Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010

Δημοσίευση από gash04 »

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. Σ’ αυτήν πήραν μέρος ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων κ. Θεοχάρης Αγόρης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ κ. Κων/νος Δροσάκης, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Ηλίας Φίλος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Βασίλειος Βόβολης.

Στη σύσκεψη διατυπώθηκε το αίτημα να υπάρχει θύρα για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, ωστόσο, δεν συμφώνησε, αφού δεν επιτρέπεται πλέον η μετακίνηση οπαδών. Στο ενδεχόμενο, πάντως, που βρεθούν μεμονωμένα οπαδοί των φιλοξενούμενων, δεν θα πρέπει να φοράνε διακριτικά της ομάδας τους.

http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=10030

Αυτά για τους επικίνδυνους οπαδούς μέχρι στιγμής.
Ελπίζω να γίνει και επερώτηση στην Βουλή γιατί δεν πάει άλλο αυτό η κατάσταση!
Βρίσκονται παντού σε κάθε παιχνίδι για να διαδηλώσουν για την τρέλα τους και την αγάπη τους για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους!
Δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται παντού.
Ενοχλούν και το χειρότερο δεν κάνουν και αυτά που κάνουν άλλοι :twisted:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Εμένα στ'@ρχίδι@ μου έχω τέτοια κάψα να δω τον ΠΑΟΚ απο κοντά φέτος και τώρα που έρχεται δίπλα μου θα μου απαγορεύσουν να τον δω τι λέτε ρε χαρτογιακάδες εγω την Τρίτη θα είμαι στα Γιάννενα με διακριτικά του ΠΑΟΚ και όποιος θέλει ας με σταματήσει :twisted: :twisted:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Κανεις δν πρεπει να παει γηπεδο,το ειπε η αστυνομικη διευθυνση ιωαννινων :lol: :lol: :lol:

ΠΑΟΚ ρε νιαμου
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

gash04 έγραψε:

Στη σύσκεψη διατυπώθηκε το αίτημα να υπάρχει θύρα για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, ωστόσο, δεν συμφώνησε, αφού δεν επιτρέπεται πλέον η μετακίνηση οπαδών. Στο ενδεχόμενο, πάντως, που βρεθούν μεμονωμένα οπαδοί των φιλοξενούμενων, δεν θα πρέπει να φοράνε διακριτικά της ομάδας τους.

http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=10030

Προτείνω στην ΠΑΕ να κυκλοφορήσουν στην μπουτίκ κασκόλ, γάντια, σκούφους και καπελάκια ασπρόμαυρα, χωρίς όμως το σήμα της ομάδας να είναι ευδιάκριτο.
Θα μου πεις μετά θα απαγορεύσουν να φοράμε ασπρόμαυρα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ας το πούμε και εδώ: ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί μετά τα 3 συνεχόμενα εκτός είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Άβαταρ μέλους
jpm4

Δημοσίευση από jpm4 »

Lexus έγραψε:τωρα πεστε μου θα παρατε μετοχες οχι πεστε μου ντου στο καθτατζογλιο τιν κθριακη θα γινι τις ποθτανας ρεε θα τα σπασουμε ολα τιν κυριακη δεν μας μαθανε καλα πιος ειναι ο πασ ρε 4 0 τον παοκ
Φιλε χαλαρωσε!!!!!!!! Να μη γινει τιποτα στο Καυταντζογλειο!!!! Εχουμε σημαντικο ματς στην Τουμπα και πρεπει να ειμαστε ολοι εκει!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ηρεμία...κάντε ένα τσιγάρο,και γυρίστε να κράξουμε παρέα...
ένα άσχημο παιχνίδι,σε μια αλάνα,δεν σταματάει καμιά προσπάθεια...ούτε παίρνει πίσω όσα με κόπο κατακτήσαμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”