Αντε και μίλησε...σε τι ακριβώς θα σε κάνει σοφότερο??DaFFy_NaSH έγραψε:Εγω το μόνο που θέλω απο αυτον τον άνθρωπο, είναι κάποια στιγμή να μιλήσει και να πει κάποια πραγματα για το τι συνέβη τοτε..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)
- DaFFy_NaSH
Θα λαμψει δια της απουσιας του ρε σανι...sunnyblack έγραψε:Δύσκολο να λάμψει όντας κομμένος από την τελική 23άδα της Ν.Αφρικής...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξί μπακ έχουμε, έστω και δανεικό, τον Μουν. Παίκτη με διεθνείς περγαμηνές που θα λάμψει στο Μουντιάλ. Καλό θα ήταν να του ανανεώναμε το συμβόλαιό του, ως δανεικού, για ένα ακόμη χρόνο, πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός και ανέβει το κασέ του.
Αριστερό χαφ, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, oπότε πάλι στο εξωτερικό θα στραφούμε, αλλά με το κασέ που διαθέτουμε δύσκολο να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τον πρώτο εξάδελφο του Olivier.

Φτιαξτε το Site
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- abc_o_ karpouzas
Δώσε στοιχεία στο λαό λαίμαι...
ΥΓ Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή της Σταντάρ Λιέγης στο πλάι του Ντ'Ονόφριο..

ΥΓ Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή της Σταντάρ Λιέγης στο πλάι του Ντ'Ονόφριο..

Τι στοιχεία να σε δώσει ρε φίλε.Θέλεις κι άλλα???Ο παίκτης έχει υπογράψει.Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα για να δούμε με τι πραγματικά πρέπει να σχολούμαστε και όχι με μαλακίες....abg12d34 έγραψε:παρασάνδαλε ξέρεις κάτι;;;;;

- Caballo Viejo
Γάτα Σαλπιγγίδη: "Νιάου - Νιάου"
Επειδή η γάτα του Σαλπιγγίδη μιλάει γαλλικά έκανε μετάφραση ο Σ.Φ. Ελβετίας...

Επειδή η γάτα του Σαλπιγγίδη μιλάει γαλλικά έκανε μετάφραση ο Σ.Φ. Ελβετίας...

Πρεπει να ειναι ο παπας του καλοκαιριου μεχρι στιγμης........Lord_GayrosSlayer έγραψε:Τέλος ο Μπόιντ από Ρέιντζερς
Ο Κρις Μπόιντ αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πλέον αποτελεί παρελθόν από την Ρέιντζερς. Παλαιότερα ο διεθνής επιθετικός είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.
Ο Σκωτσέζος φορ τόνισε πως χρειάζεται μια νέα πρόκληση: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη και η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου. Ξόδεψα μήνες σκέψης για το τι θα κάνω και ακόμη δεν έχω καταλήξει. Αλλά είναι ώρα να αποχωρήσω από τη Σκωτία. Χρειάζομαι μια νέα πρόκληση. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το μέλλον μου και πρέπει να το σκεφτώ τις επόμενες μέρες. Θα καθίσω με την οικογένειά μου και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Κέρδισα όσα ήλπιζα με τους Ρέιντζερς. Ημουν πρώτος σκόρερ της ομάδας κάθε χρόνο, από τότε που ήρθα από την Κιλμάρνοκ. Αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσω».
http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... F%81%CF%82
Είχε ακουστεί ώς πιθανός στόχος..
- PAOKfanAthens
Ο Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ
01 Jun 2010 20:32 Από Σταύρος Κόλκας
Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Γκιμαράες, ο Μάρκος Αντόνιο απέρριψε πρόταση της τοπικής ομάδας, για τα μάτια του ΠΑΟΚ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Πορτογαλική ομάδα, όμως στο τέλος έσπασε τη συμφωνία γιατί είχε καλύτερη οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ, η οποία φτάνει μέχρι και τις 300 χιλιάδες ευρώ.
Η Βιτόρια Γκιμαράες δεν μπορούσε να δώσει τόσα χρήματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, όμως όπως όλα δείχνουν ο Ζήσης Βρύζας κατάφερε να ανατρέψει μία αρνητική κατάσταση που υπήρχε με την γυναίκα του ποδοσφαιριστή.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=172&title
01 Jun 2010 20:32 Από Σταύρος Κόλκας
Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Γκιμαράες, ο Μάρκος Αντόνιο απέρριψε πρόταση της τοπικής ομάδας, για τα μάτια του ΠΑΟΚ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Πορτογαλική ομάδα, όμως στο τέλος έσπασε τη συμφωνία γιατί είχε καλύτερη οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ, η οποία φτάνει μέχρι και τις 300 χιλιάδες ευρώ.
Η Βιτόρια Γκιμαράες δεν μπορούσε να δώσει τόσα χρήματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, όμως όπως όλα δείχνουν ο Ζήσης Βρύζας κατάφερε να ανατρέψει μία αρνητική κατάσταση που υπήρχε με την γυναίκα του ποδοσφαιριστή.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=172&title
Ο Μάρκο Πόλο είναι ρε φούστη μου;
Πορτογαλία- Ελλάδα - Κύπρο και τούμπαλιν και τελικά Τούμπα;

Αν ερθει προπονητης με σχετικο ονομα τελικα και οχι ο πολ ισως θα θελει να δει το ροστερ και να ζητησει αλλες ή και αλλες θεσεις για ενισχυση....και θα χουμε λιγο μπερδεμα ...να δουμε......
- sourmenetes
- Moderator
Με προλαβες paokfanathens...Μου φαινεται μολις ανακοινωθει ο προπονητης θα πεσουν πολλες υπογραφες μαζι..
Ο Μαρκαντωνης ειναι ενας αμυντικος με χαρακτηριστικα που ψιλολειπουν διοτι εχει και τη δυναμη και το μποι που λειπει απο τους αλλους...
Ασε που εχει και αλλο χρωμα...

Μανιακε θα τον ενημερωσουν προφανως οτι εχουν στοχοποιηθει καποιοι παιχτες.Δεν μπορει να ξεκιναγε η αναζητηση ροστερ τωρα..
Ο Μαρκαντωνης ειναι ενας αμυντικος με χαρακτηριστικα που ψιλολειπουν διοτι εχει και τη δυναμη και το μποι που λειπει απο τους αλλους...
Ασε που εχει και αλλο χρωμα...

Μανιακε θα τον ενημερωσουν προφανως οτι εχουν στοχοποιηθει καποιοι παιχτες.Δεν μπορει να ξεκιναγε η αναζητηση ροστερ τωρα..
μήπως θέλεις να πεις ΟΑΚΑ..teod1980 έγραψε:Ο Μάρκο Πόλο είναι ρε φούστη μου;![]()

για να μείνω on topic: αν η διοίκηση έχει πειστεί ότι ο Markos Antonia έχει επανέλθει τον θέλω αύριο κιόλας στην προπόνηση..!