Μario Beretta
Re: Μario Beretta
Ο Βρύζας και ο Γκαρσία φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στην απόφαση αυτή...

πριν χρονια βαλαμε τον λουκα να παιξει....
τωρα θα παμε χωρις προπονιτη...
τσουλου δεν θα δω ποτε στην ζωη μου τον ΠΑΟΚ στους ομιλους.
τωρα θα παμε χωρις προπονιτη...
τσουλου δεν θα δω ποτε στην ζωη μου τον ΠΑΟΚ στους ομιλους.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Για αυτό μ'αρέσει που είμαι ΠΑΟΚ. Δεν ησυχάζω ποτέ! Στην τσίτα συνέχεια. Πουτάνα όλα σε μία μέρα!
Η Αδρεναλίνη στα ύψη. Θα πάω στο Αμστερνταμ και θα τους σκίσω τους τραβιόλους τους ολλανδούς!
Η Αδρεναλίνη στα ύψη. Θα πάω στο Αμστερνταμ και θα τους σκίσω τους τραβιόλους τους ολλανδούς!
- paok kerkyra
Mπερέτα τέλος μάλλον πάμε για Δερμιτζάκη αν και δεν αποκλείεται και η έκπληψη προφανώς για να παρθεί η απόφαση της αποπομπής του συμφωνεί και ο Βρύζας... παω για δουλεία και ελπίζω το βράδυ που θα επιστρέψω να έχουμε νεο προπονητή...
Δερμιτζάκης ρε παιδιά έκλεισε για 2 χρόνια Πανθρακικό. Έτσι δεν είναι? Θα πρέπει να τα σκάσουμε για τον πάρουμε λογικά.
Τώρα πως θα πάμε Ιταλία και με τι πρόσωπο θα συζητήσουμε με ποδοσφαιρόφιλους και ομάδες από εκεί;
Ελάτε, είμαστε σοβαροί και με ψυχραιμία αντιμετωπίζουμε τα πάντα...
Αν πάρουμε Δερμιτζάκη τότε έχει πολύ πλάκα η όλη κατάσταση...μάλλον θέλαμε ιταλική προετοιμασία και ελληνικό κοουτσάρισμα...

Ελάτε, είμαστε σοβαροί και με ψυχραιμία αντιμετωπίζουμε τα πάντα...

Αν πάρουμε Δερμιτζάκη τότε έχει πολύ πλάκα η όλη κατάσταση...μάλλον θέλαμε ιταλική προετοιμασία και ελληνικό κοουτσάρισμα...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ...Kolokotronis_4 έγραψε:Για αυτό μ'αρέσει που είμαι ΠΑΟΚ. Δεν ησυχάζω ποτέ! Στην τσίτα συνέχεια. Πουτάνα όλα σε μία μέρα!
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
Ρίχνω ζαριά και λέω : Δερμιτζάκης με βοηθό Τοπαλίδη..
ΥΓ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ! ΑΙΝΤΑΑ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ,,
ΥΓ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ! ΑΙΝΤΑΑ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ,,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στο μυαλο μου εισαι...rainmaker έγραψε:Ρίχνω ζαριά και λέω : Δερμιτζάκης με βογθό Τοπαλίδη..

- mauros hmer
Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αγωνιστηκά θέματα, γιατί θεωρώ ότι είναι έξω απ΄τα χωράφια μου.
Αυτή όμως είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν.
Δεν έιναι μόνο ότι τινάζεις στον αέρα ότι έχτιζες 3 χρόνια (προφίλ σοβαρής ομάδας)
είναι ότι τινάζεις στον αέρα τον σχεδιασμό της χρονιάς,
το μπάτζετ που θα πάει σε αποζημειώσεις (συναινετικό δεν σημαίνει τζάμπανταν),
την ηρεμία στα αποδυτήρια (η καθένας θα νομίζει ότι μπορεί να φάει τον προπονητή)
και πολλά άλλα
Λέτε μαζί με τον Δερμιτζάκη να έρθει μαζί και το παγκοσμίου φήμης τεχνικό επιτελείο του Πάνθραξ???????
Ό,τι χειρότερο...
Αυτή όμως είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν.
Δεν έιναι μόνο ότι τινάζεις στον αέρα ότι έχτιζες 3 χρόνια (προφίλ σοβαρής ομάδας)
είναι ότι τινάζεις στον αέρα τον σχεδιασμό της χρονιάς,
το μπάτζετ που θα πάει σε αποζημειώσεις (συναινετικό δεν σημαίνει τζάμπανταν),
την ηρεμία στα αποδυτήρια (η καθένας θα νομίζει ότι μπορεί να φάει τον προπονητή)
και πολλά άλλα
Λέτε μαζί με τον Δερμιτζάκη να έρθει μαζί και το παγκοσμίου φήμης τεχνικό επιτελείο του Πάνθραξ???????
Ό,τι χειρότερο...
Έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η επιστροφή.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η επιστροφή.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!