναν baby, έναν 18χρονο Garcia.